• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › عمومی › گردشگری v
« قبلی 1 2 3 4 بعدی »
› مهاجرت به استرالیا یا چند روش ساده!

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت به استرالیا یا چند روش ساده!
samaneh875 آفلاین
کاربر جدید
**
موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
محل زندگی: ایران
Given 2 thank(s) in 2 post(s)
2022/03/29، 11:15 AM
خدمات موسسه یوکن در زمینه مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج
خانواده و زندگی در کنار اعضاء خانواده یکی از اولویت های مهم دولت استرالیا می باشد. از این رو دولت استرالیا ویزاهای مختلفی را برای مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج طراحی و تنظیم نموده است.مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج یکی از سریع ترین راه های ورود به این کشور می باشد. اخذ اقامت استرالیا از طریق ازدواج یک فرآیند دو مرحله ای است. متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج ابتدا برای یک از ویزاهای موقت اقدام می کنند و سپس با انجام تعهدات آن ویزا، برای ویزای اقامت دائم استرالیا درخواست می دهند.
مهاجرت به استرالیا ۲۰۲۱ از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از انواع ویزاهای استرالیا می باشد. کشور استرالیا جهت تامین اهداف اقتصادی و کارآفرینی خود برنامه ای متنوع سرمایه گذاری را طراحی و تنظیم نموده است. افراد واجد شرایط می توانند با تشکیل پرونده برای ویزاهای سرمایه گذاری کانادا جهت مهاجرت به استرالیا به همراه خانواده اقدام کنند. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری مناسب مالکین صنایع و  کسب و هارهای موفق می باشد. افرادی که در خصوص مدیریت و راه اندازی بیزینس تجربه موفقی داشته باشند می توانند از طریق سرمایه گذاری در استرالیا جهت اخذ اقامت این کشور اقدام کند.
خدمات موسسه مهاجرت استرالیا یوکن
موسسه مهاجرتی یوکن با سالها تجربه موفق در پرونده های ویزای کاری استرالیا، سرمایه گذاری، ویزای تحصیلی و توریستی استرالیا آماده ارائه خدمات مهاجرتی و اقامتی استرالیا است. متقاضیان می توانند با مراجعه به وب سایت موسسه یوکن و تماس از طریق تلفن های درج شده در آن، جهت دریافت مشاوره و ارزیابی شرایط خود اقدام کنند.
پاسخ
پاسخ
Thanks given by: omidrock
asodehghan79 آفلاین
کاربر جدید
**
موضوع‌ها: 4
اعتبار: 0
محل زندگی: تهران
Given 21 thank(s) in 16 post(s)
2022/04/03، 06:20 AM
سلام خسته نباشید. من عاشق کشور استرالیام . من 23 سالمه و فارغ التحصیل رشته کامپیوتر هستم به نظر شما میتونم با ویزای کار به این کشور مهاجرت کنم؟؟؟ برای گرفتن ویزا باید از جدول امیتاز بندی استرالیا ، چند امتیاز بگیرم؟؟
پاسخ
پاسخ
Thanks given by: omidrock , omidrock , omidrock
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
ما را دنبال کنید:
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com