امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اینترنت اخبار

اخبار اینترنت هک
#1
برای باقی ماندن به عنوان موتور جستسجوی پیش‌فرض، گوگل 9 میلیارد دلار به اپل می‌پردازد
[تصویر:  bb89930705a5c5a62efa069d6cb8c27b_XL.jpg]

این واقعیت که گوگل هر سال هزینه ای به اپل پرداخت می کند تا موتور جستجوی پیش فرض در مرورگر Safari در دستگاه های آیفون و آیپد باقی بماند، راز بزرگی نیست. در واقع در سال 2014 غول جستجوی جهان، مبلغ 1 میلیارد دلار به کوپرتینویی ها پرداخت کرد. سال گذشته این رقم به 3 میلیارد دلار افزایش یافته بود. حالا به گفته تحلیلگر Rod Hall این مبلغ بسیار بالاتر رفته و مبلغی نزدیک به 9 میلیارد دلار خواهد بود.
طبق این گزارش اپل یکی از بزرگتری کانال های ترافیک گوگل را به خود اختصاص داده است و تقریباً نصف درآمد آنها از بخش موبایل است. بنابراین جای تعجب نیست که این رقم هر ساله در حال افزایش است. با این حال جالب است تا ببینید اپل رقم مورد نظر را سالانه بالاتر می برد و گوگل هم راضی از شرایط آن را قبول می کند. اما با این حال، این رقم در مقایسه با سال گذشته 3 برابر شده است و Rod Hall انتظار دارد که رقم قرارداد آنها در طول دوازده ماه آینده رشد بیشتری داشته باشد و در سال 2019 به 12 میلیارد دلار برسد.
با وجود آنکه گوگل موافق بالاتر رفتن این قیمت نیست، انتظار میرود که اپل همچنان از این تجارت پرسود نهایت استفاده را ببرد. حتی اگر گوگل نخواهد به رقم های درست اپل تن دهد؛ کوپرتینویی ها می توانند به راحتی از موتور جستجوی مایکروسافت، یعنی بینگ به عنوان موتور پیش فرض استفاده کند. با این وجود، معامله گوگل و اپل برد – برد است و هر دو طرف ماجرا از این قضیه سود می برند، به همین دلیل بعید است که هیچکدام از دو طرف قصد بر هم زدن این معامله را داشته باشند.

پاسخ }
Thanks given by:
#2
بدافزار LoJax؛ مهمان ناخوانده‌ای که نمی‌توانید آن را از سیستم خود بیرون کنید!
[تصویر:  999999.jpg]
پژوهشگران کمپانی امنیتی ESET پرده از دور تازه‌ای از حملات گروه Sednit پرده برداشته‌اند که Firmware مادربرد سیستم‌ها و لپ تاپ‌ها را به RootKit آلوده می‌کند، از این رو پاک‌سازی سیستم با آنتی‌ویروس یا حتی نصب مجدد سیستم عامل و فرمت کردن SSD یا هارد دیسک بی نتیجه خواهد بود.

این پژوهشگران نشان داده‌اند دیگر RootKit های UEFI یک تهدید نظری نیستند و در دنیای واقعی  هم اکنون وجود دارند. آنها حملات مورد بحث را کار گروه Sednit می‌دانند که با اسم‌های دیگری چون Fancy Bear نیز شناخته می‌شود و به دولت روسیه نسبت داده می‌شود. حالا می دانیم هکرها راهی یافته‌اند تا بتوان تراشه حافظه BIOS مادربرد را به بدافزار آلوده کرد. با آلوده شدن تراشه حافظه نگه دارنده UEFI که به عنوان SPI Flash شناخته می شود، با هر بار راه اندازی سیستم بدافزارها بارگذاری می‌شوند و عملاً راه دیگری جز فلش زدن Firmware سالم برای پاک کردن آن وجود ندارد.
[تصویر:  5454545454.JPG]
مکانیزم ماندگاری LoJack
بدافزار مورد بحث که LoJax نام گرفته، یک فایل اجرایی به نام  autochk.exe را به تراشه حافظه Firmware مادربرد تزریق می‌کند، پس از آن هنگام راه اندازی سیستم، autochk.exe بر روی یک پارتیشن از حافظه‌های ذخیره سازی متصل به سیستم کپی می‌شود. در نهایت  autochk.exe در مراحل آغازین بارگذاری ویندوز اجرا می‌شود و کارکرد آن آلوده کردن سیستم به بدافزارهای مورد نظر حمله کننده است. در واقع autochk.exe فاقد هرگونه کُد مخرب است اما به عنوان Dropper برای بدافزارها عمل می کند.
مجموعه بدافزار LoJax که از چندین کامپوننت مختلف تشکیل شده، از یک درایور سطح هسته سیستم عامل به نام RwDrv استفاده می‌کند که در اصل متعلق به یک برنامه بی خطر به نام RWEverything است. در حقیقت هکرها از درایور سیستمی RWEverything که از امضای دیجیتال معتبر برخوردار است برای دست‌کاری Firmware سیستم‌ها سوء استفاده می‌کنند. اگر ساده تر بخواهیم بگوییم، در این حمله محتوای تراشه حافظه BIOS به طور کامل استخراج می‌شود، پس از تزریق فایل مخرب autochk.exe به آن، مجدداً در تراشه حافظه نوشته می‌شود که حاصل آن ماندگاری بدافزار و اجرای آن با هر بار راه اندازی سیستم است.
به گفته ESET در حال حاضر هیچ راه قطعی دیگری جز فلش زدن یک نسخه دست‌کاری نشده از Firmware مادربرد سیستم وجود ندارد که آن هم در وجود بدافزار می‌تواند مجدداً آلوده شود، از این رو باید سیستم کاربر به یک آنتی ویروس به روز که قادر به تشخیص LoJax است مجهز باشد. خبر خوب اینکه فعال کردن قابلیت Secure Boot از طریق BIOS UEFI مادربرد می‌تواند اغلب مواقع از اجرای autochk.exe جلوگیری کند. قابلیت یاد شده مانع از بارگذاری هر گونه Firmware دستکاری‌شده و فاقد امضای دیجیتال می‌شود.
برخی کامپیوترهای دولتی در کشورهای حوزه بالکان، مرکز و شرق اروپا، جزو قربانیان این بدافزار هستند.
پاسخ }
Thanks given by:
#3
شبکه داخلی اپل توسط یک نوجوان استرالیایی هک شد!

[تصویر:  887cb3ee518fafcb2c8e0c03183a38a6_XL.jpg]
اخیرا اخباری منتشر شده که نشان می دهد یک نوجوان استرالیایی موفق به هک و نفوذ به شبکه داخلی اپل شده و اطلاعات بسیار مهمی را سرقت کرده است. اما بالاخره این هکر دستگیر و محکوم شد. نام این نوجوان هنوز فاش نشده اما به دلیل اینکه در زمان ارتکاب جرم به سن قانونی نرسیده بود در نتیجه فعلا به زندان نخواهد افتاد و تحت نظر خواهد بود. در واقع حکم این نوجوان 8 ماه تحت نظر بودن است. اما در نهایت با بررسی ها ممکن است این نوجوان نهایتا به 3 سال زندان محکوم شود.


این هکر جوان در طول دو سال موفق شد تا به سرور اپل دسترسی پیدا کند و امنیت این کمپانی را به خطر بیندازد. این حمله نظر بسیاری از مسئولان امنیتی و سایبری را به خود جلب کرد و حتی پرونده این موضوع به FBI نیز رسد. در منزل این نوجوان تمامی لپ تاپ ها و گوشی ها و هارددیسک ها توقیف شد. در هارد دیسک این هکر اطلاعات مهم کاربران اپل پیدا شد و حریم خصوصی کاربران زیادی به خطر افتاد. البته باید اشاره کنیم این نوجوان از طرفداران اپل بوده و تمامی لپ تاپ و گوشی هایش از کمپانی اپل بوده است. احتمال داده می شود که این حملات به منظور خودنمایی و جلب توجه انجام شده باشد اما در عین حال بسیار ماهرانه صورت گرفته است.

پاسخ }
Thanks given by:
#4
خالق دنیای وب در حال توسعه پلتفرم سالید است؛ تضمین کامل امنیت کاربران

[تصویر:  the-web-inventor-solid-platform.jpg]


رسانه کلیک – خالق دنیای وب در حال توسعه پلتفرم سالید است. این پلتفرم به کاربران اجازه کنترل بیشتر اطلاعات را می دهد که باعث بهبود امنیت آن ها می شود.

افراد علاقه مند به دنیای تکنولوژی و افراد تحصیل کرده در رشته کامپیوتر با تیم برنرز لی آشنایی دارند. این فرد خالق دنیای وب بوده و مدیریت کنسرسیوم وب جهان گستر (W3C) را بر عهده دارد. این کنسرسیوم مسئول توسعه دنیای وب است.

برنرز لی به تازگی اعلام کرده در حال توسعه یک پلتفرم جدید برای افزایش امنیت کاربران و امکان کنترل بیشتر اطلاعات است. برنرز لی اعتقاد دارد که دنیای وب توسط تمام افراد در سراسر جهان قابل استفاده است؛ با این حال برخی شرکت های قدرتمند اطلاعات کاربران را کنترل می کنند.
این فرد برای رفع مشکل یاد شده در حال توسعه پلتفرم سالید توسط گروهی از محققان در دانشگاه MIT است. این پلتفرم بر اساس مدل کنونی دنیای وب توسعه پیدا می کند، با این تفاوت که کاربران کنترل بیشتری روی اطلاعات خود دارند.
در حال حاضر اطلاعات کاربران در محل های مختلفی ذخیره می شود و شرکت های زیادی به آن ها دسترسی دارند. برنرز لی قصد دارد با توسعه پلتفرم سالید این موضوع را تغییر دهد.
[تصویر:  super-fast-internet_story.jpg]
این پلتفرم به شرکت های مستقل اجازه می دهد در سرویس های خود نوآوری ایجاد کنند. کاربران توسط پلتفرم سالید می توانند دسترسی اپلیکیشن ها و سرویس ها به اطلاعات خود را محدود کنند.
برنرز لی اعلام کرده دنیای وب اطلاعات زیادی را میزبانی می کند؛ با این حال کاربران ارتباط زیادی با آن ها ندارند. خالق دنیای وب برای دسترسی به اهداف خود و توسعه این پلتفرم جدید، مسئولیت هایش را در کنسرسیوم وب جهان گستر کاهش می دهد.
این پلتفرم جدید بر اساس سیستم های وب توسعه پیدا می کند، بنابراین کاربران زیادی به آن دسترسی پیدا خواهند کرد.
پاسخ }
Thanks given by:
#5
بازدید مجازی از اولین دفتر کار گوگل در Street View

وب‌سایت یک پزشک - میثاق محمدی‌زاده: به تازگی گوگل وارد بیست‌امین سالگرد افتتاح خود شده. این شرکت به همین مناسب برخی جزییات و اطلاعات درباره تاریخچه و گذشته‌اش را منتشر کرده است.
از جمله می‌توان تصاویری از گاراژ و دفتر کار اولیه گوگل را در گوگل مپ با ابزار Street View مشاهده کرد.
لری پیج و سرگئی برین، اولین کارمندان و بنیان‌گذاران گوگل کارشان را در گاراژ سوزان وویچیتسکی (Susan Wojcicki) در منلو پارک آغاز کردند. در حالی‌که گوگل در ۴ سپتامبر ۱۹۹۸ به ثبت رسیده است ولی این شرکت هر ساله روز ۲۷ سپتامبر را جشن می‌گیرد.
[تصویر:  1825044_801.jpg]
گوگل سال اول کارش را در گاراژ سوزان وویچیتسکی گذرانده است. سوزان اکنون مدیرعامل یوتیوب است.
همه‌چیز از اینجا شروع شد
اکنون، با استفاده از استریت ویوو می‌توان بازدید مجازی از گاراژ و اولین دفتر کار گوگل داشت. در این تصاویر می‌توان اولین کامپیوتر لری پیج را دید یا اینکه طرح‌هایی از لوگوی این شرکت روی وایت‌برد را مشاهده کرد.
[تصویر:  1825045_103.jpg]
در این گاراژ المان‌های جالبی مانند دوچرخه، تخم‌‌مرغ عید پاک، کلاه Noogler و انواع دستگاه‌های الکترونیکی قدیمی دیده می‌شود. در مانیتورهای کامپیوترها هم می‌توان تصاویری از صفحه جست‌وجوی گوگل در سال‌های نخستین مشاهده کرد.
[تصویر:  1825046_787.jpg]
مشاهده این تصاویر می‌تواند آدم را به فکر وادارد که چگونه یک شرکت از این گاراژ توانست کل دنیا را تغییر و تحت تاثیر خود قرار دهد. گوگل ۲۰ سال است که بهترین و سریع‌ترین منبع سوالات و کنجکاوی‌های مردم است.
[تصویر:  1825047_777.jpg]
خدمات گوگل به اینترنت، بشر و تاثیری که در شکل‌گیری دنیای کنونی داشته، قابل چشم‌پوشی نیست و شروع همه این‌ها از رویاپردازی دو جوان در این گاراژ آغاز می‌شود.
[تصویر:  1825048_779.jpg]
گوگل به مناسبت تولید بیست‌امین تولدش برنامه و طرح‌های مختلفی پیاده‌سازی کرد و طی یک مراسم از چندین ویژگی جدید مانند Google Discover و افزودن قابلیت‌های جدید به گوگل ایمیج خبر داد.
[تصویر:  1825049_976.jpg]
هنوز رویاهای گوگل برای جست‌وجو پایان نیافته است و دنبال راه‌کارهایی برای خلق تجربه کاربری بهتر در قدیمی‌ترین ابزار و خدمات‌اش یعنی Google Search است.
پاسخ }
Thanks given by:
#6
اینترنت TD-LTE مبین‌نت و ایرانسل دوباره در تهران قطع شد!
[تصویر:  td-lte-disconnect.jpg]

پس از قطعی حدود یک هفته‌ای اینترنت TD-LTE مبین‌نت و ایرانسل در ماه گذشته ظاهراً دوباره همان اختلال در شبکه اینترنت تهران ایجاد شده و باعث قطعی اینترنت TD-LTE از امروز صبح شده است.
اگر به‌خاطر داشته باشید قطعی اینترنت TD-LTE مبین‌نت و ایرانسل در ماه گذشته که نزدیک به یک هفته ادامه داشت اعتراض کاربران بسیاری را برانگیخت. سرانجام پس از ادامه‌دار بودن این قطعی مبین‌نت و ایرانسل هر کدام برای جبران خسارت کاربران بسته‌هایی را پس از اتصال مجدد و پایداری شبکه معرفی کردند؛ البته برخی از این بسته‌ها بیشتر به یک شوخی شبیه بود!

به هر حال ظاهراً دلیل قطعی اینترنت TD-LTE ماه گذشته اختلال در شبکه GPS تهران بود که البته دلیل آن هم هیچ‌گاه مشخص نشده و هیچ نهادی پاسخگو نبود. ظاهراً همان اختلال یک‌بار دیگر باعث قطعی اینترنت TD-LTE در سطح تهران از بامداد امروز ۹ مهرماه شده است. در تماس با مرکز پشتیبانی مبین‌نت کارشناس از مشخص نبودن دلیل قطعی مجدد خبر داد و اظهار کرد هنوز دلیل دقیق آن مشخص نیست. اما چند دقیقه بعد پیامکی با متن زیر برای کاربران TD-LTE ارسال شد:

نقل قول: مشترک گرامی مبین‌نت
متأسفانه مجدداً ایجاد اختلالات بیرون از شبکه‌ی TD-LTE منجر به قطع شدن پراکنده‌ای سرویس اینترنت برخی از مشترکین در استان تهران شده است. از این موضوع عمیقاً متأسفیم و تمام تلاش خود را در زمینه‌ی رایزنی برای حل مشکل انجام می‌دهیم. خواهشمندیم توجه فرمایید به دلیل نوع اختلال، این موضوع بر روی سرویس‌دهنده‌های بی‌سیم و هر تکنولوژی که وابسته به GPS است اثر منفی می‌گذارد.
به این ترتیب ظاهراً همان مشکل قبلی بروز کرده و مبین‌نت و ایرانسل به هر دلیل نتوانستند از بروز مجدد مشکلات ناشی از GPS جلوگیری کنند. جالب این‌جاست که در طول دوره قطعی گذشته و یا تا به امروز وزارت ارتباطات نیز درمقابل مشکل مشکوک GPS سکوت کرده است. در توییت‌های آذری جهرمی وزیر ارتباطات (که پیش از این در مواردی به دیر رسیدن غذای اسنپ‌فود یک کاربر پاسخ داده بود!) نیز چیزی در این مورد پیدا نکردیم.
امیدواریم این‌بار شرکت‌های مبین‌نت، ایرانسل و یا سازمان‌های مسئول پاسخ موجهی درباره این اختلال داشته باشند و تنها به اهدای بسته‌های چندروزه اینترنت به عنوان «جبران خسارت» اکتفا نکنند.

پاسخ }
Thanks given by:
#7
چیز‌های جالبی درباره گوگل که از آن‌ها خبر ندارید

برترین ها - ترجمه از محمد کاملان: بعید به نظر می‌رسد اهل فناوری باشید و روزی را بدون استفاده از موتور جستجوی گوگل سپری کنید. جالب است بدانید گوگل به اندازه‌ای در میان کاربران استفاده دارد که از آن با نام فعل خطاب می‌شود.
گوگل که این روزها بیست سالگی خود را جشن می‌گیرد به‌عنوان یکی از بزرگترین غول‌های فناوی شناخته می‌شود، به همین منظور در طول مدت ۲۰ سال حضور گوگل در میان کاربران چیزهای جالبی نیز در مورد آن شکل گرفته است که در ادامه قصد داریم با هم به این موارد اشاره کنیم.
۱. گوگل دیگر گوگل نیست!
[تصویر:  1828775_826.jpg]
گوگل از آن شرکت‌هایی است که همیشه گسترش داشته و به همین دلیل زیرمجموعه‌های زیادی داشت. در نتیجه مدیریت این شرکت‌ها با پیچیدگی‌هایی روبرو شده بود و به همین منظور از مهر ماه سال ۲۰۱۵ شاهد تغییر ساختار گوگل بودیم و اکنون تمامی زیرمجموعه‌های گوگل در مجموعه بزرگ‌تری با عنوان گروه شرکت‌های آلفابت مدیریت می‌شوند.
۲. شوخی دروغ اول آوریل
[تصویر:  1828776_939.jpg]
حتماً به خوبی می‌دانید که روز اول آوریل به روز دروغ معروف است و مردم دروغ‌های شاخ‌داری به یکدیگر می‌گویند. گوگل نیز علاقه زیادی به سرکار گذاشتن مخاطبین در روز اول آوریل دارد و به همین منظور برای دروغ اول آوریل در سال ۲۰۱۸ سرویس نقشه‌های گوگل تبدیل به بازی Ms. Pacman شد.
گوگل از سال ۲۰۰۰ تاکنون دروغ‌های شاخ‌داری را برای روز اول آوریل کنار گذاشته است و جالب است بدانید در آن سال از کاربران خواست به یه مارپیچ آبی و قرمز خیره شوند، گوگل مدعی بود کاربران با تمرکز و نگاه کردن به این مارپیچ قادر خواهند بود تا عبارت مورد نظر خود را در گوگل جستجو کنند. پس از کلیک روی این مارپیچ گوگل به جای اینکه کاربران را به صفحه جستجوی هدایت کند صفحه‌ای را برای آن‌ها نمایش می‌داد که در آن عبارت دروغ اول آوریل حک شده بود!
۳. سرویس جیمیل به صورت کاملاً اتفاقی ایجاد شد
[تصویر:  1828777_457.jpg]
اگر با سیاست‌های گوگل آشنا باشید حتماً به خوبی میدانید که این شرکت توجه زیادی به بالابردن بهره‌وری کارمندان خود دارد. در همین راستا گفته می‌شود گوگل از کارمندان خواسته بود تا ۲۰ درصد از زمان خود را به ایده‌پردازی اختصاص دهند. ماحصل این ایده‌پردازی‌ها پروژه‌ای بود که این روزها آن را با نام جیمیل می‌شناسیم.
در آن زمان گوگل در سرویس جیمیل میزان ۱ گیگابابت فضا در اختیار کاربران می‌گذاشت. این مقدار چیزی حدود ۵۰۰ برابر بیشتر از چیزی بود که سرویس‌های رقیب مانند هات‌میل به کاربران عرضه می‌کردند. در نتیجه جیمیل به راحتی توانست رقبا را پشت‌سر بگذارد و به یکی از پرمخاطب‌ترین سرویس‌های نامه‌رسان دیجیتال تبدیل شود.
۴. گوگل در ابتدا با نام Backrub خطاب می‌شد
[تصویر:  1828778_124.jpg]
سرگی برین و لری پیج دو دانشجوی دانشگاه استفورد بودند که موتور جستجوی خود را در سال ۱۹۹۶ به عنوان یک پروژه‌ دانشگاهی راه‌اندازی کردند. در ابتدا این دو جوان خوش‌آتیه نام Backrub را برای موتور جستجوی خود انتخاب کردند.
حدود یک سال بعد برین و پیج برای اینکه نام گوگل را برای موتور جستجوی خود انتخاب کردند تا این نام بیانگر قدرت جستجوی این موتور باشد.
۵. نام گوگل در‌واقع یک نام ریاضی است
[تصویر:  1828779_265.jpg]
گوگل در دنیای ریاضیات به معنای یک عدد یک و صد صفر جلوی آن است. این نام از بی‌انتها بودن جستجوی گوگل در دنیای اینترنت حکایت دارد.
۶. اسم گوگل به فعل تبدیل شده است
[تصویر:  1828780_523.jpg]
نام گوگل در فرهنگ لغت به‌ لحاظ دستوری به‌عنوان یک اسم شناخته میشد اما همان‌‌گونه که در ابتدا هم اشاره کردیم محبوبیت گوگل به‌ اندازه‌ای شد که این روزها اگر نگاهی به فرهنگ‌های لغت معتبر مانند Merriam Webster داشته باشید متوجه خواهید شد که گوگل به لحاظ دستوری در کنار اسم به‌عنوان فعل نیز شناخته می‌شود.
با این حساب کاربران به جای اینکه بگویند فلان عبارت را جستجو کن می‌گویند فلان عبارت را گوگل کن.
۷. گوگل توجه ویژه‌ای به رسانه‌ها دارد
[تصویر:  1828781_813.jpg]
تهیه‌کنندگان برنامه‌های تلویزیونی باید اجازه مستقیم گوگل را برای ساخت برنامه در خصوص گوگل یا نمایش تجهیزات این شرکت کسب کنند. از طرف دیگر گوگل وسواس زیادی در خصوص محتوای این برنامه‌ها دارد و به این راحتی‌ها حاضر نیست شبکه‌های تلویزیونی درباره گوگل بدون هماهنگی با این شرکت برنامه بسازند.
۸. گوگل به ساخت فیلم‌های سینمایی تمایل نشان می‌دهد
[تصویر:  1828782_329.jpg]
گوگل در سال ۲۰۱۳ با شرکت فاکس قرن بیستم برای ساخت فیلم Internship همکاری کرد. در این فیلم که مضمونی کمدی داشت شاهد هنرنمایی وینس وان و اون ویلسون بودیم. همکاری تجاری گوگل و فاکس قرن بیستم باعث شد در این فیلم گوگل به عنوان یکی از بهترین شرکت‌های دنیا برای کارمندان نمایش داده شود.
۹. گوگل توجه ویژه‌ای به خورد و خوراک کارمندانش دارد
[تصویر:  1828783_500.jpg]
جالب است بدانید گوگل بابت غذا از حقوق کارمندانش مبلغی کم نمی‌کند و چیزی حدود ۳۰ سالن‌های غذاخوری برای کارمندان خود در Googleplex اختصاص داده است. تمامی غذاهایی که در این سالن‌ها سرو می‌شود کاملاً تازه هستند و سلیقه افراد گوشتخوار و علاقه‌مندان خوراکی‌های بدون گوشت در این غذاها رعایت شده است.
۱۰. فضای سبز محیط اطراف گوگل توسط بزها هرس می‌شود
[تصویر:  1828784_450.jpg]
ممکن است با شنیدن خبر خنده‌تان بگیرد اما باور کنید گوگل گفته است برای کوتاه نگه‌داشتن علف‌های فضای سبز مجموعه خود از ۲۰۰ راس بز کمک خواهد گرفت. این بزها چیزی حدود یک هفته در فضای سبز چرا خواهند کرد و علف‌ها را بدون نیاز به هیچ تجهیزات پیشرفته‌ای هرس می‌کنند.
۱۱. گزینه I’m Feeling Lucky دیگر در موتور جستجوی گوگل کار نمی‌کند
[تصویر:  1828785_695.jpg]
گوگل چندین سال پیش در کنار دکمه جستجو گزینه دیگری را با عنوان I’m Feeling Lucky تعبیه کرد. این گزینه در‌واقع یک راه‌حل سریع و مفید برای جستجو بود و کاربران را بدون ارائه نتایج دیگر به اولین صفحه‌ای محتوی عبارت کلیدی مورد نظرآن‌ها هدایت می‌کرد.
گفته می‌شود این گزینه سالانه چیزی بیشتر از ۱۰۰ میلیون دلار به گوگل ضرر وارد می‌کرده است در نتیجه این گزینه همچنان برای بعضی از کاربران نمایش داده می‌شود اما در آینده بعید از دسترس تمامی کاربران خارج خواهد شد.
۱۲. آدرس Gogle.com کاربران را به وب‌سایت گوگل هدایت می‌کند
[تصویر:  1828786_720.jpg]
احتمال زیادی وجود دارد که کاربران در حین تایپ آدرس Google.com اشتباه کنند به همین منظور گوگل دامنه‌های که به لحاظ نگارشی شباهت‌ زیادی با دامنه اصلی خود دارد را خریداری کرده است.
در نتیجه کاربران اگر به اشتباه آدرس‌های Gogle.com یا Gooogle.com را تایپ کنند به آدرس اصلی موتور جستجوی گوگل هدایت خواهند شد.
۱۳. مدیران ارشد گوگل هواپیمای بوئینگ خود را در مقر ناسا نگه‌داری می‌کردند
[تصویر:  1828787_381.jpg]

برین و پیج که پولشان از پارو بالا می‌رود در سال ۲۰۰۷ هواپیمای بوئینگ ۲۰۰ – ۷۶۷ خود را در یکی از مقرهای ناسا نگه‌داری می‌کردند. این مقر با دفتر کار مدیران ارشد گوگل فاصله کمی داشت و در کمترین زمان به جت شخصی خود دسترسی داشتند.
کاملاً پیداست قرار دادن هواپیما در ناسا برای مدیران گوگل ارزان تمام نمی‌شود و چیزی حدود ۱.۳ میلیون دلار در سال هزینه روی دست سرگی و برین می‌گذاشت.
۱۴. یاهو قصد داشت گوگل را به مبلغ ۳ میلیارد دلار خریداری کند
[تصویر:  1828788_499.jpg]
در سال ۲۰۰۲ مدیران ارشد یاهو مبلغ گزاف ۳ میلیارد دلار را برای خرید گوگل پیشنهاد دادند. گوگل این پیشنهاد را قبول نکرد و گفت که به کمتر از ۵ میلیارد دلار راضی نخواهد شد. از آن زمان سال‌ها گذشته است و این روزها گوگل چیزی بیشتر از ۶۵۰ میلیارد دلار می‌ارزد در صورتی که یاهو حدود ۴۸ میلیارد دلار قیمت گذاری شده است.
سعی کردیم هر نکته جالبی که از گوگل می‌دانیم را با شما درمیان بگذاریم، پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم از طرفداران این غول بزرگ اینترنتی هستید و اطلاعات جالبی از گوگل دارید، در قسمت نظرات ما و سایر کاربران را در جریان این موارد قرار دهید.
پاسخ }
Thanks given by:
#8
آیا چینی ها با جایگذاری ابزار شنود در داخل پورت های شبکه از امریکایی ها جاسوسی می‌کنند؟

[تصویر:  Magjack1.0.jpg]

حتماً شما نیز تا به حال در جریان اخبار مربوط به جاسوسی چینی ها از شرکت های فناوری امریکایی و ادعاهایی که تا کنون مطرح شده دست قرار گرفته اید. امروز وبسایت بلومبرگ در مقاله ای مدعی شده که تولیدکنندگان چینی با فروش قطعات شبکه مجهز شده به ابزار شنود توانسته اند به اطلاعات حساس و مهم شرکت های امریکایی دست پیدا کنند!

