2018/12/02، 08:19 AM
بیشک یکی از جذابترین بازیهای شرکت بلیزارد که به یکی از محبوبترین بازیهای رقابتی نیز تبدیل شده اورواچ (Overwatch) است. در این مطلب میخواهیم هر آنچه باید درباره بازی اورواچ بدانید را با شما در میان بگذاریم.
درباره بازی اورواچ باید بگوییم که ابتدا ۲ سال پیش در بهار منتشر شد و خیلی زود توانست مخاطبین خود را پیدا کرده و در همان سال از سوی بسیاری از وبسایتها و جشنوارهها به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شود. این بازی (فقط) آنلاین با قیمت ۲۵ دلار عرضه شد اما گاهی در جشنوارههای مختلف میتوانستید آن را با قیمت پایینتر خریداری کرده و یا یک هفته رایگان بازی کنید. خوشبختانه برخلاف بازیهای با DLC پولی بلیزارد آپدیتها را برای این بازی به شکل رایگان منتشر میکند.
بلیزارد؛ سازنده بازیهای اعتیادآور!
اگر بخواهیم سه سازنده بازی برتر دنیا در زمینه PC را نام ببریم بیشک بلیزارد یکی از آنهاست که حالا با شرکت اکتیویژن کمپانی اکتیویژن-بلیزارد را تشکیل دادهاند. بلیزارد سازنده فرنچایزهای بسیار محبوبی از جمله وارکرفت، دیابلو و استارکرفت است که حتماً حداقل نام یکی از آنها را شنیدهاید. بازیهای وارکرفت، دیابلو و استارکرفت تاریخچه و داستانی غنی دارند و این شرکت با استفاده از آنها بازیهای دیگری مثل Hearthstone را نیز منتشر کرده است.
چرا در ایران بازیکن اورواچ چندانی نداریم؟
شاید پرسیده باشید اگر این بازی تا اینحد خوب و خفن (!) هست پس چرا برخلاف بازیهایی مثلCall of Duty، کانتراسترایک، PES یا فیفا نام آن را کمتر شنیدهاید؟ راستش را بخواهید ما ایرانیها کمتر برای بازیها پول پرداخت میکنیم و ۲۵ دلار حتی با نرخ ارز سالهای گذشته گران محسوب میشد. این درحالیست که با وجود اینکه بسیاری از بازیهای آنلاین را حالا باید اوریجینال بخرید اما حداقل حالت تکنفره رایگان و یا کرک شده دارند.
اورواچ برای چه ردههای سنی مناسب است؟
با وجود اینکه اورواچ یک بازی شوتر محسوب میشود اما حالت فانتزی داشته و در آن خبری از خون و خشونت فراوان نیست. بلیزارد این بازی را برای سنین ۱۲ سال یا بالاتر پیشنهاد کرده است.
اورواچ برای چه پلتفرمهایی منتشر شده است؟
بلیزارد اورواچ را برای هر سه پلتفرم اصلی پیسیم، پلی استیشن ۴ و ایکسباکس وان عرضه کرده است. با اینحال امکان بازی کردن به شکل Crossplay با سایر پلتفرمها ممکن نیست. همچنین بلیزارد اعتقاد دارد بهترین پلتفرم برای بازی اورواچ پیسی است. چرا که در این بازی نهتنها نیاز به نشانهگیری خوب بلکه سرعت عمل بسیار بالا دارید.
اورواچ چیست؟
اورواچ یک بازی چندنفره اول شخص شوتر آنلاین است. شاید نزدیکترین بازی به اورواچ بازی Team Fortress 2 باشد که برخی اعتقاد دارند بلیزارد بازی خود را از آن الهام گرفته است. اگر با بازیهای MOBA مثل DotA یا League of Legends آشنا باشید میتوان گفت اورواچ یک نسخه اول شخص از این بازیهاست (البته با هدف متفاوت. به این ترتیب علاوه بر اینکه باید با مکانیک یک بازی اول شخص برای نشانهگیری و جایگیری مناسب را بلد باشید نکته مهم برای پیروزی هماهنگی بین بازیکنان تیم است.
