2021/12/02، 01:35 PM
کوره تولید زغال چیست؟
کوره دستگاهی می باشد که بریکت ها و یا همان زغال خام را با پختن تبدیل به زغال قابل مصرف می کند.کوره از مهم ترین اجزای تولید زغال می باشد که در مقاله قبلی به شرح انواع مختلف کوره تولید زغال پرداختیم ، حال در این مطلب قصد داریم کارایی دو نوع کوره سنتی و صنعتی
را به طور کلی بررسی و مقایسه نماییم.
نکاتی درباره کوره سنتی
نکاتی درباره کوره سنتی
برای درک بهتر مقایسه بین کوره ها که کوره سنتی بهتر است یا کوره صنعتی؟ ذکر نکاتی درباره کوره سنتی خالی از لطف نمی باشد.
اولین کوره ای که برای تولید زغال استفاده می شده است کوره هایی بود که با استفاده از مصالح آجر و سیمان ساخته می شدند.
البته این نکته نیز حائز اهمیت می باشد که شخصی که کوره سنتی را می سازد باید در این زمینه اطلاعات و تخصص کافی را داشته باشد.
کوره سنتی که زغال فشرده در آن تولید می شود باید دمای آن بین ۲۵۰ تا ۷۵۰ سانتی گراد باشد.
کوره های سنتی خودسوز می باشند و به مواد مشتعلی نیاز نمی باشد
زغالی که از کوره تولید زغال لیمو های سنتی به دست می آید مرغوب تر از زغالی می باشد که از طریق کوره های صنعتی به دست می آید.
در هنگام کار با کوره سنتی شما باید یک گودی در داخل کوره ایجاد کنید و چوب ها قرار است داخل آن گودی قرار گیرند.
نکته ای که در این قسمت باید به آن توجه شود این است که چوب هایی که در داخل کوره جهت تولید زغال قرار می گیرند باید خشک باشد و اگر از قبل رطوبتی داشته باشند
اولین کوره ای که برای تولید زغال استفاده می شده است کوره هایی بود که با استفاده از مصالح آجر و سیمان ساخته می شدند.
البته این نکته نیز حائز اهمیت می باشد که شخصی که کوره سنتی را می سازد باید در این زمینه اطلاعات و تخصص کافی را داشته باشد.
کوره سنتی که زغال فشرده در آن تولید می شود باید دمای آن بین ۲۵۰ تا ۷۵۰ سانتی گراد باشد.
کوره های سنتی خودسوز می باشند و به مواد مشتعلی نیاز نمی باشد
زغالی که از کوره تولید زغال لیمو های سنتی به دست می آید مرغوب تر از زغالی می باشد که از طریق کوره های صنعتی به دست می آید.
در هنگام کار با کوره سنتی شما باید یک گودی در داخل کوره ایجاد کنید و چوب ها قرار است داخل آن گودی قرار گیرند.
نکته ای که در این قسمت باید به آن توجه شود این است که چوب هایی که در داخل کوره جهت تولید زغال قرار می گیرند باید خشک باشد و اگر از قبل رطوبتی داشته باشند
باید قبل از قرارگیری در داخل کوره باید رطوبت آن ها گرفته شود یا به عبارتی باید خشک شوند .
هنگامی که چوب ها در داخل کوره قرار گرفتند و سوختند درب کوره را می بندند و به عبارتی آتش را خفه می کنند تا کربن حاصل از کوره خارج نگردد و در این صورت
هنگامی که چوب ها در داخل کوره قرار گرفتند و سوختند درب کوره را می بندند و به عبارتی آتش را خفه می کنند تا کربن حاصل از کوره خارج نگردد و در این صورت
چوب ها به زغال تبدیل می شوند
کوره سنتی بهتر است یا کوره صنعتی؟
حال نوبت پاسخ گویی به این پرسش می باشد که کوره سنتی بهتر است یا کوره صنعتی؟با یک نگاه اجمالی به هر یک از این کوره ها می توان این گونه گفت که زغالی که
با کوره سنتی تولید می شود کیفیت بالاتری دارد به دلیل این که مستقیما در برابر حرارت آتش قرار می گیرد و گاز های موجود در آن خارج می گرد و اما در کوره های صنعتی
گاز های موجود به طور کامل خارج نمی گردد و این امر ناشی از حرارت غیر مستقیم و هم چنین خلا موجود در دستگاه های تولید زغال می باشد
برای داشتن کوره های سنتی برای تولید زغال بایستی اقدام به ساخت آن نمایید و از لحاظ مصرف انرژی نیز به صرفه می باشد و نیازی به انرژی و سوخت ندارد در کل هزینه
نگهداری کوره سنتی کمتر از کوره صنعتی می باشد اما این نکته را نیز در نظر بگیرید که سرعت عمل کوره های صنعتی بسیار بالا می باشد و برای سرمایه گذاری در این صنعت
برای رسیدن به سود دلخواه شما باید حجم وسیعی از تولیدات را بر عهده بگیرید که در این بعد کوره های صنعتی می توانند جوابگو باشند چرا که در کوتاه ترین زمان بیشترین
محصول را ارائه می دهد.
ماحصل کوره سنتی بهتر است یا کوره صنعتی؟
در یک نتیجه گیری کلی درباره کوره های سنتی و صنعتی تولید زغال می توان آن را به سلیقه تولید کنندگان سپرد با ذکر مزیت ها و معایب هر یک از این کوره ها و مقایسه آن ها
با یک دیگر می توان پیش زمینه ای برای خرید هر یک از این کوره ها به افراد داد .