در مقاله منتشر شده توسط بلومبرگ اینطور مطرح شده که یک شرکت بزرگ ارائه دهنده سرویس های ارتباطی در ایالات متحده با بررسی تجهیزات سخت افزاری خود متوجه شده که ایمپلنت ها و قطعات اضافی در تجهیزات سرور آنها قرار گفته اند.
این اولین باری است که منابعی در داخل امریکا به صورت رسمی تأیید کرده اند که ادعای دستیابی چینی ها به اطلاعات سروری آنها درست بوده و می‌توان هر چه بیشتر از قبل این احتمال را نزدیک به واقعیت دانست که گزارش منتشر شده در هفته گذشته مبنی بر جاسوسی چینی ها از اطلاعات 30 شرکت امریکایی با استفاده از دستکاری سخت افزاری تجهیزات صحیح است.
طبق گزارش منتشر شده ایمپلنت مورد بحث در داخل یک پورت شبکه یا همان Ethernet جای گرفته و راه را برای هکر ها باز گذاشته تا بتوانند از یک درب پشتی به شبکه های کامپیوتری شرکت های ارتباطی امریکایی دست پیدا کنند. در این گزارش بلومبرگ با آقای یوسی اپلبوم، مدیر عامل و متخصص امنیتی شرکت Seipo Systems که برای اولین بار متوجه دستکاری سرورهای مورد بحث شده مصاحبه کرده که در آن آقای اپلبوم به مورد اشاره کرده است که هنوز هیچ متخصصی به پاسخ این سوال پی نبرده که چه نوع اطلاعاتی از شرکت های امریکایی جاسوسی شده است. سروهایی که در این جریان مورد شک و ظن جاسوسی اطلاعات قرار گرفته اند همگی از شرکت چینی Supermicro خریداری شده اند که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات شبکه در دنیاست.
[تصویر:  supermicro.jpg]
این ادعایی است که تا به امروز منتشر شده است و به نظر داستان خیلی پیچیده تر از آن است که تنها با یک گزارش از مجله ای مطرح شده و هیچ اشاره ای به دلایل و مستندات مستدل آن نشود. گزارش اولیه بلومبرگ شامل اطلاعاتی از یک منبع ناشناس بوده و جزئیاتی مربوط به اینکه منبع مذکور به صورت مستقل جزئیات اطلاعات را در اختیار آنها قرار داده است به چشم نمی‌خورد. هر دو شرکت آمازون و اپل که در آن گزارش به آنها اشاره شده بود در ابتدا جزئیات مطلب را انکار کرده و با مطرح کردن سوالات امنیتی متعدد از منبع گزارش دهنده به نوعی آن را نادیده گرفته و کم اهمیت جلوه دادند.
در ادامه و وقتی بلومبرگ با یکی از متخصصان مشهور حوزه امنیت وب، آقای جو فیتزپاتریک در این مورد صحبت کرده بود نیز آقای فیتزپاتریک بیان کرده بود که اصل قضیه از نظر او دارای اشکال است و بعید به نظر می‌رسد چینی ها چنین کاری کرده باشند.
در گزارش اخیر هم بلومبرگ به صورت دقیق به شرکت هایی که در این واقعه متحمل نشت اطلاعات و جاسوسی شده اند اشاره نکرده و دلیل آن را توافقنامه عدم افشای اطلاعاتی بیان کرد که بین آقای یوسی و شرکت ارتباطی مورد بحث منعقد شده بیان کرد. البته در این راستا شرکت اپل در روز دوشنبه گذشته با ارسال نامه ای به کمیته های بازرگانی مجلس سنا و مجلس نمایندگان ایالات متحده مدعی شد که گزارشات مبنی بر جاسوسی شدن از اطلاعات این شرکت درست نبوده و این شرکت با ارسال نماینده ای می‌تواند توضیحات تخصصی درباره ادعاهای مطرح شده را پاسخ دهد.
به هر حال داستان به جای عجیبی رسیده است؛ از یک سو اصرار بلومبرگ و انتشار متوالی مقالاتی برای تصدیق این موضوع و از سوی دیگر انکار شرکت های ارتباطی و فناوری مبنی بر عدم نشت اطلاعات و جاسوسی دو روی این داستان هستند. به هر حال باید منتظر باشیم و ببینیم گذشت زمان انتهای این ماجرا را به کجا می‌رساند. اگر چینی ها واقعاً در این حجم وسیع از اطلاعات امریکایی ها جاسوسی کرده باشند باید منتظر واکنش شدید شرکت ها و البته دولت امریکا از آنها باشیم.
پاسخ }
Thanks given by:
#9


[تصویر:  Mac-App-Store-1.jpg]