برخلاف بازیهایی مثل کانتراسترایک در بازی اورواچ هر کاراکتر قابلیتهای متفاوتی دارد و باید با هوشیاری و در نظر گرفتن تیم حریف و موقعیت از آنها با همتیمیهای خود به درستی استفاده کنید.
به این ترتیب با اینکه میتوانید بازی را تکی و صرفاً برای سرگرمی انجام دهید اما اگر بخواهید به رتبههای بالاتر بازی برسید باید به فکر یک هدست و میکروفون خوب برای برقراری ارتباط با همتیمیهای خود باشید.
هیروها (Heroes)
کاراکترهایی را که در اورواچ انتخاب میکنید هیرو یا همان قهرمان نام دارند. در ابتدای عرضه ۲۱ هیرو در اورواچ حضور داشتند اما بلیزارد حالا این تعداد را به ۲۹ هیرو (در هنگام نگارش مطلب) افزایش داده است. برای جذاب نگهداشتن بازی بلیزارد هر چند ماه یکبار یک هیروی جدید به بازی اضافه میکند.
هیروهای دمیج: اَش (Ashe) – بَسشِن (Bastion) – دومفیست (Doomfist) – گِنجی (Genji) –هانزو (Hanzo) – جانکرَت (Junkrat) – مَککری (McCree) – مِی (Mei) – فَرا (Pharah) –ریپِر (Reaper) – سولجر ۷۶ (Soldier: 76) – سومبرا (Sombra) – سیمِترا (Symmetra) –توربیورن (Torbj[font=Cambria, serif]örn) – تریسِر (Tracer) – ویدومِیکر (Widowmaker).[/font]
هیروهای ساپورت: آنا (Ana) – بریگیتا (Brigitte) – لوسیو (Lucio) – مرسی (Mercy) – مویرا (Moira) – زِنیاتا (Zenyatta).
هر هیرو دارای یک قابلیت Passive (همیشه فعال) دو قابلیت اکتیو (فعال شدنی) و یک قابلیت آلتیمیت است که قویترین قابلیت هیرو محسوب میشود. در طول بازی میتوانید از قابلیتهای اکتیو خود استفاده کنید و وقتی تا حد مشخصی وظیفه خود را انجام دادید میتوانید از آلتیمیت استفاده کنید.
هدف در اورواچ چیست؟
هدف در اورواچ به سادگی کشتن تمام هیروهای تیم حریف نیست اما چیز پیچیدهای هم برای یادگیری وجود ندارد. بسته به نوع نقشهای که در آن بازی میکنید یا باید کنترل نقطهای را بهدست بگیرید و یا محمولهای را تا مقصد حمل کنید.
نقشهها (Maps)
نقشهها یا همان زمینهایی که در اورواچ در آنها بازی میکنید هم درست مثل خود هیروها مربوط به کشورهای مختلف دنیا هستند؛ هرچند که شاید چنین محلی واقعاً در آن کشور وجود نداشته باشد. نقشههای اورواچ به چهار دسته زیر تقسیم میشوند:
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]حمله: تیم مهاجم باید در زمان مشخص برای در دست گرفتن دو نقطه A و B و تیم مدافع برای حفظ آنها تلاش کند.[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]اسکورت: یک تیم باید محمولهای (به نام کارت Cart) را از ابتدا تا پایان مسیر در زمان مشخص حمل کنند و تیم مقابل باید از اینکار جلوگیری کنند.[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]هیبریدی: تیم مهاجم ابتدا باید کنترل نقطه را در زمان مشخص در دست گرفته و سپس محموله را تا انتهای مسیر حمل کنند.[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]کنترلی: هر دو تیم برای به دست گرفتن کنترل یک نقطه رقابت میکنند. پیروز این نقشهها کسی است که دو راند از ۳ راند را پیروز شود.[/font]
حمله: هانامورا (کره جنوبی) – معبد انوبیس (مصر) – صنایع ولسکایا (روسیه) – کره ماه Horizon Lunar Colony
اسکورت: دورادو (مکزیک) – جانکرتاون (استرالیا) – مسیر ۶۶ (آمریکا) – نقطه جبلالطارق
هیبریدی: آیکنوالد (آلمان) – هالیوود (آمریکا) – نومبانی (نیجریه) – King’s Row (انگلیس)
کنترلی: ایلیوس (یونان) – برج لیجانگ (چین) – نپال – اویسیس (عراق)
بخش رقابتی اورواچ که Competitive نام دارد یک ردهبندی منظم دارد که براساس امتیاز SR (Skill Rating) تنظیم شده است. در این بخش ابتدا ۱۰ بازی برای ردهبندی انجام میدهید و سپسSR شما و ردهبندی شما مشخص خواهد شد. رنکینگ اورواچ از پایین به بالا به شرح زیر است:
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]برنز: امتیاز SR 1-1499 – هدیه 65CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]نقره: امتیاز SR 1500-1999 – هدیه 125CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]طلا: امتیاز SR 2000-2499 – هدیه 250CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]پلاتینوم: امتیاز SR 2500-2999 – هدیه 500CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]الماس: امتیاز SR 3000-3499 – هدیه 750CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]مَستر: امتیاز SR 3500-3999 – هدیه 1200CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]گرندمَستر: امتیاز SR 4000+ – هدیه 1750CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]۵۰۰ بازیکن برتر (Top 500): پانصد بازیکن برتر در هر فصل[/font]
آیا میتوان با پرداخت پول در بازی موفقتر شد؟
چیزی که باید حتماً درباره بازی اورواچ بدانید آن است که برخلاف اکثر بازیهای آنلاین خوشبختانه با پول بیشتر در این بازی به جایی نخواهید رسید! تمامی هیروها برای تمامی بازیکنان در دسترس است و با پول بیشتر هیچ مزیت رقابتی کسب نخواهید کرد. تنها چیزی که میتوانید با پول خریداری کنید جعبههای لوتباکس است.
لوت باکس
جعبههای لوتباکس اورواچ حاوی آیتمهای تزئینی مثل اسکین برای هیروها، انیمیشنهای بازی برتر و یا دیالوگهایی هستند که در طول بازی میتوانید از آنها استفاده کنید.
اگر قصد پرداخت پول واقعی نداشته باشید راههای دیگری هم برای خرید لوتباکس وجود دارد. بازی کردن و کسب Experience و بالا بردن Level، بازی کردن در حالتهای Arcade یا شرکت در بازیهای مناسبتی از جمله آنهاست.
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]رایج – Common – سفید: ۲۵ سکه[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]کمیاب – Rare – آبی: ۷۴ سکه[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]حماسی – Epic – بنفش: ۲۵۰ سکه[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]افسانهای – Legendary – نارنجی: ۱۰۰۰ سکه[/font]
رویدادهای اورواچ
بلیزارد برای جذابتر کردن بازی و خارج کردن آن از حالت یکنواخت رویدادها یا ایونتهایی را به مناسبتهای مختلف برگزار میکند. در این رویدادها علاوه بر اینکه اسکینها و آیتمهای تزئینی متفاوتی به بازی اضافه میشود معمولاً به صورت محدود یک حالت بازی متفاوت داستانی نیز در دسترس قرار میگیرد.
این رویدادها شامل هالووین، سالگرد اورواچ، رویداد زمستانی، تابستانی و … میشود. در این رویدادها آیتمهای جدیدی در لوتباکسها قرار خواهند گرفت که پس از پایان رویداد (تا سال آینده) قابل خرید نخواهند بود.
حالتهای دیگر بازی اورواچ چه هستند؟
یکی از نکات خوب درباره بازی اورواچ آن است که اگر گاهی از بازی در نقشههای اصلی خسته شدید یا روند بازی برایتان یکنواخت شد میتوانید حالتهای دیگر از جمله Arcade را امتحان کنید.
حالت Capture The Flag؛ تصاحب پرچم: دو تیم شش نفره سعی میکنند پرچم تیم مقابل را تصاحب کنند درحالیکه از پرچم تیم خود دفاع خواهند کرد.
حالت Deathmatch یا Team Deathmatch: این حالت بازی که هدف سادهتری دارد در دو نوع فردی ۸ نفره و تیمی ۴ نفره انجام میشود. هدف تنها کشتن و رسیدن به بیشترین تعداد کشته در پایان بازی است.
حالت Elimination: دوئل تک به تک، ۳ به ۳ یا ۶ به ۶ با هدف کشتن تمام دشمنان.
در این سه حالت اول علاوه بر نقشههای عادی نقشههای دیگری نیز وجود دارند که بهصورت خاص طراحی شدهاند.
حالت Mystery Heroes: در این حالت قوانین مشابه حالت عادی است با این تفاوت که هیروها بهصورت تصادفی توسط خود بازی انتخاب شده و با هر بار مردن شما عوض خواهد شد.
حالت Total Mayhem: در این حالت که شامل نقشههای اسکورت و هیبریدی میشود همه قابلیتهای هیروها شما ۷۵ درصد سریعتر آماده شده و آلتیمیت شما نیز ۵۰ درصد سریعتر شارژ میشود.
امیدواریم هر آنچه لازم است درباره بازی اورواچ بدانید را در این مطلب پوشش داده باشیم.
درباره بازی اورواچ باید بگوییم که ابتدا ۲ سال پیش در بهار منتشر شد و خیلی زود توانست مخاطبین خود را پیدا کرده و در همان سال از سوی بسیاری از وبسایتها و جشنوارهها به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شود. این بازی (فقط) آنلاین با قیمت ۲۵ دلار عرضه شد اما گاهی در جشنوارههای مختلف میتوانستید آن را با قیمت پایینتر خریداری کرده و یا یک هفته رایگان بازی کنید. خوشبختانه برخلاف بازیهای با DLC پولی بلیزارد آپدیتها را برای این بازی به شکل رایگان منتشر میکند.
بلیزارد؛ سازنده بازیهای اعتیادآور!
اگر بخواهیم سه سازنده بازی برتر دنیا در زمینه PC را نام ببریم بیشک بلیزارد یکی از آنهاست که حالا با شرکت اکتیویژن کمپانی اکتیویژن-بلیزارد را تشکیل دادهاند. بلیزارد سازنده فرنچایزهای بسیار محبوبی از جمله وارکرفت، دیابلو و استارکرفت است که حتماً حداقل نام یکی از آنها را شنیدهاید. بازیهای وارکرفت، دیابلو و استارکرفت تاریخچه و داستانی غنی دارند و این شرکت با استفاده از آنها بازیهای دیگری مثل Hearthstone را نیز منتشر کرده است.
اما اورواچ یک بازی جدید بود که بدون هیچ پیشزمینه داستانی از صفر شروع شد و موفقیت چشمگیر خود را نه مدیون داستان بلکه گیمپلی فوقالعاده خود است.
چرا در ایران بازیکن اورواچ چندانی نداریم؟
شاید پرسیده باشید اگر این بازی تا اینحد خوب و خفن (!) هست پس چرا برخلاف بازیهایی مثلCall of Duty، کانتراسترایک، PES یا فیفا نام آن را کمتر شنیدهاید؟ راستش را بخواهید ما ایرانیها کمتر برای بازیها پول پرداخت میکنیم و ۲۵ دلار حتی با نرخ ارز سالهای گذشته گران محسوب میشد. این درحالیست که با وجود اینکه بسیاری از بازیهای آنلاین را حالا باید اوریجینال بخرید اما حداقل حالت تکنفره رایگان و یا کرک شده دارند.
اورواچ برای چه ردههای سنی مناسب است؟
با وجود اینکه اورواچ یک بازی شوتر محسوب میشود اما حالت فانتزی داشته و در آن خبری از خون و خشونت فراوان نیست. بلیزارد این بازی را برای سنین ۱۲ سال یا بالاتر پیشنهاد کرده است.
اورواچ برای چه پلتفرمهایی منتشر شده است؟
بلیزارد اورواچ را برای هر سه پلتفرم اصلی پیسیم، پلی استیشن ۴ و ایکسباکس وان عرضه کرده است. با اینحال امکان بازی کردن به شکل Crossplay با سایر پلتفرمها ممکن نیست. همچنین بلیزارد اعتقاد دارد بهترین پلتفرم برای بازی اورواچ پیسی است. چرا که در این بازی نهتنها نیاز به نشانهگیری خوب بلکه سرعت عمل بسیار بالا دارید.
