• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › عمومی › اخبار v
1 2 3 بعدی »
› اخبار حوادث

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخبار حوادث
omidrock آفلاین
مدیرکل
موضوع‌ها: 2,686
اعتبار: 16
محل زندگی: گرگان
Given 217 thank(s) in 212 post(s)
2018/11/14، 06:48 AM
یک باند سرقت تر و تمیز؛ دخترک با جوان‌ها آشنا می‌شد و دوست پسرش اموال آنها را می‌دزدید
در طرح رعد پلیس، یک پسر و دختر جوان بازداشت شدند. آنها در میهمانی باهم دوست شده‌اند، پسر جوان خواننده دیجی و دختر جوان هم در آرزوی بازیگری بود. وجه مشترک هر دوی آنها سابقه کیفری بود که داشتند.

نقشه‌تان چه بود؟
من در تلگرام و اینستاگرام و گاهی اوقات هم در خیابان با پسرهایی که وضع مالی خوبی دارند دوست می‌شدم. بعد از مدتی به خانه‌شان دعوت می‌شدم و در فرصتی مناسب یا همدستم وارد خانه می‌شد یا اینکه من کلید را برمی داشتم و بعد وارد خانه می‌شدیم. بعد از ورود به خانه با تهدید، صاحب‌خانه را در اتاقی حبس می‌کردیم و با همدستی پسر جــــوان سرقت هایمان را انجام می‌دادیم.

چطور پسرها به تو اعتماد می‌کردند؟
با دو تا عکس زیبا که روی پروفایلم گذاشته بودم جلب توجه می‌کردم و بعد هم به آنها می‌گفتم که هنرپیشه هستم.

سابقه داری؟
بله، من دو سال در کانون اصلاح و تربیت بودم و پسر جوان همدستم دو سال حبس داشت

ایران 

دستگیری زن نیمه عریان در بلوار خلیج فارس یاسوج
سرهنگ بیت اله محمدپور؛ معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: عصر سه شنبه درپی تماس شهروندان با پلیس مبنی بر ظاهر شدن یک زن نیمه عریان در بلوار خلیج فارس، ماموران با هماهنگی مرجع قضائی بلافاصله به محل اعزام شدند. 

به گزارش  خبرآنلاین به نقل از معاونت ناجا، محمدپور افزود: با حضور ماموران در محل، این فرد که رفتارش افکار عمومی را جریحه دار کرده بود، توسط ماموران پلیس زن دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، اظهار داشت: در تحقیقات پلیس مشخص شد این فرد از اختلالات روحی و روانی رنج می برد و متهم هم اکنون تحت نظر و موضوع در دست بررسی است.

درگیری شخصی در یکی از روستاهای شوش/ ۱۰ نفر کشته و‌ مجروح شدند
[تصویر:  97-08-12ba1950.jpg]
دادستان عمومی و انقلاب شوش گفت: براثر درگیری شخصی در یکی از روستاهای بخش فتح‌المبین از توابع شهرستان شوش ۲ نفر کشته و ۸ نفر نیز زخمی شدند.
به گزارش تسنیم، مصطفی نظری با تایید خبر درگیری در یکی از روستاهای شوش اظهار داشت: درگیری رخ داده در روستای ترویح بخش فتح‌المبین از توابع شهرستان شوش به دلیل اختلافات قبلی و شخصی بوده است.

وی با بیان اینکه این اختلافات و درگیری به دلیل زمین در یکی از روستاهای بخش فتح‌المبین از توابع شوش رخ داده است، افزود: در این درگیری اقدام به استفاده از سلاح گرم کرده که متاسفانه در این درگیری 2 نفر کشته و 8نفر زخمی شدند.

نظری با بیان اینکه مجروحان به بیمارستان نظام مافی شوش انتقال داده شدند، تاکید کرد: با هماهنگی مقام قضایی و با حضور عوامل انتظامی اوضاع این روستا تحت کنترل است.

سارقان خودرو در کرج به 40 فقره سرقت اعتراف کردند
[تصویر:  97-08-12ba1944.jpg]
فرمانده انتظامی شهرستان کرج از دستگیری سارقان داخل خودروهای پارک شده در اطراف بیمارستان شهید باهنر با اعتراف به 40 فقره سرقت خبر داد.
به گزارش ایلنا، سرهنگ حسنعلی فیروزخواه در جمع خبرنگاران گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت داخل خودرو در اطراف بیمارستان باهنر کرج، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران کلانتری 30 اسلام آباد قرارگرفت.

وی بیان کرد: ماموران با گشت‌زنی‌های شبانه روزی اطراف بیمارستان و محله‌های اطراف آن به سرنشینان یک دستگاه خودرو پراید سفید رنگ که در مجاورت یک دستگاه خودرو پراید دیگر پارک شده بود مشکوک شدند.

این مقام انتظامی افزود: ماموران تمام حرکات افراد داخل خودرو را زیر نظر قرار داده تا این که سرنشین خودرو به سمت خودرو پارک شده حرکت و شروع به باز کردن خودرو مذکور شد و راننده نیز به صورت آماده مراقب اطرافشان بود.

سرهنگ فیروزخواه افزود: ماموران گشت کلانتری به محض اطمینان از سارق بودن سرنشینان خودرو به سمت خودرو حرکت که سارقان به محض مشاهده خودرو پلیس اقدام به فرار کردند که در تعقیب و گریز ماموران، کنترل خودرو را از دست داده و مجبور به توقف شدند.

این مقام انتظامی افزود: با سرعت عمل ماموران متهمان دستگیر و برای تحقیقات تکمیلی به کلانتری منتقل شدند.

سرهنگ فیروزخواه افزود: متهمان در بازجویی های ماموران و در مواجهه با مدارک و مستندات موجود به 40 فقره سرقت داخل خودرو در اطراف بیمارستان شهید باهنر اعتراف کرده و پس از تشکیل پرونده مقدماتی به پلیس آگاهی استان البرز منتقل شدند.

فرمانده انتظامی کرج در پایان با اشاره به اهمیت مشارکت شهروندان در تولید و حفظ امنیت گفت: توجه به هشدارهای پلیسی و مراقبت از اموال میزان بروز ارتکاب جرم را به نحو قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد.
سایت گیمنت سورنا 
آیدی کانال تلگرام @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
فروشگاه گیمنت سورنا در ایسام

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/11/14، 06:49 AM
واژگونی مرگبار پژو ۲۰۶ در بزرگراه اشرفی اصفهانی
[تصویر:  97-08-12ba1940.jpg]
راننده یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ پس از واژگون شدن خودرو در بزرگراه اشرفی اصفهانی جان خود را از دست داد.
به گزارش تسنیم، 40 دقیقه از بامداد امروز گذشته بود که حادثه واژگونی خودرو در بزرگراه شهید اشرفی اصفهانی، قبل از بزرگراه شهید همت به سامانه 125 اعلام شد و ستاد فرماندهی آتش‌نشانی تهران بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه 55 به همراه گروه نجات سه را به محل حادثه اعزام کرد. 

حسین خرادمهر؛ رئیس ایستگاه 55 آتش‌نشانی تهران درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: یک دستگاه خودروی سواری پژو 206 حین حرکت در مسیر شمال به جنوب بزرگراه اشرفی اصفهانی به علت لغزنده بودن زمین و بی‌احتیاطی راننده، از مسیر خود خارج، واژگون شده و پس از ورود به فضای سبز کنار این بزرگراه به شدت با یک اصله درخت برخورد کرده بود. 

وی با اعلام اینکه هر دوسرنشین این خودرو داخل اتاقک آن محبوس شده بودند، افزود: بر اثر این حادثه، راننده (مرد 23 ساله) بنابر تأیید عوامل اورژانس در دم جان سپرد و دیگر سرنشین این خودرو نیز از ناحیه سر و گردن دچار مصدومیت شدید شد. 

رئیس ایستگاه 55 آتش‌نشانی متذکر شد: آتش‌نشانان بی‌درنگ با قطع سیستم برق خودرو و کشیدن نوار احتیاط، اقدام به ایمن‌سازی محل کردند و پس از بازگرداندن خودروی سواری به حالت اولیه و جلوگیری از نشت بنزین خودروی سواری پژو 206، این وسیله‌نقلیه را به وسیله جرثقیل به پارکینگ انتقال دادند.

بنابر اعلام پایگاه خبری 125؛ تحقیقات بیشتر درباره دلایل اصلی وقوع این تصادف مرگبار از سوی پلیس راهور منطقه در حال انجام است.

تایید ربوده شدن یک دانش آموز در نورآباد فارس
[تصویر:  9708-57t2325.jpg]
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ممسنی در استان فارس خبر ربودن یک دانش آموز در شهر نورآباد را تایید و تاکید کرد که هنوز علت ربایش و هویت ربایندگان مشخص نشده است.
‌رضا امیری بعدازظهر سه شنبه 22 آبان در گفت و گو با ایسنا گفت: صبح روز گذشته (دوشنبه 21 آبان) یک دانش‌آموز در مسیر خانه به مدرسه، توسط عده ای ربوده شده است‌.

امیری در تشریح حادثه گفت: براساس اعلام راننده سرویس و شاهدان، چند خودرو بعد از سد کردن مسیر سرویسی که چند دانش آموز را از منزل آنان در حومه نورآباد به مدرسه منتقل می کرده، با استفاده از اسپری فلفل راننده سرویس را مصدوم و پیاده می‌کنند.

وی  گفت: ربایندگان ابتدا خودرو را به همراه تمام سرنشینان آن که همه دانش آموز بودند، به سرقت می‌برند اما بعد از طی حدود یکی دو کیلومتر، خودرو و تعدادی از دانش آموزان را رها کرده و یکی از آنها را به همراه می‌برند.

امیری با یادآوری اینکه فرد ربوده شده دانش آموز ابتدایی بوده است، تصریح کرد: ربایندگان تنها یک دانش آموز را با خود برده اند و خودرو نیز به همراه تعدادی از سرنشینان رها شده است، گفت: هنوز در خصوص علت ربایش و هویت ربایندگان هیچ اطلاعات موثقی در دست نیست.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ممسنی با بیان اینکه این دانش آموز ساکن یکی از شهرک های اطراف شهر نورآباد بوده است، گفت: ‌پیگیری پلیس برای شناسایی ربایندگان و علت وقوع این حادثه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته نیروی انتظامی در راستای شناسایی ربایندگان، از راننده سرویس مدرسه و دیگر شاهدان بازجویی کرده است.

آدم ربایی اشتباهی!
به گزارش ایران ؛ مهندس میانسال از محل کارش در خیابان آبشناسان بیرون آمد. اما به محض اینکه به سر کوچه رسید خودروی پژو ۲۰۷ در مقابلش نگه داشت. چهار مرد که لباس نظامی به تن داشتند سرنشین آن بودند، دو نفر از سرنشینان خودرو پیاده شدند. هر دوی آنها کلت کمری به دست داشتند و قبل از آنکه مهندس فرصت پیدا کند سؤالی بپرسد مردان مسلح او را به زور سوار خودروشان کردند.

مردان جوان با شوکر و باتومی که به همراه داشتند او را شکنجه کرده و مدام می‌پرسیدند: «ابی کجاست؟ اگر نشانی او را به ما بدهی آزادت می‌کنیم.» وقتی مرد میانسال می‌گفت او را نمی‌شناسم دوباره کتکش می‌زدند. خودروی پژو در محدوده جاجرود توقف کرد و مردان مسلح با گرفتن گوشی تلفن همراهش از او خواستند که رمز گوشی را وارد کند. رمز گوشی تلفن همراه، اثر انگشت و قرنیه چشم چپ بود. مرد میانسال در ابتدا مقاومت کرد اما در برابر شکنجه‌های مردان مسلح به ناچار رمز گوشی تلفن همراهش را باز کرد. بعد از آن دوباره مردان پژوسوار راهی تهران شدند و بعد از دو ساعت شکنجه، مهندس میانسال را در حالی که گوشی تلفن همراه، ۳۵ هزار تومان پول و دو عدد کارت عابربانکش را با تهدید از او گرفته بودند، در همان محلی که سوارش کرده بودند، رها کردند.

گزارش آدم ربایی
پس از شکایت مهندس به پلیس کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت به دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت وارد عمل شدند. در تحقیقات صورت گرفته مأموران دریافتند که وی شماره پلاک خودروی ۲۰۷ آنها را یادداشت کرده است. بدین ترتیب هویت صاحب خودرو را به‌دست آوردند. خودرو متعلق به زن میانسالی بود، زمانی که کارآگاهان به سراغ زن میانسال رفتند او مدعی شد که خودرو در اختیار پسرم فرشاد است.

نقشه بچه محل‌ها
بدین ترتیب فرشاد دستگیر شد، متهم ابتدا منکر سرقت بود اما زمانی که با مدارک پلیسی و شاکی رو به رو شد به سرقت مسلحانه با همدستی سه بچه محلش اعتراف کرد. با اعتراف متهم، سه همدست او نیز روز گذشته بازداشت شدند. آنها زمانی که در اختیار بازپرس ایرد موسی از شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت قرار گرفتند به جرم خود اعتراف کردند.

عاشق پلیس بازی بودم
بهنام، متولد ۱۳۷۶، دانشجوی حسابداری؛ ۴ ماهی است که در یک شرکت مشغول به کار شده است. او یکی از متهمان سرقت مسلحانه است.

چه شد که تصمیم به آدم ربایی و سرقت مسلحانه گرفتید؟
از یک سال قبل با فرشاد و یکی دیگر از بچه محل‌هایم که خودشان را مأمور مخفی معرفی کردند دوست صمیمی شدم. من عاشق پلیس شدنم و همیشه دلم می‌خواست مأمور مخفی باشم. زمانی که فهمیدم دو دوستم مأمور مخفی هستند از آنها می‌خواستم مرا هم در جریان پرونده هایشان بگذارند و اگر می‌شود دریکی از عملیات‌ها با آنها همراه شوم.

بعد چه اتفاقی افتاد؟
یک روز دوستانم به سراغم آمدند و گفتند دنبال دستگیری یک قاچاقچی معروف هستند. من هم که سال‌ها بود عاشق تعقیب و گریز و دستگیری‌های پلیسی و دنبال فرصتی بودم تا خودم را نشان دهم، استقبال کردم و همراه آنها رفتم.

واقعاً مردی که دزدیده بودید صاحب همان عکس بود؟
نه، ولی شباهت خیلی زیادی داشت. اما وقتی شکنجه شد و اطلاعاتی در اختیار ما قرار نداد متوجه شدیم اشتباه گرفته‌ایم. بعد هم متوجه شدم اسلحه دوستانم نیز اسباب بازی بوده است.

باند سارقان خانه‌ های تهران متلاشی شد
[تصویر:  9708-57t2274.jpg]
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری باند 8 نفره سارقان منزل که در نقاط غرب و شمال تهران مبادرت به سرقت می‌کردند، خبر داد.
 به گزارش فارس، سرهنگ کارآگاه قاسم دست‌خال با اشاره به وقوع دهها فقره سرقت در مناطق مختلف شهر تهران به ویژه مناطق شمالی شهر و دستگیری اعضای این باند اظهار داشت: اعضای این باند 8 نفره که همگی سوابق متعدد دستگیری و محکومیت در دستگاه قضایی دارند در سرقت‌های خود بیشتر سراغ منازلی که امنیت کافی نداشتند، می‌رفتند.

این مقام ارشد آگاهی تهران با بیان اینکه اعضای این باند به سرقت خودروهای پرشیا، مگان و اپتیما نیز مبادرت می‌کردند، تصریح کرد: با انجام تحقیقات پلیسی و اعتراف متهمان تاکنون بیش از 20 محل سرقت شناسایی شده است و متهمان در بازسازی صحنه سرقت نحوه وقوع سرقت و میزان اموال سرقت شده را اعلام کردند.

رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت با اشاره به اینکه اعضای این باند در شهرستان‌های همدان و کرج نیز سابقه سرقت دارند، خاطرنشان کرد:‌ در بازرسی از مخفیگاه متهمان مقادیر بسیاری از اموال سرقتی از جمله اشیای قیمتی، پول نقد، طلاجات کشف و توقیف شد؛ تحقیقات جهت شناسایی سایر مالباختگان در دستور کار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس پایتخت قرار دارد.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/11/14، 06:50 AM
قتل فجیع زن باردار پس از تجاوز؛ دیه را دولت می‌دهد!
 به  گزارش ایران؛ رسیدگی به این پرونده از زمانی شروع شد که جسد خونین زن جوان باردار در خانه‌اش در ورامین کشف شد.

کارآگاهان جنایی با شروع تحقیقات دریافتند این زن 21 ساله افغان از سوی یکی از بستگانش و زمانی که در خانه تنها بوده مورد تجاوز قرار گرفته و سپس با ضربه‌های کارد به قتل رسیده است. پلیس خیلی زود عامل جنایت را که یکی از اقوام مقتول بود شناسایی کرد، اما وقتی به سراغش رفتند مشخص شد وی متواری شده است.

ردیابی‌ها برای دستگیری وی ادامه داشت تا اینکه جسد وی چندی بعد در حالی که بر اثر مصرف مواد مخدر جان باخته بود از سوی پلیس پیدا شد.

بدین ترتیب با گذشت 4 سال از این ماجرا خانواده مقتول با حضور در شعبه دهم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی قربانزاده خواستار دریافت دیه مقتول ازصندوق بیت المال شدند. قضات هم پس از بررسی محتوای پرونده با درخواست اولیای دم موافقت کردند.

حمله مرگبار گرگ به کودکی در میبد
[تصویر:  9708-57t2264.jpg]
کودک 7 ساله‌ای در افغان‌آباد میبد در اثر حمله حیوان ولگردی دچار جراحت شدید شده و جان خود را از دست داده است. 
به گزارش ایسنا، این حادثه در ساعت 17:30 عصر دیروز دوشنبه اتفاق افتاد که بر اثر آن کودک هفت ساله افغانی به نام «نسیم» جان خود را از دست داد.

این حادثه دلخراش از سوی یکی از مرغداری‌ها در جاده ندوشن به اورژانس گزارش شد و هر چند اورژانس کمتر از 10 دقیقه بعد در محل حادثه حضور یافتند ولی به دلیل شدت جراحت و وارد شدن آسیب جدی در ناحیه شاهرگ گردن کودک، متاسفانه وی قبل از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست داد.

با وجود عملیات جستجو در محل، حیوان ولگردی در منطقه مشاهده نشد ولی شواهد به دست آمده و بررسی‌های پزشکی، احتمال حمله گرگ را دور از ذهن نشان نمی‌دهد، هر چند که بررسی و تحقیقات بیشتر در این رابطه حال انجام است.

مسعود 135000دلار از دوستش زورگیری کرد؛ دزدها هم پول او را بردند!
به گزارش خبرآنلاین  به  نقل از  شرق؛ مال‌باخته پس از حضور در پایگاه ششم آگاهی، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: چندی پیش یک قطعه زمین را در منطقه فشم به مبلغ سه میلیارد تومان فروختم. بنا به پیشنهاد یکی از دوستانم به‌نام مسعود، پول حاصل از فروش زمین را در خریدوفروش دلار سرمایه‌گذاری کردم تا اینکه مجددا به پیشنهاد مسعود تصمیم گرفتم دلارهای خود را که بیش از ۱۳۵ هزار دلار بود، بفروشم. به همین علت روز دوم مهر همراه مسعود برای فروش دلارها به منطقه بازار تهران رفتم. بر خلاف انتظار، ناگهان مسعود در کوچه‌ای خلوت با تهدید چاقو اقدام به زورگیری کوله‌پشتی حاوی بیش از 135 هزار دلار کرد و از محل دور شد. برای پس‌گرفتن دلارها به منزل مسعود در منطقه تهران‌نو، خیابان فرخی رفته بودم و متوجه شدم او متواری شده و به همین علت تصمیم به طرح شکایت گرفتم. 

کارآگاهان با آغاز رسیدگی به پرونده، با انجام اقدامات ویژه پلیسی و تحقیقات از خانواده مسعود، اطلاع پیدا کردند او از چندی پیش با خانم جوانی به‌نام سارا طرح دوستی و آشنایی ریخته است. با شناسایی محل سکونت سارا در منطقه سهروردی، کارآگاهان ضمن هماهنگی با بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه ۸ تهران به تحقیق از سارا پرداختند. 

سارا در تحقیقات اولیه منکر هرگونه اطلاع‌داشتن از مسعود شد، اما پس از کشف بیش از ۱۰ هزار دلار مسروقه اعتراف کرد مسعود پس از انجام سرقت، این مبلغ را به او داده و درحال‌حاضر مسعود در محدوده خیابان گیشا در خانه‌ای استیجاری مخفی شده است. 

کارآگاهان با شناسایی مخفیگاه مسعود به این محل مراجعه کردند و پس از انجام چندین روز مراقبت نامحسوس، سرانجام موفق به دستگیری او شدند. در بازرسی از مخفیگاه متهم، حدود هفت هزار دلار از پول‌های مسروقه کشف شد. 

مسعود پس از دستگیری و انتقال به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ، درباره سرنوشت مابقی پول‌های مسروقه به کارآگاهان گفت خود او نیز از سوی دو جوان حدودا ۲۰ ساله مورد زورگیری قرار گرفته است، اما قادر به معرفی آنهاست. 

مسعود درباره سرقت دوباره دلارهای مسروقه به کارآگاهان گفت: «پس از انجام سرقت و متواری‌شدن از تهران، به شهرستان کرج رفتم و در منزل مجردی دو برادر به‌نام‌های سعید و آرمان که از بستگانم هستند، مخفی شدم. این دو برادر از مسروقه‌بودن دلارها اطلاع داشتند تا اینکه پس از گذشت بیش از ۱۰ روز مخفی‌شدن در خانه آنها، به قصد فروش دلارها از خانه خارج شدم». 

متهم ادامه داد: «هنوز چند ده متری از خانه دور نشده بودم که ناگهان یک موتورسیکلت با دو سرنشین جلوی مرا گرفت و سرنشینان آن با تهدید چاقو و قمه اقدام به زورگیری و سرقت کوله‌پشتی حاوی ۱۲۰ هزار دلار کردند و به‌سرعت از محل دور شدند. این دو موتورسوار را قبلا در ملاقاتی کوتاه همراه سعید و آرمان دیده بودم و به‌همین علت اطمینان دارم سرقت دلارها با هماهنگی سعید و آرمان انجام شده است». 

کارآگاهان در ادامه رسیدگی به پرونده با اخذ نیابت قضائی به شهرستان کرج-منطقه فردیس رفتند و اقدام به دستگیری سعید و آرمان کردند. سعید و آرمان در تحقیقات اولیه منکر هرگونه اطلاع از سرقت دلارها شدند، اما در ادامه، با ارائه دلایل و قرائن پلیسی به ناچار لب به اعتراف گشودند و عنوان کردند با دو نفر از دوستان خود به‌نام‌های بیژن و بهمن موضوع دلارهای مسروقه را مطرح کردند و در روز سرقت، بیژن و بهمن با اطلاع کامل از زمان خارج‌شدن مسعود از خانه و اطمینان از همراه‌داشتن دلارها اقدام به زورگیری از مسعود کردند. 

کارآگاهان با شناسایی محل تردد بیژن و بهمن در محدوده گیشا، این محل را تحت مراقبت پلیسی قرار دادند تا اینکه در نهایت، ساعت 11:30 روز یکشنبه گذشته اقدام به دستگیری این دو سارق زورگیر کردند. 

در زمان دستگیری، بیژن و بهمن در حال تردد با یک خودروی پژو۲۰۶ سفید‌رنگ شناسایی شدند که با اطلاع از حضور کارآگاهان و درحالی‌که مسیر حرکت آنها مسدود شده بود، با ایجاد تصادف و حمله‌ورشدن به کارآگاهان قصد فرار داشتند اما کارآگاهان هر چهار چرخ خودروی آنها را هدف گلوله قرار دادند. این دو متهم باوجود ترکیدگی هر چهار لاستیک و ناتوانی در کنترل خودرو، کماکان به فرار خود ادامه دادند و در ادامه با چندین خودروی پارک‌شده تصادف کردند. سپس دستگیر و به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند. 

سرهنگ کارآگاه بهزاد اختیاری، رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با تأیید این خبر گفت: در تحقیقات از دو متهم دستگیرشده، آنها صراحتا به زورگیری با طرح و نقشه قبلی اعتراف و عنوان کردند که دلارهای مسروقه را بلافاصله پس از سرقت به یکی از شهرستان‌ها در غرب کشور منتقل و در آنجا مخفی کردند که تحقیقات درباره سرنوشت دلارهای مسروقه کماکان در دستور کار کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/11/28، 07:29 AM
قتل مرد مهندس به دست زن صیغه‎ای؛ جسدش را هم آتش زد
به  گزارش  ایران، رسیدگی به این پرونده از اواخر تیر سال 92 با ناپدید شدن یک مرد 44ساله به نام منصور که مهندس شیمی و مقیم کشور آلمان بود آغاز شد. تحقیقات پلیس نشان می‌داد وی همراه همسرو فرزندانش و برای تأسیس یک شرکت به ایران رفت و آمد داشت. همسر  عقدی این مرد به پلیس گفت: مدتی است برای زندگی به ایران آمده‌ایم. به تازگی متوجه شدم همسرم یک زن جوان به نام فتانه را به عقد موقت خودش در آورده است. حالا دو روز است از همسرم بی‌خبرم و وقتی به خانه مشترک آنها رفتم متوجه شدم همه وسایل گرانقیمت خانه سرقت شده است. می‌ترسم فتانه بلایی سر همسرم آورده باشد. با شکایت این زن فتانه بازداشت شد. در حالی که وی خودش را بی‌اطلاع از سرنوشت شوهر صیغه‌ای‌اش نشان می‌داد پلیس جنازه سوخته منصور را در حاشیه تهران پیدا کرد.

پلیس در گام بعدی از تحقیقات بار دیگر به بازجویی از فتانه پرداخت و این زن به قتل منصور با همدستی برادرش فرهاد اعتراف کرد. در نخستین جلسه محاکمه که در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد ابتدا پسر مقتول برای عاملان جنایت قصاص خواست. پدر مقتول نیز گفت: من حقوقدانم و برای قاتلان پسرم قصاص می‌خواهم. سپس فتانه در جایگاه ویژه ایستاد و ادعای تازه‌ای مطرح کرد.

وی گفت: به عقد موقت منصور درآمده بودم و قرار گذاشته بودم بعد از اینکه منصور همسر اولش را طلاق داد به عقد دائم او دربیایم. آن روز منصور به خانه‌ام آمده بود که به خاطر تلفن‌های مشکوکش با او درگیر شدم. همان موقع با برادرم تماس گرفتم تا برای حل اختلافات به خانه‌مان بیاید. برای اینکه منصور با برادرم درگیر نشود دست‌های او را با یک پارچه بستم. فرهاد با منصور صحبت کرد تا او آرام شود. نزدیک صبح بود که خوابم برد اما با شنیدن صدایی از خواب پریدم و متوجه شدم منصور خودش را از پنجره به حیاط خانه پرت کرده است.

من و فرهاد پایین رفتیم و جنازه را به طبقه سوم آوردیم. بعد خانه را ترک کردیم و به پارک بعثت رفتیم. نزدیک ظهر بود که برای برداشتن مدارک و وسایل به خانه برگشتم ولی چون همسایه‌ها در حیاط جمع شده و مشغول شستن خون‌ها بودند مجبور شدم تا شب در خانه و کنار جنازه بمانم. نیمه شب بود که با شوهر سابقم تماس گرفتم و از او خواستم برای حمل جنازه به من کمک کند. جنازه را با همدستی آنها در صندوق عقب ماشین گذاشتیم و به حاشیه شهر بردیم. من خودم روی صورت جنازه بنزین ریختم و آن را آتش زدم تا پلیس نتواند شناسایی‌اش کند.

این زن گفت: شوهرسابقم که حالا به اتهام مشارکت در حمل جنازه با وثیقه آزاد شده است در دادگاه حضور ندارد اما باور کنید برادرم هم در قتل دستی نداشته است. سپس فرهاد به دفاع پرداخت و حرف‌های خواهرش را تأیید کرد صبح دیروز این دو متهم بار دیگر در شعبه دوم به ریاست قاضی محسن زالی وبا حضور قاضی دلدار مستشار دادگاه به اتهام سرقت وآدم ربایی مقتول تحت محاکمه قرار گرفتند.

زن جوان که همراه برادرش در دادگاه حاضر شده بود در اظهاراتش به دادرسان دادگاه گفت: منصور من را کتک می‌زد و بیشتر اوقات حالت عادی نداشت برای همین پس از یک سال تصمیم گرفتم از او جدا شوم مهریه پنجاه میلیون تومانی‌ام را می‌خواستم که این ماجرا اتفاق افتاد من قصد قتل نداشتم. وسایل خانه هم مال خودم بود که بردم. من سرقتی مرتکب نشدم. دستانش را هم بستم تا نتواند فرار کند وگرنه قصد آدم ربایی نداشتم.

فتانه سپس درباره تنها دخترش به قضات گفت: من یک دختر چهارده ساله دارم که بشدت نگران او هستم والان به خاطر عدم سرپرستی مناسب در بهزیستی است. برادر فتانه هم منکر اتهامات خود شد.

پس از پایان اظهارات دو متهم قضات با اعلام ختم جلسه برای صدور حکم وارد شور شدند.

قاتل دیوانه، سر پسربچه را در خیابانی در مرکز تهران برید!

ه  گزارش ایران،این حادثه ساعت 2:30 دقیقه ظهر 10 شهریور 94 به بازپرس جنایی و تیم تحقیق اعلام شد. ماجرا از آن قرار بود که سپهر- 10 ساله - برای خرید نان از خانه بیرون رفت. مادر وقتی از دیر برگشتن پسرش نگران شد به کوچه رفت اما ناگهان با جسد سپهر که گردنش را بریده بودند پشت در خانه‌شان روبه‌رو شد. با اعلام موضوع به پلیس تحقیقات از سوی کارآگاهان جنایی به دستور بازپرس سجاد منافی آذر آغاز شد و متهم این پرونده چند روز بعد دستگیر شد.

اشکان در تحقیقات مدعی شد که صدایی به او گفته چاقو را از آشپزخانه بردارد و دست به جنایت بزند.با اعترافات متهم او برای بررسی سلامت روانی به پزشکی قانونی منتقل شد و متخصصان پزشکی قانونی جنون او را تأیید کردند. بدین ترتیب اشکان برای درمان به بیمارستان روانی منتقل شد و پرونده وی برای صدور حکم به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد.

از آنجایی که خانواده سپهر درخواست دیه پسرشان را کرده بودند، پرونده برای بررسی این موضوع که متهم توانایی پرداخت دیه را دارد دوباره به شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران ارجاع شد.متهم روز گذشته برای تحقیقات به دادسرا منتقل شد و زمانی که در مقابل بازپرس پرونده قرار گرفت مدعی شد که توانایی پرداخت دیه را ندارد. بدین ترتیب پرونده بار دیگر به دادگاه کیفری ارسال شد.

اشکان در گفت‌وگویی کوتاه درحالی که اشک به چشم داشت گفت: مادرم سال قبل فوت کرد و در مدت سه سالی که در مرکز درمانی هستم حالم بهتر شده و کمتر صداهای موهوم می‌شنوم. اما این اتفاق تلخ همیشه با من است و از کاری که کرده‌ام پشیمانم.

واژگونی سرویس دانش آموزان در شیراز/4 دختر مصدوم شدند

حمدرضا رستگار در گفت و گو با ایسنا گفت: بعدازظهر سه شنبه 6 آذر حوالی ساعت 14 یک دستگاه خودروی سمند که حامل دانش آموزان بود، در خیابان ساحلی شیراز واژگون شد.

رستگار خاطرنشان کرد: بلافاصله ماموران اورژانس و آمبولانس به محل اعزام و 4 دانش آموز دختر که همگی مقطع متوسطه بودند، به بیمارستان ترومای شهید رجایی منتقل شدند.

رئیس مرکز اورژانس شیراز خاطرنشان کرد که این دانش ‌آموزان با هدف بررسی دقیق پزشکی از میزان آسیب‌های احتمالی ناشی از واژگونی به بیمارستان تخصصی ترومای شهید رجایی شیراز اعزام شدند.

انفجار در حوالی کارخانه مواد شیمیایی چین 22 کشته داشت

[تصویر:  9709-58t690.jpg]
انفجار در نزدیکی یک کارخانه تولید مواد شیمیایی در استان هبئی چین دست‌کم 22 کشته برجای گذاشت. 
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقام‌های چینی بامداد چهارشنبه در بیانیه ای همچنین از زخمی شدن بیش از 22 تن در این حادثه خبر دادند.

علت وقوع این انفجار که در شهر شمالی جانگ جیاکو رخ داده، مشخص نشده است.

تحقیقات پلیس در این ارتباط همچنان ادامه دارد.

تصاویر منتشر شده در رسانه های محلی حاکی از انفجار ده ها خودرو در محل حادثه است.
جانگ جیاکو در شمال غرب پکن پایتخت چین واقع شده و نقطه اتصال نواحی داخلی این کشور با منطقه خودمختار مغولستان داخلی است.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/11/28، 07:31 AM
مسمومیت ١١نفر بر اثر گازگرفتگی

[تصویر:  97-09-13ba427.jpg]
معاون عملیات امداد و نجات هلال احمر از مسمومیت ١١نفر بر اثر استنشاق گاز co۲ خبر داد.
شاهین فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این حادثه اظهار کرد: حوالی ساعت ١١:٣٠ امروز یک مورد حادثه گازگرفتگی به جمعیت هلال احمر اعلام شد که در این میان نیروهای امدادی به محل حادثه واقع در قزوین بویین زهرا کیلومتر ۲۵ بویین زهرا دبیرستان امید سعید سگزآباد اعزام شدند.

وی ادامه داد: پس از حضور عوامل امدادی و انجام بررسی‌های لازم مشخص شد که ۱۱ نفر به دلیل استنشاق گاز سمی مونوکسید کربن مسموم شدند. شش نفر از این افراد نیز به مراکز درمانی انتقال یافتند.

جوان ۲۹ ساله با حلق آویز کردن خود از لوله گاز به زندگی خود پایان داد

سرهنگ جمشید باقری، رئیس پلیس این شهر در گفتگو با خبرآنلاین در همدان با اعلام مطلب فوق افزود: ساعت 17/19 دقیقه عصر یکشنبه 4 آذرماه، از طریق تماس با پلیس 110، خبر کشف جسد این جوان 29 ساله متاهل در یک مجتمع مسکونی واقع در شهرک شهید مدنی به پلیس اطلاع رسانی شد.

اکیپ پلیس در محل حاضر و بلافاصله موضوع به بازپرس ویژه و همچنین پلیس آگاهی و پزشکی قانونی اطلاع رسانی شد.

پس از حضور مقام قضایی و پلیس آگاهی، جسد این جوان 29 ساله با دستور بازپرس جهت اعلام علت اصلی مرگ تحویل پزشکی قانونی گردید.

طی تماس تلفنی خبرنگار ما در همدان با سرهنگ رضا زارعی، رئیس پلیس آگاهی استان، علت مرگ این جوان، خودکشی اعلام شده است.

موبایل‌قاپی مقابل چشم پلیس/ عکس

[تصویر:  9709-58t630.jpg]
سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری سارق  موبایل‌قاپ در خیابان امیرآباد با شلیک مأموران پلیس خبر داد.
 به گزارش  تسنیم،سرهنگ علی کارخانه با اعلام خبر بازداشت سارق موبایل‌قاپ با شلیک پلیس، درباره جزئیات این خبر گفت: ساعت ۱۸:۳۰ روز دوشنبه مورخ پنجم آذر ماه جاری، مأموران کلانتری ۱۲۵ یوسف‌آباد در خیابان امیرآباد حین گشت‌زنی متوجه جوانی شدند که به صورت پیاده در محدوده خوابگاه دانشجویان دانشگاه تهران، به یکی از خانمهای جوان دانشجو که در حال صحبت کردن با گوشی تلفن‌همراه بود ، نزدیک شده و در یک لحظه اقدام به سرقت گوشی تلفن‌همراه به شیوه قاپ‌زنی کرده و در حال متواری شدن است.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: مأموران با مشاهده فرار این جوان، به او دستور ایست داده اما وی با سرعت زیاد به فرار خود ادامه داد که نهایتاً مأموران با تعقیب و گریز و شلیک چهار تیر هوایی متهم را دستگیر کردند. کارخانه گفت: با دستگیری این سارق بیست و یک ساله و در بازرسی اولیه،  گوشی تلفن‌همراه متعلق به خانم جوان دانشجو تحویل داده شد و در ادامه و با اعتراف صریح متهم به سرقتهای مشابه، تحقیقات از وی برای شناسایی دیگر جرائم ارتکابی و سرقتها در دستور کار مأموران قرار گرفته است.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/11/28، 07:31 AM
مرگ بعد از کشیدن ۵ دندان!

به گزارش ایران، اواخر سال ۹۵ بود که «فرامرز» به‌خاطر خراب‌شدن و پوسیدگی دندان‌هایش در ۵۹ سالگی مجبور شد بیشتر آنها را بکشد. دندانپزشک معالج برای اینکه بیمار را زودتر از درد خلاص کند و کار نیز سریع‌تر انجام شود پیشنهاد کرد در هر نوبت مراجعه، چند دندان را با هم بکشد.

نزدیک ظهر بود که فرامرز لباس پوشید از همسرش خداحافظی کرد و روانه درمانگاه شد. همیشه رفتن پیش دندانپزشک برایش اضطراب زیادی به همراه داشت؛ به همین خاطر تپش قلب پیدا کرده بود اما به روی خودش نیاورد. دندانپزشک آمپول بی‌حسی را تزریق کرد و چند دقیقه بعد شروع به کشیدن دندان‌هایش کرد.

در کمتر از یک ربع ۵ دندان خراب از دهانش خارج شد و دندانپزشک با گذاشتن گاز استریل روی جای خالی دندان‌ها از او خواست که از جایش بلند شود اما «فرامرز» به‌خاطر درد شدیدی که در قفسه سینه احساس می‌کرد، قادر نبود از جایش بلند شود. بلافاصله پزشک درمانگاه را خبر کردند و قرار شد از «فرامرز» نوار قلب بگیرند. هیچ مورد مشکوکی دیده نشد و او به خانه رفت. ساعتی نگذشته بود که حال «فرامرز» وخیم شد و از هوش رفت. وقتی او را به بیمارستان رساندند، پزشکان تشخیص سکته قلبی دادند اما نتوانستند کاری برای نجاتش انجام دهند و وی در کمال ناباوری مقابل چشمان همسر و فرزندانش فوت کرد.

با توجه به مرگ مشکوک این مرد، جسد او برای تعیین علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت. همزمان خانواده «فرامرز» که پزشک کشیک درمانگاه و دندانپزشک را در مرگ او مقصر می‌دانستند، با مراجعه به دادسرای ناحیه ۱۹ (جرایم پزشکی دارویی)، شکایت کردند. به این ترتیب با دستور بازپرس شعبه نهم، پرونده به کمیسیون پزشکی انتقال یافت. در نخستین جلسه که با حضور سه کارشناس برگزار شد، دکتر کشیک و مسئول فنی درمانگاه به‌دلیل قصور در معاینه بیمار به ترتیب ۴۰ و ۱۰ درصد مقصر شناخته شدند و دندانپزشک نیز تبرئه شد. با اعتراض پزشکان به این رأی، جلسه دوم این بار با ۵ کارشناس تشکیل شد.

بررسی مقدماتی نشان داد براساس نوار قلبی موجود در پرونده، بیمار پس از اتمام کار دندانپزشک دچار سکته قلبی شده بود. به این ترتیب دکتر کشیک ۱۰ درصد مقصر شناخته شد. با تأیید این رأی، کیفرخواست پرونده با عنوان قصور پزشکی صادر شد و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰۴۳ دادگاه کیفری ۲ (شهید قدوسی) به ریاست قاضی محبوب افراسیاب فرستاده شد. قاضی پس از بررسی مدارک، پزشک کشیک درمانگاه را از جنبه عمومی جرم به پرداخت ۱۰ میلیون تومان جریمه نقدی و از جنبه خصوصی به پرداخت ۱۰ درصد دیه کامل مرد مسلمان محکوم کرد.

دخترخاله‌ها زن رمال را خفت کردند و طلاهایش را بردند

به گزارش ایران،چند شب قبل زن جوانی به پلیس مراجعه کرد و از یک گروگانگیری خبر داد. او گفت: سال‌ها قبل خواب عجیبی دیدم و بعد از آن خواب حس ششم‌ام قوی شد. وقتی دوست هایم از این موضوع با خبر شدند به من پیشنهاد دادند که از این حسم استفاده کنم. اوایل برای آنها فال بینی می‌کردم و آنها هم که می‌دیدند حرف‌هایم درست از آب درمی‌آید افراد دیگری را معرفی می‌کردند. ولی من بابت این کارها پولی نمی‌گرفتم.

تا اینکه دو دخترخاله چند وقت قبل به خانه‌ام آمدند تا برایشان فال بگیرم. بعد از آن یکی از آنها به نام سوسن با من صمیمی‌تر شد به همین خاطر چند بار مرا به خانه‌اش دعوت کرد. رفت و آمدهایمان ادامه داشت تا اینکه بعد از مدتی رفتار سوسن تغییر کرد. رفتارش توهین‌آمیز و غیرمحترمانه بود به همین خاطر ارتباطم را با او کم کردم.

زن جوان ادامه داد: این ماجرا ادامه داشت تا اینکه دیروز برای خرید به یک مرکز تجاری در غرب تهران رفتم. اما کنار خیابان ناگهان سوسن و دختر خاله‌اش سوار بر یک خودرو جلوی پایم توقف کردند. آنها با زور مرا سوار خودرو کردند و با روسری خودم چشم‌هایم را بستند. سپس مرا به محل خلوتی کشاندند و تهدید کردند که اگر سر و صدا کنم مرا خواهند کشت.

چهار ساعت مرا در خودروشان نگه‌ داشته و زنجیر طلایم که ۷ میلیون تومان قیمت داشت و گوشی تلفن همراه گرانقیمت‌ام را سرقت کردند. در این میان بین آن دو درگیری لفظی در گرفت و من موفق شدم که از دست آنها فرار کنم. آنها حتی مرا تهدید کردند اگر شکایت کنم ماجرای فالگیری مرا لو می‌دهند.
با شکایت زن جوان، تحقیقات آغاز شد. باتوجه به اطلاعاتی که زن جوان در اختیار مأموران قرار داد، کارآگاهان موفق به دستگیری سوسن و دختر خاله‌اش شدند.
سوسن در تحقیقات گفت: با شیوا در فالگیری آشنا شدم و ابتدا فکر می‌کردم دختر خوبی است. برای همین او را به خانه‌ام دعوت کردم.چند باری به خانه‌ام آمد و در این رفت و آمدها دخترخاله‌ام که او هم در تمام بازدیدهای ما حضور داشت گفت، شیوا با نامزد وی دوست شده و باعث برهم زدن ارتباط آنها شده است. از این موضوع خیلی ناراحت شدم و تصمیم گرفتیم که از او انتقام بگیریم.

به همین دلیل او را از مقابل خانه‌اش تعقیب کردیم و در نزدیکی‌های مرکز خرید او را به زور سوار ماشین کرده و نقشه اخاذی‌مان را اجرا کردیم چون شیوا در کار رمالی بود فکر نمی‌کردیم که شکایت کند و با خودمان گفتیم این مسأله درس عبرتی می‌شود تا دیگر این کار را انجام ندهد. با اعتراف زن جوان، دختر خاله او نیز بازداشت شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد. 

آتش سوزی گسترده انبار لوازم یدکی خودرو در تهران/ 13 مصدوم (+عکس)

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ار وقوع آتش سوزی در یکی از بازارهای لوازم یدکی خودرو در تهران خبر داد.

مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با فارس از بروز آتش سوزی گسترده در یک انبارهای لوازم خودرو واقع در خیابان امام خمینی تهران خبر داد و گفت: هم اکنون 5 دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس برای امداد رسانی به محل حادثه اعزام شده است.

وی ادامه داد: این حادثه تاکنون ۱۳ مصدوم در پی داشته که ۱۰ مورد به صورت سرپایی درمان و ۳ مورد نیز به مراکز درمانی منتقل شده اند.
[تصویر:  9709-58t619.jpg]

[تصویر:  9709-58t620.jpg]
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2020/02/18، 07:11 AM
قربانیان سلفی بیش از قربانیان کشته شده توسط کوسه‌ها هستند!

سلفی گرفتن با گوشی همراه به عادت بسیاری از افراد در نقاط مختلف جهان تبدیل شده، به طوری که عده‌ای حاضرند جان خود را برای گرفتن یک عکس متفاوت به خطر بیندازند.
نتایج یک نظر سنجی در مورد سلفی‌های شخصی که توسط یک شرکت متخصص در زمینه لوازم جانبی موبایل انجام شده است، نشان می‌دهد که بیش از ۴۰ درصد از دوستداران سلفی، زندگی خود را در حین تلاش برای گرفتن سلفی به خطر می‌اندازند.

[تصویر:  11391499_897.png]
[تصویر:  11391500_319.jpg]
[تصویر:  11391501_131.jpg]
[تصویر:  11391503_791.jpg]
[تصویر:  11391505_396.jpg]
[تصویر:  11391507_326.jpg]

در این نظر سنجی مشخص شد که بیش از نیمی از افراد برای سلفی گرفتن در لبه پرتگاه می‌ایستند.۴۱ درصد گفتند که در هنگام سلفی خود را به خطر می‌اندازند تا یک عکس هیجانی را ایجاد نمایند. در حالیکه ۴ درصد اعتراف کردند که جان دیگران را با سلفی‌های خود به خطر انداخته اند.
۱۱ درصد گفتند که هنگام سلفی زخمی شده اند که این جراحت‌ها بر اثر سقوط از تپه، دوچرخه و یا برخورد با موجی قوی بوده است.
[تصویر:  11391504_855.jpg]

در مارس گذشته یک توریست زن در آریزونا آمریکا هنگام سلفی گرفتن مورد حمله یک ببر سیاه قرار گرفت که به طرز معجزه آسایی زنده ماند.
در سال ۲۰۱۸ یک جوان از ارتفاع ۱۸۰ متری سقوط کرد و در پارک یوسمیتیت کالیفرنیا درگذشت در حالیکه برای گرفتن سلفی در یک شیب تند تلاش می‌کرد.
همچنین مجله پزشکی خانواده در هند نشان داد که ۲۵۹ نفر در بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ در سراسر جهان در ۱۳۷ تصادف هنگام سلفی گرفتن جان باختند در حالیکه در بین این سال‌ها ۵۰ نفر قربانی کوسه شدند.
[تصویر:  11391506_346.jpg]
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2020/10/26، 04:25 PM
حادثه مرگبار در ایستگاه مترو نواب جان ۳ نفر را گرفت

تحقیقات اولیه حاکی از آن است که دستگاه بالابر مذکور در تاریخ ۳۱ شهریور ماه امسال، پس از بازرسی ادواری، گواهی تایید سلامت براساس استانداردهای مرجع ملی و بین‌المللی از مبادی قانونی ذیربط دریافت داشته است. 

۳ کارگر براثر سقوط بالابر در کارگاه مترو خیابان شهید نواب صفوی جان خود را از دست دادند.

دقایقی قبل براثر سقوط بالابر در کارگاه ایستگاه در حال احداث مترو خیابان شهید نواب صفوی تهران ۳ کارگر دچار حادثه شده و شنیده ها حکایت از فوت هر ۳ کارگر دارد.

به گزارش شاهدان عینی، نیروهای آتشنشانی در محل حادثه حضور یافته و در حال امدادرسانی به حادثه دیدگان هستند.

ایسنا هم نوشت: مدیر روابط عمومی شرکت متروی تهران گفت: در کارگاه ایستگاه در حال ساخت مترو (ایستگاه توحید)، ساعت ۱۰ روز دوشنبه پنجم آبان ماه ۱۳۹۹ بر اثر وقوع یک حادثه، سه تن از کارگران پیمانکار کارگاه ایستگاه R7 (تقاطع خیابان‌های آزادی و شهید نواب صفوی) جان به جان آفرین تسلیم کردند.

علت حادثه خروج کابین دستگاه بالابر پیمانکار پروژه از روی ریل و سقوط آن بوده است.
تحقیقات اولیه حاکی از آن است که دستگاه بالابر مذکور در تاریخ ۳۱ شهریور ماه امسال، پس از بازرسی ادواری، گواهی تایید سلامت براساس استانداردهای مرجع ملی و بین‌المللی از مبادی قانونی ذیربط دریافت داشته است.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2020/10/26، 04:26 PM
کشف جسد دو کودک در بندرعباس | به قتل رسیده‌اند؟

[تصویر:  99-08-76.jpg]

جسد دو کودک ظهر امروز در یکی از آبگیرهای پیرامون بلوار شهید رجایی در محدوده دوراهی ایسینی شهر بندرعباس کشف شد.

جسد بی‌جان دو کودک 14 و 12 ساله ظهر امروز در یکی از آبگیرهای پیرامون بلوار شهید رجایی بندرعباس در محدوده دوراهی ایسنی کشف شد.

این دو کودک یکی به نام حسین و دیگر به نام علی اکبر متولد 87 و 85 اهل محله شیر اول بندرعباس بوده‌اند که از روز 5شنبه هفته گذشته از حوالی صبح از منزل خارج شده و دیگر مراجعت نکردند تا این که پیکر بی جان آنها ظهر امروز یک شنبه 4 آبان ماه از سوی اهالی محله دوراهی ایسینی پیدا شده و پس از اطلاع به آتش‌نشانی و نیروی انتظامی از آبگیر خارج و به پزشکی قانونی منتقل شده‌اند.

پلیس آگاهی در حال بررسی ابعاد مختلف موضوع است.

منطقه‌ای که جسد کودکان در آن پیدا شده، منطقه‌ای نسبتا صعب العبور است و نوع آبی که در آن یافت شده‌اند نیز آب پاک و زلالی که انگیزه شناکردن در افراد ایجاد کند، نیست و لذا ابعاد دیگری از موضوع را در اذهان تداعی می‌کند.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
موضوع‌ها: 525
اعتبار: 2
محل زندگی: gorgan
Given 98 thank(s) in 84 post(s)
2020/11/12، 09:18 AM (آخرین ویرایش: 2020/11/12، 09:18 AM، توسط gnsorena.)
اخاذی با چاشنی سرطان/ پول هنگفتی که زن کلاهبردار از بازی گرفتن احساسات مردم به جیب زد

[تصویر:  12912970_353.jpg]

زنی که ادعا می‌کرد مبتلا به سرطان است بیشتر از ۴۵۰۰۰ پوند از کمک‌های خیران برای درمان را جمع کرد. او این کار را کرد تا به زندگی لاکچری خود  ادامه دهد.

نیکول الکابباس، ۴۲ ساله، ادعا کرد که نیاز به پرداخت هزینه‌های درمان دارد و پول خیریه GoFundMe را به حساب بانکی خود منتقل کرد.
دادستان بن اروین به دادگاه گفت الکابباس به این پول برای درمان سرطان نیازی نداشته و از آن استفاده نکرده و هرگز حتی سرطان هم نداشته است.

وی به هیئت منصفه گفت: "این مبالغ هنگفت به جای هزینه درمان؛ صرف قمار آنلاین، پرداخت بدهی‌های قدیمی، مسافرت، بلیط‌های بسیار گران قیمت تاتنهام و پرداخت هزینه‌های زندگی مجلل وی شامل بلیط‌های پر هزینه رویداد‌ها و صورت حساب رستوران شد. "
صفحه جمع آوری کمک مالی تحت عنوان «نیکول برای درمان به کمک ما احتیاج دارد» که در توصیف او نوشته شده یک دختر زیبا، مادر دوست داشتنی برای پسر ۱۱ ساله اش که با همین تعریف در قلب مردم جا باز کرد. تصویری در صفحه وب سایت درج شده که نشان می‌دهد الکابباس ظاهراً آسیب دیده و در تخت بیمارستان است که این تصویر مربوط به عمل قبلی او است و ربطی به سرطان ندارد.
[تصویر:  12913336_859.jpg]
هزینه این جراحی توسط بیمه خدمات درمانی خصوصی پرداخت شد و کاملاً غیرمرتبط با سرطان بود، به گفته آقای ایروین، پخش این تصویر برای جلب همدردی بود.

به هیئت منصفه ۱۰ نفره زن و مرد گفته شد که در این دادگاه سه جراح به عنوان شاهد فراخوانده خواهند شد و انتظار می‌رود نتیجه آزمایشات آن‌ها را برای بدخیمی در مورد ادعا‌های سرطان تخمدان الکابباس توضیح دهد. گفته می‌شود این زن با شخصی که ۵۹۰۰ پوند اهدا کرده، ملاقات کرده است تا شخصاً او را متقاعد کند که به پول بیشتری برای درمان نیاز دارد.
الکابباس در واکنش به آقای اروین که گفت افسر پلیسی که او را بازداشت کرده گفته این پول را برای درمان سرطان گرفته بوده گفت: "من هرگز در زندگیم چنین چیزی نگفته ام. "
او درصحبت هایش در ایستگاه پلیس کانتربری، بار‌ها اصرار داشت که به سرطان مبتلا شده و راه اندازی صفحه GoFundMe را پذیرفت، اما وقتی صحبت از قمار شد، شروع به انکار کرد.
[تصویر:  12913337_634.jpg]

یکی از پزشکان حاضر در پرونده گفته عکسی که این زن از خود در صفحه کمک خواهی منتشر کرده مربوط به بیمارستانی است که از خدمات بیمه درمانی حمایت می‌کند و الکبباس به پولی برای درمان احتیاج نداشته و مبتلایان به سرطان در انگلیس در سرویس بهداشت ملی پذیرفته می‌شوند.

الکابباس یک فقره کلاهبرداری در رابطه با تظاهر به داشتن سرطان برای دریافت پول درمان و همچنین یک فقره تصرف دارایی مجرمانه در رابطه با کمک‌های خیریه‌ای که به حساب بانکی وی واریز شده را انکار کرد.

دست قهرمان کشتی با شمشیر اوباشی قطع شد

[تصویر:  12913828_907.jpg]

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ سعید راستی با اعلام خبر بازداشت تعدادی از اراذل و اوباش در ششمین مرحله طرح اقتدار اظهار کرد: در یک پرونده، یک گروه از اوباش به خاطر کری‌خوانی با دو برادر، به منزل این دو برادر در شرق تهران حمله‌ور شدند ودر ابتدا درگیری، یکی از برادرها با اوباش درگیر و مصدوم شد.

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ افزود: در ادامه درگیری، برادر دوم نیز از خانه خارج شده بود که اوباش با شمشیر و قمه، دست چپ وی را قطع کردند.
وی تصریح کرد: در ادامه دست فردی که قطع شده بود، در بیمارستان پیوند زده شد اما چندان مؤثر نبوده است.
به گفته این مقام انتظامی، متهم اصلی این پرونده توسط پلیس بازداشت شده است.
برادر فردی که دست وی قطع و پیونده زده شده بود نیز در این رابطه گفت: ما در منزل بودیم که این اوباش به ما حمله‌ور شدند، برادر من صاحب مدالهای متعددی در رشته کشتی است، وقتی دست وی را قطع کردند، ما التماس کردیم که بگذارید دست را برداریم اما شرور مذکور می‌گفت من جنگی هستم اما اکنون می‌گوید اصلاً من این کار را نکردم و خودتان خودزنی کرده‌اید!
سایت سورنا 
ما را درشبکه ها اجتماعی دنبایل کنید 
آیدی کانال سورنا @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
آیدی اینستاگرام @gnsorena
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