2022/02/10، 06:10 PM
دوره گلدهی زعفران
دوره گل دهی زعفران معمولا 15 تا 25 روز می باشد و بعد از آبیاری زعفران گلها نمایان می شوند.
اگر کشت زعفران به خوبی انجام شده باشد مقدار گل ها از روز هفتم تا دهم افزایش می یابد. زمان برداشت بسته به اقلیم منطقه و زمان آبیاری متغییر است. صبح زود قبل از طلوع آفتاب و برخی اوقات عصر ها نیز اقدام به جمع آوری گل ها می کنند. جمع آوری گل ها قبل از تابش مسقیم آفتاب بهتر است، زیرا؛ تابش مستقیم آفتاب باعث کاهش کروسین موجود در کلاله های زعفران می شود. بای گلدهی بهتر و سهولت روند گلدهی باید سله شکنی صورت گیرد، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله سله شکنی مزرعه زعفران را مطالعه نمایید. جهت جلوگیری از خراب شدن گل ها توصیه می شود از سبد های حصیری و منفذ دار و یا کیسه ها نخی منفذ دار استفاده شود و در ضمن سبد ها بیش از حد پر و فشرده نشود. گل ها باید بلافاصله پس از چیده شدن از کلاله جدا گردد، زیرا در اثر گذشت زمان گرده های زرد رنگ پرچم، برروی گل ها قرار گرفته و هم چنین جدا سازی کلاله ها به سختی و فشار انجام می شود، در نتیجه باعث آسیب دیدن کلاله ها و کاهش ارزش و بازار پسندی زعفران می شود. دقت داشته باشید که گل هایی که هنوز باز نشده اند را نچینید. گل ها به محض باز شدن باید چیده شوند در غیر اینصورت کیفیت خود را از دست داده و دیگر کارایی ندارند.
دوره گل دهی زعفران معمولا 15 تا 25 روز می باشد و بعد از آبیاری زعفران گلها نمایان می شوند.
اگر کشت زعفران به خوبی انجام شده باشد مقدار گل ها از روز هفتم تا دهم افزایش می یابد. زمان برداشت بسته به اقلیم منطقه و زمان آبیاری متغییر است. صبح زود قبل از طلوع آفتاب و برخی اوقات عصر ها نیز اقدام به جمع آوری گل ها می کنند. جمع آوری گل ها قبل از تابش مسقیم آفتاب بهتر است، زیرا؛ تابش مستقیم آفتاب باعث کاهش کروسین موجود در کلاله های زعفران می شود. بای گلدهی بهتر و سهولت روند گلدهی باید سله شکنی صورت گیرد، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله سله شکنی مزرعه زعفران را مطالعه نمایید. جهت جلوگیری از خراب شدن گل ها توصیه می شود از سبد های حصیری و منفذ دار و یا کیسه ها نخی منفذ دار استفاده شود و در ضمن سبد ها بیش از حد پر و فشرده نشود. گل ها باید بلافاصله پس از چیده شدن از کلاله جدا گردد، زیرا در اثر گذشت زمان گرده های زرد رنگ پرچم، برروی گل ها قرار گرفته و هم چنین جدا سازی کلاله ها به سختی و فشار انجام می شود، در نتیجه باعث آسیب دیدن کلاله ها و کاهش ارزش و بازار پسندی زعفران می شود. دقت داشته باشید که گل هایی که هنوز باز نشده اند را نچینید. گل ها به محض باز شدن باید چیده شوند در غیر اینصورت کیفیت خود را از دست داده و دیگر کارایی ندارند.