• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › عمومی › گل و گیاه v
1 2 بعدی »
› گل و گیاه

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گل و گیاه
Erfan Sadri آفلاین
کاربر جدید
**
موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
Given 1 thank(s) in 1 post(s)
2020/05/18، 11:09 PM (آخرین ویرایش: 2020/05/19، 11:51 AM، توسط Erfan Sadri.)
ممنون
جالب و مفید بود مطالبتون
من خودم اون ۲تا قسمت که درباره نگهداری کاکتوس بود و قسمتی که درباره ۱۵گیاهی که با یک لیوان آب رشد می کنند رو خیلی دوست داشتم.
یک نکته مهم دیگه درباره نگهداری گل و گیاه استفاده از گلدان مناسب هست. تابستون پارسال بود که ۳تا کاکتوس مختلف خریدم که دوتاشون به خاطر عدم استفاده از گلدون مناسب خراب شدند. گلدان بزرگ و مناسب هم باعث میشه گل های شما بهتر و بیشتر رشد کنند، هم باعث زیبایی خونه تون میشه. خرید گلدان دکوری زیبا باعث میشه دکوراسیون منزل شما بیشتر به چشم بیاد. امروزه گلدان های دکوری با طرح ها و رنگ های مختلفی ساخته میشن و می تونیم متناسب با سلیقه و دکوراسیون خونه مون از یک یا چند گلدان دکوری مدرن استفاده کنیم.
مثلا گل های لاله که عکسش رو گذاشتید، اگه تو یک گلدان شیشه ای زیبا باشن زیبایی خیلی بیشتری خواهند داشت. گلدان شیشه ای ناب و تک باعث میشه ساقه گیاه هم دیده بشه و برای گل هایی خوبه که ساقه بلند و زیبایی دارن. البته بسته به سلیقه و نوع گل و گیاهانی که تو خونه دارید، می تونید از گلدان سرامیکی هم استفاده کنید. استفاده از گلدان های سرامیکی باعث میشه ساقه و برگ های گل شما دیده نشه، اما خود گلدان جلوه زیبایی به دکور شما می بخشه.
برای گیاهان کوچک مثل کاکتوس های معمولی باید از گلدان های کوچک سرامیکی استفاده کنید. اگه از چند گلدان زیبای رنگی برای این کار استفاده کنید و اون ها رو روی طاقچه اتاق یا اپن آشپزخونه بچینید خیلی به زیبایی منزل شما کمک می کنه. گلدان های شیشه برنز هم زیبایی خاص خودشون رو دارند و البته به همون میزان هم گران هستند.
اگه به گل و گیاه علاقه زیادی دارید، اما برای نگهداریشون فضای کافی ندارید می تونید با کمک استند گل های زیادی رو داخل منزل نگهداری کنید. استند گلدان های چوبی پایه های متفاوتی داره و از رنگ ها و مدل های بی شماری ساخته میشه.
از سایر انواع گلدان مناسب برای منزل میشه به گلدان های سفالی و پلاستیکی و چوبی اشاره کرد که شما براساس سبک چیدمان منزل و همچنین مبلغی که می خواید هزینه کنید، می تونید اون ها رو خریداری کنید.
پاسخ
پاسخ
Thanks given by: omidrock
mojiii آفلاین
کاربر جدید
**
محل زندگی: iran
2021/07/05، 09:24 AM
درود و وقت بخیر ، یه سوال داشتم آیا گلهای رز جاودان طبیعی هستند ؟
loleyar.com
پاسخ
وب سایت
پاسخ
masoud.khoii آفلاین
کاربر جدید
**
2021/07/06، 08:50 AM
سلام علیکم . سوالم این هست  که آیا امکان داره صرفا با کاشت بذر گل و آبیاری روزی نیم ساعت نتیجه گرفت؟ لازم به ذکره که خاک مجتمع ما مدتهاست بیل نخورده و حالت رسی داره و شهر ما هم ...
https://peykbar.com/
پاسخ
وب سایت
پاسخ
akbar.farahani آفلاین
کاربر جدید
**
2021/07/12، 10:54 AM
گیاهان من شاخ و برگ زیادی دارند اما تعداد گل‌های آن‌ها بسیار کم هستند 
چه مشکلی برای گل اپارتمانی من به وجود اومده ؟
https://poshakomde.com/telegram-channel-...roduction/
پاسخ
وب سایت
پاسخ
amirbit آفلاین
کاربر جدید
**
2021/11/02، 02:48 PM (آخرین ویرایش: 2021/11/02، 02:49 PM، توسط amirbit.)

1. درود بر شما 

سلام وقتتون تقریبا ۲ هفته پیش گلدون برگ انجیریم رو عوض کردم یکدفعه متوجه شدم خیلی بی حال شده و سوال کردم گفتن مشکلی نیست عادیه بعد از تعویض گلدون اما امروز دیدم که ۳ تا از برگ هاش زرد شدن نمیدونم چیکار کنم بنظرتون حالش خوب میشه یا باید ازش قلمه بگیرم؟
https://bitabr.com/
پاسخ
وب سایت
پاسخ
ghavampol آفلاین
کاربر جدید
**
محل زندگی: رشت
Given 4 thank(s) in 2 post(s)
2022/10/30، 10:42 AM
سلام وقت بخیر حدودا دو هفته است برگ های گل شفلرا من، شروع به ریزش کرده، وسط برگ ها سیاه میشه و میریزن، به نظر میاد ساقه، دچار افت شده، ریشه ها از گلدون خارج شده بودن و زیر گلدون جمع شده بودن، زیر گلدونی رو بزرگ تر کردیم که میزان خروج آب رو ببینیم.نور غیر مستقیم و لامپ رشد گیاه داریم 
https://benizma.com/product-category/تخت-خواب-دو-نفره-ارزان-با-قیمت/
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by: omidrock , omidrock , omidrock , omidrock
abolfazlheydari آفلاین
کاربر جدید
**
محل زندگی: ایران
2023/07/26، 09:26 PM
سلام ممنون از مطلب خوبتون من گل کاکتوس دارم باید هر چند وقت به گل اب دهم و شاخه های ان و ریشه های ان  ضعیف است برای ان چه گلدانی بگیرم

https://ratekmod.com
پاسخ
پاسخ
sepehr63 آفلاین
کاربر جدید
**
محل زندگی: اصفهان
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
2024/12/13، 11:13 AM
(2020/05/18، 11:09 PM)Erfan Sadri نوشته است: ممنون
جالب و مفید بود مطالبتون
من خودم اون ۲تا قسمت که درباره نگهداری کاکتوس بود و قسمتی که درباره ۱۵گیاهی که با یک لیوان آب رشد می کنند رو خیلی دوست داشتم.
یک نکته مهم دیگه درباره نگهداری گل و گیاه استفاده از گلدان مناسب هست. تابستون پارسال بود که ۳تا کاکتوس مختلف خریدم که دوتاشون به خاطر عدم استفاده از گلدون مناسب خراب شدند. گلدان بزرگ و مناسب هم باعث میشه گل های شما بهتر و بیشتر رشد کنند، هم باعث زیبایی خونه تون میشه. خرید گلدان دکوری زیبا باعث میشه دکوراسیون منزل شما بیشتر به چشم بیاد. امروزه گلدان های دکوری با طرح ها و رنگ های مختلفی ساخته میشن و می تونیم متناسب با سلیقه و دکوراسیون خونه مون از یک یا چند گلدان دکوری مدرن استفاده کنیم.
مثلا گل های لاله که عکسش رو گذاشتید، اگه تو یک گلدان شیشه ای زیبا باشن زیبایی خیلی بیشتری خواهند داشت. گلدان شیشه ای ناب و تک باعث میشه ساقه گیاه هم دیده بشه و برای گل هایی خوبه که ساقه بلند و زیبایی دارن. البته بسته به سلیقه و نوع گل و گیاهانی که تو خونه دارید، می تونید از گلدان سرامیکی هم استفاده کنید. استفاده از گلدان های سرامیکی باعث میشه ساقه و برگ های گل شما دیده نشه، اما خود گلدان جلوه زیبایی به دکور شما می بخشه.
برای گیاهان کوچک مثل کاکتوس های معمولی باید از گلدان های کوچک سرامیکی استفاده کنید. اگه از چند گلدان زیبای رنگی برای این کار استفاده کنید و اون ها رو روی طاقچه اتاق یا اپن آشپزخونه بچینید خیلی به زیبایی منزل شما کمک می کنه. گلدان های شیشه برنز هم زیبایی خاص خودشون رو دارند و البته به همون میزان هم گران هستند.
اگه به گل و گیاه علاقه زیادی دارید، اما برای نگهداریشون فضای کافی ندارید می تونید با کمک استند گل های زیادی رو داخل منزل نگهداری کنید. استند گلدان های چوبی پایه های متفاوتی داره و از رنگ ها و مدل های بی شماری ساخته میشه.
از سایر انواع گلدان مناسب برای منزل میشه به گلدان های سفالی و پلاستیکی و چوبی اشاره کرد که شما براساس سبک چیدمان منزل و همچنین مبلغی که می خواید هزینه کنید، می تونید اون ها رو خریداری کنید.
پاسخ
پاسخ
Thanks given by:
sepehr63 آفلاین
کاربر جدید
**
محل زندگی: اصفهان
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
2024/12/13، 11:16 AM
گل کاکتوس با اینکه همه میگن نیاز به مراقبت نداره ولی اتفاقا خیلی گل حساسی هست، من هر بار که گرفتم از یه گل خونه گرفتم که نزدیک تولیدی پوشاک بودش اسمش یادم نمیاد ولیییی هر بار خراب شدن کاکتوسام.
پاسخ
پاسخ
Thanks given by:
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
ما را دنبال کنید: