2024/01/23، 07:04 AM
(آخرین ویرایش: 2024/01/23، 07:07 AM، توسط نورا نیکجو.)
سلام به همگی. من خودم وقتی که قصد خرید اتو بخار داشتم کلی چرخیدم و بررسی کردم تا بتونم بهترین مدلی که متناسب با نیازهام باشه رو پیدا کنم و کامل درک میکنم و میدونم این کار خیلی حوصله پردردسریه؟ بخاطر همین دوست دارم تجربه ای که از خرید اتو بخار دارم رو باهاتون به اشتراک بذارم و امیدوارم که براتون مفید باشه.
دوستان من تمام تلاشم رو میکنم تا تجربیات خودم رو از خرید لوازم خانگی برقی بهتون بگم امیدوارم که من رو همراهی کنید و براتون مفید باشه...
برای انتخاب یه اتو بخار خوب اولین کاری که باید بکنید اینه که یه فهرست از نیازهایی که ازش دارید و آماده کنید تا وقتی دارید مدل های مختلف رو بررسی میکنید خیلی سردرگم نشید و مدلهایی که نیازهاتون رو جوابگو نیست همون اول بذارید کنار تا وقتتون رو الکی نگیره، مثلا ممکنه بگی من اتو بخاری میخوام که قابلیت پرتاب بخار عمودی هم داشته باشه پس دیگه اصلا مدلهایی که این قابلیت رو ندارن اصلا بررسی نمیکنید.
بعدش باید برندی که دوست داری ازش اتو بخار داشته باشی رو انتخاب کنی که به بودجه ای که داری خیلی بستگی داره. الان تو بازار برندهای فیلیپس، تفال، بوش، تو ایرانی ها هم کاخلر جزو برندهای نسبتا خوب هستند که بین همینا هم قیمت ها متفاوته. پس برند رو با توجه به بودجه ات باید انتخاب کنی که پیشنهاد میکنم دو تا گزینه اول رو انتخاب کنی یعنی یا تفال یا فیلیپس.
حالا دیگه نوبتی هم باشه نوبت انتخاب یه فروشگاه مطمئن هست که بتونی با خیال راحت ازش خرید کنی و مطمئن باشی که کالای اصلی رو بهت میدن نه تقلبی! چون متاسفانه الان تو بازار لوازم خانگی، کالای تقلبی خیلی زیاد شده و تشخیص اینکه کدوم اصلیه کدوم تقلبی کار راحتی نیست.
من خودم خیلی گشتم تا با فروشگاه تک کالابان آشنا شدم، تماس گرفتم باهاشون کلی راهنمایی کردن حتی پیجشون رو هم معرفی کردن که کلی اتو بخار معرفی کرده بودن که رفتم همه اونا رو هم دیدم تا تصمیم گرفتم ازشون خرید کنم. تازه با همه این توضیحات زمانی ازشون خرید کردم که بهم ضمانت اصل بودن کالا، ضمانت مرجوعی کالا تا 10 روز حتی اگه سلیقم نبود و گارانتی دادن که انصافا هم خیالم رو راحت کردن و هرچی ابهام داشتم برطرف شد. الانم خیلی راضیم از خریدی که کردم چون هم قیمت اتو بخار رو خیلی منصفانه اعلام کردن هم خدمات خیلی خوبی دادن که واقعا دستشون درد نکنه و بخاطر همینم خواستم تجربه خرید از این مجموعه رو باهاتون به اشتراک بذارم شاید به شما هم کمک کنه. پیشنهاد میکنم از طریق لینک زیر حتما یه سر به سایتشون بزنید و انواع مدل های اتو بخار رو بررسی و مقایسه کنید...
https://takkalaban.com/دوستان من تمام تلاشم رو میکنم تا تجربیات خودم رو از خرید لوازم خانگی برقی بهتون بگم امیدوارم که من رو همراهی کنید و براتون مفید باشه...