2022/09/15، 05:55 AM
من ستاره هستم و عاشق مسافرت. یه آدم معمولی مث بقیه، نه بابای پولداری دارم و نه خودم خیلی پولدارم. فقط تمام درآمدمو برای سفر و تجربه کردن خرج می کنم.
تا الان حدود یکی دوتا سفر خارجی رفتم و بقیه سفرامم تو کشور خودمون بوده.
گفتم یه بیوگرافی کوچیکی داده باشم.
حالا بریم سراغ اصل مطلب!
از اونجایی که من عاشق ماساژم، هر جایی که میرم سعی می کنم بهترین مراکز ماساژش رو پیدا کنم و یه حالی به خودم بدم.
4 سال پیش با مادر و پدرم به خاطر ماموریت بابام رفتیم کلن. امیدوارم اسمشو درست گفته باشم. یه شهری بود تو آلمان. اگه اشتباه گفتم به بزرگی خودتون ببخشید.
کلی تو اینترنت سرچ کردم تا با یه مرکز جذاب ماساژ آشنا شدم. از مامانم پول گرفتم و رفتم. اگه بگم واقعا بهترین تجربه ماساژ تمام عمرم تا همین الان که نزدیک به 30 سالمه اون بود شاید باور نکنید.
پیشنهاد می کنم یه سری به سایتشون بزنید. مطمئنم شما هم خوشتون میاد.
اگه راجع به سفرهام سوالی دارید یا اگر مراکز ماساژ تو ایران (واقعا خوب باشه) میشناسید، معرفی کنید. دمتون گرم!
تا الان حدود یکی دوتا سفر خارجی رفتم و بقیه سفرامم تو کشور خودمون بوده.
گفتم یه بیوگرافی کوچیکی داده باشم.
حالا بریم سراغ اصل مطلب!
از اونجایی که من عاشق ماساژم، هر جایی که میرم سعی می کنم بهترین مراکز ماساژش رو پیدا کنم و یه حالی به خودم بدم.
4 سال پیش با مادر و پدرم به خاطر ماموریت بابام رفتیم کلن. امیدوارم اسمشو درست گفته باشم. یه شهری بود تو آلمان. اگه اشتباه گفتم به بزرگی خودتون ببخشید.
کلی تو اینترنت سرچ کردم تا با یه مرکز جذاب ماساژ آشنا شدم. از مامانم پول گرفتم و رفتم. اگه بگم واقعا بهترین تجربه ماساژ تمام عمرم تا همین الان که نزدیک به 30 سالمه اون بود شاید باور نکنید.
پیشنهاد می کنم یه سری به سایتشون بزنید. مطمئنم شما هم خوشتون میاد.
اگه راجع به سفرهام سوالی دارید یا اگر مراکز ماساژ تو ایران (واقعا خوب باشه) میشناسید، معرفی کنید. دمتون گرم!
ستاره هستم و عاشق سفر ... اینجا از تجربه های جذاب سفرهام براتون می نویسم!