امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در نکات مواد خشک غذایی نگهداری مهم

نکات مهم در نگهداری مواد غذایی خشک
#1
مواد غذایی خشک مثل برنج، رشته پلویی یا آش یا لیمو خشک و… باید در محلی خشک و خنک باشد. رطوبت به سرعت باعث خرابی این مواد می گردد. برنج را می توانید با مقداری نمک مخلوط کنید و در معرض آفتاب یا مجاورت موادی که بو دارند مثل سیر و پیاز قرار ندهید چون برنج به شدت جاذب بو است. برنج را در ظروف پلاستیکی که دهانه ی بزرگی دارند نگهداری کنید. اگر برنج را در گونی نگه میدارید باید دور از دسترس جوندگان و بالاتر از سطح زمین قرار دهید. می توانید برای افزایش ماندگاری برنج، یک تکه یخ خشک را در گالن برنج بگذارید.

برای نگهداری غلات باید از ظروف در بسته استفاده کنیم و محل نگهداری آنها باید در جای خشک و خنک باشد. حبوبات اگر خوب نگهداری شوند ماندگاری بالایی دارند، اگر در منطقه ای گرم زندگی می کنید، حبوبات را در ظروفی که درب آنها محکم بسته می شود و جاذب رطوبت نیست بریزید و در یخچال نگهداری کنید. ظروف شیشه ای که دهانه ی بزرگی دارند و درب آنها فلزی است بهترین ظرف برای نگهداری حبوبات می باشند.

فضاهای سرد و تاریک مثل کابینت آشپزخانه مناسب ترین مکان برای نگهداری حبوبات است. حرارت و نور بالا منجرب می شود حبوبات تغییر طعم بدهد و حالت کهنگی بگیرد و خواص تغذیه ای آن را تغییر می دهد، هرگز حبوبات را در معرض رطوبت قرار ندهید.

چه مارک گوشی بخریم؟ ۱۳ نکته بسیار مهم موقع خرید گوشی نو
۳ روش ساده دانلود فیلم از یوتیوب (در موبایل و کامپیوتر)
۴ تا از بهترین برنامه های تغییر فرمت فیلم در گوشی اندروید
همه دروس اکسل به ترتیب
پاسخ
Thanks given by: omidrock


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان