امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
باشگاه حواشی اخبار پرسپولیس

اخبار حواشی باشگاه پرسپولیس
سلام به دوستان و کاربران عزیز
توی این تایپیک همه اخبار حواشی اطلاعات از باشگاه پرسپولیس قرار داده می شود
شما هم در این امر مارو یاری کنید
پاسخ }
Thanks given by:
برای شادی گل دربی هنوز نقشه‌ای ندارم
نعمتی: از استقلال پیشنهاد داشتم اما فقط پرسپولیس 
[تصویر:  01324349.jpg]
ستاره این روزهای پرسپولیس با حضور در برنامه آنتن ورزش سه در خصوص شرایط این روزهای خود و باشگاهش به صحبت پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، سیامک نعمتی که طی دو هفته اخیر ستاره پرسپولیس و تیم برانکو ایوانکوویچ لقب گرفته، از انتخاب این تیم ابراز رضایت دارد و امیدوار است بتواند به درخشش خود در جمع سرخپوشان به همین شکل ادامه دهد. او با حضور در برنامه آنتن به شرایط این روزهای پرسپولیس پرداخت. از کری خوانی برای استقلال تا هدفش برای حضور در لالیگای اسپانیا و انگیزه‌اش برای نقشه شادی گل در دربی.
وی درباره دلیل آمادگی خود در فصل جدید اینطور توضیح می‌دهد: فکر می کنم امسال یکی از سال هایی بود که تمرینات را شروع کردیم. بعد از روز اول که ریکاوری داشتیم تمرینات بدنسازی را شروع کردیم. بیش از یک ماه بدنسازی داشتیم و این مساله باعث شد تا کمی در هفته‌های ابتدایی از نظر بدنی برای فوتبال آماده نباشیم. خدا را شکر در هفته دوم بدن خوبی داشتیم و این هفته شرایط خوبی داشتیم. در بازی اول خدا را شکر با سه امتیاز برگشتیم و در هفته دوم هم با گل های خوبی به برتری رسیدیم و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.
رفتن ستاره‌ها و ضعیف شدن تیم باعث شده بود تا خیلی‌ها نسبت به موفقیت دوباره تیم ناامید باشند. نعمتی در اینباره نظرش را اینطور می‌گوید: خب رفتن ستاره‌ها تاثیرگذار بود. 5-4 بازیکن خوب را از دست دادیم که کمک کردند در موفقیت گذشته. برای آنها آرزوی موفقیت در تیم جدید دارم. پرسپولیس اما شرایط خود را همانند سال های گذشته از حیث تاکتیکی دنبال می کند و خوشبختانه در راس تیم آقای برانکو هستند. در حال حاضر ترکیب 11 نفره و جوانان خوبی هم داریم. امیدوارم در این فرصت از موقعیت استفاده کنند و خود را ثابت کنند. امیدوارم تا نیم فصل امتیازات خوبی کسب کنیم و در نیم فصل بعدی هم به امتیاز قهرمانی نزدیک شویم.
سیامک نعمتی بعد از نیمکت نشینی در روزهای ابتدایی حضورش در این تیم قصد جدایی داشت اما در نهایت در تیم ماند و به موفقیت رسید: برای فوتبالیست سخت است که بازی نکند. وقتی به تیم آمدم بازیکنان خوبی داشت و قهرمان شده بودند. من دوست داشتم بازی کنم اما تیم نتیجه می گرفت و فرصت کمی به من می رسید و من در همین 10-15 دقیقه فرصتی که داشتم توانستم رضایت هواداران را جلب کنم. حتی به آقای برانکو گفتم که تصمیم دارم بروم اما ایشان گفتند که به تو اعتماد دارم. از اینکه حرف برانکو را گوش دادم اصلا پشیمان نیستم. من آن زمان به خاطر اینکه بازی نمی کردم ناراحت بودم. وقتی ایشان گفتند اعتماد دارند تمریناتم را دو برابر کردم و نیم فصل هم فرصت بیشتری به من رسید و امیدوارم در این فصل هم شرایط خوب پیش برود.
نعمتی ادعا دارد که پرسپولیسی است و به این خاطر به این باشگاه آمده اما آیا اگر استقلال به او پیشنهاد می‌داد و برانکو نظری روی او نداشت چه تصمیمی می‌گرفت: روزی که پیشنهاد پرسپولیس به دستم رسید همه ما در خانواده خوشحال شدیم. ما خانوادگی پرسپولیسی هستیم. به خدا این را که الان در این تیم هستم نمی‌گویم و همان موقع که آمدم عکس‌‌های دوران بچگی‌ام با پیراهن پرسپولیس را در صفحه شخصی‌ام گذاشتم تا نشان دهم اکنون به آرزویم رسیدم. از استقلال دو سال پیاپی پیشنهاد داشتم اما نپذیرفتم. وقتی پیشنهاد پرسپولیس رسید بلافاصله قبول کردم. اگر پرسپولیس پیشنهاد نمی‌داد منتظر می‌ماندم حتی اگر چند سال دیگر هم طول می‌کشید. من دلم پرسپولیسی بود و اصلا نمی‌توانستم قبول کنم به استقلال بروم و به خاطر پرسپولیس حتی به استادیوم هم می‌رفتیم و تیم را تشویق می‌کردم.
هافبک پرسپولیس که در فصل گذشته در دربی برگشت شکست خوردند، در واکنش به این سوال که آیا دربی برگشت مهم است و اینکه در بازی رفت و در نهایت قهرمانی را به دست بیاوری مهم نیست گفت: دربی جفتش مهم است و رفت و برگشت ندارد. ما رفت و برگشت استقلال را در این فصل خواهیم برد.

[تصویر:  01324560.jpg]

وی در مورد اینکه قهرمانی سوپرکاپ را در حالی به دست آوردند که استقلال در این بازی شرکت نکرد گفت: در مورد سوپرجام باید بگویم که ما شاید در آمادگی صد در صدی نبودیم اما به خاطر این مسابقه شرایط تاکتیکی در تمرینات دنبال می کردیم. این را به الان و به خاطر رفتن ستاره‌های استقلال نمی گویم. اسم استقلال و پرسپولیس بزرگی خود را دارد و به ستاره‌ها بستگی ندارد. ما تمرینات خودمان را یک هفته پیش از سوپرجام روی این مسابقه گذاشته بودیم. ما آماده بودیم و از این بازی استقبال می‌کردیم اما نمی‌دانم چرا آنها نیامدند. قبل از این بازی همه آماده سوپرجام بودند و هواداران استقلال هم کری می‌خواندند اما به یکباره نمی دانم چی شد که نیامدند. حالا ان‌شاالله در دربی رفت بازی می‌کنیم و برنده خواهیم شد. البته این بازی مربوط به لیگ است و ان شاالله در آسیا هم بازی خواهیم کرد.
ستاره این روزهای ترکیب پرسپولیس در مورد موفقیتش در جمع سرخپوشان می‌گوید: وقتی یک نفر گل می‌زند همه تلاش می‌کنند. از دروازه‌بان تا خط حمله، از کادرفنی تا هواداران و مدیریت در ستاره شدن بازیکن و موفقیت تیم سهم دارند و ما اکنون نزدیک به 40 میلیون ستاره در تیم خودمان داریم.
وی درباره عملکرد موفقیت آمیزش در شوتزنی و اینکه بهترین شوتی که از آن خاطره دارد مربوط به کدام بازی است گفت: از زمان بازی در پایه‌ها همیشه در تمرین شوتزنی می‌کردم. بهترین شوتی هم که زدم بازی با استقلال بود. آن گل البته شاید در حضورم در پرسپولیس تاثیر داشت. فصل خوبی البته داشتم، هم در آمار گلزنی، پاس گل و گرفتن پنالتی خوب بودم. قراردادم تمام شده بود و با پیشنهاد خوبی از باشگاه پرسپولیس مواجه شدم و به آرزویم رسیدم.
نعمتی در مورد بازی با فولاد و اینکه گفته می‌شد سرمربی تیم از آنها خواسته مراقب سروش باشند و باعث مصدومیت این بازیکن که قرار است در نیم فصل به جمع پرسپولیس اضافه شود گفت: اینکه می‌گویند برانکو گفت هوای سروش را داشته باشید عجیب و باورنکردنی است. اصلا این که می‌گویند بازیکنی مقابل تیم موردعلاقه اش خوب بازی نمی‌کند به نظرم به هیچ عنوان درست نیست. مگر می‌شود با آن انگیزه درست بازی نکنی؟ ناخودآگاه اینقدر انگیزه داری که دوست داری بهترین عملکرد را داشته باشد. من مقابل پرسپولیس گل نزدم اما فصل شانزدهم رفت و برگشت جلوی پرسپولیس خیلی خوب بازی کردم.
هافبک پرسپولیس با اعلام اینکه در جمع بازیکنان رقیب هم دوستانی دارد و همواره به کری خوانی با آنها می‌پردازد گفت: در جمع بازیکنان استقلال دوستان زیادی دارم و همیشه هم کری می خوانیم و درست نیست اسم آنها را بگویم اما الان آنها با توجه به شرایط تیم ما کری نمی‌خوانند. 
وی در مورد آرزویش برای حضور در فوتبال اروپا گفت: همه دوست دارند به تیم های خوب بروند اما من در وهله اول خیلی دوست دارم به پرسپولیس در این شرایط سخت کار کنیم. همه تیم‌ها یارگیری خوبی داشتند و دوست دارم در این شرایط سخت کاری کنیم تا در ذهن هواداران بماند. اگر بتوانیم قهرمان شویم خیلی شیرین می شود. هدف من حضور در اروپاست اگر پیشنهاد داشته باشم که استقبال می کنم اما اگر نبود بهترین عملکرد را تلاش می کنم در پرسپولیس داشته باشم و به موفقیت های بیشتر برسیم.
نعمتی در پاسخ به اینکه اکنون حضور در اروپا برخلاف گذشته با توجه به آرزوی بازیکنان برای پوشیدن تیم های مطرح موردعلاقه‌شان نیست و تنها به شرایط مالی آن بستگی دارد گفت: شرایط مالی کشور به شکلی است که هر بازیکنی به دنبال حضور در اروپا باشد دو سه برابر استقلال و پرسپولیس حداقل پول می‌گیرد. از بچگی عاشق رئال مادرید بودم اما نمی دانم چرا پیراهن بارسلونا را می پوشم. فکر کنم به خاطر علاقه ام به برند نایکی باشد. شاید این آرزو و حضور در رئال مادرید محال باشد اما هر کس آرزویی دارد و حالا من هم می‌گویم می خواهم به رئال بروم که حداقل ویارئال شود!
وی در مورد شرایط سخت حضور در سرخابی‌ها و حواشی این دو تیم که می‌تواند بازیکن را به سمت نابودی نیز پیش ببرد گفت: کسانی که از تیم های دیگر به استقلال و پرسپولیس می‌آیند به شدت مورد ارزیابی مردم قرار می‌گیرند و در چشم هستند و شاید کوچکترین رفتار آنها باعث خراب شدن آینده‌شان شوند. همه چیز بستگی به خود بازیکن دارد و خوشبختانه اکنون تلاش می‌کنم تا تنها به تیمم کمک کنم. شرایط خیلی سخت است. هم خوبی دارد و هم لذتبخش است. فعلا که شرایط خوب است و لذت آن را می‌برم. البته این را هم بگویم که هر کسی دوست دارد یک حریم خصوصی داشته باشد. بعضی اوقات دوست داری که در رستوران یا کنسرت یا با خانواده جایی بروی اما سخت است اما همه چیز با لطف هواداران پرسپولیس بهرحال اما لذت است.

[تصویر:  01324348.jpg]

نعمتی در مورد گلزنی در ترکیب پرسپولیس و اینکه آیا شادی گل خاصی برای دربی در ذهن دارد گفت: تمام سعی و تلاشم را می‌کنم تا برای پرسپولیس مفید باشم و بعد از گل بزنم. البته این را هم بگویم که گل زدن در پرسپولیس واقعا خیلی لذتبخش است و می‌چسبد. من هیچ برنامه‌ای برای شادی گل ندارم و همان لحظه تصمیم می‌گیرم. شاید البته برای بازی استقلال تمرین کردم تا شادی گل خاصی داشته باشم ولی فعلا هیچ تصمیمی نگرفتم. حالا امیدوارم گل بزنم و شادی مهم نیست.
شماره 88 پرسپولیس درباره اینکه استقلال اکنون تیم متفاوتی با جذب چند ستاره محسوب می‌شود گفت: استقلال با بازیکنان خیلی خوبی قرارداد بسته اما ما هم تیم خوبی علیرغم محرومیت دارم و از هیچ تیمی هراس نداریم و با هدف خودمان کار را دنبال می‌کنیم.
وی در مورد شایعاتی که درباره وزیر ورزش و پرسپولیسی بودن او وجود دارد و اینکه حامی باشگاه پرسپولیس است تا آنها مشکل مالی نداشته باشند اینطور توضیح داد: من تا الان وزیر را ندیدم که بدانم پرسپولیسی است یا استقلالی. اما این را بگویم که آقای گرشاسبی تمام تلاش خود را می‌کند تا مشکلات مالی ما را برطرف کند اما فعلا که هیچ خبری نیست. ما از پارسال طلب داریم. من چند بار به باشگاه رفتم دیدم ایشان در حال تلاش است. امیدوارم در جایگاه خود بمانند و بتوانند کارها را پیش ببرند.
نعمتی درباره اضافه شدن خریدهای جدید این تیم در نیم فصل و کار سخت برای حضور در ترکیب گفت: حضور بازیکن جدید صد در صد باعث می‌شود تا انگیزه هم پستی‌اش بیشتر شود. ما الان نیاز به این بازیکنان داریم و خودم هم تلاش می کنم به تیم کمک کنم. 

وی در خصوص جدال با الدحیل در مرحله یک چهارم لیگ قهرمان گفت: الدحیل مثل الهلال دوره قبل است. ولی ما تجربه این تیم (الهلال) را داریم و امیدوارم آنجا نتیجه خوبی بگیریم. بازی با الهلال در آزادی برگزار نمی‌شد و ما شانس میزبانی نداشیتم اما اکنون شرایط خوب است و اگر نتیجه خوبی در دوحه بگیریم صعودمان به مرحله بعدی دور از دسترس نیست.
نعمتی که دوست صمیمی گادوین منشا از دوران حضور در پیکان محسوب می‌شود در پاسخ به اینکه این مهاجم نیجریه‌ای چطور تبحر حفظ کردن شعرهای فارسی را به دست آورده و البته از نظر فنی نتوانسته انتظارات را برآورده کند اینطور می‌گوید: این شعرها را وقتی در ضبط صوت ماشین تکرار می‌کنم تو مغز منشا می‌رود و در تمرین شروع به خواندن می‌کند. اصلا نمی‌دانم چطور و با چه استعدادی آنها را حفظ می‌کند و واقعا جالب است. در مورد عملکرد او هم باید بگویم در این بازی نشان داده که توانایی بازی دارد. بهرحال هجمه‌هایی که در پرسپولیس وجود دارد باعث می‌شود فشار روی بازیکن زیاد شود. مطمئنا او دوستانی دارد که برایش این انتقادات را ترجمه می‌کنند. من البته ترجمه نمی‌کنم چون انگلیسی‌ام اینقدر خوب نیست. (خنده) منشا در این بازی خیلی به تیم ما کمک کرد. امیدوارم با همین انگیزه کمک کند و تیم به او خیلی نیاز دارد.
پاسخ }
Thanks given by:
حمله به اتوبوس پرسپولیس در اهواز 
[تصویر:  01315635.jpg]

مطابق فصول گذشته اینبار هم حضور پرسپولیس در اهواز بدون حاشیه نبود.
به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که طی فصول گذشته حضور پرسپولیس در اهواز با حواشی زیادی از جمله حمله با سنگ و ... به کاروان این تیم همراه بود، اینبار هم اتوبوس سرخپوشان در بدو ورود به این شهر مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت.

کاروان پرسپولیس بعد از حضور در فرودگاه اهواز و در حالی که با استقبال هواداران خود مواجه شده بودند، زمانی که قصد عزیمت با اتوبوس به سمت هتل خود را داشتند با حمله فردی ناشناس مواجه شدند.

این فرد با حمله ناگهانی به سمت اتوبوس سرخپوشان، سنگی به سمت شیشه پرتاب کرد که باعث شکسته شدن شیشه شد. با این حال خوشبختانه در این حادثه آسیبی به بازیکنان و اعضای کادرفنی و همراهان پرسپولیس وارد نشد.

با این شرایط به نظر می‌رسد همچون فصول گذشته سرخپوشان در زمان بازی نیز با دردسر بزرگی مواجه شوند و کار تیم امنیتی و حراست برای به سرانجام رساندن این بازی سخت باشد.
پاسخ }
Thanks given by:
در میان استقبال هواداران
پرسپولیسی‌ها به اهواز رسیدند (عکس)
بازیکنان پرسپولیس برای انجام سومین بازی فصل خود راهی اهواز شده‌اند.
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان برانکو ایوانکوویچ بعد از انجام تمرین نوبت صبح، طبق برنامه راهی اهواز شدند تا خود را مهیای دیدار سوم برابر استقلال خوزستان کنند.
به محض حضور پرسپولیسی‌ها در فرودگاه اهواز آنها در محاصره هواداران این تیم در آمدند که برای استقبال و دیدار با بازیکنان محبوب خود ساعت‌ها به انتظار نشسته بودند. شاگردان برانکو بعد از دقایقی معطلی در فرودگاه راهی هتل شدند تا برای دیدار با استقلال خوزستان مهیا شوند.
پرسپولیس فردا در استادیوم غدیر به مصاف استقلال خوزستان خواهد رفت.

[تصویر:  01325525.jpg]

[تصویر:  01325526.jpg]
پاسخ }
Thanks given by:
برانکو امتیاز مهم را در جنگ اهواز جا گذاشت
اس. خوزستان 0 پرسپولیس 0؛ تساوی در خون و خشونت
بازی پربرخورد دو تیم روی زمین توسط بازیکنان و البته روی سکوها بین هواداران در نهایت با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
به گزارش "ورزش سه"، نمایش نه چندان مطلوب دو تیم که گرمای هوا و درگیری روی سکوها روی آن کاملا تاثیر گذاشته بود با تساوی بدون گل خاتمه یافت. برانکو که به دنبال دستیابی به پیروزی ارزشمند مقابل حریف نه چندان قدرتمند خود بود، در نهایت نتوانست به برد مدنظر دست یابد. در سمت مقابل نیز داریوش یزدی که چشم به ضدحملات و پرس شدید دوخته بود توانست به اتفاقی که دنبال آن بود دست یابد.
استادیوم: غدیر اهواز               تماشاگر: حدود 10هزار نفر
داور: وحید کاظمی          کمک داوران: علیرضا ایلدورم و علی اکبر نوری

[تصویر:  01325740.jpg]
استقلال خوزستان:

• حسن پورحمیدی
  • احمد آل نعمه
  • مصطفی کیانی
  • وحید حمدی نژاد
  • مهرداد پورابوالقاسم
  • محمد شریفی (دقیقه 88، ایوب کلانتری)
  • میثم کریمی
  • میثم شاه‌مکوند
  • ایمان مبعلی
  • وحید خشتان (دقیقه 82، فرید امیری)
  • رضا درویشی (دقیقه 90، ساسان شیرمردی)
سرمربی: داریوش یزدی

[تصویر:  01325739.jpg]
پرسپولیس:

• علیرضا بیرانوند
  • حسین ماهینی
  • سیدجلال حسینی
  • شجاع خلیل زاده
  • محمد انصاری
  • بشار رسن(دقیقه 79، احسان علوان زاده)
  • کمال کامیابی نیا
  • احمد نوراللهی
  • امید عالیشاه (دقیقه 62، گادوین منشا)
  • سیامک نعمتی (دقیقه 90، شایان مصلح)
  • علی علیپور
سرمربی: برانکو ایوانکوویچ

[تصویر:  01325741.jpg]

اخطار:

وحید حمدی نژاد(42) میثم کریمی(82) میثم شاه مکوند(92) از استقلال خوزستان

احسان علوان زاده(89) سیامک نعمتی (89) شجاع خلیل زاده(92) از پرسپولیس

شرح بازی
بازی با حاشیه استارت خورد؛ هواداران اهوازی پیش از سوت آغاز بازی با سنگ پرانی مانع از شروع این دیدار شدند و بعد از دقایقی شرایط برای بازی مساعد شد. با این حال گرمای 46 درجه ای اهواز در زمان برگزاری بازی روی عملکرد هر دو تیم تاثیر گذاشته بود تا نتوانند نمایش موفقی از خود به جا بگذارند. استقلال خوزستان البته در همان دقایق ابتدایی با حرکت انفرادی خشتان یک موقعیت نصیب خود کرد که شجاع خلیل زاده مانع از باز شدن دروازه بیرانوند شد.
پرسپولیس اما با مالکیت توپ به دنبال این بود تا روزنه ای برای نفوذ به دفاع فشرده استقلال خوزستان بیابد که در این راه ناکام ماند. تنها دو فرصت تقریبا مناسب از سوی علی علیپور وسیامک نعمتی که هر دو با پرس موفق مدافعان این تیم و چند پوشش مناسب از سوی دروازه بان در نهایت باعث شد تا نیمه اول این بازی با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یابد.
در شرایطی که تصور می شد در نیمه دوم با خنک شدن هوا، دو تیم به شرایط بهتری برای دستیابی به گل دست پیدا کنند، عملکرد غیرقابل تصور دو تیم از نظر کیفی مانع این امر شد.
پرسپولیس که بعد از دو پیروزی دلچسب در صدر جدول قرار داشت، به امتیاز کامل این بازی چشم دوخته بود اما استقلال خوزستان که در رده پایین جدول قرار داشت با پرس شدید و بازی دفاعی مانع از دستیابی برانکو به این هدفش شد.
پرسپولیس با توجه به نیمکت فقیر خود نتوانست تغییر لازم را برای تغییر جریان بازی شکل دهد و حضور احسان علوان زاده نیز بیشتر از اینکه به سود سرخپوشان باشد با استرس و نمایش ناامید کننده او شرایط را سخت تر کرد. گادوین منشا نیز که به عنوان یار تعویضی به زمین آمده بود علیرغم نمایش موفق در توپگیری در لحظات پایانی فرصت ایده آلی را از دست داد. این دیدار در نهایت با توجه به نمایش ضعیف بازیکنان دو تیم با تساوی بدون گل خاتمه یافت.

بازیکن برتر:
احمد نوراللهی علیرغم نمایش ضعیف پرسپولیس در مرکز زمین ابتکار عمل تیمش را در دست داشت. هافبک جوان پرسپولیس که زوج کمال کامیابی نیا محسوب می‌شود در بیشتر دقایق با اضافه شدن به یک سوم زمین حریف به دنبال سود بردن از فضای لازم برای دستیابی به گل بود که راهی به دروازه نیافت. با این حال در هوای گرم اهواز این بازیکن با دوندگی بالای خود نقش پررنگی در میدانداری سرخپوشان ایفا کرد.
در سمت مقابل نیز ایمان مبعلی همین نقش را برای استقلال خوزستان به نمایش گذاشت. هافبک باتجربه این تیم که به تازگی به لیست آبی پوشان اضافه شده با سود بردن از کیفیت ذاتی خود نقش مخرب را ایفا کرد و تدارک ضدحملات تیمش را نیز عهده دار بود. اتفاقی که با ایجاد چند موقعیت مناسب نیز برای این تیم همراه بود.  وحید خشتان نیز تا زمانی که در زمین حضور داشت روی ضدحملات دفاع پرسپولیس را آزار داد و البته نتوانست از موقعیت مناسبی که در اختیار داشت به خوبی سود ببرد. با این حال کیفیت دو تیم در شرایطی بود که نمی‌توان از بازیکنی به عنوان ستاره میدان غدیر یاد کرد.

اتفاق ویژه
مهمترین اتفاق و البته تاسفبار ترین آن نه روی زمین که روی سکوها اتفاق افتاد. صحنه هایی تلخ که هیچ چیزی نمی‌توان درباره آن نوشت و فقط باید امیدوار بود استادیوم‌ها از وجود افرادی که برای جان دیگران ارزشی قائل نیستند خالی شود. چرا که هنوز صحنه های تلخ دو بازی سپاهان - پرسپولیس و استقلال تهران و خونه به خونه بابل را فراموش نکرده‌ایم که دو هموطن‌مان چشمان خود را با سهل انگاری و حماقت عده‌ای از دست دادند. این تصاویر تاسف بار خود گویای اتفاق ویژه این بازی است.

[تصویر:  01325794.jpg]

[تصویر:  01325795.jpg]

دقایق حساس:

• دقیقه 10: وحید خشتان با حرکت به درون محوطه جریمه و ضربه به سمت دروازه، موقعیت خوبی شکل داد که پیش از بیرانوند این شجاع خلیل زاده که توپ را راهی کرنر کرد.
  • دقیقه 24: اولین حمله جدی پرسپولیس با ضربه فنی بشار رسن به راحتی در اختیار حسن پورحمیدی قرار گرفت.
  • در دقیقه 30 نیمه اول، داور با قطع بازی بازیکنان دو تیم را به استراحت دعوت کرد. کولینگ بریک داور با توجه به دمای 46 درجه‌ای اهواز از سوی کادر داوری برای بازیکنان دو تیم در نظر گرفته شد.
  • دقیقه 45: روی ضربه ایستگاهی پشت محوطه جریمه، استقلال خوزستان صاحب موقعیت شد که ضربه آل نعمه با برخورد به دیوار دفاعی پرسپولیس برگشت داده شد.
  • دقیقه 61: حرکت پا به توپ نعمتی به سمت محوطه جریمه روی خط با خطای مدافع استقلال خوزستان همراه شد تا یک ضربه ایستگاهی نصیب سرخپوشان شود. این ضربه را بشار رسن با اختلاف کمی از بالای دروازه راهی اوت کرد.
  • دقیقه 65: پاس در عمق سیدجلال حسینی با ضربه دیدنی علی علیپور با برخورد به تیرک دروازه راهی اوت شد.
  • دقیقه 3+90: خطای خشن روی علی علیپور باعث عصبانیت مهاجم پرسپولیس شد. درگیری او با شاه مکوند در ادامه با ورود شجاع خلیل زاده شدت بیشتری گرفت تا داور هر دو بازیکن را با کارت جریمه مواجه کند.
  • دقیقه 94: پرتاب اوت بلند توسط ماهینی با ضربه منشا به راحتی در اختیار دروازه بان استقلال قرار گرفت.
حواشی:

• اتوبوس پرسپولیس در زمان ورود به استادیوم با حمله هواداران رقیب مواجه شد و مجبور شدند از در ورودی دیگری وارد استادیوم شوند.
  • برانکو ایوانکوویچ با ورود به زمین با تشویق ویژه ای از سوی هواداران مواجه شد و بنرهایی نیز در حمایت از او در جایگاه ها نصب شده است.
  • کادرفنی پرسپولیس اعتقاد دارد مجموعه استادیوم غدیر با آبیاری کردن پیش از بازی باعث خراب شدن چمن و شرجی شدن آن شده‌اند تا شرایط مناسبی برای این بازی شکل نگیرد.
  • تدابیر امنیتی شدیدی در ورزشگاه غدیر اهواز انجام شده و نیروهای انتظامی بالغ بر هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند.
  • در اتفاقی عجیب هواداران استقلال خوزستان در ابتدای بازی با سنگ پرانی خود مانع از شروع بازی شدند.

نکات ویژه

• ایمان مبعلی بعد از حضور در استقلال خوزستان در اولین حضور ثابت خود در ترکیب این تیم برابر پرسپولیس قرار خواهد گرفت.
  • علیرضا بیرانوند بعد از دو هفته نیمکت نشینی در این بازی در ترکیب اصلی قرار گرفته است.
  • سیدجلال حسینی نیز که در فصل گذشته در هر دو بازی رفت و برگشت غایب بود، اکنون در قلب دفاعی پرسپولیس حاضر شده است.
  • بوژیدار رادوشوویچ که در فصل گذشته در هر دو بازی رفت و برگشت مقابل استقلال خوزستان به میدان رفته بود و در این فصل نیز در دو هفته ابتدایی در ترکیب این تیم حضور داشت و دو کلین شیت به نام خود ثبت کرده بود، اینبار نیمکت نشین شده است.
  • سیامک نعمتی و وحید خشتان از پرسپولیس و استقلال خوزستان در این بازی با دو گل زده جزو برترین گلزنان تیم های خود محسوب می‌شوند.
  • کمال کامیابی نیا که در بازی هفته گذشته مقابل فولاد با آسیب دیدگی کتف از زمین خارج شده بود، با رفع مصدومیت در ترکیب اصلی قرار گرفته است.
  • وحید نامداری، هافبک استقلال خوزستان به دلیل دریافت کارت قرمز در بازی مقابل پدیده  از حضور در این جدال محروم است.
پاسخ }
Thanks given by:
همه اتفاقات روز پرماجرای تمرین پرسپولیس
انتقاد شدید از عکس مشترک کاپیتان‌ها با لیدر
حسین ماهینی در پایان بازی با استقلال خوزستان واکنشی نشان داد که ترکش آن تا ۴۸ ساعت بعد و در تمرین پرسپولیس نیز ادامه یافت.
به گزارش "ورزش سه"، وقتی حسین ماهینی در پایان بازی با استقلال خوزستان که با سنگ پرانی و جنجال بزرگی همراه بود، به انتقاد از رییس کانون هواداران پرداخت کمتر کسی تصور می‌کرد این مساله به لشکرکشی طرفین منجر شود.
برانکو که تمرین روز جمعه را در بازگشت این تیم تعطیل کرده بود، روز گذشته و از ساعت ۱۸:۳۰ در شرایطی سوت آغاز را زد که هواداران ابتدا در سکوت و در‌ ادامه با تشویق هدفدار پرسپولیس پیغام مهمی داشتند. با این حال از همان ابتدا هم می‌شد حدس زد که این شعار سفارشی خیلی طولانی نخواهد بود.
نیشخند و صحبت‌های زیر لب کاپیتان‌ها در‌میانه زمین مشخص می‌کرد که آنها از این اوضاع رضایت ندارند و باید منتظر اتفاق تازه ای بود. با گذشت ۲۰ دقیقه از تمرین زمزمه‌های تازه‌ای بلند شد؛ بخشی از هواداران که به دعوت سیدجلال حسینی در این تمرین حضور یافته بودند، در‌ ادامه به تشویق بازیکنان و در‌ راس آن حسین ماهینی و سیدجلال حسینی پرداختند.
ثانیه‌هایی بعد اما فحاشی و درگیری شدیدی بین برخی سرلیدرها و هواداران شکل گرفت. این درگیری فیزیکی به همراه فحاشی اما دقایقی کوتاه قطع شد. حدود ۱۰۰۰ هوادار روی سکوها حضور داشتند که بعد از این درگیری، دو دستگی مشهود شد و برخی که حامی سیاست کانون هواداران بودند و رای به تشویق تیم و بی اعتنایی به بازیکنان داده بودند، در یک سمت و در سکوی دیگر که تعداد آنها بیش از دو برابر گروه اول بود و از بازیکنان در قبال این اتفاقات حمایت می‌کردند، قرار داشتند.
بازیکنان در جریان تمرین هستند و شعارها کاملا اکنون جهت‌دهی شده از سکوها به گوش می‌رسد. دود غلیظ در کنار سر و صدای هواداران مانع از اجرای درست تمرینات تاکتیکی مدنظر برانکو می شد. سرمربی پرسپولیس با فریاد از بازیکنان تیمش می خواست که تنها به او توجه کنند و برخی بازیکنان نیز برای فرار از دود به ماسک پناه بردند.
گروه مخالف کانون هواداران با شدت بیشتری به تشویق سیدجلال حسینی و حسین ماهینی پرداختند و این دو نیز گاه و بیگاه با قطع تمرین به ابراز احساسات این گروه پاسخ دادند.
جرقه دوم زده شد؛ تشویق بی امان حسین ماهینی این بازیکن را به سمت این گروه از هواداران ‌برد و او ضمن نشان دادن لوگوی باشگاه و بوسه برای هواداران در حالی که قصد بازگشت به تمرین را داشت با کنایه‌های زیر لبی هواداران مخالف مواجه شد. این اتفاق ابتدا باعث شد او ابتدا با دستانش آنها را دعوت به سکوت کند و با نشان دادن علامت اینکه او اینجا خواهد ماند و مسیر خود را دنبال کرد. اما باز این اعتراضات ادامه پیدا کرد و باعث شد مدافع راست سرخپوشان به سمت جایگاه این هواداران مسیر خود را کج کند. گفت و گوی نه چندان دوستانه این هواداران با او در ادامه باعث شد کمال کامیابی نیا نیز ورود کند و به دنبال این باشد که همبازی‌اش را به سمت زمین ببرد. کریم باقری هم که نزدیک‌ترین عضو کادرفنی به این صحنه بود با فریاد خود اعتراضش را نسبت به حرکت ماهینی و منفک شدن از تمرین را اعلام کرد.