اورواچ چیست؟
اورواچ یک بازی چندنفره اول شخص شوتر آنلاین است. شاید نزدیکترین بازی به اورواچ بازی Team Fortress 2 باشد که برخی اعتقاد دارند بلیزارد بازی خود را از آن الهام گرفته است. اگر با بازیهای MOBA مثل DotA یا League of Legends آشنا باشید میتوان گفت اورواچ یک نسخه اول شخص از این بازیهاست (البته با هدف متفاوت. به این ترتیب علاوه بر اینکه باید با مکانیک یک بازی اول شخص برای نشانهگیری و جایگیری مناسب را بلد باشید نکته مهم برای پیروزی هماهنگی بین بازیکنان تیم است.
برخلاف بازیهایی مثل کانتراسترایک در بازی اورواچ هر کاراکتر قابلیتهای متفاوتی دارد و باید با هوشیاری و در نظر گرفتن تیم حریف و موقعیت از آنها با همتیمیهای خود به درستی استفاده کنید.
به این ترتیب با اینکه میتوانید بازی را تکی و صرفاً برای سرگرمی انجام دهید اما اگر بخواهید به رتبههای بالاتر بازی برسید باید به فکر یک هدست و میکروفون خوب برای برقراری ارتباط با همتیمیهای خود باشید.
هیروها (Heroes)
کاراکترهایی را که در اورواچ انتخاب میکنید هیرو یا همان قهرمان نام دارند. در ابتدای عرضه ۲۱ هیرو در اورواچ حضور داشتند اما بلیزارد حالا این تعداد را به ۲۹ هیرو (در هنگام نگارش مطلب) افزایش داده است. برای جذاب نگهداشتن بازی بلیزارد هر چند ماه یکبار یک هیروی جدید به بازی اضافه میکند.
هیروهای اورواچ به سه دسته دمیج (Damage)، تانک (Tank) و ساپورت (Support) تقسیم میشوند که وظیفه هر کدام متفاوت است. هیروهای دمیج برای وارد کردن ضربه به هیروهای حریف و کشتن آنها انتخاب میشوند درحالیکه تانک با مقاومت و hitpoint بیشتر در صف اول حمله قرار داشته و هیروهای ساپورت بیشتر برای کمکرسانی و هیل (Heal) کردن یا پرکردن خون هیروهای دیگر بهکار میروند.
هیروهای دمیج: اَش (Ashe) – بَسشِن (Bastion) – دومفیست (Doomfist) – گِنجی (Genji) –هانزو (Hanzo) – جانکرَت (Junkrat) – مَککری (McCree) – مِی (Mei) – فَرا (Pharah) –ریپِر (Reaper) – سولجر ۷۶ (Soldier: 76) – سومبرا (Sombra) – سیمِترا (Symmetra) –توربیورن (Torbj[font=Cambria, serif]örn) – تریسِر (Tracer) – ویدومِیکر (Widowmaker).[/font]
هیروهای تانک: دیوا (D.Va) – اوریسا (Orisa) – راینهارت (Reinhardt) – وینْستون (Winston) – رِکینگبال (Wrecking Ball) – زاریا (Zarya).
هیروهای ساپورت: آنا (Ana) – بریگیتا (Brigitte) – لوسیو (Lucio) – مرسی (Mercy) – مویرا (Moira) – زِنیاتا (Zenyatta).
با توجه به این نقشها باید ترکیب تیم خود را به نحوی بچینید که بسته به نقشهای که در آن بازی میکنید و همچنین تیم مقابل بتوانید تعادل خوبی را برقرار کنید. نکته مهم در اورواچ برخلاف بسیاری از بازیهای مشابه قابلیت تعویض هیرو حین بازی است. به این ترتیب اگر دیدید استراتژی شما جواب نمیدهد میتوانید به سرعت آن را عوض کنید.
هر هیرو دارای یک قابلیت Passive (همیشه فعال) دو قابلیت اکتیو (فعال شدنی) و یک قابلیت آلتیمیت است که قویترین قابلیت هیرو محسوب میشود. در طول بازی میتوانید از قابلیتهای اکتیو خود استفاده کنید و وقتی تا حد مشخصی وظیفه خود را انجام دادید میتوانید از آلتیمیت استفاده کنید.
هدف در اورواچ چیست؟
هدف در اورواچ به سادگی کشتن تمام هیروهای تیم حریف نیست اما چیز پیچیدهای هم برای یادگیری وجود ندارد. بسته به نوع نقشهای که در آن بازی میکنید یا باید کنترل نقطهای را بهدست بگیرید و یا محمولهای را تا مقصد حمل کنید.
نقشهها (Maps)
نقشهها یا همان زمینهایی که در اورواچ در آنها بازی میکنید هم درست مثل خود هیروها مربوط به کشورهای مختلف دنیا هستند؛ هرچند که شاید چنین محلی واقعاً در آن کشور وجود نداشته باشد. نقشههای اورواچ به چهار دسته زیر تقسیم میشوند:
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]حمله: تیم مهاجم باید در زمان مشخص برای در دست گرفتن دو نقطه A و B و تیم مدافع برای حفظ آنها تلاش کند.[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]اسکورت: یک تیم باید محمولهای (به نام کارت Cart) را از ابتدا تا پایان مسیر در زمان مشخص حمل کنند و تیم مقابل باید از اینکار جلوگیری کنند.[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]هیبریدی: تیم مهاجم ابتدا باید کنترل نقطه را در زمان مشخص در دست گرفته و سپس محموله را تا انتهای مسیر حمل کنند.[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]کنترلی: هر دو تیم برای به دست گرفتن کنترل یک نقطه رقابت میکنند. پیروز این نقشهها کسی است که دو راند از ۳ راند را پیروز شود.[/font]
تمام نقشههای اورواچ تا زمان نگارش مطلب شامل موارد زیر است:
حمله: هانامورا (کره جنوبی) – معبد انوبیس (مصر) – صنایع ولسکایا (روسیه) – کره ماه Horizon Lunar Colony
اسکورت: دورادو (مکزیک) – جانکرتاون (استرالیا) – مسیر ۶۶ (آمریکا) – نقطه جبلالطارق
هیبریدی: آیکنوالد (آلمان) – هالیوود (آمریکا) – نومبانی (نیجریه) – King’s Row (انگلیس)
کنترلی: ایلیوس (یونان) – برج لیجانگ (چین) – نپال – اویسیس (عراق)
رنکینگ (ردهبندی) اورواچ
بخش رقابتی اورواچ که Competitive نام دارد یک ردهبندی منظم دارد که براساس امتیاز SR (Skill Rating) تنظیم شده است. در این بخش ابتدا ۱۰ بازی برای ردهبندی انجام میدهید و سپسSR شما و ردهبندی شما مشخص خواهد شد. رنکینگ اورواچ از پایین به بالا به شرح زیر است:
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]برنز: امتیاز SR 1-1499 – هدیه 65CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]نقره: امتیاز SR 1500-1999 – هدیه 125CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]طلا: امتیاز SR 2000-2499 – هدیه 250CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]پلاتینوم: امتیاز SR 2500-2999 – هدیه 500CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]الماس: امتیاز SR 3000-3499 – هدیه 750CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]مَستر: امتیاز SR 3500-3999 – هدیه 1200CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]گرندمَستر: امتیاز SR 4000+ – هدیه 1750CP[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]۵۰۰ بازیکن برتر (Top 500): پانصد بازیکن برتر در هر فصل[/font]
در پایان هر فصل بازی (سهماهه) در هر ردهای که قرار بگیرید مقداری امتیاز رقابتی (CP) دریافت میکنید. در حال حاضر میتوانید با این امتیازات اسلحههای طلایی به قیمت 3000CP برای هیروها خریداری کنید که البته صرفاً جنبه تزئینی دارد.
آیا میتوان با پرداخت پول در بازی موفقتر شد؟
چیزی که باید حتماً درباره بازی اورواچ بدانید آن است که برخلاف اکثر بازیهای آنلاین خوشبختانه با پول بیشتر در این بازی به جایی نخواهید رسید! تمامی هیروها برای تمامی بازیکنان در دسترس است و با پول بیشتر هیچ مزیت رقابتی کسب نخواهید کرد. تنها چیزی که میتوانید با پول خریداری کنید جعبههای لوتباکس است.
لوت باکس
جعبههای لوتباکس اورواچ حاوی آیتمهای تزئینی مثل اسکین برای هیروها، انیمیشنهای بازی برتر و یا دیالوگهایی هستند که در طول بازی میتوانید از آنها استفاده کنید.
اگر قصد پرداخت پول واقعی نداشته باشید راههای دیگری هم برای خرید لوتباکس وجود دارد. بازی کردن و کسب Experience و بالا بردن Level، بازی کردن در حالتهای Arcade یا شرکت در بازیهای مناسبتی از جمله آنهاست.
تمامی آیتمهای لوتباکس بسته به نادر بودن به ۴ دسته تقسیم میشوند. قیمت این آیتمها برای خرید با طلای اورواچ نیز برهمین اساس تعیین شده است.
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]رایج – Common – سفید: ۲۵ سکه[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]کمیاب – Rare – آبی: ۷۴ سکه[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]حماسی – Epic – بنفش: ۲۵۰ سکه[/font]
[font=Symbol]·[font=Times New Roman] [/font]افسانهای – Legendary – نارنجی: ۱۰۰۰ سکه[/font]
اگر بازیهای دیگر بلیزارد از جمله World of Warcraft یا Hearthstone را بازی کرده باشید احتمالاً با این رنگها آشنایی دارید.
رویدادهای اورواچ
بلیزارد برای جذابتر کردن بازی و خارج کردن آن از حالت یکنواخت رویدادها یا ایونتهایی را به مناسبتهای مختلف برگزار میکند. در این رویدادها علاوه بر اینکه اسکینها و آیتمهای تزئینی متفاوتی به بازی اضافه میشود معمولاً به صورت محدود یک حالت بازی متفاوت داستانی نیز در دسترس قرار میگیرد.
این رویدادها شامل هالووین، سالگرد اورواچ، رویداد زمستانی، تابستانی و … میشود. در این رویدادها آیتمهای جدیدی در لوتباکسها قرار خواهند گرفت که پس از پایان رویداد (تا سال آینده) قابل خرید نخواهند بود.
حالتهای دیگر بازی اورواچ چه هستند؟
یکی از نکات خوب درباره بازی اورواچ آن است که اگر گاهی از بازی در نقشههای اصلی خسته شدید یا روند بازی برایتان یکنواخت شد میتوانید حالتهای دیگر از جمله Arcade را امتحان کنید.
حالت Capture The Flag؛ تصاحب پرچم: دو تیم شش نفره سعی میکنند پرچم تیم مقابل را تصاحب کنند درحالیکه از پرچم تیم خود دفاع خواهند کرد.
حالت Deathmatch یا Team Deathmatch: این حالت بازی که هدف سادهتری دارد در دو نوع فردی ۸ نفره و تیمی ۴ نفره انجام میشود. هدف تنها کشتن و رسیدن به بیشترین تعداد کشته در پایان بازی است.
حالت Elimination: دوئل تک به تک، ۳ به ۳ یا ۶ به ۶ با هدف کشتن تمام دشمنان.
در این سه حالت اول علاوه بر نقشههای عادی نقشههای دیگری نیز وجود دارند که بهصورت خاص طراحی شدهاند.
حالت Mystery Heroes: در این حالت قوانین مشابه حالت عادی است با این تفاوت که هیروها بهصورت تصادفی توسط خود بازی انتخاب شده و با هر بار مردن شما عوض خواهد شد.
حالت Total Mayhem: در این حالت که شامل نقشههای اسکورت و هیبریدی میشود همه قابلیتهای هیروها شما ۷۵ درصد سریعتر آماده شده و آلتیمیت شما نیز ۵۰ درصد سریعتر شارژ میشود.
امیدواریم هر آنچه لازم است درباره بازی اورواچ بدانید را در این مطلب پوشش داده باشیم.