با ارائه گزارش‌های مالی دو کمپانی اپل و گوگل در سه ماهه سوم از سال 2018، مشخص شده است که تفاوت درآمد میان دو فروشگاه اپلیکیشن این دو کمپانی یعنی App Store و Google Play به بیشترین مقدار خود در تاریخ رسیده است.
با بررسی تاریخچه دو فروشگاه App Store و Google Play به راحتی می‌توان متوجه شد که فروشگاه اختصاصی کمپانی اپل سال‌هاست که سطح بیشتری از درآمد و سود را نصیب این کمپانی می‌کند. اما به نظر می‌رسد این فاصله روز به روز در حال افزایش است؛ چرا که با بررسی جدیدترین گزارش‌های مالی منتشر شده مشخص می‌شود که اپل توانسته است از فروشگاه App Store خود چیزی در حدود 93 درصد بیشتر از فروشگاه Google Play درآمد بدست بیاورد. این فاصله عملکرد در طی سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است.
[تصویر:  Mac-App-Store-2.png]
براساس گزارش سایت Sensor Tower، فروشگاه App Store توانسته است در سه ماهه سوم از سال 2018 در حدود 66 درصد از درآمد حاصل از فروش اپلیکیشن‌های موبایلی را از آن خود کند. به این ترتیب سهم App Store از درآمد 18.2 میلیارد دلاری این فروشگاه‌ها، چیزی در حدود 12 میلیارد دلار بوده است. این در حالی است که این فروشگاه در مدت مشابه در سال گذشته درآمد 9.7 میلیارد دلاری را کسب کرده بود و می‌توان گفت که از این بابت با رشد 23.3 درصدی روبرو شده است. فروشگاه Google Play نیز در سه ماهه اخیر درآمد 6.2 میلیارد دلاری را از راه فروش اپلیکیشن‌ها کسب کرده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد 21.5 درصدی را نشان می‌دهد. گوگل توانسته بود در سه ماهه سوم از سال 2017، درآمد 5.1 میلیارد دلاری را از فروشگاه خود بدست بیاورد. در مجموع می‌توان گفت که درآمد فروشگاه اختصاصی اپل در این مدت، در حدود 93 درصد بیشتر از فروشگاه اختصاصی گوگل بوده است.
[تصویر:  Mac-App-Store-3.png]
در بخش دیگری از این گزارش سایت Sensor Tower به بررسی منابع درآمد این دو فروشگاه پرداخته شده و عنوان شده است که برنامه‌هایی که نیاز به ثبت نام از سوی کاربران دارند همچنان به عنوان مهم‌ترین منابع درآمدی این دو فروشگاه شناخته می‌شوند. برنامه Netflix در سومین سه ماهه پیاپی، عنوان مهم‌ترین منبع درآمد این دو فروشگاه در بخش برنامه‌های غیر گیمینگ را کسب کرده است. طبق اطلاعات در دسترس این برنامه به تنهایی درآمد 243.7 میلیون دلاری را برای دو فروشگاه App Store و Google Play بدست آورده است. پس از این برنامه، اپلیکیشن‌های Tinder و Tencent مقام‌‌های دوم و سوم از این نظر را از آن خود کرده‌اند.
طبق انتظار بازی‌های موبایلی نیز نقش بسیار موثری در کسب این درآمدها داشته‌اند. درآمد این بخش از برنامه‌های دو فروشگاه اپل و گوگل نسبت به سه ماهه سال گذشته 14.9 درصد رشد را تجربه و مجموعاً 13.8 میلیارد دلار درآمد را برای آن‌ها دست و پا کرده است. این میزان در حدود 76 درصد از درآمد کل از حاصل فروش برنامه‌های موبایلی را تشکیل می‌دهد. در بخش فروش بازی‌ها نیز فروشگاه App Store عملکرد بسیار بهتری را داشته است و درآمد 8.5 میلیارد دلاری را از آن خود کرده است. این در حالی است که فروشگاه Google Play از این بخش درآمد 5.3 میلیارد دلاری را بدست آورده است.
[تصویر:  Mac-App-Store-4.jpg]
اما در بخش بررسی تعداد برنامه‌های دانلود شده از سوی کاربران در این سه ماهه، عملکرد فروشگاه Google Play بسیار بهتر بوده است. چرا که سیستم عامل اندروید بر روی طیف بسیار بیشتری از دستگاه‌ها در دسترس کاربران قرار دارد. تعداد برنامه‌های نصب شده بر روی دستگاه‌های مختلف در هر فروشگاه، نسبت به سه ماهه گذشته رشد 10.9 درصدی را تجربه کرده است و نسبت به سال گذشته نیز 24.4 درصد افزایش را نشان می‌دهد. در رده بندی برنامه‌های با بیشترین تعداد دانلود از سوی کاربران طبق انتظار برنامه‌های پیام رسان و شبکه‌های اجتماعی را در بالاترین رتبه‌ها می‌بینیم. برنامه های Whatsapp و Messenger با بیشترین اقبال از سوی کاربران روبرو بوده‌اند و جایگاه سوم در این بخش نیز به Facebook رسیده است. نکته حائز اهمیت دیگر، قرار گرفتن برنامه TikTok در رتبه‌های بهتر از دو برنامه Instagram و Snapchat است. تعداد دانلود‌های این برنامه در قیاس با سال گذشته در حدود 440 درصد رشد را تجربه کرده است.
پاسخ }
Thanks given by:
#10
برنامه جدید آموزشی گوگل برای مبارزه با سوء استفاده از کودکان در اینترنت
[تصویر:  724ffa6d56f6b9d3dfa5810b9e3f6e4a_XL.jpg]

گوگل امروز از  همکاری جدید خود در راستای کنترل ایمنی اینترنت برای کودکان خبر داد. کمپانی با انجمن ملی اولیا و مربیان آمریکا و سازمان غیر‌انتفاعی DonorsChoose.org در حال کار است که به کمپانی‌‌ها این امکان را می‌دهد که به طور مستقیم تحت عنوان پروژه‌ای به نام "Be Internet Awesome" به مدارس عمومی کمک مالی کنند. در واقع، گوگل سعی دارد که کاربران جدید دنیای وب دانش بهتری را برای مبارزه با جوانب منفی اینترنت فرا گیرند، به ویژه در زمینه‌های ارتباطات، سرگرمی‌ها و فیلم‌های آموزشی برای پلتفرم‌ها و ابزار‌های دیجیتال.
جولین یی، یکی از کارکنان گوگل و افراد درگیر در پروژه "Be Internet Awesome"  در این باره می‌گوید:
"تحقیقات نشان می‌دهد که والدین نیز قصد دارند که به کودکان خود آموزش دهند که چگونه در اینترنت امنیت داشته باشند؛ اما نمی‌دانند که چگونه این موضع را با کودک خود درمیان بگذارند. برای کمک به آن‌ها ما کارگاهایی را ایجاد کردیم که والدین به یک دیگر آموزش دهند که چگونه صحبت را با کودکان خود شروع کرده‌اند و به آن‌ها در زمینه امنیت دیجیتال آموزش داده‌اند." این پروژه به‌عنوان بخشی از برنامه اکتبر آگاهی ملی امنیت سایبری اجرا می‌شود.
مدارس شریک در پروژه، به صورت رایگان لپ تاپ‌های Pixelbook را برای والدین و کودکان آن‌ها دریافت خواهند کرد. موارد ارائه‌ شده در دو زبان انگلیسی و اسپانیایی برای آموزش کودکان در زمینه‌های ایمنی آنلاین، گسترش تجارب مثبت دیجیتال و شکل‌دهی استفاده اینترنت به‌ سوی نیازهای به خصوص خانوادگی استفاده خواهند شد. همچنین گوگل به انجمن‌های اولیا و مربیان محلی در هر ایالت هزار دلار برای شرکت در پروژه اهدا خواهد کرد.

پاسخ }
Thanks given by:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان