• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › عمومی › اخبار v
1 2 3 بعدی »
› اخبار حوادث

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخبار حوادث
sorena آفلاین
مدیرفروشگاه
موضوع‌ها: 208
اعتبار: 2
محل زندگی: gorgan
Given 70 thank(s) in 64 post(s)
2020/11/14، 09:05 AM (آخرین ویرایش: 2020/11/14، 09:06 AM، توسط sorena.)
 زن میانسال: شوهرم ۱۰روز پس از عقد، ناپدید شد
زن ۴۰ ساله‌ای که در جست وجوی شوهرش دست به دامان قانون شده بود؛ درباره داستان زندگی اش به کارشناس اجتماعی کلانتری مشهد توضیحاتی ارائه داد. 

به گزارش خراسان ؛ زن ۴۰ ساله‌ای که در جست وجوی شوهرش دست به دامان قانون شده بود؛ درباره داستان زندگی اش به کارشناس اجتماعی کلانتری مشهد توضیحاتی ارائه داد.

او گفت: ۲۰ ساله بودم که با یکی از بستگان پدرم ازدواج کردم و صاحب یک دختر و پسر شدم، اما اعتیاد همسرم روزگارم را تلخ کرده بود تا جایی که به مصرف مواد مخدر صنعتی روی آورد و دیگر نمی‌توانست مخارج من و فرزندانم را تامین کند.

با وجود این من باز هم این شرایط را به خاطر فرزندانم تحمل می‌کردم تا این که او به یک معتاد تزریقی تبدیل شد. آن قدر اعضای بدنش را برای تزریق مواد مخدر سوراخ کرده بود که دیگر جایی برای تزریق نداشت. این گونه بود که من برای جلوگیری از آلوده شدن به ایدز یا بیماری‌های خطرناک دیگر از او طلاق گرفتم و بعد از ۱۵ سال زندگی مشترک به همراه دختر و پسرم به خانه پدرم بازگشتم و در طبقه بالای منزل آن‌ها ساکن شدم.

حدود پنج سال از این ماجرا می‌گذشت که روزی با وسوسه‌های یکی از دوستانم وارد کانال‌های همسریابی شدم. اگرچه به خوبی می‌دانستم که این گونه ازدواج‌ها عاقبتی ندارد، اما خودم را زنی زرنگ می‌پنداشتم که می‌تواند عاقلانه تصمیم بگیرد. در یکی از این کانال‌ها با مردی آشنا شدم که خود را فردی بازاری معرفی می‌کرد. حدود سه ماه به صورت تلفنی و تصویری با یکدیگر ارتباط داشتیم با آن که من هیچ وقت به فروشگاه پوشاک او نرفتم، ولی «مراد» از محل کارش تصویری با من صحبت می‌کرد.

در همین مدت شیفته چهره آرام و سخنان زیبای او شدم تا این که بالاخره از من خواستگاری کرد و من در حالی به عقد موقت مراد درآمدم که او به دلیل تبعه خارجی بودنش کد ملی نداشت و محل سکونت را نیز نشانی منزل پدرم ثبت کردیم.

هنوز از محضر بیرون نیامده بودیم که از من خواست برای اثبات عشقم به او مهریه ام را ببخشم من هم بلافاصله مهریه ام را بخشیدم که او نیز در مقابل مقداری طلا برایم خرید. سپس به یک هتل آپارتمان اجاره‌ای رفتیم تا مدتی را به دور از هیاهوی زندگی خوش بگذرانیم. حدود ۱۰ روز بعد از این ماجرا او مرا به یکی از روستاهای ییلاقی اطراف طرقبه برد که تعدادی از دوستانش نیز در آن جا حضور داشتند

احساس می‌کردم خوشبختی به من روی آورده است، اما از آن روز به بعد دیگر هیچ گاه به تلفن هایم پاسخ نداد و من هم که نشانی و مشخصات دیگری از او نداشتم تلاش هایم به نتیجه نرسید و نتوانستم اثری از همسرم بیابم. اکنون که یک ماه از آن ماجرا می‌گذرد احساس می‌کنم قربانی مردی حیله گر شده ام و ...

به دستور رئیس کلانتری قاسم آباد مشهد بررسی‌های کارشناسی و اقدامات قضایی درباره ادعاهای این زن در دایره مددکاری اجتماعی کلانتری آغاز شد.

مرد به خاطر حفاظت از خواهرزاده هایش،به سمت سگ سنگ پرتاب کرد؛مالک سگ او را کشت

ساعت ۲۲ چهارشنبه شب گزارش یک مورد قتل در اصفهان به پلیس اعلام شد و بلافاصله بازپرس ویژه قتل حکم دستگیری قاتل صادر کرد.

به  گزارش  ایران ؛ علی اصفهانی، دادستان عمومی و انقلاب اصفهان در تشریح وقوع قتل گفت: طی تحقیقات مقدماتی مشخص شد مقتول به منظور محافظت از خواهرزاده‌های خردسالش از حمله سگ یکی از اهالی محل که بدون نظارت رها شده بود جسمی را به سمت سگ پرتاب کرده و همین موضوع باعث ناراحتی مالک سگ شده و در واکنش به این عمل با چاقو به مرد جوان حمله کرده و پس از وارد کردن ضربه چاقو فرارکرد. اما مرد جوان به قتل رسید. پس از مرگ این مرد 28 ساله قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر و تحت قرار بازداشت موقت، روانه زندان شد.

اصفهانی با ابراز گلایه از شهرداری و پلیس راهور در اعمال قانون نسبت به افرادی که در پارک‌ها یا در خودرو سگ گردانی می‌کنند، افزود: در اثر بی‌مسئولیتی برخی مالکان حیوانات خانگی نظیر سگ طی دو سال گذشته حملات و گازگرفتگی، ایجاد لکنت زبان کودکان، سقط جنین و در مورد اخیر قتل یک جوان موضوع پرونده‌های قضایی قرار گرفته است.
سایت سورنا 
ما را درشبکه ها اجتماعی دنبایل کنید 
آیدی کانال سورنا @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
آیدی اینستاگرام @gnsorena
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
sorena آفلاین
مدیرفروشگاه
موضوع‌ها: 208
اعتبار: 2
محل زندگی: gorgan
Given 70 thank(s) in 64 post(s)
2020/11/14، 09:11 AM
کلاه گیسی که قاتل را لو داد/ تعجب کردم که چرا از کلاه‌گیس استفاده کرده

پاییز سال 97 گزارش تیراندازی در یکی از خیابان‌های شهرری به پلیس اعلام شد. به‌دنبال اعلام این خبر، مأموران بلافاصله راهی محل شده و در بررسی‌های اولیه مشخص شد مرد جوانی به نام بهروز با شلیک گلوله به قتل رسیده است.

با مرگ بهروز، تحقیقات برای شناسایی و رازگشایی از این تیراندازی مرگبار ادامه یافت.

قاچاق مواد مخدر
بررسی‌ها نشان می‌داد که بهروز در کار خرید و فروش مواد مخدر بوده است و با تحقیقات میدانی و بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل حادثه، هویت عامل جنایت به نام خشایار نیز شناسایی شد. اما متهم پس از این جنایت متواری شده بود. تحقیقات برای یافتن قاتل مسلح ادامه داشت اما هیچ رد و سرنخی از او بدست نیامد؛ تا اینکه چندی قبل اتفاق عجیبی رخ داد.

تغییر چهره
چند روز قبل مرد جوانی با پلیس یکی از شهرستان‌های غربی کشور تماس گرفت و از مخفیگاه خشایار خبر داد. او گفت: من از اقوام بهروز هستم و خشایار هم ولایتی ما محسوب می‌شود. مدتی قبل من به عنوان کارگر در ساختمانی نیمه ساز مشغول به کار شدم. تازگی‌ها یک کارگر در ساختمان ما استخدام شده که خودش را امین معرفی کرده بود اما چهره‌اش برایم خیلی آشنا بود.

با این حال هر چه فکر می‌کردم او را کجا دیده‌ام یادم نمی‌آمد. تا اینکه دیروز سر موضوعی با هم درگیر شدیم. او باید مقداری مصالح با خودش می‌برد اما گفت کار من نیست و سر همین موضوع دعوای ما بالا گرفت. در همین حین ناگهان کلاه‌گیس امین به زمین افتاد. با اینکه خودش مو داشت تعجب کردم که چرا از کلاه‌گیس استفاده کرده است. آن شب تا صبح فکر کردم که این مرد را کجا دیده‌ام تا اینکه بالاخره او را شناختم. این مرد همان خشایار است که بهروز را کشته بود.

نیابت قضایی
با اطلاعاتی که مرد جوان در اختیار تیم تحقیق قرار داد، مأموران پلیس شهرستان مورد نظر به استعلام پرداختند. مشخصات خشایار به عنوان قاتل فراری در سیستم ثبت شده بود و گزارش شناسایی مخفیگاه متهم جوان به کارآگاهان پلیس پایتخت اعلام شد.

بدین‌ترتیب تیم جنایی با هماهنگی‌های قضایی راهی شهرستانی که مخفیگاه خشایار بود شده و مرد جوان را دستگیر کردند. خشایار برای تحقیقات به تهران منتقل شد و به جنایتی که دو سال قبل مرتکب شده بود اعتراف کرد. خشایار در تحقیقات گفت: چند سال قبل برای کار به تهران آمدم اما آنطور که فکر می‌کردم نه کار بود و نه درآمد خوبی داشتم.

تا اینکه یکی از دوستانم پیشنهاد داد قاچاق مواد مخدر انجام دهم. من هم کم‌کم وارد کار خلاف شدم و تریاک از شهرستان می‌آوردم و در تهران می‌فروختم. یکی از خریداران مواد مخدرم، بهروز بود. برای او چندین بار مواد مخدر آورده بودم اما بار آخر پولم را نداد. تا اینکه با او قرار گذاشتم، بهروز با خودش اسلحه آورده بود و به سمت من شلیک کرد. من زخمی شدم و بعد برای دفاع از خود به سمت او شلیک کردم که کشته شد.

در تحقیقات از مخفیگاه متهم، اسلحه او نیز کشف شد. مرد جوان روانه اداره آگاهی شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

ایران 

دستـبــرد فقـط به 206!

اعضای یک باند سرقت که فقط به باتری و کامپیوتر خودروهای 206 در مشهد دستبرد می زدند در حالی مالخر لوازم سرقتی را به پلیس لو دادند که از پاتوق وی، انواع و اقسام اموال مسروقه کشف و ضبط شد 
 به گزارش خراسان، رصدهای اطلاعاتی اعضای این باند از شهریور گذشته زمانی در دستور کار پلیس مشهد قرار گرفت که گزارش های متعددی از دستبرد به قطعات و اموال داخل خودروها به کلانتری شفا رسید.

با توجه به تاکید سردار محمدکاظم تقوی (فرمانده انتظامی خراسان رضوی) برای پیگیری قاطعانه و ریشه یابی پرونده های سرقت، گروهی ویژه از نیروهای تجسس و گشت های نامحسوس کلانتری وارد عمل شدند و با استفاده از شگردهای تخصصی به ردیابی سارقان پرداختند.

آنان پس از بررسی پرونده دزدان سابقه دار، به گشت زنی های شبانه در مناطق تردد احتمالی سارقان ادامه دادند تا این که اواخر شهریور مشخص شد اعضای یک باند فقط به خودروهای پژو 206 دستبرد می زنند بنابراین روند تحقیقات پلیس در این باره تغییر کرد. به کارگیری منابع خبری و مخبران نیز بیانگر آن بود که اعضای باند برای دستبرد به خودروها از یک زن استفاده می کنند به همین دلیل گشت های نامحسوس تردد خودروهای مشکوک با سرنشین زن را زیرنظر گرفتند. بررسی های تخصصی پلیس نامحسوس با ورود بامدادی یک دستگاه خودروی پژو به دامنه کمین نیروهای انتظامی در حالی شکل عملیاتی به خود گرفت که یک زن جوان نیز سرنشین آن بود.

هنگامی که ماموران گشت نامحسوس، خودروی مذکور را زیرنظر گرفته بودند ناگهان راننده آن در تاریکی شب به سوی یک خودروی 206 پارک شده در حاشیه خیابان رفت اما قبل از آن که کاپوت خودرو را باز کند در محاصره نیروهای گشت قرار گرفت و پا به فرار گذاشت ولی   نتوانست مسافت زیادی را طی کند و به این ترتیب حلقه های قانون بر دستان وی و سرنشین خودرو گره خورد. با انتقال متهمان به دایره تجسس کلانتری شفا، تحقیقات ویژه ای از آنان آغاز شد. راننده 32 ساله در اعترافات خود گفت  با شوهر سابق زن 35 ساله دوست قدیمی است که با یکدیگر به اموال داخل خودروها دستبرد می زنند. در حالی که در بازرسی از داخل خودروی متهمان، سه دستگاه کامپیوتر و سه باتری خودروهای 206 کشف شده بود، آنان اعتراف کردند که فقط به خودروهای 206 دستبرد می زنند و طی 2 ساعت گذشته نیز به قطعات داخلی سه خودرو دستبرد زده اند! 

گزارش خراسان حاکی است با گزارش ماجرای این پرونده سرقت به دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، متهمان مذکور با صدور دستورات ویژه ای از سوی قاضی سید جواد حسینی (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) در اختیار نیروهای تجسس قرار گرفتند تا دیگر عوامل مرتبط یا اعضای این باند نیز دستگیر شوند.
به دنبال دستورات مقام قضایی، ماموران کارآزموده تجسس در یک عملیات ضربتی شوهر سابق زن جوان را دستگیر کردند و به سراغ مالخر اموال سرقتی در منطقه خواجه ربیع مشهد رفتند. در بازرسی از پاتوق مالخر 45 ساله سابقه دار، مقادیر زیادی لوازم سرقتی از ساختمان های نیمه ساز و لوازم منزل به همراه کابل های شرکت برق و مدارک هویتی مال باختگان کشف و ضبط شد. در همین حال ماموران انتظامی با راهنمایی قاضی حسینی ، در بازرسی از منزل زن جوان نیز تعداد 10 دستگاه گوشی تلفن همراه مستعمل کشف کردند. به گزارش خراسان، با دستگیری چهار  عضو این باند سرقت، بررسی های ماموران تجسس برای شناسایی شاکیان پرونده در حالی آغاز شد که آنان به حدود 40 فقره سرقت از داخل خودروها اعتراف کردند. تحقیقات پلیس مشهد در این باره ادامه دارد.
[تصویر:  9908-81t3101.jpg]

[تصویر:  9908-81t3102.jpg]

سجادپور 
سایت سورنا 
ما را درشبکه ها اجتماعی دنبایل کنید 
آیدی کانال سورنا @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
آیدی اینستاگرام @gnsorena
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by: