امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
کنجدی خانگی سوهان طرز تهیه

طرز تهیه سوهان کنجدی خانگی
#1
اکنون که با خواص بی‌شمار و کم‌نظیر سوهان کنجدی آشنا شدید، زمان آن است که طرز تهیه سوهان کنجدی در خانه را بیاموزید. این نوع شیرینی سنتی و اصیل ایرانی یک انتخاب مناسب به عنوان میان وعده، شیرینی مهمانی و خوراکی لذیذ برای کودکان خواهد بود. همچنین این شیرینی جایگزین خوبی به جای خوراکی‌های چرب و بدون خاصیت برای خانواده و کودکان است که همراه با چای، لحظاتتان را شیرین و دل‌چسب می‌کند.
۱. طرز تهیه سوهان کنجدی نازک
سوهان کنجدی نازک مناسب افرادی که می‌خواهند میان وعده کوچکی همراه با چای میل کنند. این نوع سوهان کنجدی مجلسی، ظاهری ورقه‌ای و نازک دارد که هدیه‌ای متفاوت برای دوستان و آشنایان نیز خواهد بود.
طرز تهیه سوهان کنجدی ورقه‌ای نازک بسیار ساده است.
مواد لازم برای تهیه سوهان کنجدی نازک :
۱ لیوان شکر
۳ قاشق غذاخوری عسل
۱ لیوان کنجد
یک قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده نیاز دارید.
ابتدا یک لیوان شکر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی آب شود. البته توجه داشته باشید که شکر گلوله نشود و یکدست باشد. سپس یک قاشق غذاخوری کره را به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً آب شود.
در مرحله بعد، نوبت به اضافه کردن کنجد و زعفران می‌رسد. از این جهت کنجد و زعفران را به دقت بریزید تا مقدار آن زیاد یا کم نشود. در صورتی که احساس کردید سوهان کنجدی آماده است، کف یک سینی را با کمی کره چرب کنید.
سوهان کنجدی را با کمک یک قاشق روی یک سینی بریزید. کمی صبر کنید، سپس یک بشقاب یا سینی دیگر روی سوهان کنجدی قرار دهید و فشارش دهید تا ضخامتش نازک و ورقه‌ای شود. این روش کمک می‌کند تا به سادگی سوهان کنجدی ورقه‌ای یا نازک تهیه کنید.
از دیگر نکاتی که باید رعایت کنید، چرب کردن بشقاب یا سینی است که در برخورد با قسمت بالایی سوهان کنجدی نچسبد. سوهان به سرعت خشک و سرد می‌شود و شما می‌توانید آن را با چای یا دم‌نوش مورد علاقه خود میل کنید و دیگر قند و شکر اضافه را از میان وعده‌تان حذف نمایید.
۲. طرز تهیه سوهان کنجدی نرم
[img=0x0]https://herang.co/wp-content/uploads/2020/11/How-to-prepare-sesame-seeds-4.jpg[/img]
بسیاری از افراد علاقه‌ای به خوردن سوهان کنجدی ندارند، چرا که تصور می‌کنند این شیرینی کمی سفت است. اما آیا می‌دانید که چگونه می‌توان سوهان کنجدی نرم تهیه کرد؟ در واقع طرز تهیه سوهان کنجدی نرم بسیاری ساده است، اما در ترکیبات آن عسل بیشتری به کار می‌رود. از این رو هرچه میزان عسل بیشتر باشد، نه تنها خواص آن بیشتر خواهد بود، بلکه سوهان کنجدی نرم‌تر می‌شود و خوراکی یا میان وعده مغذی خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه سوهان کنجدی نرم :
۲ پیمانه کنجد سفید یا طلایی
۱ پیمانه شکر
یک‌هشتم پیمانه گلاب
یک‌هشتم پیمانه آب
یک‌هشتم پیمانه روغن و ۴ قاشق غذاخوری عسل نیاز دارید.
البته میزان عسل هرچه بیشتر باشد، سوهان کنجدی نرم‌تر خواهد بود.
برای تهیه سوهان کنجدی نرم ابتدا شکر، آب، گلاب و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید و آن‌ها را داخل یک قابلمه گود روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس عسل را به آرامی اضافه کنید و ترکیبات را به خوبی هم بزنید.
هنگامی که شکر کاملاً آب شود، سوهان به رنگ کاراملی می‌شود و ظاهری غلیظ پیدا می‌کند. توصیه می‌کنیم حواستان جمع ترکیبات باشد تا گلوله نشود. همچنین شما می‌توانید ترکیبات را به آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
هنگامی که احساس کردید سوهان آماده است، کنجد سفید یا طلایی را به ترکیبات اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سوهان کنجدی قوام پیدا کند. در صورتی که احساس می‌کنید سوهان کمی حالت سفت دارد، به آن عسل اضافه کنید.
یک ظرف یا تابه بردارید و آن را کاملاً با کره چرب کنید. داخل آن را سوهان کنجدی نرم بریزید و کمی صبر کنید تا به اصطلاح خودش را بگیرد و سرد شود. سپس با یک چاقو، سوهان کنجدی نرم را به تکه‌های دلخواه ببرید. پس از آن که سوهان کنجدی کاملاً سرد شد، آن را داخل یک ظرف دربسته قرار دهید تا خشک نشود و تازه و نرم باقی بماند.
۳. طرز تهیه سوهان کنجدی قالبی
[img=0x0]https://herang.co/wp-content/uploads/2020/11/How-to-prepare-sesame-seeds-5.jpg[/img]
طرز تهیه سوهان کنجدی قالبی شبیه به سوهان‌های دیگر است، اما در این روش شما نیاز به قالب‌های آلومینیومی، فلزی یا استیل با سایز و مدل دلخواه دارید تا سوهان کنجدی قالبی خوشمزه‌ خود را آماده کنید. این مدل سوهان کنجدی مجلسی، مناسب مهمانی و مورد علاقه کودکان خواهد بود.
مواد لازم:
۱ لیوان کنجد بو داده
۱ لیوان شکر
۲۵ گرم کره
مقداری خلال پسته برای تزئین سوهان کنجدی
انتخاب قالب مهم است، در واقع ظاهر یک غذا یا شیرینی، تأثیر بسزایی در توجه افراد خواهد داشت.
 
دستور پخت:
ابتدا ۱ لیوان شکر را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. توصیه می‌کنیم مراقب باشید که شکر گلوله نشود. برای پیشگیری از سوختن و گلوله شدن شکر می‌توانید آن را به صورت مداوم هم بزنید. در صورتی که شکر بسوزد، سوهان کنجدی تلخ خواهد شد.
در صورتی که شکر کاملاً آب شد، نوبت به کره است. هنگامی که کره را به شکر اضافه کردید، دوباره ترکیبات را خوب هم بزنید. در مرحله بعد شما می‌توانید به دو روش از کنجد استفاده کنید. در روش اول شما می‌توانید کنجد خام را به ترکیبات اضافه کنید و در روش دوم می‌توانید کنجد را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. اما مراقب باشید که کنجد بو داده تلخ نشود، چرا که در مزه سوهان کنجدی قالبی تأثیر خواهد داشت.
در صورتی که احساس می‌کنید سوهان کنجدی آماده است، یک ورقه آلومینیوم را بردارید و روی آن را کاملاً چرب کنید. در گوشه‌ای از ورقه آلومینیوم مقداری سوهان کنجدی بریزید و گوشه‌ای دیگر برگه آلومینیوم را روی آن قرار دهید. سپس روی آن را با کمک وردنه صاف و نازک کنید.
پس از این مرحله، صفحه آلومینیوم را بردارید و کمی صبر کنید تا سوهان کمی خنک شود، با این حال سوهان کنجدی نباید خشک شود. قالب مورد نظر خود را بردارید و روی سوهان کنجدی بزنید و آن را روی یک سینی چرب شده بچینید تا کاملاً خشک شود. البته شما می‌خواهید به جای قالب از چاقو استفاده کنید و آن را به شکل مثلث یا لوزی قالب بزنید.
پاسخ
Thanks given by:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان