• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن بازی های رایانه ای › بازی های کامپیوتری › راهنمای بازی های کامپیوتر v
1 2 3 4 5 … 7 بعدی »
› همه چیز در مورد بازی Assassin’s Creed Valhalla

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
همه چیز در مورد بازی Assassin’s Creed Valhalla
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
موضوع‌ها: 525
اعتبار: 2
محل زندگی: gorgan
Given 98 thank(s) in 84 post(s)
2020/11/11، 09:02 AM (آخرین ویرایش: 2020/11/11، 09:03 AM، توسط gnsorena.)
 نگاهی اجمالی به بازی Assassin’s Creed Valhalla: روایتی اساطیری

مجموعه‌‌ Assassin’s Creed از برترین عناوین نقش آفرینی است که طی چند سال توانسته رضایت بازیکنان زیادی را جلب کند. در طول این سال‌ها گیم‌پلی بازی دستخوش تغییرات زیادی از جمله نحوه‌ مبارزات آن شده است. البته عناصر نقش آفرینی در تمامی عناوین به درستی استفاده نشده‌اند، مثلا در بازی Assassin’s Creed Black Flag تمرکز بازی بر روی مبارزات دریایی است و کمتر به خشکی می‌پردازد. Assassin’s Creed Valhalla برای اولین بار در این مجموعه از همه جهات تعادل بین عناصر نقش آفرینی را رعایت می‌کند. با ما همراه باشید.
[تصویر:  assassins-creed-valhalla.jpg]

داستان بازی Assassin’s Creed Valhalla
داستان Assassin’s Creed Valhalla راجع به شخصی به نام Eivor از قبیله‌ Raven است که به آنگلوساکسون‌ها حمله می‌کنند. هدف شما تشکیل اتحاد در قلمرو انگلیسی‌ها و فتح سرزمین‌های غنی آن‌ها است. تلاش Eivor در ساخت خانه‌ای جدید و ماجراجویی‌های او تجربه‌ای خاص را به ارمغان می‌آورد. شما می‌توانید به شکار حیوانات افسانه‌ای، یافتن تجهیزات جدید و یا به جستجوی دریا‌ها در کشتی خود بپردازید.
در Assassin’s Creed Valhalla معما‌ها “Mysteries” جایگزین مراحل ثانویه می‌شوند. معماها مراحلی برای کشتن راهزنان یا غارت یک محل نیستند، بلکه روایاتی وایکینگی و یا داستان‌هایی خنده‌دار را روایت می‌کنند. معما‌ها کوتاه و سرگرم کننده هستند و اجباری در انجام آن‌ها نیست.
[تصویر:  Assassins-Creed-Valhalla-Launches-Holida...aled-1.jpg]
مکانیک مبارزات بازی
نبرد‌های وحشیانه یکی از ویژگی‌های وایکینگ‌ها است. مکانیک مبارزات Assassin’s Creed Valhalla تا حد زیادی نسبت به عنوان قبلی بهبود یافته است و از قدرت بازیکنان کم شده تا مبارزات طبیعی‌تر جلوه کنند. اما Eivor یک وایکینگ قدرتمند است و به راحتی می‌تواند همزمان با انبوهی از دشمنان درگیر شود.
مجموعه بزرگی از مهارت‌ها و توانایی‌ها برای شخصی سازی Eivor در اختیار بازیکنان قرار می‌گیرد. به عنوان مثال یکی از مهارت‌ها قابلیت استفاده همزمان از دو سلاح سنگین را به شما می‌دهد. تسلیحات مختلفی از جمله شمشیر، نیزه، تیرکمان و غیره را می‌توانید پیدا کنید یا از آهنگران بخرید و به شیوه‌ای که دوست دارید مبارزه کنید.
از طریق جستجو نیز می‌توانید تجهیزات و توانایی‌های جدید و کاربردی بدست آورید. این بدان معناست که می‌توانید با دشمنان قدرتمندتری مبارزه کنید و یا حتی روستاهای خطرناک‌تری را غارت کنید. موفقیت شما در Assassin’s Creed Valhalla به مدیریت روستای Ravensthorpe و تقویت آن بستگی دارد. ساختمان‌هایی که می‌سازید تأثیر زیادی بر روند پیشرفت بازی دارند. بیشتر ساختمان‌ها مراحل و ویژگی‌های جدیدی به بازی اضافه می‌کنند.
[تصویر:  assassins-creed-valhalla-annonce.jpg]
محیط بازی
با تقویت RavensThorpe شما قدرت خود را تثبیت می‌کنید اما بیشتر وقت شما صرف جستجو در روستاها، قلعه‌های سنگی و مرداب‌‌های قرن نهمی انگلستان خواهد شد. البته شاید محیط بازی از شکوه و عظمت یونان یا مصر باستان برخوردار نباشد اما اسرار و مناظر طبیعی زیبایی را در خود جای داده است.
در حالی که Eivor تلاش می‌کند تا متحدین جدیدی در مناطق مختلف بازی پیدا کند، داستان اصلی به روایت‌های مکان محور کوچکتری تقسیم می‌شود. این روایات دنباله‌های مستقل با عواقب خاص خود هستند. با اینکه بعضی از تصمیمات مهم بازی را شما می‌گیرید ولی در روند کلی داستان تاثیر چندانی ندارند.
[تصویر:  Assassins-Creed-Valhalla-new-screenshots...2020-3.jpg]
نتیجه گیری
در هنگام بازی ممکن است با باگ‌های عناوین قبلی روبرو شوید. با وجود مشکلات صوتی و گرافیکی برخی مراحل نمی‌توان از پیشرفت‌های بازی Assassin’s Creed Valhalla چشم پوشی کرد. در صورت مواجه شدن با باگ‌ها به راحتی می‌توانید با بارگذاری آخرین Save آن را برطرف کنید. دنیای بازی بسیار بزرگ است و شما می‌توانید ساعت‌ها به جستجو در انگلستان قرن نهم بپردازید و از طبیعت زیبای بازی لذت ببرید.

منبع آی‌تی‌رسان

بازی جدید اساسینز کرید با RTX 3090 هم به 60 فریم بر ثانیه نرسید!

[تصویر:  1-17-960x540.jpg]

فردا عنوان جدید سری بازی‌های اساسینز کرید یعنی Assassin’s Creed Valhalla عرضه خواهد شد. این عنوان یک بازی اکشن و جذاب جهان باز است. پس تمام قطعات PC شما را به چالش خواهد کشید. از طرف دیگر اما هر کسی به اندازه کافی خوش شانس نیست که بتواند این بازی را با کارت گرافیک RTX 3090 تجربه کند. اما نگران نباشید. چون به نظر می‌رسد که شما چیزی را از دست نخواهید داد چون بازی جدید اساسینز کرید با RTX 3090 هم به 60 FPS نرسید! برای جزئیات بیشتر با سخت افزار مگ همراه باشید.

کانال YouTubeG GameGPU توانسته تا Assassin’s Creed Valhalla را بر روی سیستمی با مشخصات پرچمدار Nvidia’s Ampere و Core i9-10900K اجرا کند. در کمال تعجب نهایت خروجی این بازی به حدود 56 فریم بر ثانیه رسید، اگرچه برخی از بخش‌ها تا 40 فریم بر ثانیه هم پایین آمد. (ویدیو در انتهای مطلب)
مشکل کجاست؟
کارت گرافیک 1200 دلاری RTX 3090، 14 بازی مختلف را با خروجی 120 فریم در ثانیه و کیفیت 4K نابود کرده است. این کارت گرافیک حتی از پس بازی Horizon Zero Dawn با 79 فریم در ثانیه و تنظیمات 4K / Ultra برآمد. اما به نظر می‌رسد که باز هم Ubisoft عنوانی را منتشر می‌کند که در برخی از رایانه‌های شخصی با مشکل روبرو خواهد شد. این شرکت در مشخصات مورد نیاز کامپیوتر برای بازی Valhalla، از عناوین RTX 2080 Super و Intel i7-8700K با کیفیت 4K @ 30fps استفاده کرده بود.
هرکسی که عنوان Watch Dogs را بازی کرده باشد به یاد می‌آورد که حتی با بالاترین مشخصات کامپیوتر هم نمی‌توانستیم خروجی 60 فریم بر ثانیه را در تنظیمات ultra دریافت کنیم. در پایان شرکت یوبیسافت با ارائه patch بازی، تا حدودی مشکلات را برطرف کرد.
به احتمال زیاد برای این بازی هم همین تکنیک به کار گرفته خواهد شد اما شنیدن این خبر هم به اندازه کافی ناراحت کننده بود.
در ادامه می‌توانید ویدیوی این کانال یوتیوبی برای تست بازی را مشاهده کنید.

نظر شما درباره بازی جدید یوبیسافت چیست؟ بازی جدید اساسینز کرید با RTX 3090 شما را ناامید کرده؟

سایت سورنا 
ما را درشبکه ها اجتماعی دنبایل کنید 
آیدی کانال سورنا @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
آیدی اینستاگرام @gnsorena
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
2020/11/11، 09:16 AM (آخرین ویرایش: 2020/11/11، 09:17 AM، توسط gnsorena.)
والهالا؛ وقتی یوبیسافت تصمصیم بگیرد شاهکار بسازد | نقد و بررسی بازی Assassin’s Creed: Valhalla

[تصویر:  score21.jpg]

[align=right]از زمانی که اولین تریلر بازی Assassin’s Creed: Valhalla را دیدم این بازی تبدیل شد به یکی از مورد انتظارترین عناوین در تمام زندگی من. جدا از کیفیت و تم جذاب بازی، نکته ی مهم تر برای من این بود که بازی های این سری همیشه از برترین عناوین زندگی من بوده اند و حتی ضعیف ترین بازی های این فرنچایز هم از برترین جهان آزادهای تاریخ هستند. لااقل از نظر و دیدگاه من با حدود ۳ دهه  تجربه ی بازی کردن اینطور است. تک تک نسخه های این سری را با عشق و لذت بازی کرده ام و هرگز و هرگز از این فرنچایز ناامید نشده ام. بعد از مدت ها انتظار سرانجام زمان انتشار بازی Assassin’s Creed: Valhalla فرا رسید و این بازی یکی دو روز قبل در تاریخ  ۹ نوامبر ۲۰۲۰ برای پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان و رایانه های شخصی منتشر شد و ما نیز از حدود ۷ روز قبل عرضه ی بازی از نسخه منتقدین این بازی بهره مند شدیم تا بتوانیم سریعا و همزان با نقدهای دنیا این بازی را برای شما بررسی کنیم.
[تصویر:  2-2.jpg]
ویچر ۳ برای من مقدس است و برترین بازی کل تاریخ برای من محسوب می شود. پس بدانید که باید یک بازی خیلی محق باشد و خیلی قدرت داشته باشد که به خودم اجازه بدهم اسمش را بیاورم کنار نام ویچر ۳. همین جا می گویم برای من محق ترین بازی که از نظر کیفیت جایش دقیقا در یک صندلی کنار ویچر ۳ است، فقط و فقط Assassin’s Creed: Valhalla است و به هیج بازی دیگری اجازه ی این حد از نزدیک نشستن به صندلی ویچر ۳ را نمی دهم. والهالا برای من رفت در کنار ویچر ۳ و یکی از چند بازی برتر کل زندگی ام کنار سولز و ویچر و مس افکت. تازه هنوز کلی محتوای بازی را ندیدم و نرسیده ام به آنها. واقعا بعد از تجربه ی این بازی باید بگویم “دست مریزاد یوبیسافت.” واقعا این بازی که یوبیبسافت خلق کرده یکی از کامل ترین نمادها و مقیاس های یک بازی شاهکار جهان آزاد در طول تاریخ است و وقتی می گوییم شاهکار جهان آزاد با محتوای ۲۰۰ ساعته، یعنی دقیقا و دقیقا عناوینی مثل ویچر ۳ و والهالا. به احترام یوبیسافت کلاه از سر بر می دارم که نشان داد اگر قصدش را کند بهترین بازی های تاریخ را هم می تواند بسازد. بروید به دنیای بی انتهایی از لذت که در اختیارتان است تا ماه ها داستان عالی بشنوید و لذت ببرید و نبرد کنید و بازی کنید و عشق کنید. وقتش بود یوبیسافت دهان برخی را بنندد
یوبیسافت آن قدر غول هست که وقتی قصد کند و تصمیم بگیرد و و دقت کند و هزینه کند، بتواند عناوینی در حد ویچر بسازد آن هم در سبک جهان ازاد که تخصص و تبحرش است و سال ها قبل از این که بدانیم سی دی پراچکت چیست و ویچر چیست، داشته شاهکارهای با متای بالای ۹۰ برای ما که خیلی فراموشکار هستیم تولید می کرده است. حالا وقتش بود که یوبیسافت (بگذارید رک بگویم) محکم بایستد و بزند توی دهن خیلی ها و نشان دهد که عزیزان من، اگر اراده کنیم می توانیم یک جهان آراد بسازیم که کل دنیای بازی انگشت به دهان و شگفت زده کند. Assassin’s Creed: Valhalla همان بازی بود. وقتی یک بازی یوبیسافت (که نمره های بازی هایش را آقایان Gatekeeper های دنیای بازی که سر در سایت های غول ایستاده اند و فقط آنها تعیین می کنند کدام بازی ها شاهکار هستند، از ۸ به پایین تازه شروع می کنند)  متای ۸۸ بگیرد یعنی که با یک شاهکار واقعی طرف هستیم. من که از آن Gatekeeper های غول دنیای بازی در خارج ایران نیستم ولی به گیمرهای کشورم می توانم بگویم چه خبر است.
[تصویر:  1-3.jpg]
Assassin’s Creed: Valhalla از نظر بصری یک شاهکار محض و بهتر بگویم یک ویجر ۳ است (خودتان در خیلی عکس ها می بینید که اگر واقعا ندانید این باری کدام بازی است می توانید فکر کنید برای ویچر ۳ است!). نکته مهمی که در بازی Assassin’s Creed: Odyssey از همان دقایق ابتدایی به چشم بازیباز می آید گرافیک چشم نواز و زیبای دنیای بازی چه در بخش اول بازی و سرزمین کوهستانی و برفی وایکینگ ها در نروژ و چه در بخش بعدی و مناطق زیبا و سرسبز انگلستان است که حال و هوایی کاملا واقعی به بازی بخشیده است. Assassin’s Creed: Valhalla در کنار نسخه ی قبلی این سری، برترین و زیباترین بازی از لحاظ بصری محسوب می شوند و جزو چشم نوازترین بازی های نسل هشتم هستند که به راحتی در کنار شاهکارهای بصری این نسل قرار می گیرند و واقعا بدون هیچ توضیح خاصی هم کیفیت گرافیکی بازی از عکس هایی که برایتان از دل گیم پلی آورده ام همه چیز مشخص است. به طور کلی گرافیک همواره در سری بازی های Assassin’s Creed فوق العاده زیبا و جزو برترین های زمان خود بوده است، اما اکنون گرافیک در Assassin’s Creed: Valhalla به نقطه اوج و پیک خود رسیده است و شاهد یکی از خوش آب و رنگ ترین و زیباترین بازی های نسل هشتم از لحاظ گرافیکی هستیم که راستش را بخواهید مثل نسخه ی قبلی دقایق خیلی زیادی از بازی را مدام فقط می ایستم و دوربین را می چرخانم و به دنیای بازی با شگفتی نگاه می کنم و اسکرین می گیرم تا این که امرز دیدم ۱۱۰ عکس گرفته ام برای نقد!!! خب مجبور شدم بنشینم و همه را هی پاک کنم و کم کنم تا نهایتا به تعداد خوبی برسم
Assassin’s Creed: Valhalla یک شاهکار در حد و اندازه های ویچر است. چرا ویچر؟ چون شبیه ترین بازی از نظر ساختار به والهالا ویچر است و جالب است بگویم که درست است در بخش هایی برتر و قدرتمندتر است ولی والهالا هم دقیقا همینطور! یعنی دربخش هایی حسابی برتر است. مثلا چه بخش هایی؟ تنوع و حشتناک و عجیب و غیر طبیعی فعالیت های جانبی انجام دادنی در بازی. حالا این ها را در ادامه نقد به طور مو به مو برای شما می شکافم. قبول کردن و نکردنش با شما ولی رسالت من این است. یک هفته است که نشسته ام بازی می کنم و هر دقیقه برای شما از بازی نطق برداشته ام و عکس گرفته ام تا همه چیز را برایتان به طور کامل بگویم. در این مطلب و بعد از حدود ۶۰ ساعت تجریه ی این عنوان، با بررسی جزء به جزء بازی Assassin’s Creed: Valhalla و سپس بررسی کل تجربه آن به عنوان یک بازی در خدمت شما عزیزان هستیم. پس اگر از علاقمندانAssassin’s Creed: Valhalla هستید و می خواهید تا به طور کامل با المان های مختلف آن و تک تک بخش های بازی آشنا شوید، پیشنهاد می کنم تا در ادامه مقاله  نقد و بررسی Assassin’s Creed: Valhalla با بنده و وبسایت تحلیلی خبری گیمفا همراه شوید.
[تصویر:  photo_۲۰۲۰-۱۱-۱۰_۱۷-۱۹-۳۰.jpg]
همه چیز را در ادامه نقد به طور مو به مو برای شما می شکافم. قبول کردن و نکردنش با شما ولی رسالت من این است. یک هفته است که نشسته ام بازی می کنم و هر دقیقه برای شما از بازی نطق برداشته ام و عکس گرفته ام تا همه چیز را برایتان به طور کامل بگویم.
در بازی ابتدا شما با آیوار کوچک آشنا می شوید که می بینید پدر و مادر خوبی دارد و او را دوست دارند و پدرش هم با یک پادشاه آن سرزمین پیوند دوستی و برادری دارد و سرهایشان هم یعنی آیوار و سیگورد که از آیوار بزرگتر است و پسر شاه است مثل برادر هستند. در یک مهمانی یکی از اراذل و قلدرهای آن منطقه که لقبش “بی رحم و ظالم” است حمله می کند و با نامردی پدر و مادر آیوار را می کشد و خود او به سختی زنده می ماند و سپس داستان به سال ها بعد می رود که آیوار هن زهم تشنه ی خون قاتل پدر و مادرش است و سیگورد و پدرش هم حالا دیگر واقعا مثل پدر و برادرش هستند و او تا پای جان به برادرش وفادار است. دیگر برای شما توضیح بیشتر نمی دهم ولی مباداد فکر کنید داستان بازی قصه ی انتقام آیوار از قاتل خانواده اش است. نه دوستان این بخش، حدودا یک دهم داستان بازی هم نیست.
[تصویر:  3-1.jpg]
طراحی شخصیت های بازی اعم از اصلی و فرعی فوق العاده عالی و قدرتمند انجام گرفته است و وایکینگ ها کاملا هیبت و عظمت و به اصطلاخ خودمان خفن بودنشان در طراحی هایشان کاملا حفظ شده است. همین طور طراحی طبیعی و واقع گرایانه چهره ها نیز بازی را واقعی تر کرده است و حس و حالت صورت شخصیت ها در هنگام حرف زدن یا حالات روحی مختلف، کاملات طبیعی و زیبا از کار در آمده است. از نظر آب و هوایی و کلیت محیط های بازی، والهالا در بخش های ابتدایی بازی دقیقا نقطه مقابل آدیسی است. هر چقدر در آدیسی محیط ها سر سبز و خوش رنگ و شاداب بودند اینجا محیط ها برفی و یخ زده و کوهستانی هستند که این یک تنوع عالی نسبت به بازی قبلی به حساب می اید و کسانی که مثل من صدها ساعت آدیسی را بازی کرده اند اصلا از فضا و حال و هوای والهالا خسته نمی شوند زیرا کاملا جدید و واقعی است و دقیقا محیط و محل زندگی وایکینگ ها را تداعی می کند. البته این پایان کار نیست و وقتی که به انگلستان می روید آنجا پر است از مناطق خوش آب و رنگ و زیبا و چشم نواز که باعث می شوند تنوع محیطی این بازی بیشتر از نسخه ی قبلی باشد.
نمیخواهم دیگر خود داستان را شرح دهم زیرا یا توجه یه این که که Assassin’s Creed: Valhalla تازه عرضه شده و تعداد خیلی زیادی از شما قصد دارید آن را بازی کنید، بنابراین در این نقد و بررسی هرگز داستان را برای شما اسپویل نخواهم کرد و تنها به اشاراتی کوتاه در این حد که متوجه شوید داستان بازی در چه بستری رخ می دهد بسنده می کنم تا جذابیت آن برای شما حفظ شود. فقط می خواهم در مورد کیفیت داستان برایتان صحبت کنم. یکی از بهترین موارد در داستان بازی، شخصیت پردازی عالی و جذابیت بسیار بالای خیلی از شخصیت های آن است. در واقع رفتن به سراغ زندگی و تاریخ جذاب وایکینگ ها با پتانسیل بسیار بالای قصه گویی (که آن را در سریال وایکینگ هم دیده ایم) یکی از نقاط قوت Valhalla محسوب می شود و در زمینه داستان و شخصیت پردازی کمک بزرگ و قابل توجهی به سازندگان کرده است. همیشه یکی از چالش های بزرگ سری اساسین در دوره های تاریخی مختلف این بوده است که چطور بتواند موضوع اساسین ها را به طوری واقعی و قابل باور به یک دوره تاریخی واقعی پیوند بزند و آن را به بازیباز تحویل دهد به شکلی که کاملا باورپذیر باشد.
[تصویر:  4-4.jpg]
یک نکته ی خوب بازی دادن آزادی عمل به شما در ۳ زمینه مختلف برای انتخاب درجه سختی که واقعا کار خوبی بوده است. در واقع از بهترین نکات موجود در بازی باید به انتخاب درجه سختی در ۳ بخش مختلف اشاره کرد. یکی درجه سختی مبارزات که از آسان تا خیلی سخت هستند (۴ تا)، یکی درجه سختی نشان دادن فعالیت ها و گنج ها (که ۳ حالت دارد از نشان دادن بسیار واضح همه چیز در نقشه و در دوردست تا نبود نشانه خاص و پیدا کردن همه چیز توسط خودتان است) و همچنین درجه سختی مخفی کاری (که هوش دشمنان و سختی مخفی کاری کردن چقدر باشد). به این ترتیب می توانید هر طور که دوست دارید المان های مختلف بازی را برای خود Custom کنید.
گاهی این کار بهتر انجام شده است و گاهی ضعیف تر اما در والهالا باید راحت بگویم این یکی از بهترین عملکردها در پیوند دادن اساسین ها به یکی از قدیمی ترین اقوام دنیا یعنی وایکینگ ها است. در واقع ترکیب دو موضوع وایکینگ ها و اساسین ها به شکلی عالی و قابل باور و جذاب که نشان می دهد چطور پای فرقه اساسین به تاریخ وایکینگ ها باز شده است و چطور تعالیم خود را با این مبارزان قدرتمند که اهل مخفیانه عمل کردن نیستند، در میان گذاشته اند و به آنها راه و روش اساسین ها و استفاده از Hidden Blade را آموزش داده اند. داستان به این شکل است که همان طور که می دانید و در سریال وایکینگ هم دیده ایم وایکینگ ها مدام سفر می کردند تا سرزمین های جدید را در آن سمت دریاها کشف کنند و غنایم و .. بیاورند و پایگاه های جدیدی بنا کنند.
[تصویر:  5-2.jpg]
 در بحث گرافیک هنری، شاهد یک طراحی بی نظیر و شگفت انگیز از نروژ و انگلستان در زمان وایکینگ ها هستیم. رنگ بندی بی نظیر هم یکی از اصلی ترین دلایل زیبایی بصری بازی Assassin’s Creed: Valhalla است. طراحی فوق العاده واقعی و زیبای مناطق این دو کشور، طراحی جذاب و تحسین برانگیز شخصیت های بازی و از همه مهم تر پیاده کردن کامل حس و حال وایکینگ ها در ظاهر شخصیت ها همه و همه باعث شده اند تا خود را به طور کامل در دل بازی حس کنید  و واقعا باید بگویم این عنوان در به تصویر کشیدن عالی و کامل عظمت و هیبت وایکینگ ها در طراحی شخصیت ها و ظاهر آنها، یک شاهکار است. 
برادر بزرگ تر شخصیت اصلی بازی یعنی Sigurd هم که دو سال به سفر رفته بوده است در بازگشت به خانه، دو نفر اساسین به نام های Haythem و Basim را با خود اورده است که آنها تعالیم اساسین را به درون زندگی وایکینگ ها آورده اند و شخصیت اصلی پیشنهاد عوض شدن می دهند و به او کار با تیغه مخفی اساسین ها و روش های مختلف به قتل رساندن هدف که در بازی های مختلف سری دیده ایم را به او آموزش می دهند و به این شکل پای اساسین ها به فرهنگ و زندکی وایکینگ ها باز می شود که این موضوع واقعا قشنگ و باورپذیر انجام شده است. البته حضور این دو نفر تصادفی نیست و آنها به آیوار می گویند که دشمن اصلی او که در کودکی پدر و مادرش را کشت و آیوار شدیدا در پی کشتن اوست، یک تمپلار است و آنها در اصل برای کشتن او آمده اند.
[تصویر:  8-2.jpg]
بازی به طور کامل به علایق و تم کلی زندگی وایکینگ ها توجه دارد و مخصوصا اگر سریال بی نظیر وایکینگ ها را دیده باشید می توانید کاملا شباهت و تاثیر گرفتن این بازی و واقعی بودن فعالیت های زندگی وایکینگ ها در این عنوان را گواهی دهید. مثلا به طور قطع می دانید که یکی از مهم ترین و اصلی ترین علایق وایکینگ ها نوشیدن نوشیدنی بوده است آن هم نه با لیوان و این حرفها بلکه با سطل و شاخ خالی شده و… این موضوع دقیقا در این بازی وجود دارد و یکی از فعالیت های جانبی بازی است که می توانید انجام داده و در آن برنده شوید و نکته جالب تر هم مینی گیم های باحال و چالش برانگیز این فعالیت هاست. ده ها نوع فعالیت جانبی دیگر هم در بازی وجود دارد  که شما را شگفت زده می کنند با تنوع خود. یافتن مناطق نفرین شده و پیدا کردن آیتم نفرینی و از بین بردن آن که شاید به راحتی پیدا نشود. ماهی گیری که واقعا یک چالش باحال است برای صید ماهی های عظیم، معماهای چیدن صحبح سنگ ها روی هم با مینی گیم عالی. حل کردن معماهای تطبیق شکل ها از طریق یافتن زاویه صحیح نور و ایستادن.
در طول بازی و طی تکامل شخصیت اصلی، او به طور پیوسته با تعالیم اساسین ها آشنا می شود و آرام آرام تبدیل به یک اساسین می شود که این موضوع بسیار عالی و باورپذیر برای بازیباز روایت می شود. در خصوص کلیت بخش داستان و روایت و شخصیت پردازی، Valhalla کاملا نمره قبولی دریافت می کند و شخصا داستان آن را از نسخه ی قبلی هم بسیار بیشتر دوست دارم زیرا شخصیت هایش کاملا پرداخت شده اند و در طول بازی بسیار بیشتر با شخصیت های مهم بازی و رفتار آنها و عمق شخصیتشان آشنا می شوید که این موضوع خیلی مهمی برای یک بازی است. سازندگان با انتخاب هوشمندانه دوره وایکینگ ها، تم اصلی داستانی جذاب با پیچش های به موقع، شخصیت های عمیق و پرداخت شده، هدفمند بودن داستان و روایتی دوست داشتنی، عنوانی را خلق کرده اند که جای هیچ گله و شکایتی را در این زمینه باقی نمی گذارد. والهالا بدون شک یکی از برترین بازی های کل این سری عظیم از نظر داستانی است. فرنچایزی که همیشه در ضعیف ترین نسخه هایش هم داستان یک برگ برنده بوده است. اگر بخواهم بگویم مهم ترین نکته ی مثبت داستان والهالا چیست باید گفت تزریق و ترکیب عالی داستان اساسین ها با تاریخ وایکینگ ها به باورپذیر ترین و واقعی ترین شکل ممکن و نشان دادن صبر و بزرگواری اساسین ها در زمان تعلیم به نیروهای کله شق و جدیدی مثل آیوار است که با خوش رویی و بدون هیچ فشاری میگذارند خود او تعالیمشان را از ته دل بپذیرد و قبول کند نه که او را وادار کنند. اصلا مگر وایکینگ کله شق دیوانه را هم می شود وادار کرد؟!!
[تصویر:  9-1.jpg]
در بازی ابتدا شما با آیوار کوچک آشنا می شوید که می بینید پدر و مادر خوبی دارد و او را دوست دارند و پدرش هم با یک پادشاه آن سرزمین پیوند دوستی و برادری دارد و سرهایشان هم یعنی آیوار و سیگورد که از آیوار بزرگتر است و پسر شاه است مثل برادر هستند. در یک مهمانی یکی از اراذل و قلدرهای آن منطقه که لقبش “بی رحم و ظالم” است حمله می کند و با نامردی پدر و مادر آیوار را می کشد و خود او به سختی زنده می ماند و سپس داستان به سال ها بعد می رود که آیوار هن زهم تشنه ی خون قاتل پدر و مادرش است و سیگورد و پدرش هم حالا دیگر واقعا مثل پدر و برادرش هستند و او تا پای جان به برادرش وفادار است. دیگر برای شما توضیح بیشتر نمی دهم ولی مباداد فکر کنید داستان بازی قصه ی انتقام آیوار از قاتل خانواده اش است. نه دوستان این بخش، حدودا یک دهم داستان بازی هم نیست
Assassin’s Creed: Valhalla از نظر بصری یک شاهکار محض و بهتر بگویم یک ویجر ۳ است (خودتان در خیلی عکس ها می بینید که اگر واقعا ندانید این باری کدام بازی است می توانید فکر کنید برای ویچر ۳ است!). نکته مهمی که در بازی Assassin’s Creed: Odyssey از همان دقایق ابتدایی به چشم بازیباز می آید گرافیک چشم نواز و زیبای دنیای بازی چه در بخش اول بازی و سرزمین کوهستانی و برفی وایکینگ ها در نروژ و چه در بخش بعدی و مناطق زیبا و سرسبز انگلستان است که حال و هوایی کاملا واقعی به بازی بخشیده است. Assassin’s Creed: Valhalla در کنار نسخه ی قبلی این سری، برترین و زیباترین بازی از لحاظ بصری محسوب می شوند و جزو چشم نوازترین بازی های نسل هشتم هستند که به راحتی در کنار شاهکارهای بصری این نسل قرار می گیرند و واقعا بدون هیچ توضیح خاصی هم کیفیت گرافیکی بازی از عکس هایی که برایتان از دل گیم پلی آورده ام همه چیز مشخص است. به طور کلی گرافیک همواره در سری بازی های Assassin’s Creed فوق العاده زیبا و جزو برترین های زمان خود بوده است، اما اکنون گرافیک در Assassin’s Creed: Valhalla به نقطه اوج و پیک خود رسیده است و شاهد یکی از خوش اب و رنگ ترین و زیباترین بازی های نسل هشتم از لحاظ گرافیکی هستیم که راستش را بخواهید مثل نسخه ی قبلی دقایق خیلی زیادی از بازی را مدام فقط می ایستم و دوربین را می چرخانم و به دنیای بازی با شگفتی نگاه می کنم و اسکرین می گیرم تا این که امرز دیدم ۱۱۰ عکس گرفته ام برای نقد!!! خب مجبور شدم بنشینم و همه را هی پاک کنم و کم کنم تا نهایتا به تعداد خوبی برسم!!
[تصویر:  10-1.jpg]
یک سری فعالیت های جالب و با حال و جدید هم در بازی قرار دارند که بر اساس زندگی وایکینگ ها هستند و واقعا جالب هستند. مثلا یکی از این فعالیت ها مسابقه شعرخوانی با توهین است (که می توانید برای آن شرط ببندید در مبالغ مختلف) به این شکل که یک نفر که در ان منطقه و شهر مشهور به شعر و افسانه و .. است، یک مصراع شعر برای شما می خواند و شما باید در یک زمان کوتاه از بین گزینه هایی که در تصویر می بینید مصراع دون را به گونه ای انتخاب کنید که هم قافیه اش به شعر او بخورد و هم از لحاظ معنی به آن ربط داشته باشد و هم این که جواب شعر او را با توهین بدهد و به نوعی مثل کل کل کردن با ریتم و قافیه و معنی است که واقعا باحال و جدید است و تا جالا در هیچ بازی چنین چیزی ندیده بودم. تازه این فعالیت بی دلیل و یا فقط برای بردن پول نیست بلکه وقتی که این فعالیت را در مناطق مختلف برنده شوید میزان کاریزمای شما در آن منطقه بالا می رود و به آیتم های بهتر و … دسترسی می یابید.
ابتدا برویم سراغ مسائل فنی. بازی های این سری معمولا همواره مشکلات فنی از کوچک گرفته تا بزرگ را داشته اند ولی اکنون Assassin’s Creed: Valhalla بدون شک باثبات ترین بازی این سری محسوب می شود و امیدوارم که در نقد و بررسی های این بازی حقیقت در این مورد بیان شده باشد. طی تجربه ی این بازی افت فریم که هرگز ندیدم و فقط یکی دو بار شاهد باگ بودم و یک بار هم که بازی بسته شد. همین و همین و همین و بس!!!! یعنی این تمام مشکل فنی یک بازی عظیم که در لبه ی نسل نهم است بر روی یک پلی استیشن ۴ قدیمی معمولی است. آیا دوستان می بخشند احیانا یا این که بابت این باید یک ۷ نمره ای کم کنم از بازی؟ بازی ثبات فنی بی نظیری دارد و قابل تحسین است. همچنین در بازی هرگز شاهد مشکلات فنی مثل پارگی تصویر و دیر لود شدن بافت ها و… نیستیم.
[تصویر:  11-2.jpg]
به طور کلی همیشه از تم وایکینگ ها و مبارزات دیوانه وار آنها و ظاهر خفن و خالکوبی های صورت و موهای بلند بافته آنها خوشم می آمده و این موضوع از وقتی که سریال وایکینگ ها را دیدم چندین برابر هم شد چون دیدم از آن چیزی که فکر می کردم هم خفن تر هستند. تازه دلیل دیگرش هم این است که خدایان اصلی آنها اودین و ثور هستند که واقعا اینها را هم دوست دارم مخصوصا به خاطر فیلم های ثور. خلاصه این که یک بازی اساسین با تم وایکینگ دقیقا همان چیزی بود که می خواستم و خدا رو شکر که این اتفاق افتاد. بهترین و جذاب ترین شخصیت سریال وایکینگ ها برای من همان که جذاب ترین ظاهر یک وایکینگ از نظر من به آن شکل است، شخصیت رگنار لاتبروک بود که اتفاقا همین چند شب پیش وقتی نیمه شب داشتم با ماشین در خیابان به سمت خانه می رفتم دیدم کنار خیابان تابلوهای بزرگ بسیار زیبای مختاف گذاشته و می فروشند و تا چشمم به یک تابلوی عظیم رگنار افتاد سریعا کنار زده و آن را خریدم (البته همراه یک تابلوی جوکر). جالب اینجاست که حتی شخصیت اصلی مذکر بازی والهالا هم شبیه رگنار است تا حدودی و این بازی را برای من باز هم جذاب تر می کند. حتی در خود بازی هم وقتی برخی از قوی ترین و قدرتمندترین مبارزان وایکینگ را پیدا می کنید آنها به شما می گویند تا همیشه به پادشاه واقعی و اصلی وایکینگ ها یعنی رگنار لاتبروک وفادار هستند و حتی از شما می خواهند اگر می توانید در یک نبرد شرافتمندانه آنها را بکشید تا در دروازه های والهالا به دیدار رگنار بروند، البته این نبردها با این مبارزان بسیار بسیار سخت است و حتی در حالت نرمال هم با دو ضربه شما را می کشند. بازی از لحاظ واقع گرایانه بودن بسیار سطح بالاست و از همه نظر یک دنیای واقعی را تداعی می کند.
از نکات مثبت گرافیک فنی در این بازی می توان به موضوع مهم زمان های بارگزاری بازی اشاره کرد که با وجود عظیم بودن بازی و کیفیت بالای گرافیکی آن، شاهد صفحه های بارگزاری معقول ومناسبی هستیم که بازیباز را خسته و دلزده نمی کنند برعکس خیلی از بازی های جدید و روز دنیا که از این مشکل رنج می برند و به شخصه در خیلی از بازی های جدیدی که اخیرا تجربه کرده ام شاهد صفحه های بارگزاری آزار دهنده بوده ام ولی در Assassin’s Creed: Valhalla با وجود این که حجم و کیفیت گرافیکی و بزرگی دنیای آن از خیلی از این بازی ها بالاتر است ولی زمان برگزاری خوب و معقولی دارد که نشان از پولیش شدن و بهینه شدن خوب بازی به دست سازندگان و تسلط بالای آنها بر انجین گرافیکی Anvil است. تازه برخلاف خیلی از بازی های جدید، در Assassin’s Creed: Valhalla کیفیت تکسچرها حتی از نمای نزدیک هم بسیار عالی است و به معنای واقعی شاهد یک شاهکار گرافیک در نسل هشتم هستیم که هر چیزی که در آن می بینید زیباست. از بزرگترین بناها تا ریزترین تکسچرها همگی در نهایت کیفیت کار شده اند. به طور کلی در مبحث فنی باید واقعا به سازندگان دست مریزاد بگویم.
[تصویر:  12-1.jpg]
یافتن آرتیکفت های باستانی در سخت ترین جاها. حل کردن پازل ها و باز کردن راه ها برای یافتن گنج های شدیدا مخفی، حرکات پارکور و دنبال کردن برگه های طرح های تتو روی در و دیوار و تعقیب و گرفتن آنها، یافتن مبارزان قدیمی سپاه رگنار لاتبروک و دادن مرگی شرافتمدانه به آنها که خواستار رفتن به والهالا نزد رگنار هستند که البته مبارزه اش به طور مرگباری سخت است، یافتن جادوگران قاتل و کشتن آنها در نبردهای وحشتناک و دشوار، بنا کردن پایگاه و ارتقای آن در حدود ۲۰ شاخه مختلف، دسترسی به گنج های مخفی از راه های مختلف مثل شکستن قفل درب ها از پشت و از طریق حفره ای در ساختمان، حمل کوزه های منفجره جلوی دیوارهای شکستنی و شلیک به آنها.
این بازی دیگر به حدی بهینه شده است که حتی یک پلی استیشن معمولی نیز بدون حتی حتی حتی کوچکترین مشکلی این بازی عظیم را اجرا کرد و شاهد یک بازی کاملا با ثبات و روان هستیم که می گذارد شما تنها کاری که می کنید لذت بردن باشد. حالا چه برسد که بازی را روی یک کنسول نسل نهمی یا پرو بازی کنید که فکر کنم دیگر همین یکی دو مورد هم نخواهند بود. می رسیم به یکی دیگر از اصلی ترین نقاط قوتAssassin’s Creed: Valhalla. در بحث گرافیک هنری، شاهد یک طراحی بی نظیر و شگفت انگیز از نروژ و انگلستان در زمان وایکینگ ها هستیم. رنگ بندی بی نظیر هم یکی از اصلی ترین دلایل زیبایی بصری بازی Assassin’s Creed: Valhalla است. طراحی فوق العاده واقعی و زیبای مناطق این دو کشور، طراحی جذاب و تحسین برانگیز شخصیت های بازی و از همه مهم تر پیاده کردن کامل حس و حال وایکینگ ها در ظاهر شخصیت ها همه و همه باعث شده اند تا خود را به طور کامل در دل بازی حس کنید  و واقعا باید بگویم این عنوان در به تصویر کشیدن عالی و کامل عظمت و هیبت وایکینگ ها در طراحی شخصیت ها و ظاهر آنها، یک شاهکار است.
[تصویر:  13.jpg]
این بازی یک آسمان (دقت کنید یک آسمان) قابلیت و توانایی و .. دارد که هرچقدر امتیا تجربه خرج می کنید می بینید یک خط باز شد به بخش دیگری از آسمان که اصلا خیلی عجیب و غریب است زیرا واقعا معلوم نیست این آسمان تا کجا قرار است هی گسترش پیدا کند. ابتدا از یک بخش مرکزی شروع می شود که ۳ شاخه دارد شامل بخش اسکیل های مخفی کاری و حمله از راه دور حمله نزدیک، بعد که شروع به گسترش این شاخه ها می کنید می بینید که اینها اصلا تمامی و “ته” ندارند و ناگهان می بینید یک دور عظیم چرخیدید و از یک طرف دیگر وصل شدید به یکی از شاخه های بخش مخفی کاری یا حمله از راه دور که باز از خود آنجا یم خط دیگر شروع می شود و می رود به ادامه ی کهکشانی که معلوم نیست تا کجا خواهد رفت. البته راستش معلوم است! جون وقتی من که الان Power م بعد از ۶۰ ساعت بازی ۸۰ است و می بینم که یک منطقه بازی نوشته قدرت ۳۶۰ می خواهد پس معلوم است تا جا این کهکشان خواهد رفت!
طراحی شخصیت های بازی اعم از اصلی و فرعی فوق العاده عالی و قدرتمند انجام گرفته است و همین طور طراحی طبیعی و واقع گرایانه چهره ها نیز بازی را واقعی تر کرده است و حس و حالت صورت شخصیت ها در هنگام حرف زدن یا حالات روحی مختلف، کاملات طبیعی و زیبا از کار در آمده است. از نظر آب و هوایی و کلیت محیط های بازی، والهالا در بخش های ابتدایی بازی دقیقا نقطه مقابل آدیسی است. هر چقدر در آدیسی محیط ها سر سبز و خوش رنگ و شاداب بودند اینجا محیط ها برفی و یخ زده و کوهستانی هستند که این یک تنوع عالی نسبت به بازی قبلی به حساب می اید و کسانی که مثل من صدها ساعت آدیسی را بازی کرده اند اصلا از فضا و حال و هوای والهالا خسته نمی شوند زیرا کاملا جدید و واقعی است و دقیقا محیط و محل زندگی وایکینگ ها را تداعی می کند. البته این پایان کار نیست و وقتی که به انگلستان می روید آنجا پر است از مناطق خوش آب و رنگ و زیبا و چشم نواز که باعث می شوند تنوع محیطی این بازی بیشتر از نسخه ی قبلی باشد.
[تصویر:  14.jpg]
همیشه یکی از چالش های بزرگ سری اساسین در دوره های تاریخی مختلف این بوده است که چطور بتواند موضوع اساسین ها را به طوری واقعی و قابل باور به یک دوره تاریخی واقعی پیوند بزند و آن را به بازیباز تحویل دهد به شکلی که کاملا باورپذیر باشد. گاهی این کار بهتر انجام شده است و گاهی ضعیف تر اما در والهالا باید راحت بگویم این یکی از بهترین عملکردها در پیوند دادن اساسین ها به یکی از قدیمی ترین اقوام دنیا یعنی وایکینگ ها است. در واقع ترکیب دو موضوع وایکینگ ها و اساسین ها به شکلی عالی و قابل باور و جذاب که نشان می دهد چطور پای فرقه اساسین به تاریخ وایکینگ ها باز شده است و چطور تعالیم خود را با این مبارزان قدرتمند که اهل مخفیانه عمل کردن نیستند، در میان گذاشته اند و به آنها راه و روش اساسین ها و استفاده از Hidden Blade را آموزش داده اند. داستان به این شکل است که همان طور که می دانید و در سریال وایکینگ هم دیده ایم وایکینگ ها مدام سفر می کردند تا سرزمین های جدید را در آن سمت دریاها کشف کنند و غنایم و .. بیاورند و پایگاه های جدیدی بنا کنند. برادر بزرگ تر شخصیت اصلی بازی یعنی Sigurd هم که دو سال به سفر رفته بوده است در بازگشت به خانه، دو نفر اساسین به نام های Haythem و Basim را با خود اورده است که آنها تعالیم اساسین را به درون زندگی وایکینگ ها آورده اند و شخصیت اصلی پیشنهاد عوض شدن می دهند و به او کار با تیغه مخفی اساسین ها و روش های مختلف به قتل رساندن هدف که در بازی های مختلف سری دیده ایم را به او آموزش می دهند و به این شکل پای اساسین ها به فرهنگ و زندکی وایکینگ ها باز می شود که این موضوع واقعا قشنگ و باورپذیر انجام شده است. البته حضور این دو نفر تصادفی نیست و آنها به آیوار می گویند که دشمن اصلی او که در کودکی پدر و مادرش را کشت و آیوار شدیدا در پی کشتن اوست، یک تمپلار است و آنها در اصل برای کشتن او آمده اند
سازندگان بازی در این نسخه برحسب طبیعت و تاریخ نروژ و انگلستان، یک حیات وحش کامل و با بهترین کیفیت ممکن خلق کرده اند و انواع و اقسام حیوانات را در مناطق مختلف بازی قرار داده اند که می توانید به شکار آن ها بپردازید؛ از خرس های عظیم و گرازهای غول پیکر وحشی تا گوزن ها و گرگ های مختلف سیاه و سفید و سگ های وحشی و  انواع و اقسام گونه های مختلف ماهی ها (که اتفاقا این ماهی ها باعث ایجاد یک بخش باحال در بازی شده اند به نام ماهیگیری که خودش جذابیت خاصی دارد)، همه و همه به زیباترین شکل ممکن طراحی و در بازی قرار گرفته اند تا هر چه بیشتر حس واقعی بودن محیط های بازی به شما دست دهد. در یک کلام باید بگویم به معنای واقعی هر چیزی که در گرافیک و طراحی بصری بازی Assassin’s Creed: Valhalla می بینیم بی نهایت زیباست  و شاهد عنوانی در حداکثر سطح زیبایی و جذابیت بصری در نسل هشتم هستیم. نورپردازی بازی هم که یکی از مهم ترین جنبه های بصری آن محسوب می شود در سطح بسیار بالا و شگفت انگیزی انجام گرفته است و این نورپردازی بی نظیر باعث چند برابر شدن زیبایی دنیای بازی شده است و یکی از بهترین تجربه های بصری را برای بازیباز رقم می زند.
[تصویر:  15.jpg]
در بازی حتی قابلیت شخصی سازی کردن کشتی و اسب و کلاغتان هم وجود دارد. تازه این که چیزی نیست. می توانید اسب را تمرین دهید تا استقامتش بیشتر شود و شنا یاد بگیرد و بهتر شنا کند و دیرتر کشته شود و سریع تر بدود. مکانیک بالا و پایین رفتن از در و دیوار و ساختمان ها و صخره ها و.. در ادامه ی همان سیستم کار آمد بازی آدیسی بود که راحت می توانی از همه جا بالا بروید و در والهالا هم به معنای واقعی کارآْمد و عالی شده است و تقریبا از هر جایی که دلتان بخواهد بدون محدودیت خاصی می تواند خیلی سریع با انیمیشن های بدنی زیبا، بالا یا پایین بروید و حتی مثلا از صخره هایی که شاید به نظر برسند جای دست مشخصی که بازی نشان بدهد ندارند نیز می توانید جابجا شوید و بازی اصلا شما را در این مورد اذیت نمی کند که با توجه به نقش آفرینی بودن بازی و این که مدام باید برای ماموریت ها و سپس گزارش تکمیل آنها و .. به این طرف و آن طرف بروید، این موضوع بسیار حیاتی بوده است و البته این مکانیک روان و جذاب از اوریجینز تقریبا آغاز شده بود و حالا در والهالا به سطح کارآمدتری هم رسیده است تا بالا رفتن از در و دیوار و ساختمان ها به راحتی و به صورت روان و بدون دردسر انجام شود و بتوانید تا از بلند ترین ارتفاعات نیز راحت بالا بروید و به مانند رسم همیشگی این سری Viewpoint های مختلف را برای باز شدن بخش های نقشه بازی و نمایان شدن ماموریت ها و گنج ها، فتح کنید.
یک چیزی را باید همین اول توضیحات گیم پلی بگویم. Assassin’s Creed: Valhalla عنوانی است که اصلا به هیچ وجه حتی نمی دانم چطور باید در مورد گیم پلیش شروع کنم به نوشتن و چطور آن را تمام کنم!! اصلا این یک بازی نیست که!! انگار کل خوبی های همه ی بازی های این سبک ها را ریخته اند در هم و یک معجون “شاهکار شاهکار” در گیم پلی در آورده اند که هر چقدر بگویم هم تمام نمی شود. یک جمله می گویم و خدا شاهد من است که عین واقعیت است و وقتی بازی کردی خودتان می فهمید. “Assassin’s Creed: Valhalla از نظر گیم پلی و تنوع گیم پلی رقیبی در نسل هشتم ندارد و اگر فکر می کنید ویچر ۳ تنوع دارد این را بازی کنید تا ببینید. حالا اگر این را یک دشمن ویچر ۳ می گفت باز مشکوک بود ولی ویچر ۳ مقدس ترین بازی کل زندگی من است و والهالا هر چقدر هم که حتی از ویچر ۳ در گیم پلی متنوع تر باشد و اصلا بهتر هم که باشد برای من ویچر نخواهد شد هرگز. این را برای این می گویم که فقط بدانید یوبیسافت چه کرده است. دوستان به هر چیزی که اعتقاد دارم قسم می خورم که اگر والهالا بازی راک استار و سی دی پراجکت بود الان کنار لست آو آس ۲ برای برترین بازی سال جا خوش کرده بود. والهالا رسما همراه لست آو آس ۲ برای من در کنار ویچر ۳ می نشیند در صف برترین بازی های کل زندگی من در کنار دارک سولز و بایوشاک و مس افکت.
[تصویر:  16.jpg]
بین ده ها شاخه ی ماموریت های فرعی، “ماموریت های مردمی جانبی”  که فقط یکی از این شاخه هاست، خودش بیشتر از ۱۰۰ تا داستان تماما جدا از شخصیت های دیوانه و مردم قاط‌زده و رد داده‌ی وایکینگ دارد که گاهی خنده دار و گاهی گریه دار هستند و هر کدام یک داستان کوتاه دارند و باعث می شود با کلی شخصیت دیوانه و عجیب آشنا شوید. واقعا شگفت زده می شوید از دیوانگی این شخصیت ها چون اکثرشان بسیار عجیب و غریبند با اعتقادات دیوانه وار، درست مثل سریال وایکینگ ها. این شخصیت های عجیب ماموریت های عجیبی هم برای شما دارند وکلی فعالیت عجیب باید انجام دهید. مثلا یک مرد که نزدیک مرگ است برداشته کل داراییش را اورده بالای صخره ای بسیار بسیار مرتفع و می گوید بچه هایش گوش نمی دهند که این دارایی را با وی دفن کتتد و مطمئن است که آنها را می فروشند! وی از شما می خواهد آن ها را با زور بازویتان هرچقدر محکم تر می توانید پرتاب می کنید تا آنها بروند آن دنیا و وقتی وی مرد به آنها دسترسی یابد! وقتی هم داری اینها را می اندازید پایین یکی یکی توضیح می دهد که این جعبه درونش فلان تیرکمان است که از شاه فلانی گرفته ام یا نوشیدنی مشهور فلان است  (به اینها می گویند جزییات). تازه این یک طرف دیوانگی اوست و بعد که آنها را می اندازید خود دیوانه اش هم می گوید خب حالا با جه زندگی کنم و بعد تشکر از شما از صخره می پرد پایین!!!!‌ آیوار هم می گوید “یا چکش ثور!! واقعا شوک بهم وارد کرد!” یا یک بار یک زن و شوهر دیوانه و عشق نبرد، از شما می خواهند به خانه شان حمله کنید و همه چیز را بشکنید و خانه شان را آتش بزنید!! یک دیوانه که فکر می کند یک جزیره دورافتاده، کشور انگلستان است و ایوار را به توی انگلستان می برد و همه جا را برای او معرفی می کند و تازه فکر می کند یک مترسک چوبی، کینگ آلفرد است که پسر او زبانش را بریده است تا نتواند با او حرف بزند!! بله چنین دیوانه هایی در بازی هستند که واقعا آن را باحال و جذاب کرده اند. بازی شگفت انگیز است وقتی گوش بدهید داستان های شخصیت ها را و با آنها صحبت کنید. البته از ضعف های معدود بازی که مربوط به همین بخش است باید به این اشاره کنم که دادن اطلاعات در مورد برخی از این ماموریت های جانبی مردمی جالب نیست و ممکن است اصلا ندانید برای آن ماموریت که علامتش روی نقشه هست چکار باید بکنید زیرا وقتی روی علامتش هم می روید چیزی نمایش داده نمی شود
یوبیسافت بدجوری زد توی دهن برخی که زیادی دیگر داشتند حرف بزرگ تر از دهانشان می زدند. خب حالا برویم سراغ توضیحات ریز به ریز گیم پلی. بازی از نظر گیم پلی یک اکشن ماجرایی نقش آفرینی جهان آزاد همه فن حریف است که هر چه فکرش را کنید دارد. زمانی که طی وقایع داستانی به انگلستان می روید، آنجا یک کمپ و منطقه اسکان بزرگ را در اختیار می گیرید که باید آن را در شاخه های مختلف قوی تر کنید و ساختمان های مفید بسازید تا لول کمپتان بالاتر برود و سرویس ها و خدمات بیشتری برایتان آزاد شود مثل آهنگری و آموزش و استخدام مبارز و….  حالا برای این ارتقاها به آیتم های خاصی نیاز دارید که اینها را باید از طریق یورش به دیگر مناطق یا همان Raid ها به دست بیاورید که حتما می دانید این یورش ها یکی از اصلی ترین کارها و علایق وایکینگ ها در سرزمین ها و مناطق جدید بوده است. نقطه ی اصلی شگفتی ساز بودن والهالا تنوع فعالیت های جانبی اش است که مثل رویاست که واقعا اگر بگویم خیلی بیشتر از ویچر ۳ فعالیت جانبی آن هم با تنوع و کیفیت AAA دارد، ذره ای اغراق نیست. با تجربه این عنوان شگفت زده میشوید که چطور یک بازی می تواند بیش از ۳۰ نوع فعالیت کاملا متفاوت اختیاری و کاملا فرعی فقط داشته باشد!!!
[تصویر:  17.jpg]
بازی های این سری معمولا همواره مشکلات فنی از کوچک گرفته تا بزرگ را داشته اند ولی اکنون Assassin’s Creed: Valhalla بدون شک باثبات ترین بازی این سری محسوب می شود و امیدوارم که در نقد و بررسی های این بازی حقیقت در این مورد بیان شده باشد. طی تجربه ی این بازی افت فریم که هرگز ندیدم و فقط یکی دو بار شاهد باگ بودم و یک بار هم که بازی بسته شد. همین و همین و همین و بس!!!! یعنی این تمام مشکل فنی یک بازی عظیم که در لبه ی نسل نهم است بر روی یک پلی استیشن ۴ قدیمی معمولی است. آیا دوستان می بخشند احیانا یا این که بابت این باید یک ۷ نمره ای کم کنم از بازی؟ بازی ثبات فنی بی نظیری دارد و قابل تحسین است. همچنین در بازی هرگز شاهد مشکلات فنی مثل پارگی تصویر و دیر لود شدن بافت ها و… نیستیم.
انواع و اقسام ماموریت های اصلی و جانبی در بازی وجود دارند که می توانند ساعت ها شما را سرگرم کنند و نکته ای که باید به آن اشاره کنم تنوع عجیب و غریب ماموریت های جانبی است که همان طور که گفتم واقعا حتی در ویچر هم اینقدر فعالیت جانبی متنوع نداشتیم. موضوع داشتن فعالیت های جانبی به تنهایی مهم است ولی نکته مهم تر این است که این فعالیت ها با دنیای بازی همسو باشند. چرا این مهم است؟ چون این موارد است که به دنیای یک بازی هوویت می بخشد. همیشه اگر دنیای یک بازی دارای هویت و جزییات خاص و به یادماندنی و کامل باشد، آن دنیا می تواند به یادماندنی شود زیرا هویت دارد و فقط یک دنیای بزرگ و الکی که خیلی هم عظیم است ولی داستان و پیشینه خاصی برای شما در خود ندارد و صرفا فقط در آن حضور دارید، نیست زیرا چنین دنیایی هرگز در ذهن شما نخواهد ماند. دنیای والهالا به طور کامل ریزترین جزییات را در مورد تاریخ و فرهنگ وایکینگ ها رعایت کرده است و ساعت ها صدها متن و کتار و توضیح و.. در مور دنیای بازی وجود دارد که می توانید بروید به بخش کدکس ها و آن را بخوانید و از ریز به ریز دنیای بازی و زندگی وایکینگ ها آگاه شوید. به همین دلیل هم هست که دنیای بازی کاملا زنده و با هویت و پویاست و در هر قدم می دایند که دارید در تاریخ وایکینگ ها قدم بر می دارید.
[تصویر:  18.jpg]
گاهی هم به زمان حال می آیید و جالب است که در این بازی حتی ماموریت جانبی رفع کردن مشکلات فنی انیموس را هم که سبب ایجاد پارگی هایی در تصاویر دریافتی زمان قدیم می شوند دارید!!
داشتن انواع فعالیت های جانبی مرتبط با فرهنگ وایکینگ ها باعث می شوند که این دنیا برای شما باورپذیر شود و آن را با تمام وجود درک کنید که دارید در دوران وایکینگ ها قدم بر می دارید. این بازی کل زندگی وایکیتگ ها را مو به مو پیاده کرده آن هم با تزریق عالی موضوع اساسین ها به داخل آن که تعالیمشان آرام آرام به دل وایکینگ ها نفوذ می کند . این بازی شبیه ترین بازی تاریخ به ویچر ۳ است و در واقع “اساسین، ویچر، وایکینگ” است. بگذارید تا مثالی از هویت داشتن و غنی بودن دنیای بازی و جزییات آن برای شما بزنم. در شهرهای مختلف یک بازی به نام Orlog وجود دارد که در واقع مثل Gwent یک نبرد رو در رو با مهره ها و قدرت های خدایان و… است ولی یچیده تر و سخت تر و تازه این بازی واقعی هم هست و از بازی های مورد علاقه وایکینگ ها به شمار می رفته است. ولی همانطور که گفتم باید مدتی بنشینید و فقط بازی کنید تا تازه بفهمید اصلا چطور است. از طرف دیگر هم شخص روبرویتان بسیار بسیار قوی است و به راحتی شما را شکست می دهد اگر ذره ای بد بازی کنید و یا کمی شانس در طاس ریختن نداشته باشید. وقتی این بازی را یاد بگیرید خیلی خیلی باحال و جذاب است و آن وقت ناگهان می بینید که نشسته اید و دارد ۴۰ دقیقه است این بازی را می کنید زیرا هر مسابقه اش هم طولانی است و شاید اگر هر دو خوب بازی کنید ناگهان یک دست مسابقه ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت طول بکشد!
[تصویر:  19.jpg]
در تاریخ بازی ها یک عنوان AAA شاهکار با تم وایکینگ‌ها تا امروز نداشتیم ولی خوشبختانه حالا چنین عنوانی داریم. بله خیلی راحت و مطمئن می گویم Assassin’s Creed: Valhalla یک شاهکار محض در سبک خود و یکی از برترین بازی های نسل هشتم است و کمترین حقش این است که مثل Odyssey  کاندید بازی سال شود. البته خب می دانم این سری و کمپانی سازنده اش دشمنان متعصب و تشنه به خون هم کم ندارد که منتظرند کلا هر بازی با نام یوبیسافت بیاید بیرون تا آن را بکوبند ولی خوشبختانه بازی های این شرکت مثل بنز می فروشند و باز هم ساخته می شوند و تازه نکته مهم تر این است که خود این دشمنان هم خیلی زود می روند سراغ این عناوین و یواشکی بازی می کنند و کیف می کنند. لطفا اگر کسی فکتی صادر کرد که ای بازی باگ دارد و فلان، مطمئن باشید که دارد همینطوری یک چیزی می گوید زیرا اصلا بازی را هنوز کسی به آن صورت بازی نکرده غیر منتقدین. بازی A.C Odyssey معرکه بود و حالا باید بگویم بازی A.C Valhalla باز هم کلی پیشرفت کرده است  و لایق آن است که خیلی راحت به آن لقب یک Masterpiece بدهیم. برای من والهالا بسیار حال  هوای ویچر ۳ که برترین بازی زندگی ام است را دارد
[b]این همان جزییاتی است که می گویم یک بازی و یک دنیا را شاهکار می کند. یعنی می بینید سازندگان ویچر یا والهالا فقط برای یک بازی کوچک در دنیای بزرگ بازیشان آنقدر وقت گذاشته اند و آن قدر جزییات دارد که خودش یک بازی کامل است که تازه شاید اصلا بازیباز حتی یک بار هم سراغش نرود ولی برای آنها مهم نیست زیرا می خواهند بازیشان کامل و واقعی باجزییات باشد. با کیفیت که این بازی دارد اصلا بعید نیست که بعدا ببینیم یوبیسافت بازی Orlog را مثل Gwent به صورت جدا منتشر کرد زیرا هم سخت ترو پیچیده تر از Gwent است و هم کاملا استراتژی و فکر می خواهد حتی در ترتیب انتخاب و طاس ریختن. یک سری فعالیت های جالب و با حال و جدید دیگر هم در بازی قرار دارند که بر اساس زندگی وایکینگ ها هستند و واقعا جالب هستند. مثلا یکی از این فعالیت ها مسابقه شعرخوانی با توهین است (که می توانید برای آن شرط ببندید در مبالغ مختلف) به این شکل که یک نفر که در ان منطقه و شهر مشهور به شعر و افسانه و .. است، یک مصراع شعر برای شما می خواند و شما باید در یک زمان کوتاه از بین گزینه هایی که در تصویر می بینید مصراع دون را به گونه ای انتخاب کنید که
سایت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
2021/06/12، 10:03 AM (آخرین ویرایش: 2021/06/12، 10:04 AM، توسط gnsorena.)
 راهنمای جامع بازی Assassin’s Creed Valhalla: تمام چیزی که باید بدانید

[تصویر:  wp6200922-assassins-creed-valhalla-4k-wa...scaled.jpg]

بازی Assassin’s Creed Valhalla یک بازی بسیار بزرگ با حجم باورنکردنی از کارهای مختلف است؛ بنابراین یک راهنما و یک روش خوب برای یادگیری بازی و پیشرفت دادن آن بسیار مفید خواهد بود؛ ما در این مقاله به تمامی نکات اساسی خواهیم پرداخت، نکاتی مانند راهنمایی‌های خاص برای ماموریت‌ها، مکان‌های افسانه‌ای، حیوانات و… .

چقدر طول می‌کشد که بازی را تمام کنیم؟
[تصویر:  3737620.jpg]
این سوال پاسخ قطعی ندارد، به این دلیل که معلوم نیست بازیکن چه مسیری را برای انجام بازی انتخاب می‌کند. اگر قصد شما این است که به مأموریت‌های اصلی بازی بپردازید و به دنیای کاملاً آزاد نروژ، انگلیس و سایر مناطقی که به آن‌ها سفر خواهید کرد، نروید؛ زمان بازی شما نسبتا کوتاه‌تر خواهد بود. اما هنوز هم مدت زمان طولانی محسوب می‌شود. شما حدودا به ۳۰-۴۰ ساعت بازی نیاز دارید تا به آخر بازی Assassin’s Creed Valhalla برسید.
تعداد زیادی از ماموریت‌های فرعی و روایت‌های انشعابی در بازی وجود دارد که باید آن‌ها را تجربه کنید، اگرچه در طول داستان بازی نیازی به آن‌ها نیست، اما در آن‌ها محتواها‎‎ی لذت بخش زیادی وجود دارد. اگر قصد دارید تا به همه این ماموریت‌ها بپردازید، به حدود ۶۰-۷۰ ساعت بازی کردن نیاز دارید.
اما باز هم این‌ها ۱۰۰٪ تمام بازی نیست!
اگر شما جزو آن دسته از بازیکنان هستید که می‌خواهند تمام دنیا بازی را ببینند و به همه جای آن سرک بکشند و از تمام مکان‌ها تا تمام رئیس‌ها و موجودات افسانه‌ای و… بازی را تجربه کنند، شما بالای ۱۰۰ ساعت زمان برای به پایان رساندن این بازی نیاز دارید.
نقشه بازی (Map)
بگذارید همین اول به شما بگویم، نقشه بازی بسیار و بسیار بزرگ است؛ زمانی که شما به انگلیس می‌رسید، با نقشه بسیار بزرگ و غول‌آسایی روبرو می‌شوید، تعداد زیادی شهرستان و شهر در اختیار شماست که آن‌ها را کاوش کنید.
در اینجا به نقشه انگلیس می‌پردازیم.
[تصویر:  UpxZZuvwF7vgw9zMkhk3cA-970-80.jpg]با این که نقشه بالا تا حد زیادی کامل شده است اما هنوز هم مکان زیادی برای کاوش دارد.
برای مشاهده کل نقشه شما نمی‌توانید بزرگنمایی کنید، بنابراین در بعضی از نقاط که نقشه به هم چسبانده شده مرز‌های آن کمی جابه جا شده‌اند؛ اما این نقشه به شما نگاهی کلی به همه شهرستان‌ها می‌دهد:
  • Eurvicscire
  • Snotinghamscire
  • لینکلن اسکایر
  • Sciropescire
  • Ledecestrescire
  • Glowecestrescire
  • Oxenefordscire
  • Grantebridgescire
  • آنگلیای شرقی
  • اسکس
  • سنت
  • Suthsexe
  • Hamtunscire
در بالای هر ۱۳ شهرستان، سه منطقه کلی وجود دارد – Northumbria ،Mercia و Wessex که به علاوه آن‌ها سه شهر دیواری. جورویک (یورک)، لوندن (لندن) و وینستستر (وینچستر) هم وجود دارد. شما هنگامی که وارد انگلیس می‌شوید، از Ravensthorpe شروع خواهید کرد، محل سکونت شما با Ledecestrescire و هم با Grantebridgescire همسایه است.
قبل از اینکه شروع به بالا بردن سطح خودتان کنید، بهتر است سایر کشور‌ها را کاوش کنید.

نحوه کسب XP
[تصویر:  3793390-scaled-1.jpg]
تقریباً تمام کار‌هایی که شما در Assassin’s Creed Valhalla انجام می‌دهید تا حدی به شما XP می‌دهد، اما نکته مهم این است که بدانید روی کدام یک از کار‌ها تمرکز کنید تا بتوانید به سرعت سطح خود را بالا ببرید. به عنوان مثال شما واقعاً نمی‌خواهید که وقت خود را به شلیک به ماهی در رودخانه‌ها برای گرفتن مقدار کمی XP تلف کنید، در حالی که می‌توانید در صد‌ها مکان دیگر صد‌ها کار دیگر کنید.
مواردی وجود دارد که باید در مورد نحوه بالا بردن سریع و کسب XP در Assassin’s Creed Valhalla بدانید که آن‌ها برای شما بازگو می‌کنیم. در بازی، کیفیت Eivor با سطح قدرتی ارزیابی می‌شود که می‌توانید هر بار که وارد منوی مهارت خود می‌شوید، آن را مشاهده کنید. شما می‌توانید با پرکردن نوار XP آبی رنگ در سمت راست بالای صفحه ۲ امتیاز مهارت کسب کنید که به کل قدرت شما افزوده می‌شود و مناطق جدید را برای شما آسان‌تر می‌کند.
برخلاف بازی‌های قبلی این سری، در این بازی شما هرگز قدرت خود را در تمام مناطق یکسان حس نمی‌کنید و مجبور به انجام کار‌های جانبی برای افزایش توانایی و سرعت خواهید شد. اگر می‌خواهید قدرت شما در Assassin’s Creed Valhalla به سرعت بالا برود، بهترین کار این است که اندکی داستان بازی را دنبال نکنید. با توجه به تعداد دشمنان موجود، در مناطق مختلف بازی که شما با مبارزه با آن‌ها می‌توانید سریعترین XP را جمع کنید، بهتر است کمی داستان بازی را دنبال نکنید و به جستجوی نشانگر‌های آبی رنگ در نقشه بروید. این مکان‌ها فعالیت‌های اضافی هستند که می‌توانید آن‌ها را انجام دهید.
درخت مهارت‌ها
[تصویر:  3013659-scaled-1.jpg]
درخت مهارت Assassin’s Creed Valhalla گزینه‌های زیادی دارد اما بهترین کدام است؟ درخت مهارت Assassin’s Creed Valhalla فوق العاده گسترده است، با گزینه‌های زیادی برای انتخاب و مسیر‌های زیادی برای شروع، بنابراین انتخاب بهترین مهارت‌ها به ویژه در اوایل بازی، کار ساده‌ای نیست. اما ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم.
شما هر کاری که در Assassin’s Creed Valhalla انجام دهید، XP کسب خواهید کرد تا آن نوار آبی را در گوشه بالا سمت راست پر کنید. اما برخی از فعالیت‌ها هستند که فوراً امتیازات و مهارت‌هایی را به شما می‌دهند. خبر خوب این است که شما می‌توانید مهارت‌های خود را بعد از انتخاب، ویرایش کنید. زیرا هر مهارت می‌تواند به طور کامل تنظیم مجدد شود، بنابراین می‌توانید آزمایش و خطا کنید تا زمانی که ترکیب مناسب خود را پیدا کنید.
در اینجا به تجزیه و تحلیل بهترین مهارت‌ها در Assassin’s Creed Valhalla برای صرف امتیازاتی که به سختی کسب شده است، می‌پردازیم و دقیقاً به شما نشان داده‌ایم که در این درخت غول‌آسا گزینه‌های مناسب را دقیقاً از کجا پیدا خواهید کرد.
Advanced Assassination
[تصویر:  oR5zCiZXVMhKNQoZpMpUdE-970-80.jpg.webp]
مهارت Advanced Assassination به این معنی است که حتی می‌توان دشمنانی با قدرت بالا را فقط با یک کلیک بر روی دستکش قتل از بین ببرید. تمام کاری که شما باید انجام دهید، این است که وقتی مارکر در منطقه‌ای برجسته است، دکمه ترور را دوباره فشار دهید. می‌توانید در خود بازی مهارت را به طور کامل مشاهده کنید.
Brush with Death
[تصویر:  assassins-creed-valhalla-brush-with-death.jpg]در اینجا یک مهارت متفاوت Assassin’s Creed Valhalla وجود دارد که برای کسانی است که نمی‌توانند در بوته‌ها مخفی شوند. با توجه به اینکه سرعت جنگ در مقایسه با نسخه‌های قدیمی بسیار سریع است، Brush with Death قبل از اینکه زمان برای حمله کمتر شود، چند لحظه ارزشمند را برای شما فراهم می‌کند تا در حالی که دنیا منجمد شده است به برخی از حملات سبک و سنگین بپردازید.
همچنین برای لحظه کمی تنفس عالی است که برای حرکت‌های بعدی خود نیز برنامه‌ریزی کنید.
Heavy Dual Wield
[تصویر:  how-to-dual-wield-heavy-weapons-assassin...lhalla.jpg]
در واقع Heavy Dual Wield این امکان را به شما می‌دهد که همزمان دو سلاح سنگین را در دست داشته باشید و به مبارزه بپردازید؛ شما می‌توانید همزمان با دوتا از بهترین سلاح‌های خود به مبارزه با حریف بپردازید.
Auto-Loot
[تصویر:  Auto-Loot.jpg]بهترین چیز برای تنبل‎‌ها
ممکن است چیز کمی به نظر برسد، اما برداشتن مداوم غنیمت‌ها پس از کشتن دشمنان تقریبا برای همه افراد کاری سخت و اضافی است. به خصوص با توجه به این واقعیت که تقریباً هر دشمن دارای چند قطعه نقره و گاه برخی جیره‌های اساسی است. Auto-Loot به این معنی است که هر کسی را که بکشید، به طور خودکار غنیمت‌های همراه او را برمی‌دارید.
Battleground Bolt
[تصویر:  assassins-creedr-valhalla-20201112201847...aled-1.jpg]
و سرانجام یکی دیگر از مهارت‌های اساسی Assassin’s Creed Valhalla برای مبارزه. مهارت Battleground Bolt است که به شما امکان می‌دهد سلاح‌های دشمنان که سرنگون شده‌اند را برداشته و به سمت خود دشمنان پرتاب کنید. مراقب سلاح‌های افتاده باشید و با فشار سریع Y یا مثلث آن را به سمت بیشتر دشمنان پرتاب کنید. برای مثال زمانی که دشمن به سمت شما نیزه پرتاب می‌کند، شما می‌توانید آن را دوباره به سمت او برگردانید. این مهارت، یک ترکیب بی‌نظیر را برای شما بوجود می‌آورد که باعث می‌شود همواره از نبرد لذت ببرید.
راهنمای توسعه و ساخت و ساز
[تصویر:  ravens-thorpe.jpg]
ساخت ساز در Assassin’s Creed Valhalla بسیار مهم است. اگر می‌خواهید Ravens thorpe را بسازید و تمام چیز‌های مهم را دریافت کنید؛ باید ساختمان‌های زیادی را بسازید. هر ساختمانی در منطقه شما در Assassin’s Creed Valhalla یک هدف و خدمت خاص را ارائه می‌دهد.
روستای Ravens thorpe در Assassin’s Creed Valhalla از کمترین چیز‌ها شروع می‌شود. شما فقط یک LongHouse و چیز‌های دیگر خواهید داشت؛ بنابراین مجبورید برای یافتن لوازم و مواد اولیه به دنیای Assassin’s Creed Valhalla بروید.
آهنگر
[تصویر:  Blacksmith-Sign-357x210.jpg]
froge Gunnar’s اولین ساختمانی است که شما به عنوان بخشی از شهرک در حال رشد خود آن را به روز می‌کنید تا از کارکردن آهنگران جلوگیری نکنید. Gunnar می‌تواند چرخ دنده‌های شما را از حالت معمولی به Superior، سپس به Flawless و Mythical ارتقا دهد.
هر سطح دارای سطوح مینیاتوری دیگری است که می‌توانید با منابع خود آن‌ها را بهبود ببخشید، اما برای رسیدن به سطح Flawless به شمش نیکل نیاز دارید و برای رسیدن به سطح Mythical هم شمش تنگستن مورد نیاز است. در اواخر بازی، پیدا کردن این موارد در صندوق‌های مختلف در سراسر جهان انجام می‌شود و شمش‌های کربن معمولی در دسترس بازرگانان قرار دارد.
دفتر پنهان
[تصویر:  Hidden-Ones-Bueraus-2.jpg]
یکی دیگر از ارتقاهای اجتناب ناپذیر، Hytham’s Hidden Ones Bureau است که یک خرید اساسی است تا اطمینان حاصل کنید که می‌توانید اعضای نظام باستان را در سراسر مرسیا سلاخی کنید.
پادگان
[تصویر:  assassins-creed-valhalla-barracks-quarte...x576-1.jpg]
پادگان توسط Eydis اداره می‌شود، این پادگان به شما امکان می‌دهد که Jomsviking خود را ایجاد کنید که نه تنها در حملات همراه شماست بلکه در مبارزات دیگران نیز حضور پیدا می‌کند. اگر آن‌ها را استخدام کنند، نقره دریافت خواهید کرد، بنابراین مرتباً اعلام حضور کنید. همچنین می‌توانید خدمه مهاجم خود را سازماندهی کنید.
Jomsviking یک گروه نخبه از وایکینگ‌های مزدور هستند که در واقع به عنوان یک رابط بین بازیکنان در Assassin’s Creed Valhalla عمل می‌کنند. شما می‌توانید Jomsviking خود را استخدام کنید یا  سفارشی‌سازی و استقرار دهید، سپس می‌توانند توسط بازیکنان دیگر در Valhalla استخدام شوند.
پست تجارت
[تصویر:  Annotation-2021-05-10-072209-1.png]
یکی دیگر از موارد حیاتی در این مرحله از بازی، ساخت پست تجاری است؛ زیرا شما می‌خواهید که پست تجاری Yanli برای شما به فروش تمام خرده ریز‌ه‌های که به دست آورده‌اید، بپردازد تا شما پول آن را برای خرید نقره و انواع خال‌کوبی‌ها خرج کنید. بعداً در بازی می‌توانید شمش‌های کربنی را نیز در اینجا بخرید تا به راحتی اسلحه و زره خود را به‌روز کنید.
کلبه ماهیگیری
[تصویر:  Annotation-2021-05-10-072820-1.png]همان طور که انتظار می‌رود، کلبه ماهی‌گیری مکانی است که شما ماهی‌هایی را که بدست آورده‌اید، برای فروش به آنجا ببرید.
کلبه ماهی‌گیری همواره برای برخی از ماهی‌های خاص جایزه‌هایی دارد که می‌توانید آن‌ها را ببینید، به خاطر داشته باشید که گرفتن تمام ماهی‎ها کار راحتی نیست و برای سریع‌تر شدن کارتان زمانی که در آب هستید همواره از کمان خود استفاده کنید.
فروشگاه تتو
[تصویر:  Tatto_in_AC-1.png]
یک تتو ( خالکوبی ) خوب همواره می‌تواند شخصیت شما را ترسانک‌تر و جذاب‌تر از این چیزی که هست، نشان دهد اما نکته اینجاست که اگر دیگر ساختمان‌های مهم را درست نکرده‌اید، این ساختمان را بعدا راه‌اندازی کنید.
کشتی سازی
[تصویر:  Shipyard1.png]کارخانه کشتی‌سازی هم بهتر است بعد از مکان‌های دیگر ساخته شود، شما در اینجا می‌توانید کشتی بسازید و با نقشه‌هایی که پیدا می‌کنید به سفر بروید؛ قبل از سفر حتما بادبان‌های خوبی ببندید که بدون خطا به خانه برگردید.
نقشه بردار
[تصویر:  Cartographer-1.png]
نقشه‌برداری مکان بسیار خوب و مهمی است شما می‌توانید در اینجا نقشه بخرید و در نقشه به دنبال نقره و انواع منابع دیگر بروید، هزینه هر نقشه بالا نیست و به راحتی می‌توانید یکی از آن‌ها را خریداری کنید.
کلبه شکارچی
[تصویر:  Hunters-Hut-1.png]دقیقاً مانند کلبه ماهیگیری، Hunters Hut دارای یک لیست خرید مشابه از گوزن، روده حیوانات و تخم‌های افعی برای کسب پاداش است. می‌توانید با پترا و والاس همراه شوید اما آن‌ها مکان حیوانات را به شما نمی‌دهند و شما خودتان باید به دنبال شکار بروید.
کلبه سیر
[تصویر:  seers_hut-1.png]
والکا، دروازه شما برای ورود به دو قلمرو افسانه‌ای بزرگ است؛ بنابراین شما باید در اسرع وقت برخی از منابع را صرف باز کردن قفل این خانه کنید. پس از ساخت معجون می‌توانید برای مسافرت، راحت به این خانه رفت و آمد کنید.
موزه
[تصویر:  Museum_in_AC-1.png]
سرمایه‌گذاری روی این مکان خوب است اما ضروری نیست. اکتاویان عاشق وسایل رومی است و موزه را با وسایل رومی از سرار جهان پرکرده است. درست مثل Hytham، او فقط این آثار را به صورت گروهی می‌برد هرچند دیگر نیازی به حمل و نقل مستقل آن‌ها نیست.
تزئینات
[تصویر:  Settlement-Decorations-in-ac-1.jpg]
و در آخر، تزئین محل سکونت خود را فراموش نکنید. هر کجا که چیز چوبی کوچکی را ببینید، می‌توانید آن قسمت از زمین را با تزئینات شخصی‌سازی کنید. با صرف اعتبارات هلیکس در فروشگاه یا تحویل اوپال در دکه Reda، می‌توانید اعتبار جدید دریافت کنید. حتی درخت مرکزی در محل سکونت شما می‌تواند در سطح بعدی کاملاً شخصی‌سازی شود.
نقره
[تصویر:  silver_in_ac-1.png]
اگر می‌خواهید در طول زمان بازی خود تجهیزات، اسلحه و منابع خریداری کنید، به نقره نیاز دارید. اگرچه تهیه نقره کار سختی نیست، اما جمع‌آوری ثروت در Assassin’s Creed Valhalla دشوار است، شما باید در بازی چیز‌های زیادی را بخرید که برای خرید آن‌ها نیاز به نقره دارید؛ پس اگر می‌خواهید بدانید که چگونه سریع‌تر نقره به دست بیاورید، با ادامه مطلب همراه باشید.
چگونه می‌توان در Assassin’s Creed Valhalla به سرعت نقره بدست آورد؟
گذشته از موارد واضحی مانند غارت جناز‌ه‌ها، سینی و ظروفی که پیدا کرده‌اید، روش‌های جایگزینی برای ساخت بیشتر نقره وجود دارد.
نکته اصلی ما این است که اساساً به قمار بپردازیم. در درون بازی سه بازی کوچک (Mini Games) وجود دارد که می‌توانید با پیدا کردن مهارت در آن‌ها و شرط‌بندی‌های بزرگ در این بازی‌ها نقره بدست آورید.
برای مثال اگر ۲۰۰ قطعه نقره را انتخاب کنید. در هر بازی که برنده شوید، دو برابر سود دریافت خواهید کرد، در مجموع ۴۰۰ نقره بدست می‌آورید.
فراموش نکنید که خرده ریز‌ها و چیز‌های بدرد نخور خود را نیز بفروشید. می‌توانید هنگام گفتگو با یک فروشنده، بلافاصله همه خرده ریز‌های خود را بفروشید، خرده ریز‌ها فقط برای فروش در بازی قرار دارند، بنابراین نگران نباشید.
شمش‌های کربنی
[تصویر:  Assassins-Creed-Valhalla-carbon-ingots-1.png]
روش اصلی برای به‎‌روزرسانی سلاح‌ها و تجهیزات شما شمش‌های کربنی است، به خصوص در اوایل بازی و در این قسمت از راهنمای ما توضیحات کاملی در مورد نحوه کار آن‌ها گفته می‌شود.
شمش‌های کربنی در این بازی یک جز حیاتی است که شما در طول سفر خود بارها و بارها به آن برخورد خواهید کرد، اما چگونه می‌توانید تعداد بیشتری از آن‌ها را بدست آورید و دقیقاً برای چه استفاده می‌شوند؟
در واقع پیدا کردن آن‌ها را از همان ابتدا در منطقه اول Rygjafylke آغاز خواهید کرد. شمش‌های کربن در Assassin’s Creed Valhalla یک کاربرد اصلی دارند؛ آن‌ها برای ارتقا سلاح‌ها استفاده می‌شوند. اما هر کجا که هستید، نمی‌توانید این کار را انجام دهید، باید حتما پیش گونار بروید، خواه هنوز در نروژ در دهکده Fornburg باشید یا اینکه خود را به انگلیس رسانده باشید و در Ravensthorpe مستقر شده باشید. باید با Gunnar صحبت کنید و در آن جا شمش‌های کربنی به شما این امکان را می‌دهند که تجهیزات خود را به‌روز و بهتر کنید.
اما از کجا می‌توانید شمش کربن پیدا کنید؟
شمش‌های کربن یکی از با ارزش‌ترین منابع در Assassin’s Creed Valhalla است، اما فلز مورد نظر را از کجا تهیه می‌کنید؟ به زبان ساده، شما باید صندوق‌های گنج را بدست بیاورید. در منطقه به دنبال نقاط طلایی بگردید، آن‌ها گنجینه‌ها را به شما نشان می‌دهند؛ نشان‌های طلایی کوچک، صندوق‌هایی هستند که فقط دارای چرم و سنگ آهن هستند، در حالی که نشانگر‌های طلایی روشن می‌توانند از دنده‌های جدید گرفته تا کتاب‌های دانش و شمش‌های کربن را دارا باشند. وقتی به اندازه کافی نزدیک آن‌ها شوید، نشانگر طلا به یک نماد خاص تغییر می‌کند. اگر به سه میله فلزی تبدیل شود که به شکل هرم روی هم قرار گرفته‌اند، یک شمش کربن پیدا کرده‌اید.
منابع
[تصویر:  Annotation-2021-05-26-075018-1.png]
شما علاوه بر شمش‌های نقره و کربن، منابع را نیز در اختیار دارید. منابع در Assassin’s Creed Valhalla برای پیشرفت شما در بازی کاملاً حیاتی هستند؛ گرچه ممکن است فقط بخواهید دشمنان را بکشید و به کار‌های دیگر بپردازید، اما باید Ravensthorpe را نیز ارتقا دهید. این کار با به دست آوردن منابع، یعنی مواد اولیه و ملزومات انجام می‌شود. اوایل بازی Assassin’s Creed Valhalla، ممکن است احساس کنید که هر دو را کم دارید، اما نگران نباشید. این راهنما برای کمک به شماست. در اینجا همه مواردی که باید در مورد منابع در بازی و نحوه به دست آوردن آن‌ها بدانید، آورده شده است.
شما به چهار نوع از منابع Assassin’s Creed Valhalla نیاز دارید:
  • نقره
  • اوپال
  • تدارکات
  • موادخام
لازم به ذکر است که موادی مثل چرم، سنگ آهن، پارچه و غیره جدا هستند و به عنوان منابع طبقه‌بندی نمی‌شوند.
در مورد لوازم و مواد اولیه، پاسخ ساده این است که شما باید بخش حملات را کامل کنید. حمله زمانی است که با تیم حمله‌کننده در قایق خودتان در حال قایقرانی در رودخانه هستید و با نزدیک شدن به مناطق مختلف گزینه‌های حمله را دارید.
شما با قایق پهلو می‌گیرید، سپس تیم خود را می‌فرستید تا همه ساکنان را بکشند. هنگامی که تمام صندوق‌های طلای عظیم را که نیاز به باز کردن دو نفری دارند، غارت کنید، هر حمله کامل می‌شود. این ظروف پر از مواد اولیه است.
حمله به صومعه‌ها بیشترین بهره را برای شما خواهد داشت، همچنین می‌توانید وسایل را فقط از شهر‌های غارت شده و مناطق غیرنظامی پیدا کنید. اگر باز هم منابع کم بود، شروع به گشت و‌ گذار در اطراف کنید و مکان‌های دیگر را غارت کنید.
اوپال
[تصویر:  opal-1.png]در کنار همه موارد فوق در بازی, opal نیز وجود دارد. شما در ابتدای بازی شروع به جمع آوری این سنگهای قیمتی رنگی می‌کنید اما ظاهراً هیچ استفاده‌ای ندارند. حداقل الان نه. در این بخش راهنما به کسب اطلاعات در مورد کاربرد دقیق اوپال میپردازیم.
شما خیلی زود در ماجراجویی خود اقدام به پیدا کردن اوپال خواهید کرد، اما مدت زمانی که برای پیدا کردن آن باید وقت صرف کنید، مشخص نیست. این باعث می‌شود بسیاری از بازیکنان نسبت به این ارز مرموز در Assassin’s Creed Valhalla کاملا گیج شوند، اما نگران نباشید. این راهنما دقیقاً توضیح می‌دهد که چه کاری می‌توانید با عقیق‌ها در Assassin’s Creed Valhalla انجام دهید و چه زمانی می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.
اوپال در بازی Assassin’s Creed Valhalla نه قابل فروش است و نه قابل خرید! اوپال نوع خاصی از ارز است، بنابراین اوپال برای چه استفاده می‌شود؟
پاسخ غیراسپویلری این است که اساساً به بازی ادامه دهید. سرانجام، وقتی در بازی پیشرفت کردید و در انگلیس اقامت گزیدید، می‌توانید عقیق خود را در Ravensthorpe، در اردوگاه خود بین Ledecestrescire و Grantebridgescire خرج کنید.
برای کمی بیشتر عمیق شدن روی موضوع و توضیح بیشتر؛ شخصی که به دنبال آن هستید، پسری جوان به اسم ردا است. هنگامی که به او می‌رسید، یک برش اجتناب ناپذیر وجود دارد که در آن او خود را معرفی می‌کند و ایور، همانطور که انتظار می‌رود، کمی از کودکی دلهره‌آور خود را به یاد می‌آورد.
Reda در ازای خرید اوپال، اقلام مختلفی را به شما می‌فروشد. برخی از آن‌ها به سادگی لوازم آرایشی مانند تزئینات و تتو‌ها هستند، در حالی که برخی دیگر سلاح‌ها و زره‌های افسانه‌ای هستند. برای پیشرفت در بازی، نیازی به خرید از Reda ندارید، اما او می‌تواند تجهیزات مفید را بفروشد یا بخرد.
ردا همچنین قرارداد‌هایی برای ارائه به شما خواهد داشت که در واقع چالش‌هایی با محدودیت زمانی است که در آن شما نیاز به ترور شخصی یا تحقیق درباره چیزی دارید. البته اگر به دنبال کار دیگری هستید، این موارد در روایت اصلی نیستند اما می‌توانند برای پاداش کامل شوند.
برای پیدا کردن او هر زمان که در یک شهر هستید، به دنبال نماد صلیب بافته شده باشید. شما در آنجا می‌توانید عقیق خود را خرج کرده و قرارداد‌های جدید را در هر یک از این موارد بپذیرید و خوبی این قسمت این است که لازم نیست هر بار به Ravensthorpe برگردید.
تیرها
[تصویر:  arrows_ac-1.png]تیر‌ها در Assassin’s Creed Valhalla یکی از اصلی‌ترین ابزار‌هایی است که شما از آن برای از بین بردن دشمنان در طول بازی استفاده خواهید کرد، اما چگونه می‌توان آن‌ها را ساخت و تعداد بیشتری از آن‌ها را بدست آورد؟ Crafting arrows مکان مهمی در عناوین قبلی این مجموعه بود، اما در این عنوان بلافاصله نخواهید فهمید که چگونه این بخش کار می‌کند.
شما با پیدا کردن و ساختن مواد مناسب، می‌توانید انواع تیر‌ها را بدست‌ آورید. موادی که در سری‌های قبلی این مجموعه از آن برای ساخت تیر استفاده می‌کردید، مانند چوب و فلز، چیز خاصی در این بازی نیست. شما می‌توانید از سنگ آهن استفاده کنید، اما این مورد برای ارتقا تجهیزات هستند و نه برای ساخت تیر‌ها! بنابراین چگونه می‌توان تیر‌های بیشتری دریافت کرد؟
دو راه وجود دارد که روش اول خرید آن‌ها از بازرگانان است. چند نوع تیر مختلف در بازی وجود دارد. اگر روی منو بروید، آن‌ها را می‌بینید، هرکدام از آن‌ها ویژگی‌ها و هزینه‌های مختلفی دارند.
راه دیگر و ارزانتر برای بدست آوردن تیر، این است که در حین بازی به سادگی آن‌ها را غارت کنید. از بلندترین برج‌ها گرفته تا دیوار‌های پیچ در پیچ، دشمنان را بکشید و تیر‌های آن‌ها را غارت کنید، تا زمانی که نگاهی به اطراف خود داشته باشید، تقریبا یک منبع ثابت دارید. اما در این نوع جمع آوری شما نمی‌توانید نوع تیرها را مشخص کنید، اما تا زمانی که آن‌ها به جمجمه‌های دشمن می‌چسبند، خیلی مهم نیست.

حیوانات افسانه‌ای
[تصویر:  Annotation-2021-05-26-085129-1.png]
تعداد زیادی جانور وجود دارد که به عنوان حیوانات افسانه‌ای در بازی Assassin’s Creed Valhalla شناخته می‌شوند و Eivor می‌توانند در طول سفر آن‌ها را بکشد. سپردن غنائم به والاس در Ravensthorpe جوایزی شگفت‌انگیز برای شما به همراه خواهد داشت، اما یافتن مکان حیوانات افسان‌ه‎ای کار آسانی نیست. شما می‌توانید با مراجعه به مقاله ۹ حیوان افسانه‌ای در بازی Assassin’s Creed Valhalla از مکان تمام آن‌ها با خبر شوید.
همه راهنماها از اینجا به بعد دارای اسپویلرهای جزئی هستند، بنابراین با احتیاط ادامه دهید!

محل شانه کنار آبشار
[تصویر:  valhalla-comb-1.jpg]
هنگام کاوش در Rygjafylke، به زنی به نام بیل برخورد خواهید کرد. او از شما می‌خواهد‌ شانه او را پیدا کنید.
یافتن‌شانه‌ای که در نزدیکی آبشار در Rygjafylke است، کار ساده‌ای نیست. برای همین بیل در جستجوی «قهرمانان شجاع» است، تا‌ شانه گمشده خود را پیدا کند اما پس از جستجوی بی‌پایان در منطقه، شاید شما بیخیال یافتن‌ شانه شوید. اما نگران نباشید، در واقع آن طوری که فکر می‌کنید این‌ شانه بسیار دور و در جای پرتی نیست! ‌شانه بغل گوش شما در گودال آب است!
به سادگی در آب زیر آبشار شیرجه رفته و سپس تا آنجا که می‌توانید، پایین بروید. ‌شانه ته آب در گل فرو رفته است، ‌آن را بردارید و سپس به سطح آب شنا کنید و به پیش بیل برگردید.
انگار بیل علاقه‌ای به خیس شدن نداشته و به خاطر همان تا الان‌ شانه را برنداشته است! بعد از دادن‌شانه؛ بیل شما را به یک پیاده روی در طبیعت جنگل دعوت می‌کند که می‌توانید قبول کنید یا آن را رد کنید.
کشتن یا تبعید گورم؟
[تصویر:  Kill-or-banish-Gorm-in-Assassins-Creed-Valhalla-1.jpg]
پس از آنکه کار‌های شیطانی گورم به این مرحله کشیده شد، که پس از کشتن کیوتو از جنگ فرار کرد، از جنگ تن به تن با شما امتناع کرد و به شاه هارالد دروغ گفت، کشتن او و پایان دادن به کارش وسوسه بسیار بزرگی است. اما متاسفانه این بازی برنامه‌های دیگری را برای Gorm در نظر گرفته است.
حتی اگر کشتن گورم را انتخاب کنید، پادشاه هرالد تصمیم شما را نادیده می‌گیرد و می‌گوید که انتخاب شما قابل درک است، اما او را نمی‌کشد. در نتیجه، پادشاه هارالد به هر حال او را تبعید خواهد کرد به او می‌گوید که این جا را کاملا ترک کند، در غیر این صورت شاه هارالد او را به خورد کلاغ‌ها می‌دهد.
بسیار ناامید‌کننده است که نمی‌توان گورم را به مجازاتی که لایقش است، رساند و فقط باید به تبعید او بسنده کرد. تنها جواب ممکن برای این موضوع، این است که احتمالا گورم در آینده در داستان نقشی را ایفا می‌کند.
آیا باید لئو فریت را کشت یا بخشید؟
[تصویر:  assassins-creed-valhalla-kill-Heavy-1.jpg]
باید کدام را باید انتخاب کنیم؟ کشتن یا بخشیدن، تصمیم‌گیری درباره این موضوع بسیار دشوار است. جنگ با Leofrith اندکی پس از تاجگذاری پادشاه Ceolwulf رخ می‌دهد، هنگامی که نگهبانان نورس با عجله به خانه طولانی می‌آیند تا شما را از حمله سربازان مرکسی که به Repton حمله می‌کنند، با خبر کنند. این به شما بستگی دارد که به آنجا بروید و سولبرت را پیدا کنید یا نه.
وقتی او را پیدا کردید، شما صحبت را قطع و شروع به مبارزه با او می‌کنید که مبارزه ساده‌ای است. بخاطر اینکه Leofrith فقط یک شمشیر بزرگ دارد، بدون اینکه چیزی دیگری داشته باشد.
به جای اعدام کردن او، پس از آسیب زدن، این گزینه برای شما فراهم شده است که Leofrith را ببخشید یا او را بکشید. کشتن او پس از هرج و مرج ایجاد شده توسط آن بسیار وسوسه انگیز است، اما بهترین کار این است که از لئو فریت صرف نظر کنید و او را ببخشید. دلیلش این است که بعد از اینکه به او اجازه دادید زندگی کند، او این کار شما را جبران می‌کند. او مکان یک سند مخفی را به شما می‌گوید. در نهایت، این یک تصمیم کوچک است که می‌تواند بقیه بازی را تا حد زیادی تحت تأثیر قرار دهد.
خیانت کار کیست؟
[تصویر:  Betrayer-in-ac-v-1.jpg]یافتن هویت خائن در بازی Assassin’s Creed Valhalla کار آسانی نیست. برای کشف این معما در Assassin’s Creed Valhalla کار‌های تحقیقاتی و کارآگاهی زیادی لازم است، اما اگر از همه راه‌ها خسته شده‌اید و مطمئن نیستید که خیانتکار کیست و کجاست، یا به راحتی نمی‌توانید این موضوع را حل کنید، نگران نباشید. سه نفر هستند که می‌توانید آن‌ها را به خیانت به سوما متهم کنید و آن‌ها سه تا از نزدیکترین متحدان او هستند. بیرنا، لیف و گالین. دلایلی برای وجود سوظن به هرکدام از آن‌ها وجود دارد، اما فقط یکی از آن‌ها خائن واقعی است.
اگر مدت کوتاهی به شرلوک هولمز شدن اهمیت نمی‌دهید، پس باید بدانید که خیانتکار گالین است و تمام. همچنین بخاطر اینکه شما انسان درست کاری هستید و بیرنا را خیانتکار نشناختید، بیرنا می‌خواهد به اردوگاه شما در Ravensthorpe بپیوندد، بنابراین می‌توانید او را به تیم حمله خود اضافه کنید.
مهر و موم چاه
[تصویر:  unseal-the-well-in-Assassins-Creed-Valhalla-2.jpg]
ممکن است شما هم در Asgard اکتشافی انجام داده‌ و ناهنجاری‌های این جهان را در انگلیس پیدا کرده‌ باشید، که احتمالا قبلاً این پرتوهای نوری را دیده باشید و آن‌ها را به سمت چیزی هدایت کنید تا قدرت آن را تقویت کنند اما مسئله اینجاست که شما فقط یک پرتو نور دارید و باید دو هدف جداگانه را بزنید. بنابراین چگونه این کار را کنیم؟
از منبع پرتوی نور، به سمت ورودی که وارد آن شده‌اید، نگاه کنید. در سقف منشوری درخشان قرار دارد. وقتی پرتو را به سمت آن هدایت می‌کنید، آن را به دو قسمت تقسیم می‌کند و هر قسمت به دو بازتابنده نزدیک متصل می‌شود.
منعکس کننده سمت راست منشور را بچرخانید تا به بازتابنده بعدی در پشت اتاق برخورد کند. سپس می‌توانید به آن زاویه دهید تا به هدف اول توسط چاه متصل شوید.
در حالی که پرتو دوم به سمت چپ بازتاب می‌شود، ابتدا باید بازتابنده را در سطح زمین قرار دهید تا در مسیر هدف قرار گیرد. می‌توانید این کار را با پایین آمدن در چاه و کشیدن آن انجام دهید، مانند قفسه‌هایی که در انگلیس جلوی در را بسته بودند.
برای داشتن موقعیت صحیح، آن را به عقب بکشید و سپس کمی آن را بچرخانید، در این صورت تقریباً باید با ستون سنگ همخوانی داشته باشد. اگر پرتو کمی ضعیف است، فقط کافی است آنرا کمی تنظیم کنید تا زمانی که متصل شود. با این کار، مهر و موم اطراف چاه از بین می‌رود و می‌توانید با جهش به درون آن، باعث ایجاد یک پاشش بزرگ در پایین آن شوید.
سایت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
2021/06/12، 10:06 AM
 9 حیوان افسانه‌ای در بازی Assassin’s Creed Valhalla که شما را به نبرد دعوت می‌کنند!

[تصویر:  Annotation-2021-05-26-085129.png]

Assassin’s Creed Valhalla یکی از بهترین بازی‌های حال حاضر در سبک خودش بوده که حسابی طرفداران این سری دوست‌داشتنی را سر ذوق آورده است. جدای از داستان و مراحل اصلی بازی، تماشای حیوانات افسانه‌ای در آن یکی از کارهای لذت بخشی است که هر گیمری را به سمت خودش می‌کشاند.

حیوانات افسانه‌ای؛ مکان‌ها و اینکه چرا باید آن‌ها را بکشید

شکار حیوانات افسانه‌ای Assassin’s Creed Valhalla خیلی آسان نیست. به غیر از یافتن موجودات دست نیافتنی، شما باید جانوران سطح فوق العاده بالایی را بکشید، که حتی برای قوی‌ترین وایکینگ‎ها نیز کار سختی است. در Assassin’s Creed Valhalla مجموعه‌های زیادی برای یافتن و جمع آوری وجود دارد اما حیوانات افسانه‌ای در بالای لیست قرار دارند.
اگر با این چالش روبرو هستید، مکان‌های افسانه‌ای حیوانات Assassin’s Creed Valhalla را اینجا می‌بینیم. همچنین توضیح می‌دهیم که چرا باید کلبه شکارچی را در Ravensthorpe به محض شروع به کار بسازید؛ بنابراین می‌توانید غنائم حیوانات افسانه‌ای قابل توجه را جمع آوری کنید.
توضیحی درباره حیوانات افسانه‎‌ای
در کل ۹ حیوان افسانه‌ای در جهان Assassin’s Creed Valhalla وجود دارد و هر یک از آن‌ها را می‌توان در کلبه شکارچی در Ravensthorpe بازخرید کرد. به هر حال وقتی آن را ساختید، حیوانات افسانه‌ای روی نقشه با نماد پنجه آبی مشخص می‌شوند.
همانطور که انتظار دارید، این مبارزات سخت است، بنابراین مطمئن شوید که به بهترین تجهیزات مجهز هستید. مانند هر مبارزه سنگینی، از حملات سنگین و غیرقابل انسداد طفره بروید و وقت خود را صرف یادگیری الگوی حمله آن‌ها کنید. در اینجا مهمترین نکته، استفاده حداکثری از توانایی‌های شماست.
کشتن حیوانات افسانه‌ای کار آسانی نیست، اما با کشتن آن‌ها جایزه‌ای برای شما رقم خواهد خورد. در کلبه شکارچیان در Ravensthorpe، هر زمان که حیوان افسانه‌ای دیگری را کشتید، جایزه آن در Longhouse قرار می‌گیرد. با والاس صحبت کنید و به عنوان تشکر پاداش خود را دریافت کنید.

مکان‌های حیوانات افسانه‌ای

Elk of Bloody Peaks – Rygjafylke
[تصویر:  re_map_one.png]
اولین و ساده‌ترین حیوانات افسانه‌ای گوزن قله‌های خونین است که در منطقه آغازین ریگافیلکه یافت می‌شود. می‌توانید آن را در کوه‌های جنوبی و در کنار یک آبشار عظیم پیدا کنید.
East Anglia – Black Shulk
[تصویر:  two_map-1.png]
Black Shulk یک گرگ هار است و می‌توانید آن را در گوشه جنوب شرقی آنجلیا، گذشته از Beodoricsworth پیدا کنید. او یکی از ساده‌ترین حیوانات افسانه‌ای در Assassin’s Creed Valhalla برای شکار است.
Oxenefordscire – 3 Wolf
[تصویر:  3_map-1.png]
فیدرهای جسد در Oxenefordscire، شمال شرقی باکینگهام و غرب نقطه هماهنگی قرار دارند. و بله، اینها سه گرگ هستند که هرکدام نوارهای سلامتی خود را دارند و ‌می‌خواهند گلوی شما را تیکه تیکه کنند. فاصله خود را حفظ کنید و در حین برداشتن تیر از اجساد کسانی که قبلاً تلاش کرده‌اند، بزرگ نمایی کنید. این سه گرگ عاشق گرفتن شما هستند پس در هنگام شکار آن‎ها بسیار مراقب باشید.
Lincolnscire – Gemad Wolf
[تصویر:  Gemad-Wolf-لینکلن-اسکایر-1.png]
نزدیک به یک نقطه آبی دیگر روی نقشه. این نبرد خاص در یک صحنه بزرگ خوب اتفاق می‌افتد اما گرگ ما برخی از دوستان را برای کمک با یک زوزه فرا می‌خواند. گرگ را بکشید و سر آن را به دیوار خانه خود بزنید.
Aelfreds Battle-Sow – Suthsexe
[تصویر:  Aelfreds-Battle-Sow-Suthsexe-1.png]
Aelfred’s Battle-Sow در جنوب غربی Croindene در Suthesexe، درست در کنار مزرعه Tuicca است. در اینجا شایان به ذکر است که اگر انتظار دارید که با یک خوک طرف باشید باید گفت، این یک خوک نیست. این یک گاو نر واقعاً خشمگین است و همه دوستان خود را وارد جنگ می‌کند. موجودات شاخدار دیگر که در این مبارزه هستند، برای ساخت دسته کوچک موسیقی جاز و پر کردن نوار توانایی شما مفید هستند، اما مراقب این حیوان بسیار خطرناک باشید.
Beast of the Hills – Sciropescire
[تصویر:  Beast-of-the-Hills-Sciropescire-1.png]
Slap bang در وسط Sciropescire جایی است که می‌توانید به سمت این خرس بروید. او در زیر زمین شرق Wrocken و غرب Abbey Wenlocan پنهان شده است. مراقب ورودی در کنار تپه باشید. این صحنه‎‌ای خاص در داخل یک خانه است، بنابراین مطمئن شوید که به اندازه کافی تیر و جیره دارید.
Wildcats of the Wield – Hamtunscire
[تصویر:  Wildcats-of-the-Wield-Hamtunscire-1.png]گربه‌ای در بالاترین سطح منطقه Hamtunscire است. یک گربه سیاه گوش؛ با استفاده از توانایی‌های خود این مبارزه را تمام کنید، نور را روی پاهای خود نگه دارید، اطمینان حاصل کنید که تعداد زیادی تیر دارید؛ برای کشتن این دو گربه وحشی لازم نیست سطح مورد انتظار را داشته باشید.
Eurvicscire – The Blood Swine
[تصویر:  -خون-Eurvicscire-1.png]
در دورترین قسمت جنوبی Eurvicscire، درست در بالای رودخانه از Snotingham و غرب Fiscarton جایی است که می‌توانید The Blood Swine را پیدا کنید. مراقب این خوک باشید که کشتن او کار راحتی نیست.
هشدار: این آخرین حیوان افسانه‌ای است؛ اگر کار خود را با والکا به نام «haven’t finished the quest with Valka called» به پایان نرسانید، این قسمت اسپویلرهای جزئی برای شما دارد. اگر به آن نقطه نرسیده‌اید، اینجا را مطالعه نکنید.
Steinnbjorn – Jotunheim
پس از تکمیل خط داستانی Asgard، هنگامی که به Jotunheim می‌رسید، چغرترین حیوان افسانه‌ای را می‌توانید در آنجا بیابید. این Steinbjorn است و مستقیماً در شمال نقطه همگام‌سازی قرار دارد. این قوی‌ترین حیوان افسانه‌ای بازی با سطح قدرت ۴۰۰ است؛ بنابراین بهتر است که قبل از ورود، کمی خودتان را تقویت کنید.

سایت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
2021/06/14، 08:30 AM
[تصویر:  1-3-960x540.jpg.webp]

بسته الحاقی Assassin’s Creed Valhalla با داستان محاصره پاریس

شرکت یوبی‌ سافت در کنفرانس Forward E3 روز شنبه خود اعلام کرد که تا پایان تابستان امسال بسته الحاقی Assassin’s Creed Valhalla با داستان محاصره پاریس عرضه خواهد شد تا بازیکنان بتوانند این رویداد تاریخی را تجربه کنند. این واقعه از نظر تاریخی در سال 845 میلادی رخ داد و وایکنیگ‌ها توانستند تا شهر پاریس را به یغما ببرند. برای جزئیات بیشتر این داستان با ما همراه باشید.

جزئیات بسته الحاقی Assassin’s Creed Valhalla
شرکت یوبی سافت قول داده تا در این DLC از سلاح‌ها، تجهیزات و توانایی‌های جدید برای بازیکنان پرده برداری کند. جزئیات نحوه وقوع این حادثه تاریخی در درون بازی به نمایش در می‌آید و هنوز هیچ گیم پلی خاصی از آن به نمایش در نیامده است. هر چند که شرکت یوبی‌ سافت از بازگشت یک ماموریت مورد علاقه هواداران خبر داده است، ماموریت نفوذ جعبه سیاه. این ماموریت‌ها بدین گونه است که هدف نهایی از انجام ماموریت مشخص خواهد بود اما نحوه انجام آن تماما به بازیکن بستگی دارد.
سابقه این مدل از ماموریت‌ها به بازی Assassins creed Unity بر می‌گردد اما آنطور که پیداست شرکت یوبی سافت از گذشته‌ی خود درس عبرت گرفته و آن را در بازی‌های خود گنجانده است. به غیر از این‌ها، پاییز امسال که از راه برسد، شرکت یوبی سافت از تور جدید Discovery برای اساسینز کرید والهالا رونمایی خواهد کرد. این نرم افزار آموزشی برای تمامی دارندگان این بازی رایگان خواهد بود. در این نرم افزار شما می‌توانید به عنوان فردی در دوران قرون وسطی در محیط این بازی زندگی کنید تا بتوانید از نحوه زندگی در این دوران ایده بگیرید و تجربه جدیدی را به دست آورید. همچنین شرکت یوبی سافت تصمیم گرفته تا بیش از یک سال برای عرضه نسخه بعدی اساسینز کرید وقت بگذارد تا بر روی نسخه بعدی این سری تمرکز و تلاش بیشتری داشته باشد.
سایت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
2021/06/17، 09:05 AM
به‌روزرسانی ۱٫۲٫۲ بازی Assassin’s Creed Valhalla منتشر شد

[تصویر:  gm-c2630704-3e37-4974-a49d-0efeef52746a-...68x433.jpg]

شرکت یوبی‌سافت (Ubisoft) که در گذشته از انتشار یک به‌روزرسانی جدید برای بازی Assassin’s Creed Valhalla خبر داده بود، امروز آن را به دست هواداران رساند. همچنین جزئیاتی مربوط به محتویات این به‌روزرسانی نیز عرضه شده است تا بازی‌بازان آشنایی بیشتری با آن پیدا کنند.

این روزها استودیوهای زیادی از بازی‌های خود پشتیبانی می‌کنند. آن‌ها به‌روزرسانی‌هایی را در راستای رفع باگ‌های آن بازی‌ها در دسترس قرار می‌دهند تا هواداران بتوانند با خیال راحت‌تری به تجربه‌ی این عناوین مشغول شوند. Assassin’s Creed Valhalla هم استثنا نیست و یوبی‌سافت از زمان انتشار تا کنون به‌روزرسانی‌های نسبتا زیادی را برای آن منتشر کرده است. با وجود محتویات جذاب همچون Siege of Paris که قرار است در آینده‌ای نزدیک منتشر گردد، این بازی هنوز هم ایراداتی در خود دارد. به همین دلیل، تیم سازنده در نظر دارد تا این ایرادات را رفته رفته برطرف کند و برای این کا، یک برنامه‌ریزی دقیق را ایجاد کرده است.
به‌روزرسانی ۱٫۲٫۲ بازی Assassin’s Creed Valhalla قبلا معرفی شده بود، اما از جزئیات آن اطلاعاتی عرضه نشد. حال این به‌روزرسانی در اختیار دوستداران این عنوان قرار گرفته و تیم سازنده ترجیح داده است که از محتویات آن نیز رونمایی داشته باشد. این به‌روزرسانی بر روی تمام پلتفرم‌ها منتشر گردیده است. حجم این به‌روزرسانی بر روی پلتفرم‌های ایکس‌باکس سری ایکس، پلی‌استیشن ۵ و رایانه‌های شخصی به ترتیب برابر با ۱۸٫۷، ۵ و ۱۴٫۱۴ گیگابایت است.

از خصوصیات این به‌روزرسانی باید به چند چالش تازه اشاره داشت. به وسیله‌ی این چالش‌ها، قادر خواهید بود تا توانایی‌های خود را سنجیده و مهارت‌هایتان در این زمینه را افزایش دهید. چندی توانایی شامل Mounted Archer، Shield Master و Unstoppable به بازی اضافه شده است تا شاهد استقبال بهتر هواداران باشیم. همچنین برخی از باگ‌های گزارش شده از سوی طرفداران نیز برطرف شده است تا آن‌ها با حداقل مشکل بتوانند این اثر را تجربه نمایند. این باگ‌ها بیشتر به گیم‌پلی بازی و به خصوص بسته‌های الحاقی عرضه شده مرببوط می‌شوند. طبق صخبت‌های تیم سازنده در مراسم E3، مطلع شدیم که پشتیبانی از این عنوان تا مدت‌ها ادامه خواهد داشت.

تا کنون نسخه‌های گوناگونی از سری Assassin’s Creed در دسترس قرار گرفته و بیشتر آن‌ها هم رضایت افراد را به همراه داشته است. جدیدترین نسخه‌ی این سری با نام Assassin’s Creed Valhalla اواخر سال ۲۰۲۰ میلادی منتشر شد و طولی نکشید که بازی‌بازان زیادی را به سمت خود جذب کرد. در این عنوان باید کنترل شخصیتی به نام Eivor را به عهده گرفته و چالش‌های بسیار جالبی را طی کنید. برخی از طرفداران این نسخه را یکی از بهترین‌های سری گفته شده می‌دانند. بازی Assassin’s Creed Valhalla در حال حاضر بر روی پلتفرم رایانه‌های شخصی و کنسول‌های پلی‌استیشن ۴، پلی‌استیشن ۵، ایکس‌باکس وان و ایکس‌باکس سری ایکس و اس قابل تجربه است.

سایت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
2021/06/27، 09:43 AM
کارگردان Assassin’s Creed Valhalla بر روی عنوان معرفی نشده ی Electronic Arts’ Motive کار می کند

[تصویر:  dead-space-3_01-768x431.jpeg]

به نقل از خبرگزاری Axois، اریک باپتیزات (Eric Baptizat)، یکی از توسعه‌دهندگان ارشد سری Assassin’s Creed و کارگردان عنوان Assassin’s Creed Valhalla،  پس از ۱۶ سال همکاری موفق با استودیوی یوبیسافت (Ubisoft)، این استودیو را به قصد کار بر روی بازی جدید استودیوی الکترونیک آرتس موتیو (Electronic Art’s Motive) ترک کرده است.

باپتیزات که سابقه‌ی فعالیت بر روی عناوین مشهور سری Assassin’s Creed همچون نسخه‌ی Black Flag ،Origins و Valhalla را در کارنامه‌ی خود دارد، حدودا دو ماه قبل استودیوی یوبیسافت را ترک کرد تا بر اساس اطلاعات موجود در پروفایلش در شبکه‌ی اجتماعی لینکدین (Linkedin)، همکاری با استودیوی الکترونیک آرتس موتیو را آغاز کند. حال بر اساس تازه‌ترین اخبار، هدف وی از این کار مشخص شده است.
به گفته‌ی خبرگزاری Axios، مدتی است که الکترونیک آرتس موتیو به موضوع اخبار مختلف تبدیل شده است. از قرار دادن این اتفاق در کنار کوچ آقای باپتیزات به استودیوی مذکور، این طور استنباط می‌شود که اریک باپتیزات و الکترونیک آرتس موتیو، بر روی توسعه‌ی یک پروژه‌ی مهم کار می‌کنند.
پس از عبور از سد شرایط نامناسب و پرهیاهویی که منجر به خروج جید ریموند (Jade Raymond)، بنیان‌گذار استودیو الکترونیک آرتس موتیو از این تیم شد، پاتریک کلاوس (Patrick Klaus) رهبری این مجموعه را به دست گرفت تا بار دیگر برند الکترونیک آرتس موتیو را به اوج بازگرداند. آقای کلاوس سال گذشته اذعان داشت که استودیوی مورد بحث همزمان با توسعه‌ی بازی Star Wars: Squadrons، بر روی چند پروژه‌ی دیگر که هنوز معرفی نشده‌اند نیز کار می‌کند.
هفته‌ی گذشته، شایعاتی مبنی بر فعالیت دوباره‌ی الکترونیک آرتس بر روی فرانچایز Dead Space در فضای مجازی پخش شد. بر اساس ادعای این شایعات، توسعه‌ی عنوان مذکور بر عهده‌ی استودیوی الکترونیک آرتس موتیو است. اگر چنین باشد، انتظار می‌رود که به زودی از این پروژه رونمایی شود. در هر صورت، طبق روال ثابت همه‌ی شایعات، این خبر را هم نباید خیلی جدی گرفت. هرچند، نشریه‌های بزرگ و صاحب‌نامی همچون Gematsu و Eurogamer، این شایعات را تایید کرده‌اند. همچنین با توجه به اینکه شایعه‌ی کار بر روی سری Dead Space، اولین بار از سوی ژورنالیست مشهوری که این اواخر پروژه‌هایی از قبیل Mass Effect Legendary Edition را فاش کرده است مطرح شد، این شایعه اعتباری بیشتری پیدا می‌کند.
واضح است که حتی اگر کار بر روی سری Dead Space حقیقت هم داشته باشد، به طور قطعی به معنای فعالیت اریک باپتیزات بر روی این پروژه نخواهد بود. هرچند، استخدام این فرد اتفاق مهمی برای الکترونیک آرتس موتیو بوده است. همچون گذشته، اگر خبر تازه‌ای در این رابطه منتشر شود، حتما به اطلاع شما مخاطبان گرامی خواهیم رساند.

سایت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن: