2021/09/18، 02:50 PM
(آخرین ویرایش: 2021/09/18، 02:54 PM، توسط maryam2000.)
خورش قیمه بادمجان معرف حضور همه هست. یکی ازخورش های خوشمزه بحساب میاد.
طرزتهیه:
گوشت با یک عدد پیاز خرد شده وکمی زرد چوبه، تفت دهید واجازه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
یک عدد پیاز وسیررنده شده را در کمی روغن سرخ کرده وقتی پیاز طرایی شد 2ق رب گوجه فرنگی وپودرگوجه رااضافه کنیدادویه ها بجز نمک اضافه کنید ورب سرخ شده را به گوشت تفت داده را با 3_4 لیوان آب اضافه و بگذارید گوشت کاملابپزد.
لپه را که قبلا در آب خیس کردید جداگانه بایک لیوان آب ولیموها بپزید.
سپس لپه پخته و زعفران دم کرده وگلاب به خورشون اضافه کرده اجازه دهید جابیوفتد
بادمجان ها را پوست بگیرید و مقداری نمک روی انها بپاشید و کنار بگذارید تاآب بیاندازند
سپس انهارو با دستمال مخصوص خشک کرده ودر مقداری روغن سرخ نمایید
(بادمجان را میتونید بصورت درسته یا قاچ سرخ کنید)
پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کرده اجازه دهید چند دقیقه دیگر خورش بپزه
یا میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید .
خورش شما آمادست .
خورش قیمه ها تقریبا پایه شون یکیه ویک رسپی دارند با این تفاوت که سیب زمینی سرخ کرده، بادمجان سرخ شده، بامیه، جاشون به یکدیگر میدن.
منبع :
https://upcook.ir/
طرزتهیه:
گوشت با یک عدد پیاز خرد شده وکمی زرد چوبه، تفت دهید واجازه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
یک عدد پیاز وسیررنده شده را در کمی روغن سرخ کرده وقتی پیاز طرایی شد 2ق رب گوجه فرنگی وپودرگوجه رااضافه کنیدادویه ها بجز نمک اضافه کنید ورب سرخ شده را به گوشت تفت داده را با 3_4 لیوان آب اضافه و بگذارید گوشت کاملابپزد.
لپه را که قبلا در آب خیس کردید جداگانه بایک لیوان آب ولیموها بپزید.
سپس لپه پخته و زعفران دم کرده وگلاب به خورشون اضافه کرده اجازه دهید جابیوفتد
بادمجان ها را پوست بگیرید و مقداری نمک روی انها بپاشید و کنار بگذارید تاآب بیاندازند
سپس انهارو با دستمال مخصوص خشک کرده ودر مقداری روغن سرخ نمایید
(بادمجان را میتونید بصورت درسته یا قاچ سرخ کنید)
پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کرده اجازه دهید چند دقیقه دیگر خورش بپزه
یا میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید .
خورش شما آمادست .
خورش قیمه ها تقریبا پایه شون یکیه ویک رسپی دارند با این تفاوت که سیب زمینی سرخ کرده، بادمجان سرخ شده، بامیه، جاشون به یکدیگر میدن.
منبع :
https://upcook.ir/