• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › انجمن ورزشی › ورزش های توپی › فوتبال › اخبار حواشی باشگاه لیورپول - FC LiverPool

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخبار حواشی باشگاه لیورپول - FC LiverPool
omidrock آفلاین
مدیرکل
موضوع‌ها: 2,686
اعتبار: 16
محل زندگی: گرگان
Given 217 thank(s) in 212 post(s)
2020/12/21، 08:54 AM
مربیگری و دندان‌های کامپوزیت و موی ترمیم شده
یورگن کلوپ این گونه پول پارو می‌کند!

یورگن کلوپ با قهرمانی در لیگ قهرمانان فوتبال اروپا و لیگ برتر انگلیس با لیورپول، به پدیده‌‌ای در جهان فوتبال تبدیل شده است. 
[تصویر:  01555558.jpg]
به گزارش ورزش سه ، این مربی کاریزماتیک آلمانی اما پیش از این هم یک چهره تبلیغاتی بود. او حالا قراردادهای تجاری متعددی دارد که بر خلاف بازیکنان، برای یک مربی فوتبال اتفاق رایجی نیست.

اغلب مربیان فوتبال درآمدشان محدود به دستمزدی است که از باشگاه کارفرمای خود دریافت می‌کنند. درآمدهای تجاری معمولاً سهم کمتری از کل درآمد آن‌ها دارد. هر چند یورگن کلوپ که قراردادش با لیورپول را تا سال ۲۰۲۴ تمدید کرده، با دستمزد سالیانه ۱۰ میلیون پوند جزو پردرآمدترین مربیان انگلیس است، اما نکته قابل توجه درمورد سرمربی سابق بوروسیا دورتموند، میزان درآمدهای تجاری اوست.

کلوپ کارش را به عنوان مربی سال ۲۰۰۱ در باشگاه کوچک ماینس شروع کرد و این تیم را با فوتبالی شگفت‌انگیز و نو در آلمان، به دسته اول بوندس‌لیگا رساند. او سال ۲۰۰۸ سرمربی بوروسیا دورتموند شد و با این تیم دو سال پیاپی بالاتر از بایرن مونیخ قهرمان آلمان شد. در نهایت هم در سال ۲۰۱۵ به لیورپول رفت و جانشین برندن راجرز شد و بعد از قهرمانی در اروپا به انتظار ۳۰ ساله این باشگاه پرطرفدار برای قهرمانی در لیگ برتر پایان داد.

*جراحی زیبایی برای برندسازی 

در این ۱۸ سال کلوپ با فوتبالی جذاب و موفق، واکنش‌های پرشورش کنار زمین، رفتار خودمانی و راحت و اظهارنظرهای صادقانه و روراست، طنز دلنشین و سخنان نغزش، به یک برند شخصی جذاب تبدیل شده است.
او آگاهانه به این برند می‌رسد و آن را مدیریت می‌کند. به عنوان نمونه کلوپ در دوران مربیگری بوروسیا دورتموند همواره کلاهی به سر داشت که روی آن کلمه "Pöhler" نوشته شده بود. حتی اغلب آلمانی‌ها هم باید معنی این لغت را جست‌وجو کنند. در زبان محلی منطقه کارگری "رور" که دورتموند هم در آن واقع شده، به بازیکنان فوتبال خیابانی "پولر" گفته می‌شود. او با این کلاه سعی داشت بر وجه خودمانی و فوتبالی شخصیت‌اش تاکید کند.

[تصویر:  01555556.jpg]

کلوپ در این مدت حتی تلاش کرده با تغییر هدفمند ظاهر خود به این برند شخصی‌ بیشتر هم برسد و آن را را از لحاظ زیبایی‌شناسی نیز جذاب‌تر کند. چند سال پیش او ابتدا مو کاشت و سپس دندان‌هایش را با عمل زیبایی سفید کرد. حتی مدل قالب‌های عینک‌‌اش هم به‌روز‌تر است. همه این اقدامات هدفمند و در جهت بهبود این برند شخصی جذاب بوده است.

برند یورگن کلوپ حالا آن قدر جذاب است و در بازار جواب می‌دهد که شرکت‌ها تمایل دارند از طریق پیوند با این برند در بازاریابی به اهداف خود برسند.
کلوپ در یکی از تبلیغات بانک‌ آلمانی فولکس‌بانک سال ۲۰۱۲ بعد از دومین قهرمانی‌اش با بوروسیا دورتموند گفته بود: "من به این اعتقاد ندارم که ترس از شکست تو را بیشتر از اشتیاق به بردن به یک برنده تبدیل می‌کند. این اشتیاق به بردن است که طمع را در تو بیدار می‌کند."

[تصویر:  01555560.jpg]
هرچه که گذشته کلوپ جذابتر هم شده است.این بخشی از مربیگری و ذات و نمایش در فوتبال است.

*نجوای کلوپ پول می‌سازد
حالا این یورگن کلوپ است که شرکای تجاری خود را انتخاب می‌کند. چیزی که برای یک مربی فوتبال مساله رایجی نیست. چندین شرکت بزرگ با کلوپ محصولات خود را تبلیغ می‌کنند. در پیام‌های بازرگانی میان برنامه شبکه‌های تلویزیونی آلمان او همواره حضور دارد. یک بار تبلیغ شرکت مدیریت دارایی را می‌کند، یک بار تبلیغ خودرو و ماشین ریش‌تراشی، گاهی تبلیغ نوشابه و جدیداً هم تبلیغ بازی کامیپوتری "فوتبال منجر".

شرکت نوشابه‌سازی آلمانی "اردینگر" به نوشته رسانه‌های آلمانی سالی دو میلیون یورو به کلوپ می‌دهد که برای قرارداد تجاری یک مربی فوتبال مبلغ بسیار بالایی به حساب می‌آید.
تبلیغات و برنامه‌های بازاریابی اسپانسرهای کلوپ هم همواره هماهنگ با شخصیت او تعریف می‌شوند. معروف‌ترین شریک تجاری کلوپ، خودروساز آلمانی "اوپل" است که بعد از قهرمانی لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا، کنار عکسی از او طنزآمیز نوشت: "او آقای خاص ماست."

[تصویر:  01555559.jpg]

اشاره این تبلیغ به کنفرانس مطبوعاتی‌ای بود که کلوپ در آغاز کارش در لیورپول داشت و گفت از او نباید انتظار معجزه داشت و با کنایه به ژوزه مورینیو که در چلسی گفته بود "آقای خاص" است، خود را "آقای معمولی" معرفی کرده بود.
شرکت آلمانی مشاوره مدیریت دارایی DVAG هم ایده عجیبی در قرارداد با کلوپ داشته و آن را صرفاً به تبلیغات خدمات‌‌ خود در رسانه‌ها محدود نکرده است.
کلوپ با این شرکت توافق کرده تا "کوچینگ" (هدایت) کارمندانش را هم برعهده بگیرد. این شرکت برای کارمندان و مشتریان خود یک سری همایش آموزشی تحت عنوان "نجوای کوچ" برگزار کرد. در اولین سمینار این سری یورگن کلوپ سخنرانی و آن را گشایش کرد.

قرارداد جنجالی با آدیداس،در تضاد با لیورپول!
اما شاید بحث‌برانگیزترین قرارداد تبلیغاتی شخصی یورگن کلوپ، توافقش با تولیدکننده ورزشی آلمانی آدیداس باشد. او که پیش از این با پوما، دیگر شرکت آلمانی و بعد از آن با کمپانی ورزشی آمریکایی نیوبالانس قرارداد داشت، سه ماه پیش با آدیداس قرارداد جدیدی بست.

[تصویر:  01555557.jpg]

این توافق ممکن است در ماه‌های آینده بحث‌های زیادی ایجاد کند، چون از این فصل اسپانسر تامین‌کننده پوشاک باشگاه لیورپول، کارفرمای کلوپ، شرکت آمریکایی نایکی، رقیب اصلی شرکت آدیداس است. این دو کمپانی سابقه‌ای دیرینه در این دارند که به بازارهای یکدیگر حمله می‌کنند و بارها پیش آمده که نایکی حامی مالی شخصی بازیکنانی شود که در تیم‌های با لباس آدیداس بازی می‌کنند و بالعکس. اما چنین تقابلی کمتر بین سرمربی یک تیم با باشگاه پیش آمده بود.

آدیداس در حالی با کلوپ قرارداد بسته که کنار زمین و در حین حضورهای رسمی به عنوان سرمربی لیورپول، او اجازه نخواهد داشت برند آدیداس را به نمایش بگذارد.
منبع : بی بی سی
سایت گیمنت سورنا 
آیدی کانال تلگرام @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
فروشگاه گیمنت سورنا در ایسام

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2020/12/21، 08:59 AM
افشاگری ستاره مصری
نارضایتی محمد صلاح و قصد لیورپول برای فروش او

همبازی سابق محمد صلاح در تیم ملی مصر می‌گوید صلاح از شرایط خود در لیورپول ناراضی است و باشگاه هم به فروش او فکر می‌کند.
[تصویر:  01555576.jpg]
به گزارش "ورزش سه"، محمد ابوطریقه ستاره سابق تیم ملی مصر که سابقه هم‌تیمی بودن با محمد صلاح در تیم ملی کشورش را دارد می‌گوید صلاح این روزها از شرایطش در لیورپول راضی نیست و از آن طرف هم باشگاه به جای اینکه به دنبال راضی کردن صلاح باشد تصمیم گرفته امکان فروش او را بررسی کند.

[تصویر:  01554922.jpg]

[size=undefined]
ابوطریقه در مصاحبه با شبکه بی‌این می‌گوید صلاح بیش از هر چیز به دلیل اینکه در دیدار اخیر لیورپول با مایتلند دانمارک در لیگ قهرمانان بازوبند کاپیتانی به او داده نشده بود ناراحت است اما البته ناراحتی او دلایل دیگر و مهمتری هم دارد.[/size]

این ستاره سابق مصری در این باره گفت: " من با صلاح تماس گرفتم و درباره شرایطش در لیورپول با او حرف زدم. صلاح ناراضی است اما این هیچوقت روی عملکرد او در میدان تاثیر منفی نمی گذارد".

[تصویر:  01555575.jpg]

ابوطریقه در ادامه اضافه کرد: " من می دانم که صلاح در لیورپول ناراحت است. او دلایل این ناراحتی‌اش را به من گفت ولی صحبتهایش رازهایی پیش من هستند و من نمی توانم به صورت عمومی درباره آنها صحبت کنم. یکی از مسائلی که صلاح را عصبانی کرده این بوده که در بازی با مایتلند کاپیتان تیم نشده".
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2020/12/21، 09:00 AM
راز شادی بعد از گل ستاره لیورپول فاش شد (عکس)

سادیو مانه گلی که در برابر کریستال پالاس به ثمر رساند را به پدربزرگ یکی از هواداران لیورپول تقدیم کرد.

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول در هفته چهاردهم رقابت های لیگ برتر انگلیس با یک بازی خوب و یک طرفه، با نتیجه هفت بر صفر از سد میزبان خود کریستال پالاس گذشت. در این بازی که در ورزشگاه سلهارست پارک برگزار شد، سه امتیاز را به حساب شاگردان یورگن کلوپ واریز کرد.

[تصویر:  01555500.jpg]
[size=undefined]

[/size]

در این بازی، سادیو مانه موفق شد پس از هشت بازی برای لیورپول گلزنی کند. صلاح نیز پس از ورود به بازی، دو گل زد و یک پاس گل زد. عملکرد صلاح باعث شد تا خنده ای تلخ بر صورت روی هاجسون سرمربی کریستال پالاس خشک شود.

اما سادیو مانه مهاجم 28 ساله و سنگالی لیورپول، پس از گلی که به ثمر رساند شادی ویژه ای انجام داد. شادی ای که بعد از بازی مشخص شد بخاطر قولی بوده که مانه به یکی از هواداران لیورپول داده بود.
این مهاجم سنگالی بعد از اینکه هشت مسابقه در لیگ برتر را بدون گل زده پشت سر گذاشته بود، در دقیقه 35 دیدار مقابل کریستال پالاس پاس زیبای فرمینیو را به خوبی دریافت کرد و پس از یک چرخش به زیبایی دروازه کریستال پالاس را باز کرد. 

[تصویر:  01555498.jpg]
[size=undefined]

مانه در جشن و شادی بعد از گلزنی، در حالی که انگشتانش را می بوسید، به آسمان اشاره کرد. طرفداران لیورپول در فضای مجازی تصاویری از تماس ویدئویی سادیو مانه با یک طرفدار معلول لیورپول را منتشر کردند که در این ویدیو کلیپ، مانه به این طرفدار جوان گفت: شما من را می شناسید، من دوست دارم از شادی های بعد از گل کپی کنم . اگر اکنون جشن وش ادی خاصی در نظر داری به من نشان بده.

هواداری که سندرم داون دارد جشنی را که مدنظرش بود را به مانه نشان داد. او در حالیکه دستانش را می بوسید به آسمان اشاره کرد. این هوادار لیورپول که «لی» نام دارد هدفش از این کار، تقدیم گل به روح پدربزرگش بود که متاسفانه از دنیا رفته بود و او از مانه درخواست کرد پس از گلزنی، این کار را انجام دهد.

مانه دیروز پس از باز کردن دروازه کریستال پالاس به قولی که به هوادار لیورپول داده بود، عمل کرد. او انگشتان خود را بوسید و به آسمان اشاره کرد و این گلش را به روح پدر بزرگ لی تقدیم کرد.

[/size]

[تصویر:  01555499.jpg]
[size=undefined]

اکانت رسمی باشگاه لیورپول ویدیوی این مکالمه را در اواخر ماه نوامبر منتشر کرد، بنابراین مدتی است که لی از این مهاجم 28 ساله خواسته است تا پس از گلزنی، این جشن را برگزار کند، اما مانه در این مدت موفق به گلزنی نشده بود. قبل از بازی مقابل کریستال پالاس، آخرین گل مانه در ابتدای ماه نوامبر در لیگ قهرمانان برابر آتالانتا به ثمر رسیده بود.

او پس از برگزاری 8 بازی بالاخره موفق شد دروازه حریف را باز کرده و به قولی که داده بود، عمل کند. البته سادیو مانه در این بازی در دقیقه 57 از زمین مسابقه بیرون رفت و جای خودش را به محمد صلاح داد. تعویضی که به مذاق مانه خوش نیامد و او با عصبانیت زمین بازی را ترک کرد.

[/size]

[تصویر:  01555502.jpg]
[size=undefined]

هر چند ناراحتی مانه پس از تعویض به وضوح مشخص بود اما یورگن کلوپ بعد از بازی گفت همه چیز خوب است. کلوپ به BT Sport گفت: مانه عصبانی نبود زیرا صلاح در حال آمدن بود. آنها آنچه را که من می گویم انجام می دهند اما آنها انسان هستند و ممکن است واکنش نشان دهند. ما بعد از بازی صحبت کردیم و سادیو کاملا خوب بود.

[/size]

[تصویر:  01555501.jpg]
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2020/12/21، 09:03 AM
نامه احساسی یورگن کلوپ خطاب به کاپیتان لیورپول

یورگن کلوپ در مراسم انتخاب شخصیت ورزشی سال بی بی سی که جردن هندرسون کاپیتان لیورپول هم نامزد آن بود نامه پراحساس خود را خطاب به هندرسون قرائت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، دیشب در مراسم انتخاب شخصیت ورزشی سال شبکه بی بی سی که جردن هندرسون کاپیتان لیورپول یکی از نامزدهای آن بود یورگن کلوپ سرمربی هندرسون در لیورپول نامه‌ای را قرائت کرد که به قلم خود برای کاپیتانش نوشته بود. نامه‌ای احساسی که بسیار مورد توجه قرار گرفت.

هندرسون به دلیل نقش مهمش در قهرمانی سال گذشته لیورپول در لیگ برتر برای دریافت این جایزه نامزد شده بود.

[تصویر:  01555568.jpg]

یورگن کلوپ در مراسم دیشب فاش کرد که هندرسون بعد از قهرمانی سال گذشته تیمش نامه‌ای به تک تک بازیکنان لیورپول نوشته بوده و حالا نوبت او است که در مقابل نامه‌ای که برای کاپیتانش نوشته را قرائت کند. متن نامه یورگن کلوپ که توسط او خوانده شد به این شرح بود:

" سلام رفیق. سلام به کاپیتان ما. وقتی پارسال قهرمان لیگ برتر شدیم تو نامه‌ای شخصی برای تک تک بازیکنان تیم و من نوشتی. خب حالا نوبت من است. من هم این نامه را برای تو می نویسم".

[تصویر:  01555567.png]

کلوپ در ادامه این نامه برای هندرسون نوشت: " در لیورپول می گویند ما یک ابرستاره نداریم. ستاره ما تیم ما است. این واقعیت است. ولی تو ابرستاره ای هستی که ما را به چنین تیمی تبدیل می کنی. جردن، خیلی ها اغلب کیفیت تو را نادیده می گیرند. ولی من و هم تیمی‌هایت هرگز مرتکب این اشتباه نمی شویم. بعد از سفر دشوار و پر از موانعی که داشتیم همه می توانند ببینند که تو چه شخصیت و توانی داری. تو بسته کاملی از همه عوامل موفقیت هستی. تو کاری کردی 30 سال صبر باشگاه به پایان برسد و این کار را با شکوه و فروتنی انجام دادی. تو یک ورزشکار و فوتبالیست در کلاس جهانی هستی ولی از آن مهمتر انسانی بی‌نظیری. به خاطر همه چیز متشکرم رفیق. امیدوارم سال 2021 برایت یک سال عالی باشد. با عشق، یورگن".
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان