• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › سلامت › طب سنتی داروهای گیاهی v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
› عفونت را به روش ابن سینا درمان کنید

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
عفونت را به روش ابن سینا درمان کنید
omidrock آفلاین
مدیرکل
*******
ارسال‌ها: 5,948
موضوع‌ها: 2,686
تاریخ عضویت: Jul 2018
اعتبار: 16
محل زندگی: گرگان
جنسیت: مرد
Thanks: 4484
Given 217 thank(s) in 212 post(s)
#1
2018/07/31، 11:59 AM
[تصویر:  traditional-medicine-005.jpg] ابن‌سینا دود عنبر‌ نسارا را برای بیماریهای مختلفی تجویز می‌کرده است

 
درمان عفونت به روش ابن سینا
"عنبر نسارا" سرگین الاغ ماده (به‌گویش محلی ماچه‌الاغ) است که در بهار جمع‌آوری می‌شود.

ابن‌سینا دود عنبر‌ نسارا را برای بیماریهای مختلفی تجویز می‌کرده است؛ در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اجزای عنبر‌نسارا با استفاده از روش "کروماتوگرافی" از یکدیگر جدا و تأیید شد که عنبر نسارا خواص آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌باکتریال (ضدباکتریایی)، ضدقارچ و ضدالتهابی و خواص ضدمیکروبی دارد!

الاغ ماده در فصل بهار از بهترین گیاهان دارویی تغذیه می‌کند و دود کردن آن در واقع یعنی دود کردن صدها گیاه دارویی مختلف به‌صورت یکجا؛ این دود هیچ اثر سوئی بر بیمار ندارد البته بوی عنبرنسارا چندان خوشایند نیست.

اما چرا الاغ ماده؟ طبع الاغ ماده خنک است و طبع مریضی و عفونت گرم است؛ الاغ نر به‌عکس الاغ ماده، طبع گرم دارد به همین دلیل استفاده از پشگل الاغ نر می‌تواند بیماری را تشدید کند و پشگل الاغ ماده بیماری را آرام می‌کند.
 
[تصویر:  traditional-medicine-004.jpg] دود عنبرنسارا در درمان بسیاری از عفونت ها استفاده می شود 
 
[b]روش استفاده از عنبرنسارا
عنبر نسارا را مثل اسفند روی آتش می‌گذارند و دود خارج‌شده از آن را استنشاق می‌کنند یا اجازه می‌دهند دودِ آن با بدن (بخشی که دچار عفونت و بیماری شده) تماس داشته باشد.[/b]

دود عنبر نسارا برای درمان چه بیماری‌هایی استفاده می‌شود؟
دود عنبر نسارا در درمان سرماخوردگی، درمان سینوزیت، درمان میگرن و سردرد، درمان کهیر، اگزما، هر نوع خارش پوستی، در درمان و بهبود زخم ختنه، زخم‌های پس از سوختگی، در درمان خون‌دماغ، گوش‌درد و عفونت گوش، بهبود علائم صرع، کاهش خونریزی و کوتاه کردن دوره عادت ماهیانه بانوان استفاده می‌شود.

همچنین دود عنبر نسارا باعث از بین بردن عفونت‌های واژینال (دود باید با بدن تماس پیدا کند)، از بین بردن قارچ پوستی و قارچ واژینال و کیست، درمان و کاهش عوارض بواسیر، دندان‌درد به‌خصوص اگر ناشی از عفونت باشد، می‌شود.
 
دود عنبر نسارا فرآیند زایمان طبیعی را آسانتر می‌کند، به دفع جنین مرده از بدن زنان کمک می‌کند، کمک قابل توجه به مشکلات تنفسی مثل آلرژی فصلی و تنگی نفس، از بین بردن دانه‌های آبله‌مرغان، از بین بردن گل‌مژه و عفونت چشم، از بین بردن ویروس‌های معلق در هوا (ضدعفونی کردن فضای داخل اتاق)، جلوگیری از واگیر بیماری‌ها، کمک به درمان مخملک، سیاه‌سرفه یا یرقان کودکان می‌کند و تبخال را برطرف و از ترکیدن تبخال پیشگیری می‌کند.

منبع:
tasnimnews.com
سایت گیمنت سورنا 
آیدی کانال تلگرام @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
فروشگاه گیمنت سورنا در ایسام

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
ما را دنبال کنید:
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه شده توسط ParsanIT.ir

برو بالا