• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن بازی های رایانه ای › بازی های پلی استیشن › راهنمای بازی های پلی استیشن v
1 2 بعدی »
› راهنما و اطلاعات بازی Red Dead Redemption 2

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنما و اطلاعات بازی Red Dead Redemption 2
omidrock آفلاین
مدیرکل
موضوع‌ها: 2,686
اعتبار: 16
محل زندگی: گرگان
Given 217 thank(s) in 212 post(s)
2018/12/02، 08:02 AM
در این مطلب قصد داریم Easter Eggهای جالب توجهی را که در بازی Red Dead Redemption 2 وجود دارند معرفی کنیم.

آخرین ساخته استودیو Rockstar Games یعنی بازی Red Dead Redemption 2 حدود یک ماهی است که منتشر شده است. این بازی در دوران غرب وحشی جریان دارد و داستان آن درباره اتفاقات پیرامون گروه خلافکار داچ وندرلیند و اعضای آن است. اثری که مورد توجه منتقدین و بازیکنان قرار گرفت. به طوریکه، سایت زومجی در بررسی خود نمره کامل ۱۰ را به آن داده است. استقبال از بازی به حدی بوده است که تعداد بیش از ۱۷ میلیون نسخه از بازی Red Dead Redemption II فروخته شده است. در این مدت، مقالات آموزشیگوناگونی برای کاربران تهیه شده است تا بازیکنان آشنایی کاملی نسبت به شرایط و بخش‌های مختلف بازی پیدا کنند. حال، در این مطلب قصد داریم نکات مهم و Easter Eggهای جالب بازی Red Dead Redemption 2 را معرفی کنیم که احتمالا گیمرها بعضی از آنها را در بازی از دست داده‌اند یا متوجه آن نشده‌اند. نکاتی که در بازی اشاراتی به آثار و اتفاقات مختلفی در دیگر آثاری چون بازی‌ها، فیلم‌ها و موارد دیگر داشته است. ما برای معرفی نکات پایین، بنا را بر آشنایی بازیکنان با دو نسخه قبلی از این مجموعه قرار داده‌ایم. اگر موفق به تجربه نسخه‌های گذشته نشده‌اید، می‌توانید پیش از مطالعه این مقاله، داستان مجموعه Red Dead را مطالعه کنید. پس، تا پایان این مطلب جالب همراه زومجی باشید.

برخی از ایستر اگ‌های این مطلب، داستان بازی را کاملا لو می‌دهند. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود پس از تمام کردن بازی مطلب را بخوانید. 

[تصویر:  0e7a1c80-a6ee-4b19-93ea-f40ee3ee5c2d.jpg]
[font=IRANSans, tahoma]
ادای احترام به Red Harlow
[/font]

شخصیت Red Harlow، پروتاگونیست بازی Red Dead Revolver، فردی جایزه بگیر بود که خلافکاران و قاتلان تحت تعقیب را دستگیر می‌کرد و به کلانتر شهر تحویل می‌داد. حال، اگر در بازی Red Dead Redemption 2 وارد بعضی از کمپ‌ها یا سالن‌ها شوید و به دقت به بعضی از صحبت‌های افراد حاضر در آن مکان‌ها گوش کنید یا با آنها گفتگو داشته باشید، متوجه می‌شوید که آنها درباره رِد هارلو و کارهای عجیب و غریبی که کرده است، صحبت می‌کنند و داستان‌هایی از او را برای یکدیگر تعریف می‌کنند.

[تصویر:  0f373869-6364-432f-9b61-e4cad9390462.jpg]
[size=undefined]
جد بزرگ Trevor
[/size]

در یکی از مأموریت‌های تصادفی که در بازی رخ می‌دهد، شما یک درگیری بین یک مرد زورگو و یک خانم را مشاهده می‌کنید و با ورود به ماجرا، متوجه می‌شوید فرد زورگو کسی نیست جز جد بزرگ Trevor Philips در بازی Grand Theft Auto V؛ جالب است بدانید که صداپیشگی مرد زورگو نیز توسط استیون آگ، صداپیشه این شخصیت، انجام شده است. وی از نظر ظاهری نیز بسیار شبیه به ترور است که این مأموریت تصادفی را به یکی شگفت‌انگیزترین مأموریت‌های بازی تبدیل کرده است. همچنین، توسط بعضی از بازیکنان نیز گزارش شده است که یک فرد کشاورز نیز با شمایل ظاهری شبیه به ترور دیده شده است.

[تصویر:  d33363b5-a46f-42cc-911c-1fef75f0f5e4.jpg]
[size=undefined]
عبادت کردن راهب بودایی در کوهستان
[/size]

در بازی‌های استودیو راک‌استار همیشه افراد مختلفی را می‌توان پیدا کرد که مشغول به کار خاصی هستند. بر این اساس، اگر شما به شرق منطقه Grizzlies، نزدیک به Fort Wallace بروید، کوه زیبایی را در آن منطقه مشاهده خواهید کرد. زمانی به نوک کوه برسید، یک راهب بودایی را در آنجا مشاهده خواهید کرد که رو به جنگل در حال عبادت کردن است. مکانی زیبا و دلنشین که آرامش خاصی در بازی ایجاد کرده است.

[تصویر:  19feef0e-d33a-497f-a4c9-09db6a4a5bc8.jpg]
[size=undefined]
بازسازی صحنه‌ای از فیلم The Assassination of Jesse James
[/size]

در سال ۲۰۰۷ فیلم وسترنی The Assassination of Jesse James به کارگردانی کوارد رابرت فورد با بازی درخشان برد پیت اکران شد که مورد توجه بسیاری از طرفداران ژانر وسترن قرار گرفت. در یکی از معروف‌ترین سکانس‌های این فیلم، برد پیت در بالای یک مانع چوبی ایستاده است و قصد دارد به همراه گروهش به یک قطار دستبرد بزند. این صحنه در یکی از مراحل در فصل دوم بازی به طرز هنرمندانه‌ای بازسازی شده است که آرتور مورگان به همراه جان مارستن و شان به یک قطار دستبرد می‌زنند و این مرحله فضای زیبای فیلم را به خوبی به بازیکن منتقل می‌کند. شما می‌توانید تصویر مقایسه دو صحنه را در اینجا تماشا کنید.

[تصویر:  7d203ef1-1f97-425a-9f12-25688e1d61af.jpg]
[size=undefined]
خانه هابیت‌ها
[/size]

استودیو راک‌استار استاد ربط دادن بی‌ربط‌ترین موارد ممکن به همدیگر است. هابیت‌ها انسان‌هایی کوتوله بودند که در جهان ارباب حلقه‌ها حضور داشتند. آنها خانه‌هایی جنگلی به شکل دایره‌ای که به داخل زمین فرو رفته است، داشتند و انسان‌های معمولی به سختی می‌توانستند وارد خانه‌های آنها شوند. با این اوصاف، اگر شما به شمال شرقی نقشه جایی نزدیک به مرز Cumberland Forrest بروید، خانه هابیت‌ها را پیدا خواهید کرد و می‌توانید در دفتر خاطرات آرتور مورگان این خانه زیبا را ثبت کنید.

[تصویر:  909cb42c-8590-41c1-8d65-a7a240973048.jpg]
[size=undefined]
نامه عاشقانه به Bonnie MacFarlane
[/size]

شخصیت Bonnie MacFarlane یکی از مهترین افراد در بازی Red Dead Redemption بود. زمانی که جان مارستن زخمی‌ می‌شود،بانی او را به مزرعه خود می‌برد و زخم او را مداوا می‌کند و جان تازه‌ای به مارستن می‌دهد. در طول گشت و گذار خود در منطقه Armadillo، با جسدی روبرو خواهید شد که به دلیل شیوع وبا جان باخته و در آن منطقه روی زمین افتاده است. با بررسی بدنی او، یک نامه با موضوع «نامه‌ای به بانی» پیدا می‌کنید که در این نامه او با متنی عاشقانه به بانی مک‌فارلن ابراز علاقه کرده است و از عشق خود به او گفته است و در ادامه قول می‌دهد که پس از ثروتمند شدن در کار خود برمی‌گردد و با او ازدواج می‌کند. عشقی ناکام که سرانجام آن به مرگ ختم شده است. در آن زمان مزرعه بانی و آن منطقه به دلیل شیوع وبا تبدیل به شهری متروک شده است.

[تصویر:  51341eb3-d355-471e-92be-156b4f51d7c2.jpg]
[size=undefined]
جسد مار انیمیشن کتاب جنگل
[/size]

در انیمیشن Jungle Book ماری به نام Kaa حضور داشت که اسباب آزار و اذیت را با قدرت هیپنوتیزم خود برای حیوانات جنگل و موگلی، پسر جنگل، فراهم کرده بود و بسیاری از حیوانات جنگل دل خوشی از او نداشتند. احتمالا استودیو راک‌استار از تنفر و ناراحتی حیوانات انیمیشن کتاب جنگل خبر داشته است و جسد Kaa را در یکی از درختان بازی Red Dead Redemption 2 قرار داده است که دل آنها را خنک کند. اگر می‌خواهید جسد این مار را ببینید، به منطقه باتلاقی Lemoyne بروید و جسم بی‌جان و آویزان آن را روی یک درخت تماشا کنید.

[تصویر:  4c24ab98-7142-456f-9a62-3508dbc605f0.jpg]
[size=undefined]
عبارت معروف «Canis Canem Edit»
[/size]

پس از اینکه مأموریت‌های Noblest of Men و Woman Stranger را تمام می‌کنید و در آن مأموریت Jim 'Boy' Calloway را به قتل می‌رسانید، آرتور مورگان یک اسلحه دریافت می‌کند که شما روی لوله اسلحه عبارت «Canis Canem Edit» را مشاهده می‌کنید. این عبارت معروف مربوط به بازی Bully نسخه سال ۲۰۰۶ است که بالای لوگوی بازی به چشم می‌خورد. براساس تئوری‌های مطرح شده، این عبارت حاوی پیامی است که راک‌استار در حال ساخت بازی Bully 2 است. همچنین، در چند وقت اخیر شایعاتی مبنی بر ساخت این اثر مطرح شده است که این عبارت نیز به این شایعه کمی رنگ واقعیت می‌دهد.

[تصویر:  fb7572fe-0f7b-4e99-b97f-dacb15ff3fa2.jpg]
[size=undefined]
حضور شخصیت‌های فیلم ?O'Brother, Where Art Thou
[/size]

از نظر زمانی، داستان فیلم ?O'Brother, Where Art Thou در سال ۱۹۳۷ روایت می‌شود که ۳۸ سال پس از داستان بازی Red Dead Redemption II اتفاق می‌افتد. با این حال، راک‌استار زیاد به اختلاف زمانی این دو اثر اهمیتی نداده است و اگر شما به مرز بین مناطق Lemoyne و West Elizabeth بروید؛ کشمکش و دعوایی بین چند نفر را مشاهده خواهید کرد که آن سه نفر McGill و Hogwallop و O'Donnell هستند که درحال درگیری با کلانتر و یارانش هستند و قصد فرار از مهلکه را دارند. این سه شخصیت از اصلی‌ترین فیلم برادرانکوئن محسوب می‌شوند که دارای محبوبیت فراوانی در بین علاقه‌مندان به سینما هستند.

[تصویر:  3fe2a023-7fdd-483a-8463-4cd4a2acd551.jpg]
[size=undefined]
جان مارستن شنا بلد نیست!
[/size]

اگر بازی Red Dead Redemption را تجربه کرده باشید، در این نسخه مشاهده کردید که جان مارستن نمی‌تواند در آب شنا کند و زمانی که او وارد آب می‌شود، در آب غرق خواهد شد. این مورد در بخش‌هایی از نسخه دوم توسط آرتور مورگان و دیگر افراد گنگ ون‌در لیند مورد بحث قرار گرفته می‌شود و در مواردی آنها با جان مارستن درباره این موضوع شوخی می‌کنند. نکته قابل توجهی که در این نسخه وجود دارد این است که زمانی که در بخش Epilogue بازی، کنترل جان مارستن را در دست می‌گیرید، عدم توانایی شنای او را می‌توانید آزمایش کنید که جان نمی‌تواند شنا کند. در حالی که آرتور مورگان به راحتی قادر به شنا کردن در رودخانه‌ها و برکه‌ها است.

[تصویر:  494a6650-7b36-4c5b-93a2-12a9edff9c62.jpg]
[size=undefined]
شهر مرموز Pleasance
[/size]

شهر Pleasance یکی از مهمترین شهرهای این دو نسخه محسوب می‌شود. شهری متروکه معروف به شهر ارواح که در شمال غرب مرداب Lagras واقع شده است.  اتفاقاتی چون ماجرای Tumbleweed در بازی Red Dead Redemption و ماجرای سرایت ویروس زامبی‌ها در بسته الحاقی Undead Nightmare در این شهر رخ داده است. زمانی که وارد این شهر شوید، انبار کاهی را مشاهده خواهید کرد که روی در آن عبارت «!Stay Out, Plague» نوشته شده است. این عبارت به ماجراهای بسته الحاقی Undead Nightmare اشاره می‌کند. همچنین قبرستان شهر Pleasance اطلاعاتی جالب توجه از ساکنان این شهر دارد.

[تصویر:  4bcf807c-6777-482d-9363-1f690428f2ee.jpg]
[size=undefined]
کلبه‌ای کوچک در جنگل
[/size]

این مورد یکی از غم‌انگیزترن نکات بازی محسوب می‌شود. زمانی که شما وارد بخش غربی ملک اجدادی خانواده Braithwaite در منطقه Lemoyne شوید، متوجه یک مجموعه چوبی کوچک در بخش جنگلی در نزدیک آب خواهید شد. پس از وارد شدن به این منطقه، صدای فریاد دختری را خواهید شنید؛ با نزدیک شدن به صدا، یک کلبه کوچک را مشاهده خواهید کرد که دختری در آن زندانی شده است. زمانی که آرتور به در کلبه می‌رسد، دختر زندانی توضیح می‌دهد که او یکی از اعضای خانواده Braithwaite است که به دلیل مشکلات روانی و نقض جسمانی در این کلبه حبس شده است و خانواده‌اش او را طرد کرده‌اند. ماجرا زمانی ناراحت‌کننده‌تر می‌شود که زمانی که پس از اتمام بازی دوباره به آن کلبه سر بزنید، با جسم بی‌جان دختر زندانی روبرو خواهید شد.

[تصویر:  9c8436a3-8d01-4fa3-8a00-b2cb57f971be.jpg]
[size=undefined]
اشاره به بعضی از شخصیت‌های مهم نسخه پیشین
[/size]

به جز شخصیت‌هایی که از ابتدا اعلام شده‌ بود که در بازی Red Dead Redemption 2 حضور دارند، افراد دیگری از نسخه اول نیز در این بازی اشاراتی به آنها می‌شود. همانطور که در بالا خواندید، یکی از این شخصیت‌ها بانی مک‌فارلن بود، اما شما در بعضی از مناطق بازی می‌توانید شخصیت‌های دیگری را پیدا کنید و درباره گذشته آنها بیشتر آشنا شوید. به عنوان مثال، شخصیت Harold MacDougal در نسخه پیشین در بعضی از مأموریت‌ها، جان مارستن را همراهی کرده بود. یک پروفسور عجیب و غریب که به مواد مخدر اعتیاد داشت. اگر شما به شهر New Hannover Gazette سری بزنید، پوستر تبلیغاتی جدیدترین کتاب مک‌دوگال را مشاهده خواهید کرد. یکی دیگر از شخصیت‌های مهم نسخه گذشته Landon Ricketts بود؛ یک تفنگدار حرفه‌ای و پا به سن گذاشته که در مرزهای مکزیک به کمک جان مارستن می‌آید. زمانی که شما به دفتر کلانتری شهر Valentine مراجعه کنید، کلانتر درباره او صحبت می‌کند و از کارهای افتخارآمیزی که برای او و دیگران انجام داده است سخن می‌گوید. به گفته سازندگان بازی، آنها قصد داشتند ریکتز در نسخه دوم نیز حضور داشته باشد، اما متأسفانه به دلیل فوت صداپیشه آن یعنی Ross Hagen حضور او در بازی منتفی شد و سازندگان یاد و خاطره او را در بازی زنده کردند. شما می‌توانید به مکان‌هایی که در نسخه اول وجود داشتند مانند مزرعه جان مارستن سر بزنید و شرایط آن زمان آن مناطق را از نزدیک مشاهده کنید.

[تصویر:  dbde3f00-1299-4b26-b53f-9420ff5e96dc.jpg]
[size=undefined]
قطار ارواح
[/size]

هر منطقه از بازی Red Dead Redemption 2 دارای موارد عجیب و غریب و جالب توجهی است. یکی از جالب‌ترین موارد به قطار ارواح ارتباط دارد. اگر شما حوالی ساعت ۳ صبح به شمال غرب Scarlett Meadows بروید، صدای بوق و حرکت یک قطار را می‌شنوید و زمانی که به ریل قطار نزدیک شوید، یک روح قطار را مشاهده می‌کنید که قصد دارد مسیر حرکتی خود را شروع کند. شما می‌توانید با اسب خود سوار قطار شوید و آن را به حرکت درآورید. این قطار تا یک مسیر مشخص حرکت می‌کند و بعد از مدتی در برابر چشمان شما محو می‌شود.

[تصویر:  14312f97-ab56-407e-ac23-52895877fa3d.jpg]
[size=undefined]
ملاقات با افراد گروه ون‌در لیند
[/size]

در طول ماجرای بازی، افراد مختلفی از گنگ ون‌در لیند بنا به دلایلی از گروه خارج می‌شوند و زندگی تازه‌ای را برای خود شروع می‌کنند. شما می‌توانید در بخش Epilogue بازی آنها را پیدا کنید و با آنها هم‌صحبت شوید. به عنوان مثال، شخصیت Pearson، آشپز کمپ، در منطقه Rhodes کار و کاسبی جدیدی را راه انداخته است و یک فروشگاه عمومی باز کرده است. شخصیت Mary Beth نیز یک رمان‌نویس شده است که شما می‌توانید او را در ایستگاه قطار شهر ولنتاین پیدا کنید. همچنین، Tilly Jackson را در منطقه Saint Denis ملاقات خواهید کرد که با یک وکیل ازدواج کرده است. هرکدام از آنها دارای کات‌سین‌های زیبایی هستند که تماشایشان خالی از لطف نیست و شما از سرنوشت آنها به خوبی مطلع خواهید شد. همچنین، شما می‌توانید قبر افرادی که در گنگ ون‌در لیند کشته شده‌اند را در نقشه بازی پیدا کنید و به آنها ادای احترام کنید.
سایت گیمنت سورنا 
آیدی کانال تلگرام @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
فروشگاه گیمنت سورنا در ایسام

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/12/02، 08:03 AM
برخی از لباس‌های شخصیت‌های بازی Red Dead Redemption 2 به‌صورت واقعی تولید می‌شوند

[تصویر:  48f2879c-bfc8-4555-bb72-76b26dc49a8a.jpg]

کمپانی Barking Irons یک‌سری از لباس‌ها و لوازم‌جانبی کاراکترهای بازی Red Dead Redemption 2 را به‌صورت انبوه تولید و به‌فروش می‌رساند.

کمپانی راک‌ استار گیمز، ناشر و سازنده‌ی بازی تحسین‌شده‌ی Red Dead Redemption 2، خبر راه افتادن خط تولید لباس‌های موجود در بازی را تایید کرد و حالا می‌دانیم که برند Barking Irons، لباس‌هایی که در بازی دیدیم را به‌صورت انبوه تولید می‌کند و آن‌ها را به‌فروش می‌رساند. در نتیجه، این فرصت را خواهیم داشت تا پیراهن جذاب آرتور مورگان را در دنیای واقعی به‌تن کنیم!

پیراهن آرتور مورگان و چندین لباس دیگر که در بازی دیده‌ایم، از سایز ایکس مدیوم تا دو ایکس لارج، تولید شده و در دسترس خریداران قرار گرفته است. گفتنی است که لوازم جانبی کاراکترهای بازی مثل کیف و مواردی از این دست هم در آینده‌ای نزدیک، توسط همین برند Barking Irons تولید و فروخته خواهند شد.

• [تصویر:  d1030263-eb37-4046-96e5-9de08fd0128b-187x125.jpg]
  • [تصویر:  668d8991-174c-47a6-8348-8be08e1a3306-187x125.jpg]
  • [تصویر:  76b6ef81-a490-4447-add8-8d9dd6bcbaf7-187x125.jpg]
  • [تصویر:  bed6a8b5-cf0a-4507-9132-7e1930fd9d94-187x125.jpg]
بازی Red Dead Redemption 2 را همین حالا می‌توانید روی ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 تجربه کنید.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/12/12، 02:56 PM
مود جدید Red Dead Online احتمالاً Gun Rush نام دارد

[تصویر:  red_dead_redemption_2_arthur_riding_gold...3840.0.jpg]

به اشتراک‌گذاری[/url][url=https://pinterest.com/pin/create/button/?url=http%3A%2F%2Fgamenews.ir%2F1397%2F09%2F35080%2Fred-dead-online-might-be-getting-a-new-mode-called-gun-rush%2F&media=http://gamenews.ir/wp-content/uploads/2018/10/red_dead_redemption_2_arthur_riding_golden_hour_3840.0.jpg&description=%D9%85%D9%88%D8%AF+%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF+Red+Dead+Online+%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%8B+Gun+Rush+%D9%86%D8%A7%D9%85+%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF]

احتمالاً مود جدید Red Dead Online به‌زودی عرضه شود. یکی از کاربران سایت ردیت در بازیRed Dead Redemption 2، متوجه وجود یک مود جدید به اسم Gun Rush شده است. البته این گزینه بعد از دیده شدن به‌سرعت ناپدید شده است.
در این پست نوشته شده است: «می‌خواستم به یک سشن شو داون وارد بشوم که ۲ گزینه پیش‌رو داشتم. آن را ضبط کردم و به‌نظر مود جدید این بازی به‌زودی عرضه می‌شود».
[تصویر:  qn8i0r9hhw221.jpg]

می‌توان حدس زد که این مود شبیه بخش Kill Quota بازی GTA Online باشد که در آن بازیکنان درابتدا بازی را با سلاح‌های قوی آغاز می‌کنند و به‌مرور با کشتن بیشتر بازیکنان، سلاح‌های آن‌ها ضعیف‌تر می‌شود.

راک‌استار این هفته یک آپدیت جدید برای همه‌ی مراحل و مودهای بازی عرضه خواهد کرد که برای بازیکنان واجد شرایط، طلا و پول هدیه درنظر گرفته است. راک‌استار همچنین قول داده است که بازی Red Dead Online را به‌مرور بهتر و جذاب‌تر بکند.
استودیوی سازنده‌ی این بازی تایید کرده که بعد از تمام شدن فاز بتای Red Dead Online، اطلاعات و پیشرفت بازیکنان حذف نخواهد شد.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/12/12، 02:57 PM
آپدیت جدید بازی Red Dead Redemption 2 در دسترس قرار گرفت

[تصویر:  4e6a6a7c-0250-4ab9-bfa8-240db7cf63af.jpg]

امروز آپدیت جدید بازی Red Dead Redemption 2 با محوریت حل مشکلات بخش تک‌نفره و آنلاین در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

[font=IRANSans, tahoma][img=627x0]https://cdn.zoomg.ir/2018/12/949c3900-875b-433f-a7db-43181d9c074a.jpg[/img]
[/font]

یکی از مکشلات بازی Red Dead Reemption 2 که تعدادی از کاربران با آن مواجه شده بودند، این بود که بازی در بعضی از قسمت‌های داستانی و پس از بارگذاری فایل‌های ذخیره‌ای، صفحه لودینگ روی ۹۰ درصد قفل می‌کند و جلوتر نمی‌رود. برای مثال اگر فایل ذخیره خودکار خود پس از مرحله Country Pursuits را اجرا می‌کردید، امکان داشت صفحه لودینگ برای شما روی ۹۰ درصد قفل کند.

حال طبق جدیدترین اخبار بازی، کمپانی راک استار گیمز (Rockstar Games)، سازنده و ناشر بازی Red Dead Redemption 2، اعلام کرده است که امروز آپدیت جدیدی برای این بازی منتشر خواهد شد. به‌روزرسانی 1.04 بازی Red Dead Redemption 2 با محوریت رفع مشکلات بازی در دسترس کاربران پلی استیشن 4 و ایکس باکس وانقرار گرفت. در بخش چندنفره هم شاهد بهبودهایی برای حالت بتا آنلاین بازی هستیم.

تیم سازنده تعدادی از باگ‌های این بخش و همچنین مشکلات مربوط به قطع شدن بازیکنان از سرورهای بازی را رفع کرده است. از این رو بازیکنان حالت آنلاین Red Red Dead Redemption 2 می‌توانند تجربه‌ای بهتر و کامل‌تری را کسب کنند. اگر علاقه‌مند به مطالعه جزئیات کامل آپدیت 1.04 بازی Red Dead Redemption 2 هستید، می‌توانید به سایت منبع خبری مراجعه کنید.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/12/19، 10:16 AM
پایان‌بندی Red Dead Redemption 2 حوصله‌سربر و حفره‌دار بود

از عرضه Red Dead Redemption 2 بیش از یک ماه و نیم گذشته و اگر اینجا هستید و این مطلب را می‌خوانید بر این باور هستم که بازی را به اتمام رسانده‌اید یا برایتان مهم نیست بدانید سرنوشت آرتور مورگان، داچ ون در لیند و گروهشان به کجا می‌رسد.
تمام کردن بازی با همه فعالیت‌های جانبی، گشت و گذارهای وقت و بی‌وقت تقریبا ۹۰ ساعت طول کشید و بله، من مدت زمانی بسیار طولانی فقط پیاده و یا با اسب محبوبم از این نقطه به آن نقطه می‌رفتم. و نه هیچ مشکلی با آن نداشتم و بلکه عاشق گم شدن در دنیای خیالی بازی خودم بودم. اوایل کمی با مکانیسم هسته سلامتی، استقامت و دد آی مشکل داشتم و حتی از اینکه مرتبا مجبور شوم اسبم را غشو کنم آزرده می‌شدم اما کم کم این‌ها هم به عادت تبدیل شد. در سکوت ساعت‌ها می‌تاختم، گاهی پیاده و آرام در شهرها قدم می‌زدم، به مردم سلام می‌کردم و اگر هوا تاریک بود شاید به استقبال یک نوشیدنی هم می‌رفتم.
من عاشق هیچ‌کاری نکردن با آرتور مورگان بودم... دقیق‌تر بگویم من عاشق آرتور مورگان شده بودم و به اندازه‌ای که چارچوب ذهنی‌ام اجازه می‌داد خودم را از آنچه هستم دور می‌کردم و شخصیت پردازی و دیالوگ‌های آرتور مورگان را به آغوش می‌گرفتم. من برای دیدن شب‌های پر ستاره و سوسوی چراغ زردرنگ کلبه‌ای کنار آب‌های آرام برکه ساعت‌ها وقت گذاشتم و نمی‌توانم بگویم چقدر از این بابت دلشادم.
هر زمان خطایی مرتکب می‌شدم و جایزه‌ای برای سرم تعیین می‌شد، بدون فوت وقت به دفتر پست می‌رفتم و جریمه را پرداخت می‌کردم. چرا؟ چون از درگیری‌های گاه و بی‌گاه با جایزه بگیرها در میان مکاشفاتم بیزار بودم و دوست داشتم به شیوه خودم بازی کنم. مشکلش کجاست؟ اتفاقا همین رویه را هم ۸ سال پیش در Red Dead Redemption با جان مارستون تجربه کردم. شاید ۲۰۰ ساعت و حتی بیشتر برای این بازی وقت گذاشتم و هر چه بگویم چقدر شیفته جان مارستون بودم کم گفتم.
اواسط پارت دوم، سوم و چهارم بارها خط داستانی بازی را رها کردم. در نقشه بازی می‌چرخیدم، اسب سواری می‌کردم، ماهی می‌گرفتم، با شخصیت‌های مختلف گروه صحبت می‌کردم و به حرف دلشان گوش می‌دادم، غذا درست می‌کردم و هر کاری که فکرش را کنید جز کشتن و جلو بردن داستان. من هیچ مشکلی با ضربان آهسته و پیشروی کند بازی ندارم و حتی از استراحت دادن‌های طولانی و انجام هر کاری غیر از کشتن لذت می‌بردم و هنوز هم می‌برم. مشکل من نکشتن و قتل عام نکردن نیست، مشکل من جمع کردن مدفوع اسب از روی زمین یا دوشیدن شیر نیست. اپیلوگ به خصوص در قسمت اول یک سری مراحل اجباری بود خالی از قریحه همان نویسندگانی که آنچه تا پیش از آن بازی کرده بودیم ارائه داده بودند.
توجه: در ادامه به مباحثی پرداخته می‌شود که داستان بازی را لو می‌دهد، اگر بازی را تمام نکرده‌اید یا نمی‌خواهید انتهای داستان برایتان برملا شود ادامه مقاله را نخوانید.
[/url]
[تصویر:  Red-Dead-Redemption.jpg]

من دوباره آرتور را می‌خواهم
بسیار خب، نمی‌خواهم سخنرانی کنم یا آنچه که پسندیده‌ام را به زور در چشم کسی فرو کنم اما بیایید قبول کنیم که آرتور از جان مارستون دوست داشتنی‌تر بود. وقتی نسخه دوم معرفی شد و متوجه شدم در پیش درآمد نسخه اول قرار نیست نقش جان را بازی کنیم عمیقا دلسرد شدم و بازی در نقش یک یاغی دیگر برایم جذابیتی نداشت. بعد از اپیلوگ و تمام شدن داستان معتقدم هیچکدام از المان‌هایی که جان مارستون را در شماره اول به یک یاغی دوست داشتنی تبدیل کرده بود در اپیلوگ و نه حتی در طول مسیر بازی دیده نمی‌شود.
در طول بازی، جان یک نا‌به‌کار بیخیال است که نه برای گروهشان چندان مفید به نظر می‌رسد نه برای خانواده‌اش. در انتها هم جان برای جلب رضایت ابیگیل همه کاری می‌کند. اپیلوگ قرار است ما را به همان جایی برساند که جان مارستون در ابتدای نسخه اول بود. قرار بود هویت جان مارستون شکل بگیرد اما نگرفت. جان مارستون فقط یک مردِ خانواده دوست شد که حتی در ابتدای نسخه اول هم دقیقا اینطور نبود. شاید بگویید فاصله ۳ ساله بین داستان دو بازی مشکل را برطرف می‌کند و من هم می‌گویم پس اپیلوگ ناپخته و ناقص است و نتوانسته فاصله میان جان ۲۶ ساله RDR2 با جان ۳۸ ساله RDR را توصیف کند.

[تصویر:  3465460-screenshot2018-11-21at11.08.51am...-h1000.jpg]

به چه هدفی ۶-۷ ساعت پایانی بازی که دست بر قضا «فصل اختتامیه» هم نام گرفته و انقدر طولانی است نباید به سر منزل مشخصی برسد؟ اپیلوگ پر از صحنه‌های زیبا و معنادار است، این را انکار نمی‌کنم. وقتی که جان و ابیگیل درست در جایی ایستاده‌اند که سال‌ها بعد مزارشان می‌شود، زمانی که جان از ابیگیل درخواست ازدواج می‌کند یا حتی زمانی که جان، آنکل و چارلز در حال ساختن خانه هستند. این صحنه‌ها بی نظیر بود. اما برای من که منتظر بودم تا ماجراجویی‌ام با جان در دنیای آزاد بازی شروع شود کافی نبود. خلاصه بگویم: جان نه فقط به خاطر بهتر بودن آرتور، بلکه به خاطر بد پیش رفتن مسیر داستانی‌اش در انتها تبدیل به کاراکتری شد که هیچکس دوستش نداشت. بعید است بازی را تمام کرده باشید و نگویید ای کاش می‌شد با آرتور بازی را ادامه داد.
تمام کردن داستان آرتور و رسیدن به اپیلوگ حدودا ۴۰ الی ۴۵ ساعت زمان می‌برد (اگر فعالیت‌های جانبی را در نظر نگیریم) و آرتور در این مدت زمان فرصت کافی برای پرداخته شدن دارد. او شخصیت اصلی است و داستان هم در مورد او است اما پایان‌بندی داستان آرتور متعلق به جان است! در طول داستان می‌فهمیم آرتور شخصیتی خاکستری است که خانواده‌اش را ترک کرده، در گذشته عاشق شده و حتی صاحب یک فرزند بوده و با در نظرگیری همه این داستان‌ها او همچنان یک شخصیت خاکستری دوست داشتنی است اما در انتها یک مرتبه جان با رفتاری اصلاح شده باز می‌گردد تا با سرعت هر چه تمام‌تر از یک کاراکتر معمولی در RDR2 تبدیل به قهرمان بعدی داستان شود، داستانی که اتفاقا خوب و خوش هم تمام می‌شود ولی پایان خونین RDR1 را که فراموش نکرده‌اید؟

[تصویر:  Arthur-Morgan-Grave.jpg]

جان که تا پیش از این هیچ علاقه‌ای به خانواده‌اش نشان نمی‌داد حالا سوار بر کالسکه‌ای که ابیگیل و جک در آن هستند ظاهر می‌شود و با آن‌ها به سمت استرابری می‌رود. جان بعد از همه یاغی‌گری‌ها حالا یک مرد خوب است، او حالا خانواده‌اش را دوست دارد و نمی‌خواهد خطایی کند تا ابیگیل او را ترک کند اما جان تا کی می‌خواهد نقاب به صورت داشته باشد. بالاخره گند بالا می‌آورد، ابیگیل هم می‌رود. دوباره جان در مسیر رستگاری قدم بر می‌دارد، راهی که تا پایان نسخه اول (که به مرگش منجر می‌شود) در مسیر رفت و آمد به آن است. خط داستانی جان مارستون کم‌ایراد بود تا اینکه اپیلوگ RDR2 آن را سرگردان کرد.
جا دارد تاکید کنم که اپیلوگ ۶-۷ ساعته جان، حضور کمرنگ او در داستان آرتور را توجیه می‌کند و این واقعا بد است. پیش از اینکه بازی را تجربه کنم انتظار تعامل بیشتری میان این دو را داشتم اما دیالوگ‌های آرتور و جان طی ده‌ها ساعت بازی شاید کمتر از ۱۰ دقیقه باشد. دگرگون‌سازی ساختار روایت و تعویض خود قهرمان و جنس قهرمان، بدنه داستان را شکننده کرده. همه این مشکلات زمانی کم اهمیت می‌شد که پایان‌بندی خلاصه و سرراستی را تجربه می‌کردیم نه این تجربه بلندِ رقیق شده از اتفاقاتی که می‌توانست یکی-دو ساعته جمع شود.
از مزرعه‌داری و صالح شدن جان مارستون زیاد گفتم اما بیایید مراحل صرفا فیلر یا پرکننده سیدی و چارلز را هم فراموش نکنیم. خصوصا بسط داده شدن داستان اسکینرها که یک مرتبه در اپیلوگ دوباره ظاهر می‌شوند و نمی‌دانم چه ارتباطی اصلا به پایان بازی دارند؟ من هیچوقت این مراحل اضافه و حتی آن‌هایی که با سیدی ادلر به شکار خلاف‌کارها می‌رفتیم را درک نکردم. چندین مرحله لازم بود تا متوجه شویم سیدی حالا جایزه بگیر شده و اتفاقا دنبال ردپای مایکا هم هست؟ چندین مرحله لازم بود تا گروه هولناک اسکینرها که هیچ ارتباطی به هیچ بخش از انتهای داستان ندارند را از بین ببریم؟ حالا بگذریم از اینکه چقدر از مراحل جان در مزرعه عینا در پایان نسخه اول هم وجود دارد.
[تصویر:  red-dead-redemption-2.png]
یکی از زیباترین قاب‌های تاریخ دنیای بازی. ای کاش بازی پس از این صحنه زیاد طول نمی‌کشید و تمام می‌شد.

در گفتگوهایم متوجه یک نکته جالب هم شدم. کسی نمی‌داند پایان RDR2 کجاست. زمانی که آرتور جان می‌دهد یا زمانی که مایکا کشته می‌شود؟ از نظر من پایان داستان آرتور را می‌توان خاتمه اصلی داستان توصیف کرد همانطور که کشته شدن جان در انتهای نسخه اول پایانِ مسیر بود. ولی شاید شما با من مخالف باشید. حق هم دارید. ۶-۷ ساعتی که باقی مانده زمان کمی نیست و اتفاقا فرصت بسیار مغتنمی است تا پایان‌بندی احساسی ابتدایی را از بین ببرد. تصور کنید Avengers: Infinity Wars را تماشا کرده‌اید، بهت‌زده‌اید و سرجایتان خشک شده‌اید و بعد از تیتراژ پایانی یک پایان‌بندی ۲۰-۳۰ دقیقه‌ای دیگر با هنرنمایی نیک فیوری و کاپیتان مارول هم پخش شود که همه قهرمانان در آن زنده شوند و همه چیز به خوشی تمام شود. به همین سستی و بی هدفی.
ترکیب به رستگاری رسیدن آرتور و به قرار رسیدن جان، داستان پر فراز و نشیب آرتور و حکایت زندگی زناشویی جان مخلوطی ناهمگن است و نتیجه نهایی بدقواره و ناموزون از آب در آمده.

[تصویر:  Red-Dead-Redemption-1.jpg]

حفره داستانی؟ دروغِ جان؟ یا چه؟
و البته فراموش نکنیم که در این پایان بندی یکی-دو حفره داستانی کوچک هم پدید می‌آید. جان مارستون در ابتدای نسخه اول در پاسخ به بانی مک فارلین که از او می‌پرسد چقدر خوب نیو آستین را می‌شناسی می‌گوید: «[نیو آستین را] نمی‌شناسم. در مورد اینکه به اینجا بیاییم بارها [با گروه] صحبت کردیم ولی هیچوقت نیامدیم.»
مارستون در این دیالوگ یکی از مراحل اصلی و پایانی اپیلوگ بازی را زیر سوال می‌برد. وقتی جان در مرحله An Honest Day's Labors به جستجوی دوست قدیمی خود، سیدی ادلر می‌رود و سیدی از او می‌خواهد به Pikes Basin در نزدیکی‌های مزرعه مک فارلین در نیو آستین بروند و یک خلافکار را دستگیر کنند. این یکی از مراحل اصلی در اپیلوگ بازی است و اگر بازی را تمام کرده باشید حتما این مرحله را به خاطر دارید.
مارستون پیش از اتفاقات نسخه اول به نیو آستین سر می‌زند و اگر شما بازیکن کنجکاوی باشید احتمالا جان ساعاتی طولانی در این منطقه از بازی وقت گذرانده، شکار کرده و به خوبی هم با آنجا آشناست. نیو آستین در اپیلوگ بازی و پس از آن کاملا قابل بازی است و وجب به وجب آن را می‌توانید بگردید. هر چه که هست، دیالوگ جان و بانی حالا دیگر بی اعتبار شده ولی چرا ماموریت‌های بیشتری با محوریت نیو آستین طراحی نشد که حداقل از این فضای بکر و نوستالژیک بهره بیشتری برده شود و نه صرفا یک منطقه آزاد برای گشت و گذار.
از ابتدای بازی تا همان دقایق پایانی انتظار داشتم با آرتور کمی هم به بیابان‌های خشک و سوزان غرب وحشی سر بزنیم ولی نه حتی یک مرحله. ولی در انتها یک مرتبه تمام نقشه باز می‌شود، با جان مارستون که گفته هیچوقت نیو آستین نرفته به آنجا سر می‌زنیم و حتی بعد از تمام کردن بازی فرصت آن را داریم که هر چقدر دلمان می‌خواهد آنجا وقت بگذرانیم.

[تصویر:  Screen-Shot-2018-11-15-at-11.53.38-1024x554.jpg]

[url=https://digiato.com/wp-content/uploads/2018/12/Screen-Shot-2018-11-15-at-11.53.38-1024x554.jpg]

من هنوز متوجه نشده‌ام چرا باید تیم راک‌استار منابع وسیعی خرج کند تا یک نقشه تقریبا بی استفاده برای بخش داستانی بسازد و آن را رها کند؛ بخشی از نقشه بازی که اتفاقا بسیار هم زیبا و دوست داشتنی است اما گشت و گذار در آن کمترین درجه سرگرم‌کنندگی را دارد.
یک سکانس دیگر هم هیچ توضیح عقلانی و منطقی ندارد: حضور داچ در پایان دوم و کشته شدن مایکا توسط او. داچ یک بار و در سکانس نبرد آرتور و مایکا هفت‌تیر می‌کشد، تصمیم‌گیرنده نهایی است ولی هیچ‌کدامشان را نمی‌کشد. راهش را می‌کشد و می‌رود. چند ساعت بعد، در بالای کوه داچ باز هم از ناکجاآباد ظاهر می‌شود، این بار در صحنه نبرد جان و مایکا. هفت‌تیر می‌کشد، باز هم تصمیم‌گیرنده نهایی است و این بار به عجز و لابه جان گوش می‌دهد، مایکا رفیق شفیقش را می‌کشد و دوباره راهش را می‌کشد و می‌رود.
چرا؟
جدا از احمقانه بودن این تکرار نقش‌آفرینی‌ها در هر دو پایان‌بندی، هیچ توضیح و توجیهی برای اینکه چرا داچ دشمن اصلی‌اش را نمی‌کشد و در عوض یک تیر در سینه شریک جرم خودش خالی می‌کند وجود ندارد. نه در همان لحظه و نه در کل داستان RDR1. هر چقدر حضور داچ در مسیر زندگی آرتور و به انحطاط کشیده شدن گروهشان برجسته و قوی بود، قدرت شخصیتش در دو پایان‌بندی خلاصه شد به بهره‌گیری اندک و بی‌توضیح از او. این مدل رها کردن داستان در انتهای بازی، آن پختگی و جسارتی که از راک استار انتظار می‌رود را به هیچ‌وجه نشان نمی‌دهد.
و این را در انتها می‌گویم که من از همین اپیلوگ طولانی هم لذت بردم، گرچه خسته‌کننده بود و به اندازه بازی تا پیش از آن جذابیت نداشت ولی نگارش عجولانه صفحات پایانی داستان بازی را نمی‌توان نادیده گرفت.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2019/11/30، 07:51 AM
به‌روزرسانی Red Dead Redemption 2 پی‌سی مشکل کرش کردن بازی را حل می‌کند

[تصویر:  Red-Dead-Redemption-2-1.jpg]

نسخه پی‌سی Red Dead Redemption 2 با مشکلات فنی مختلفی دست و پنجه نرم می‌کند که سبب شده است تا بازی‌بازان نتوانند آن‌طور که باید از گشت و گذار در غرب وحشی لذت ببرند. با این حال شرکت راکستار دست به انتشار به‌روزرسانی‌های مختلفی زده است تا مشکل کرش کردن بازی Red Dead Redemption 2 را برطرف کند.

جدیدترین به‌روزرسانی نسخه پی‌سی Red Dead Redemption 2 هم‌اکنون در دسترس است و مشکلاتی از قبیل کرش کردن بازی روی Vulkan و DirectX 12 را برطرف می‌کند.

[font=Iran Sans - Regular]این به‌روزرسانی بهبود‌های دیگری را برای داشتن تجربه‌ای بهتر در بخش داستانی و آنلاین ایجاد کرده است. شما می‌توانید در فسمت زیر به مشاهده برخی از مهم‌ترین مشکلات برطرف شده در به‌روزرسانی 1.14.1 بپردازید.
[/font]
  • برطرف کردن مشکلی که سبب کرش بازی در زمان تغییر تنظیمات صدا در ویندوز هنگام اجرای بازی می‌شد.

• برطرف کردنی مشکلی که سبب کرش بازی هنگام جا به جایی بین Vulkan و DirectX 12 می‌شد.

• برطرف کردن مشکلی که سبب کرش بازی هنگام تغییر تنظیمات گرافیکی می‌شد

• برطرف کردن مشکلی که سبب کرش بازی هنگام بارگذاری بخش داستانی و یا آنلاین می‌شد.

• برطرف کردن مشکلی که سبب کرش بازی هنگام فشردن گزینه “خروج” رخ می‌داد.

• برطرف کردن مشکلی که سبب کرش بازی هنگام استفاده از ماوس و کیبورد می‌شد.

• برطرف کردن مشکلی که سبب کرش بازی هنگام رفتن از بخش داستانی به آنلاین و یا برعکس رخ می‌داد.

• برطرف کردن مشکلی که سبب کرش بازی در برخی شرایط آب و هوایی خاص در بعضی از کارت‌های گرافیک می‌شد.
[font=Iran Sans - Regular]مشکل کرش کردن بازی Red Dead Redemption 2 انتقادات بسیاری را به همراه داشته است به‌طوری که کاربران نسخه پی‌سی با ثبت نمره 4.1 در سایت متاکریتیک، اعتراض خود را به این موضوع نشان داده‌اند. این بازی هم‌اکنون برای کنسول‌های پلی‌استیشن 4، ایکس‌باکس وان و پلتفرم پی‌سی در دسترس قرار دارد. لازم به ذکر است که نسخه استیم در تاریخ پنج‌شنبه 14 آذر ماه 1398 (5 دسامبر 2019 میلادی) منتشر می‌شود.[/font]
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2019/11/30، 08:05 AM
مادنویسان Red Dead Redemption 2 زامبی‌ها را به نسخه‌ی پی‌سی بازی آوردند

[تصویر:  zombies-rdr2.jpg]

مادنویسان توانسته‌اند با دستکاری بازی Red Dead Redemption 2 در رایانه‌های شخصی، به نوعی حالت Undead Nightmare که شامل زامبی‌ها است را به بازی بیاورند.

Undead Nightmare که در واقع نام افزونه‌ی قابل دانلودی برای بازی اول از مجموعه Red Dead Redemption است، هرگز برای پی‌سی منتشر نشد، در نتیجه بازی‌کنندگان رایانه‌های شخصی فرصت تجربه‌ی آن را نداشته‌اند.
راکستار هنوز افزونه‌‌ی قابل دانلودی برای بازی Red Dead Redemption 2 که به صورت تک‌نفره قابل بازی باشد را معرفی نکرده است، بنابراین خود بازی‌کنندگان دست به کار شده‌اند.

این اتفاق با وجود امکان مادنویسی برای نسخه‌ی پی‌سی این بازی افتاده است. در حال حاضر از ماد زامبی‌های بازی Red Dead Redemption 2 رونمایی شده است اگرچه لینکی از خود ماد در دسترس نیست.
زامبی‌هایی که در این ماد می‌بینیم، بر اساس گروه Night Folk در بازی طراحی شده‌اند. این گروه از شخصیت‌های غیرقابل کنترل بازی، نزدیک‌ترین موجودات به زامبی‌ها هستند که بازی ارائه می‌دهد. افراد این گروه می‌توانند تله‌گذاری کنند و با خود چاقو حمل می‌کنند.
به نظر نمی‌رسد این ماد، یا هر چیزی که بشود در حال حاضر اسمش را گذاشت ویژگی‌های زیادی از این دسته افراد در بازی را تغییر داده باشد، با این حال آن‌ها در این حالت در دسته‌های پرتعدادتری نسبت به حالت عادی‌شان در بازی به بازی‌کننده حمله‌ور می‌شوند.
بازی Red Dead Redemption 2 سال گذشته برای کنسول‌ها عرضه شد و حدودا یک ماه است که برای رایانه‌های شخصی نیز عرضه شده است. حالا به همیت مادنویسان زامبی‌ها به Red Dead Redemption 2 اضافه شده‌اند.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2019/12/02، 11:01 AM
راکستار می‌گوید بخش اعظمی از مشکلات نسخه کامپیوتر Red Dead Redemption 2 رفع شده

[تصویر:  573773-RDR2-w850.jpg]

بازی Red Dead Redemption 2 اخیرا برای کامپیوترهای خانگی منتشر شده و از طریق چند پلتفرم به جز استیم در دسترس است. البته تنها چهار روز دیگر این بازی روی استیم هم قرار خواهد گرفت، و در همین بین راکستار مشغول اصلاح ایرادات و رفع مشکلات اجرا روی پی‌سی است.

راکستار مدعی است طی این هفته مجموعه‌ای از آپدیت‌های متمادی و مختلف منتشر کرده که هم وضعیت راکستار لانچر (که خودش عمده ایرادات را موجب شده بود) را اصلاح می‌کند و همچنین همخوانی بازی با درایورهای انویدیا را موجب می‌شود. ناشر در این رابطه می‌گوید «بخش اعظمی از معضلات عملکرد بازی تاکنون رفع شده‌اند. با این حال همچنان مشغول برطرف کردن سایر مشکلات باقی مانده هستیم».
همانطور که می‌دانید حجم مشکلات پدید آمده برای کاربران نسخه پی‌سی بازی Red Dead Redemption 2 زیاد بود و عملا برخی از علاقه‌مندان با وجود در اختیار داشتن سخت‌افزاری ایده‌آل، امکان تجربه بازی را از دست داده بودند. در همین راستا راکستار می‌‌خواهد تا جای ممکن با ارائه محتوای رایگان درون بازی، از کاربرانش دل‌جویی کند.
به همین ترتیب این هفته مجموعه ظاهر کاملا جدیدی به نام Preito Poncho (که در تصویر فوق مشاهده می‌کنید) در اختیار تمام بازیکنان Red Dead Online کامپیوتر قرار می‌گیرد. علاوه بر این آیتم‌هایی به صورت پکیج هدیه داده شده که شامل تعدادی مهمات، اسلحه و تجهیزات برای شروع کار است و در واقع کمکی به تازه واردها خواهد بود. کاربران می‌توانند این آیتم‌ها را با مراجعه به لاک‌باکس کمپ یا دفتر پست به صورت کاملا رایگان دریافت کنند.
حالا که Red Dead Redemption 2 برای پی‌سی هم منتشر شده، لازم است راکستار بیشتر هوای کاربرانش را داشته باشد؛ به نظر نمی‌رسد ارائه چند بسته کوجک تجهیزات بتواند خیلی خوشحال‌کننده به نظر برسد، خصوصا با توجه به اینکه هنوز حجم بسیار زیادی از هواداران راکستار مشغول تجربه GTA Online هستند. شاید انتشار رد دد روی استیم بتواند تا حدی به نرخ مشارکت در Red Dead Online کمک کند.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2019/12/04، 08:36 AM
بروزرسانی بزرگ ماه دسامبر Red Dead Redemption 2 برای PC مختلف منتشر شد

[تصویر:  91837bdb9c0ed0de3644975ceff078f1_XL.jpg]

همان طور که راک استار قبل‌تر وعده داده بود، با ورود به ماه دسامبر بروزرسانی بزرگ جدیدی را برای بازی زیبای Red Dead Redemption 2 منتشر کرده است. هدف از بروزرسانی ماه دسامبر این بازی، بهینه‌سازی‌های مختلف، ارتقا پایداری، کاهش کرش‌های ناگهانی بازی و رفع دیگر مشکلات گزارش شده توسط کاربران بوده است. ماه گذشته بود که استودیو راک استار این بازی را برای پلتفرم PC منتشر کرد که مشخص شد این عرضه بی عیب و نقص بوده و مشکلات متعددی را کاربران از تجربه آن بر روی کامپیوتر شخصی گزارش دادند.

به طور مثال تعدادی از کاربران به طور کلی قادر به اجرای بازی بر روی PC نبوده اند و تعدادی دیگر برای اجرای بازی مجبور به غیر فعال سازی هسته‌های پردازنده شده اند. پیش از این بروزرسانی‌های دیگری نیز برای این بازی برای رفع مشکلات منتشر شده بود و حالا این بروزرسانی بزرگ افزایش پایداری کلی بازی را به دنبال دارد. همچنین با این بروزرسانی برخی از کرش‌های متفاوت ناگهانی به همراه بعضی از مشکلات بخش گرافیکی بازی رفع شده‌اند.
از جمله مشکلات و باگ‌های بازی که به واسطه بروزرسانی ماه دسامبر رفع می‌شوند باید به بهینه سازی رفع مشکلی که باعث کرش بازی بعد از پر شدن حافظه، رفع مشکل ذخیره نشدن بازی در بعضی مواقع و از دست رفتن پیشرفت بازی، رفع مشکل کرش بازی در طول Landing Page هنگام شروع بازی، بهینه سازی مشکل کرش بازی بر روی برخی سخت افزارهای خاص، بهبود عملکرد بازی و رفع مشکل کرش آن بر روی سیستم‌های مجهز به کارت گرافیک GTX 970 انویدیا، رفع مشکل کرش بازی هنگام اجرای ابزار بنچمارک بر روی سیستم‌های پائین رده، رفع مشکل عدم سازگاری با ویندوز 1090 بروزرسانی ماه نوامبر 2019، رفع مشکل تکه تکه شدن صدای بازی در نرخ فریم های بالا، رفع مشکل پیکسلی شدن صحنه‌ها در سایه در طول پخش برخی از سکانس‌های سینمایی و غیره اشاره کرد.
Red Dead Redemption 2 هم اکنون به طور جهانی برای پلتفرم‌های پلی استیشن 4، ایکس باکس وان و کامپیوترهای شخصی در دسترس است.

سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by: asghar
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
موضوع‌ها: 525
اعتبار: 2
محل زندگی: gorgan
Given 98 thank(s) in 84 post(s)
2021/07/03، 07:43 AM
Red Dead Redemption 2 به سرویس PS Now اضافه می‌شود؟

[تصویر:  red-dead-online-f-1024x576-1.jpg]

با توجه به کلیپ کوتاه تبلیغاتی که اخیرا در فضای مجازی منتشر شده، به نظر می‌رسد Red Dead Redemption 2 و Judgement بخشی از سرویس پلی استیشن Now‌ در ماه جولای باشند.

سونی قرار است به زودی بازی‌های جدید سرویس PS Now را معرفی کند اما بر اساس یک کلیپ تبلیغاتی که در فیسبوک و ردیت دست به دست می‌شود، احتمالا برنامه سونی لو رفته است. اگر کلیپ مذکور اطلاعات صحیحی در اختیارمان قرار دهد، Judgment تا روز چهارم اکتبر و Red Dead Redemption 2 تا اول نوامبر بخشی از سرویس پلی استیشن خواهند بود.
[تصویر:  setjkoj.png]
از سوی دیگر عناوینی مثل God of War، Nioh 2 و Moving Out برای مدت خیلی طولانی‌تری در این سرویس باقی می‌مانند. علاوه بر این‌ها شاهد بازی‌های دیگری در سرویس نیز هستیم:
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Team Sonic Racing
  • Virtua Fighter: 5 Ultimate Showdown
  • Slay the Spire
  • Sonic Mania
  • Sonic Forces
سونی در اکتبر ۲۰۱۹ قیمت‌های پلی استیشن Now را به شکل قابل توجهی کاهش داد تا رقابت بهتری با دیگر سرویس‌ها داشته باشد. همچنین این شرکت تصمیم گرفت بازی‌های AAA و محبوب بیشتری راهی سرویس خود کند؛ بازی‌هایی که معمولا برای یک مدت محدود در دسترس قرار می‌گیرند.
God of War در میان همین عناوین بزرگ با زمان محدود بود و کنار آن نام‌هایی چون GTA V، Infamous Second Son و Uncharted 4: A Thief’s End نیز مشاهده می‌شد. کتابخانه سرویس پلی استیشن Now شامل ۷۰۰ بازی پلی استیشن ۲، ۳ و ۴ می‌شود که قابلیت استریم آن‌ها روی پلی استیشن ۴، ۵ و پی‌سی وجود دارد. همچنین سیصد بازی پلی استیشن ۴ نیز در این سرویس وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را دانلود و روی کنسول خود تجربه کنید.

سایت سورنا 
ما را درشبکه ها اجتماعی دنبایل کنید 
آیدی کانال سورنا @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
آیدی اینستاگرام @gnsorena
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