[تصویر:  01326402.jpg]
تمرین بار دیگر از سر گرفته شد اما خط و نشان‌های دو طرف هواداری همچنان ادامه داشت. حضور عباس اسماعیل بیگی، رییس کانون هواداران نیز میان این هواداران و همراهی قنبرپور‌ برای آرام کردن هواداران هم افاقه نکرد. گرشاسبی، سرپرست باشگاه پرسپولیس با گذشت یک ساعت از تمرین به استادیوم شهید کاظمی آمد. اینبار خبری از تشویق او نیز نیست. لیدرها مشغول آرام کردن سکوها بودند تا او به تنهایی روی سکوها حاضر شود. بازیکنان اصلی بعد از اتمام تمرین و با دستور برانکو ناگهان راهی رختکن شدند. گرشاسبی از کاپیتان‌ها خواست به اتاق کادرفنی بروند. برانکو نیز در ورودی راهروی منتهی به مرکز بدنسازی تیمش، ضمن اینکه حواسش به بازیکنانی بود که همچنان تمرین را دنبال می کردند اما بیشتر توجهش معطوف به سکوها بود. دقایقی بعد گرشاسبی پیغام داد که رییس کانون هواداران نیز در جلسه حضور یابد. از تعداد هواداران کاسته شد و تقریبا ۵۰۰ نفر از آنها باقی ماندند.
دقایقی بعد در‌ مسیر راهرو به زمین، حمیدرضا گرشاسبی در حالی که دستان سیدجلال حسینی و حسین ماهینی را در دست داشت و اسماعیل بیگی نیز در کنار آنها بود، وارد ‌شد. سرپرست پرسپولیس از کاپیتان‌های تیم خواست محتوای این جلسه را به هواداران بگویند. سیدجلال حسینی از ماهینی خواست این مسوولیت را برعهده بگیرد.
ماهینی با بلندگو به هواداران تیمش اعلام کرد او را تشویق نکنند و صحبت‌هایش را اینچنین ادامه داد: «من قبول دارم این بحث را بدموقع گفتم. ما یک خانواده هستیم و‌نباید این بحث‌ها را به این شکل به بیرون منتقل می‌کردیم. اما از امروز همه چیز را بین خودمان حل خواهیم کرد. ما ۱۰ برابر اینکه طرفدار داریم دشمن هم داریم. من اما همینجا قول می‌دهم با همین ۱۲ بازیکن قهرمان خواهیم شد. در کنار هم بار دیگر قهرمان خواهیم شد حتی اگر نیم فصل هم بازیکنی به جمع ما نیاید ما قهرمان خواهیم شد. از همه شما می‌خواهم که بار دیگر کنار هم باشیم و تنها به تیم فکر کنیم.»

[تصویر:  01326403.jpg]
سیدجلال حسینی در حالی که تلاش می‌کرد از گفتگو با هواداران خودداری کند و صحبت‌های ماهینی را حرف‌هایش خودش می‌دانست به سمت هواداران رفت. او نیز بعد از اینکه از حمایت هواداران طی دو فصل اخیر که چهار قهرمانی برای آنها داشت قدردانی  کرد، گفت: «نه من اینجا می‌مانم و نه هیچ کدام از بازیکنان دیگر. فقط پرسپولیس است که می‌ماند. من گفتم باید آشتی کنیم. پرسپولیس تنهاست و فقط هواداران را دارد. تیم محروم است و دشمنان هم کم نیستند و نمی‌خواهند موفقیت تیم ادامه داشته باشد. از هواداران اما می‌خواهم در کنار تیم باشند ‌و مثل همیشه از آن حمایت کنند.تیمی که متعلق به خودشان است و فقط آنها و پرسپولیس هستند که همیشه خواهند ماند.»

[تصویر:  01326404.jpg]

بعد از این صحبت‌ها و گرفتن عکس یادگاری چهارنفره با حضور حمیدرضا گرشاسبی، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی و رییس کانون هواداران، حاشیه و جنجال ۴۸ ساعته بعد از دیدار مقابل استقلال خوزستان و دو ساعته در استادیوم شهید کاظمی به پایان رسید. هرچند که انتشار عکس های این اتفاقات از تمرین دیروز هرگز به مذاق هواداران پرسپولیس خوش نیامده است. این عکس ها در فضای مجازی یکی از پرانتشارترین ها بوده و خیلی از هواداران بابت این عکس های مشترک با حضور رییس کانون هواداران و کاپیتان های پرسپولیس گلایه مند هستند.
پاسخ }
Thanks given by:
بحران خاموش در اردوی پرسپولیس
[تصویر:  01325741.jpg]

بازیکنان پرسپولیس علیرغم وعده‌های مدیران این تیم تاکنون موفق به دریافت پیش قرارداد فصل خود نشده‌اند.
به گزارش "ورزش سه"، در اردوی اوکراین بود که بازیکنان با انتشار پستی مشترک نسبت به بدقولی مدیران باشگاه در پرداختی‌ها اعتراض خود را به نمایش گذاشتند. هر چند این پست‌ها تنها دقایقی روی پیج بازیکنان قرار داشت و با درخواست مشاور و مدیر باشگاه و دوری از حواشی برداشته شد. آنها اکنون در آستانه چهارمین هفته از لیگ برتر همچنان موفق به دریافت پیش قرارداد فصل خود نشده‌اند و اعتراضات خاموش آنها و انتقاداتی که نسبت به این مساله به کاپیتان تیم رسانده‌اند تا به گوش مدیران باشگاه برسد، این تیم را در شرایط ویژه‌ای قرار داده است.

مدیران باشگاه هفته گذشته و پیش از جدال مقابل استقلال خوزستان به بازیکنان وعده داده بودند که روز یکشنبه با دریافت مبلغ مورد نظر از سوی اسپانسر کارهای مربوط به پرداخت پیش قرارداد فصل آنها انجام خواهد شد. اکنون اما بعد از گذشت 48 ساعت از وعده آخر، هنوز این مساله نهایی نشده است. مدیران باشگاه که شرایط سختی را با توجه به اولتیماتوم AFC در خصوص بدهی‌های پنهان و احتمال حذف از لیگ قهرمانان پشت سر گذاشته‌اند، بیشتر توجه خود را معطوف به انجام این ماموریت کرده بودند. اما مساله مهم اینجاست که سازمان لیگ برتر در اجرای تعهدات خود در قبال پرداخت سهم باشگاه‌ها در تبلیغات محیطی کاملا ناتوان بوده و هنوز پرداختی نداشته است. از سوی دیگر اسپانسر باشگاه نیز در پرداخت آخرین منبع مدنظر باشگاه تعلل داشته تا حمیدرضا گرشاسبی در برابر بازیکنان و درخواست پرداخت مطالبات آنها همچنان ناکام بماند.

موضوعی که در جلسه روز گذشته بازیکنان با یکدیگر در حاشیه ناهار برانکو بار دیگر مورد بحث قرار گرفت و بازیکنان از کاپیتان تیم خواستند تا در این مورد پیگیر باشد. اکنون سرخپوشان انتظار خود بابت پرداخت این مطالبات پیش از جدال هفته چهارم و در آستانه آماده باش برای دیدار حساس مقابل الدحیل قطر را اعلام کرده‌اند و باید دید در این شرایط سخت اقتصادی باشگاه قادر خواهد بود انتظارات را برآورده کند یا خیر.

مدیران باشگاه پرسپولیس که از نقل و انتقالات یک سال اخیر محروم بوده‌اند، طی مدت اخیر به شدت تحت فشار قرار داشتند که مورد حمایت ویژه قرار دارند اما این در حالی است که با وجود جدایی 5 ستاره اصلی تیم طی این مدت (مهدی طارمی، صادق محرمی، فرشاد احمدزاده، محسن مسلمان و وحید امیری) آنها جز تلاش برای پرداخت بدهی‌های انباشته شده گذشته، نتوانستند اقدام دیگری صورت دهند.
پاسخ }
Thanks given by:
وعده مدیران پرسپولیس به بازیکنان و کادر فنی

مهر: هیات مدیره باشگاه پرسپولیس قصد داشت قسط اول قرارداهای فصل جاری اعضای این تیم را تا یکشنبه گذشته
پرداخت کند. اما عدم تامین منابع مالی از سوی اسپانسرهای این باشگاه سبب شد تا آنها نتوانند این موضوع را محقق کنند.
مدیران باشگاه پرسپولیس که صدای اعتراض بازیکنان به دلیل بی پولی را از طریق سید جلال حسینی و حسین ماهینی، کاپیتان های اول و دوم سرخپوشان شنیده اند به آنها قول داده اند بدون شک حدود ۲۰ درصد از قراردادهای فصل جاری را چند روز قبل از بازی رفت با الدحیل پرداخت کنند.
از قرار معلوم مسئولان پرسپولیس ابتدای شهریورماه پولی را دریافت می کنند که به واسطه آن خواهند توانست بدهی خود به بازیکنان را پرداخت کنند.
تیم فوتبال پرسپولیس ششم شهریورماه، دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را مقابل الدحیل قطر در شهر دوحه برگزار می‌کند.
پاسخ }
Thanks given by:
قرمزها با 4 مهاجم مقابل امید پرسپولیس (عکس)
تیم پرسپولیس تهران عصر امروز در دیداری دوستانه به مصاف امید پرسپولیس رفت که با پیروزی 4 گله تیم بزرگسالان خاتمه یافت.
به گزارش "ورزش سه"، برانکو در این بازی بازیکنانی را استفاده کرد که در مقابل نفت مسجد سلیمان در ترکیب اصلی نبودند. رادوشویچ کاپیتان و گلر قرمزها بود اما دیگر بازیکنان اغلب در پست تخصصی حضور نداشتند.

مهدی شریفی، گادوین منشا، سعید کریمی و آدام همتی بازیکنانی بودند که پست تخصصی شان مهاجم نوک است اما در این دیدار دوستانه برخی از آن ها در نقطه دیگری از زمین به میدان رفتند. آدام همتی مدافع راست بازی کرد و سعید کریمی و مهدی شریفی هم دائم در بین هافبک هجومی و مهاجم تغییر پست می دادند.

همچنین حمیدرضا طاهرخانی مهره جوان برانکو نیز پتانسیل بازی در خط حمله را دارد و در تیم های پایه به عنوان مهاجم بازی می کرد. او در مقابل امید پرسپولیس 2 گل زد و گل های دیگر را هم منشا و شریفی زدند.

ایستاده از راست: سعید حسین پور (هافبک مرکزی)، بوژیدار رادوشویچ (دروازه بان)، احسان علوان زاده (هافبک چپ)، احسان حسینی ( دفاع مرکزی)، شایان مصلح (دفاع چپ)، سعید کریمی (مهاجم نوک)
نشسته از راست: حمیدرضا طاهرخانی (هافبک هجومی) احمد بهاروندی (دفاع چپ)، مهدی شریفی (مهاجم نوک)، گادوین منشا (مهاجم نوک)، آدام همتی (مهاجم نوک)

[تصویر:  01328413.jpg]

البته این ها پست های تخصصی سرخ ها هستند و آن ها در دیدار دوستانه با تغییر پست مواجه شده بودند و به طور مثال سعید حسین پور هافبک دفاعی بازی کرد و زوج دفاع میانی هم مصلح و حسینی بودند.
پاسخ }
Thanks given by:
با برتری ۴گله مقابل امیدها
خط و نشان نیمکت‌نشینان پرسپولیس
پرسپولیس امروز در دیداری تدارکاتی و با سود بردن از نفرات ذخیره‌اش به برتری ۴ گله مقابل امیدهایش دست یافت.
به گزارش “ورزش سه”، پرسپولیس ۲۴ ساعت بعد از تساوی مقابل نفت مسجد سلیمان در دیداری تدارکاتی مقابل تیم امید این باشگاه با ۴ گل به برتری دست یافت.
تیم امید پرسپولیس که هدایتش برعهده اسماعیل حلالی، بازیکن اسبق این باشگاه است، در این دیدار نتوانست نمایشی مناسب از خود به جا بگذارد و اسیر انگیزه نیمکت‌نشینانی شد که به دنبال خودنمایی برابر برانکو ایوانکوویچ بودند.

ترکیب پرسپولیس را در این بازی نفرات نیمکت نشین این تیم در جدال مقابل نفت مسجد سلیمان تشکیل می‌دادند و حمید طاهرخانی(۲گل)، گادوین منشا و مهدی شریفی گلزنان این تیم لقب گرفتند.
پاسخ }
Thanks given by:

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان