• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › انجمن ورزشی › ورزش های توپی › فوتبال › اخبار حواشی باشگاه پرسپولیس

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 … 9 بعدی »
پرش به صفحه 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخبار حواشی باشگاه پرسپولیس
omidrock آفلاین
مدیرکل
موضوع‌ها: 2,686
اعتبار: 16
محل زندگی: گرگان
Given 217 thank(s) in 212 post(s)
2018/08/20، 06:14 AM
رکورد جالب الدحیل در لیگ ستارگان قطر

رقیب پرسپولیس بعد از 52 هفته متوقف شد
توقف بدون گل قهرمان سه گانه قطر مقابل الریان در بازی های هفته سوم لیگ ستارگان رکورد عجیبی برای این باشگاه به ثبت رساند.
به گزارش "ورزش سه"، الدحیل رقیب هفته آینده پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا شب گذشته در حالی مقابل الریان به تساوی بدون گل رسید که بنا به اعلام رسانه های این کشور شاگردان نبیل معلول بعد از 52 هفته یک بار دیگر مقابل حریف خود با تساوی بدون گل متوقف شدند.

به نوشته روزنامه استادالدوحه آخرین بار الدحیل ژانویه 2014 مقابل همین الریان با تساوی بدون گل متوقف شده بود و از آن پس دیگر در هیچ کدام از دیدارهای خود در لیگ ستارگان با تساوی 0-0 به کار خود پایان نداده بود تا این که دوباره الریانی ها موفق شدند این رکورد را بشکنند و بعد از 52 بازی قهرمان سه گانه قطر را در خانه اش متوقف کنند.

الدحیل هفته آینده در خانه به مصاف پرسپولیس ایران می رود تا بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی را برگزار کند از همین رو توقف شب گذشته آنها مقابل الریان باعث شد تا نگرانی ها پیرامون وضعیت این تیم همین طور ستاره های مصدوم و غایبی که دارد به اوج خود برسد.
سایت گیمنت سورنا 
آیدی کانال تلگرام @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
فروشگاه گیمنت سورنا در ایسام

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/20، 06:15 AM
گرد و خاک تمرین پرسپولیس را بهم ریخت (عکس)

سرخپوشان امروز در شرایطی عجیب تمرین خود را در استادیوم شهید کاظمی پشت سر گذاشتند.
به گزارش “ورزش سه”، بعد از اینکه دود کارخانه‌ها و سوزاندن زباله‌ها در اطراف محل تمرین پرسپولیس برای این تیم دردسرساز شده بود و با درخواست مدیران باشگاه تا حدودی این مساله برطرف شد، امروز تمرین این تیم تحت شعاع گرد و خاک شدید قرار داشت.

گرد و خاک شدید در تمرین امروز باعث شد تا بازیکنان با مشکل بزرگی مواجه شوند و مجبور شوند بار‌ دیگر از ماسک برای فرار از این اتفاق استفاده کنند.

عکس: مهدی ابراهیمی

[تصویر:  01328724.jpg]
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/21، 04:10 AM
مدیران باشگاه امیدوار به کمیسیون ماده 251 مکرر
6 میلیارد؛ بدهی نهایی پرسپولیس
[تصویر:  01318098.jpg]
جلسه امروز هیات مدیره باشگاه پرسپولیس حول مسائل مالی و پرداخت مطالبات و پیگیری بدهی مالیاتی برگزار شد.
به گزارش "ورزش سه"، جلسه هفتگی اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس امروز با حضور اعضا برگزار شد و طی آن درباره مسایل مختلف از جمله پیگیری بدهی مالیاتی باشگاه در کمیسیون ماده 251 مکرر ، بحث و تبادل نظر شد.
در این نشست ابتدا درباره بدهی های باشگاه که باید برای اخذ مجوز حرفه ای سازی تسویه شود بحث و گفتگو صورت گرفت. رقم باقیمانده برای این منظور با توجه به ارقام پرداختی و تخفیف های گرفته شده، 6 میلیارد تومان اعلام و درباره نحوه تامین اعتبار مورد نیاز برای حل و فصل این موارد ، بحث و تبادل نظر شد.
اعضاء همچنین درباره پرداخت اولیه این فصل به بازیکنان صحبت و تامین آن از طریق درآمد اسپانسری باشگاه را پیگیری کردند.
تعیین وضعیت بدهی مالیاتی باشگاه که تعهد سنگین مالی را به بار آورده است و پیگیری این موضوع از کمیسیون ماده 251 مکرر از دیگر موارد مطروحه در این نشست بود .در این ارتباط همچنین خود وزارت ورزش و جوانان با توجه به این که باشگاه هایی چون پرسپولیس همیشه با هزینه های بیش از درآمد روبرو بوده اند، مسایل را پیگیری می کند.
ناهنجاری های موجود در ورزشگاه ها که در هفته های اخیر نمود بیشتری داشته است نیز از دیگر مسایل طرح شده در نشست امروز بوده است.
سفر به قطر برای بازی با الدحیل و برنامه ریزی های مربوط به آن چون اخذ ویزا، بلیت هواپیما، محل تمرین ، هتل و سایر تدارکات مربوط به این سفر نیز از جمله مواردی بود که هیات مدیره درباره آن ها تصمیم گیری کرد.

* طبق مفاد ماده 251 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم،مودیان مالیاتی (اعم از حقیقی یا حقوقی) می توانند نسبت به مالیاتهای قطعی شده خود که در مرجع دیگری قابل طرح نباشد، به ادعای غیرعادلانه بودن مالیات مستنداً به مدارک و دلائل کافی(پس از تکمیل فرم درخواست رسیدگی) عنوان وزیر محترم امور اقتصادی ودارایی شکایت نموده و تقاضای رسیدگی مجدد خود را به دبیرخانه مرکزی وزارت امور اقتصادی و دارایی تسلیم نمایند. پس از بررسی مدارک و تهیه گزارش عنوان وزیر محترم ،طرح شکایت واصله در هیأت ماده 251 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم منوط به اظهار نظر و دستور وزیر محترم خواهد بود.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/21، 04:12 AM
تغییر زمان بازی پرسپولیس – الدحیل

با توجه به ایام سوگواری روز تاسوعا، باشگاه پرسپولیس درخواست خود برای تغییر زمان جدال برگشت مقابل الدحیل را به کنفدراسیون آسیا ارسال کرد که مورد موافقت قرار گرفت.
[تصویر:  01327962.jpg]

به گزارش "ورزش سه"، مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس خبر از تغییر در زمان بازی برگشت این تیم مقابل الدحیل قطر در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان آسیا داد.

پندار خمارلو، مدیر روابط عمومی پرسپولیس در این رابطه گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا با توجه به اعلام موافقت باشگاه الدحیل با درخواست باشگاه پرسپولیس برای برگزاری بازی برگشت دو تیم ، یک روز زودتر از زمان اعلام شده موافقت کرد و به این ترتیب، این بازی به جای سه شنبه 27 شهریور که شب تاسوعای حسینی بود در تاریخ 26 شهریور برگزار می شود. ما از همان زمان قرعه کشی مسابقات که با این مساله روبرو شدیم، موضوع را مطرح کردیم که در این مسیر روابط بینالملل فدراسیون و آقای تاج هم به کمک آمدند. در ابتدا طرح جابجا شدن بازی رفت و برگشت مطرح بود که مورد موافقت باشگاه و فدراسیون نبود ودر ادامه با توجه به اعلام موافقت باشگاه الدحیل، کنفدراسیون با جلو افتادن بازی موافقت کرد تا بازی روز دوشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار شود.

وی در اینباره که چه برنامه‌ای برای بازی مقابل نساجی با توجه به تغییر زمان جدال با الدحیل خواهند داشت نیز گفته: با توجه به کم شدن فاصله دو بازی، برای جابجایی بازی با نساجی مازندران نیز درخواست ارایه شده است.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/26، 06:46 AM
الدحیل - پرسپولیس؛ در ورزشگاه مجهز به کولر + تصاویر
[تصویر:  f3d358863d1ea79c63da153215259586_240_150_cropCenter.jpg]
وبسایت رسمی برنامه نود - سرپرست تیم فوتبال الدحیل قطر در آستانه بازی مقابل پرسپولیس گفت: کولرهای ورزشگاه هوا را خنک می‌کنند و تماشاگران می‌توانند در شرایطی ایده‌آل از تیم محبوب‌شان حمایت کنند.
به گزارش وب‌سایت نود و به نقل از تسنیم، اسماعیل احمد، سرپرست تیم فوتبال الدحیل قطر در آستانه دیدار روز سه شنبه با پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: هیچ بازی آسانی در لیگ قهرمانان خصوصاً در این مرحله وجود نخواهد داشت. پرسپولیس را به‌خوبی می‌شناسیم و می‌دانیم که ایرانی‌ها انگیزه زیادی برای این مرحله دارند، با وجود این، به توان خودمان و بازیکنان‌مان ایمان داریم، می‌دانیم بازیکنان خوبی در اختیار داریم و باید با این ستاره‌ها به حضور در نیمه‌نهایی فکر کنیم.
او اظهار داشت: می‌خواهیم بهترین نتیجه را کسب و در بازی رفت کار صعود را تمام کنیم، چون این مسابقه خانگی اهمیت زیادی دارد. از همه هواداران‌مان برای حضور در ورزشگاه خلیفه دعوت می‌کنم. فوتبال‌دوستان قطری در این‌گونه رویدادهای بین‌المللی همیشه نمایندگان فوتبال قطر را یاری کرده‌اند، این‌بار هم منتظر آنها هستیم. شرایط جوی ورزشگاه هم بسیار ایده‌آل است. کولرها دمای ورزشگاه را به درجه ایده‌آل می‌رساند و هواداران از این ناحیه مشکلی نخواهند داشت به همین منظور انتظار داریم استقبال خوبی از این بازی صورت بگیرد.
[تصویر:  600x340x,PD8,PA7,PD8,PB3,PD8,PAA,PD8,PA7...5JXcMw.jpg]
[تصویر:  600x399x,PD8,PA7,PD8,PB3,PD8,PAA,PD8,PA7...PnPm-W.jpg]
[تصویر:  600x398x,PD8,PA7,PD8,PB3,PD8,PAA,PD8,PA7...GBSaB7.jpg]
۱۸۷۰
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/26، 07:38 AM
برانکو؛ به منشا آماده یک سال قبل نیازمندیم (عکس)
اکنون پرسپولیس بیشترین نیاز به گادوین منشا یک سال قبل را دارد؛ مهاجمی که با انگیزه و آمادگی بالای خود در بدو حضورش در جمع سرخ‌ها، معادلات مرحله یک چهارم را تغییر داد.
به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس از مرحله گروهی لیگ قهرمانان صعود کرده بود و مهدی طارمی بهترین مهاجم این تیم لقب گرفته بود و سودای آقای گلی داشت. با این حال برانکو در یک انتقال هیجان انگیز گادوین منشا را نیز به خدمت گرفته بود تا یکی از برترین خطوط حمله لیگ ایران را در اختیار داشته باشد.
پرسپولیس مقابل الاهلی عربستان باید در مرحله یک چهارم حاضر می‌شد و جدال رفت را به عنوان شبهه میزبان در عمان از حریف پذیرایی می‌کرد. بازی برخلاف انتظار برانکو و تیمش پیش رفت و آنها با دو گل از حریف عقب افتادند. برانکو اما در یکی از جذابترین و خاطره انگیزترین تعویض‌های خود با خروج فرشاد احمدزاده، محسن مسلمان و مهدی طارمی و در شرایطی که همه شوکه شده بودند، کمال کامیابی نیا، بشار رسن و گادوین منشا را به بازی فراخواند. حاصل آن دو گل بود که روی حرکات این سه بازیکن ترتیب داده شد و شجاع خلیل زاده و منشا زننده آن بودند. پرسپولیس به یک تساوی ارزشمند رسید و هرچند شرایط همچنان برای بازی برگشت متزلزل بود.

[تصویر:  01330772.jpg]
در بازی برگشت اما بار دیگر مهاجم نیجریه‌ای در نقش تاثیرگذار خود در ترکیب این تیم، یک گل دیگر برای سرخپوشان به ثمر رساند تا آنها در ثانیه‌های پایانی از حذف نجات یابند. آن هم در دیداری که سرخپوشان از دقایق ابتدایی با اخراج کامیابی نیا شرایط را سخت‌تر از گذشته می‌دیدند. منشا در اوج آمادگی خود در جدال با الهلال هم برای تیم گل زد، هرچند پرسپولیس حذف شد.

اکنون منشا کاملا از روزهای اوج خود فاصله گرفته و از اعتماد برانکو نیز خارج شده است. با این حال طی هفته‌های اخیر حضور دیرهنگام او در ترکیب و نمایش چند دقیقه‌ای کمی امیدواری برای بازگشت او شکل داده است تا بتواند یک سورپرایز بزرگ از سوی برانکو لقب گیرد. منشا که با توجه به نیمکت نشینی مداوم از انگیزه لازم فاصله گرفته، با توجه به جدال لیگ قهرمانان و هدفی که می‌تواند ترانسفر به یک تیم دیگر خارجی برای او در نظر گرفته شود، مورد توجه برانکو قرار گرفته است. برانکو امیدوار است این ستاره را بار دیگر در قامت آمادگی یک سال گذشته در اختیار داشته باشد. آمادگی او در کنار انگیزه‌ای که دارد می‌تواند برانکو و پرسپولیس را برابر الدحیل با امیدواری بیشتری برای مقابل حریف قدر خود قرار دهد.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
موضوع‌ها: 525
اعتبار: 2
محل زندگی: gorgan
Given 98 thank(s) in 84 post(s)
2018/08/31، 10:02 AM
تمرینات پرسپولیس از فردا با کریم باقری
[تصویر:  01273561.jpg]
پرسپولیسی‌ها بعد از دیدار مقابل الدحیل قطر در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان با سه روز تعطیلی از سوی برانکو مواجه شدند.
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان برانکو ایوانکوویچ بعد از شکست امیدوارکننده مقابل الدحیل با سه روز مرخصی از سوی کادرفنی مواجه شدند و از فردا تمرینات خود را در استادیوم شهید کاظمی از سر خواهند گرفت.

با توجه به مرخصی برانکو ایوانکوویچ و کادر کرواتش، تمرینات این تیم فردا صبح و زیر نظر کریم باقری از سر گرفته خواهد شد. شاگردان برانکو خود را مهیای دیدار معوقه هفته ششم برای نساجی مازندران خواهند کرد.
سایت سورنا 
ما را درشبکه ها اجتماعی دنبایل کنید 
آیدی کانال سورنا @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
آیدی اینستاگرام @gnsorena
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
موضوع‌ها: 525
اعتبار: 2
محل زندگی: gorgan
Given 98 thank(s) in 84 post(s)
2018/09/01، 06:30 AM
پذیرایی از بازیکنان پرسپولیس با مک دونالد!
اتفاق اعصاب خردکن شب بازی دحیل در قطر
[تصویر:  01331865.jpg]
باشگاه پرسپولیس در اقدامی عجیب بعد از جدال سنگین مقابل الدحیل موفق به فراهم آوردن شرایط صرف شام مناسب برای بازیکنانش نشد تا حاشیه بزرگی را در اردوی دوحه رقم بزند.
به گزارش "ورزش سه"، بعد از جدال مقابل الدحیل قطر در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان آسیا، بازیکنان پرسپولیس با حضور در محل هتل اسکان خود برای صرف شام راهی رستوران شدند اما در اتفاقی عجیب متوجه شدند باشگاه برای آنها تدارکی کامل در این زمینه ندیده است.
بازیکنان که بعد از 90 دقیقه جدال سخت و سنگین مقابل الدحیل به شدت نسبت به این موضوع عصبانی بودند، اعتراض خود را به مدیران باشگاه اعلام کردند که در نهایت تنها موفق به صرف شام مختصری در محل هتل شدند. بازیکنان این تیم که بعد از جدالی سنگین با الدحیل انتظار چنین اتفاقی را نداشتند، بعد از اینکه متوجه شدند کادرپزشکی شام کاملی در منوی رستوران برای آنها تدارک ندیده به شدت برآشفته شدند و اعتراض خود را اعلام کردند.
بعد از آن بازیکنان راهی فرودگاه شدند و در این محل با مک دونالدو مورد پذیرایی قرار گرفتند. هرچند این موضوع نیز باعث نشد تا عصبانیت آنها فروکش کند و آنها نسبت به ناهماهنگی صورت گرفته به شدت نارضایتی خود را اعلام کردند.
مصطفی قنبرپور، سرپرست تیم پرسپولیس با تایید این موضوع اینطور توضیح می‌دهد: اتفاق خاصی نبوده و اینطور نبوده که همه ناراضی و عصبانی باشند! یک ناهماهنگی شکل گرفت که باعث این اتفاق شد. البته بازیکنان به غیر از شام مختصری که در هتل صرف کردند در فرودگاه نیز با مک دونالدو خود را سیر کردند و اتفاقا اینقدر زیاد تهیه شده بود که مجبور شدیم بخشی از آن را به پرسنل فرودگاه بدهیم!
برخی بازیکنان پرسپولیس البته با توجه به رفتار غیرحرفه‌ای باشگاه در تهیه شام و تغذیه بازیکنان، با عصبانیت و اعتراض ترجیح داده بودند این شام را در فرودگاه صرف نکنند و با اعلام اینکه وجهه باشگاه و بازیکنان این تیم، این نیست که بدون صرف شام در رستوران هتل و با حضور در فرودگاه و بعد از ساعت‌ها معطلی به خوردن شام بپردازند، نسبت به این موضوع نارضایتی خود را اعلام و از دریافت آن خودداری کردند. مساله‌ای که باعث شد تا شام تهیه شده اضافه بیاید و مجبور شوند به پرسنل فرودگاه بدهند.
ورزش سه بعد از دیدار دو تیم پرسپولیس و الدحیل در جریان این اتفاق عجیب و غیرحرفه‌ای در هتل محل اقامت قرار گرفته بود اما با توجه به اینکه قصد ایجاد تنش و حاشیه برای تیم را نداشت نسبت به انعکاس آن خودداری کرده بود. با این حال بعد از گذشت 3 روز و با توجه به اظهارنظر برخی بازیکنان و مسوولان آن را منتشر کرده است.

این در حالی است که پندار خمارلو، مدیر روابط عمومی باشگاه نیز در شب بازی و زمانی که در این خصوص از او پرسش شده بود، نسبت به آن واکنش نشان داده بود و قضیه ندادن شام به بازیکنان را تکذیب کرده بود.
سایت سورنا 
ما را درشبکه ها اجتماعی دنبایل کنید 
آیدی کانال سورنا @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
آیدی اینستاگرام @gnsorena
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/09/04، 06:39 AM
از ایشان بپرسید مشکل اش با من چیست
برانکو - کی‌روش و بازهم جنجال !
[تصویر:  01328276.jpg]
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنان از اتفاق هایی که در تیم ملی افتاده ناراحت است و نسبت به دعوت نشدن بازیکنانش به تیم ملی واکنش نشان داد.
به گزارش "ورزش سه"، امروز با وجود هم زمانی تمرین پرسپولیس با تمرین تیم ملی خبرنگاران زیادی به تمرین پرسپولیس آمده بودند و می خواستند برانکو ایوانکویچ نسبت به دعوت نشدن بازیکنان تیمش به تیم ملی واکنش نشان بدهد. سرمربی قرمزها نیز سوالات خبرنگاران را بی پاسخ نگذاشت:

شانس پرسپولیس و الدحیل 50-50 است
من خیلی از نحوه بازی که انجام دادیم راضی هستم. همه تلاشمان را کردیم از پرسینگ بالا گرفته تا انسجام تیمی و میل به گلزنی که به حریف اجازه ندادیم شانس گل ایجاد کند، آن هم تیمی که دنبال قهرمانی آسیاست. واقعا بازیکنان ما بسیار زحمت کشیدند و تلاش کردند و از این بابت به آنها تبریک می گویم. البته کار خیلی خیلی سنگین خواهد بود، اگر یک ـ صفر یا صفر ـ صفر می کردیم باز هم کار سخت بود، الان هم همین طور است. اکنون شانس هر دو تیم 50 ـ 50 است و بازی سختی در انتظارمان است اما به بازیکنانم برای میل گلزنی، خواسته شان برای موفقیت و تلاششان اطمینان دارم.
باید برابر الدحیل عاقلانه بازی کنیم
بازی برگشت هم همین طور است و مهمتر از این در بازی برگشت خیلی عاقلانه تر و هوشمندانه بازی کنیم تا اجازه ندهیم غافلگیر شویم. 90 دقیقه زیاد است و ما به هر حال گل خودمان را خواهیم زد اما باید عاقل و پر انگیزه و انرژی باشیم؛ نه اینکه بدون کنترل و بی کله خودمان را به در و دیوار بزنیم.
سرمربی تیم ملی کیست؟
در مورد صحبت آقای کی روش نظری ندارم، من همانطور که گفتم فعلا نمی دانم سرمربی ایران چه کسی است و حتی نمی دانم اردوی تیم ملی تا چه زمان ادامه دارد. هیچ کس هم از فدراسیون به ما اطلاعی نداده است و نیازی نیست که من نظری بدهم این را باید از خودشان بپرسید.
در این هنگام یکی از خبرنگاران در مورد اینکه کی روش گفت بود ایران برای او و برانکو کوچک است و یکی باید در این کشور کار کند سوال کرد که سرمربی پرسپولیس به این شکل به آن پاسخ داد: ایران از آن زمان که من سرمربی تیم ملی بودم بزرگتر شده است.
واکنش به دعوت پیامکی بازیکنان تیم ملی؟
من به بیرانوند اعتماد دارم، او می توانست الکی بگوید که من می روم اردو ولی به شمال سفر می کرد. آنطور که می دانم همه جای دنیا طبق فیفا دو هفته قبل از شروع تمرینات برای اردوی تیم ملی نامه کتبی به باشگاه ها ارسال می شود و بازیکنان تیم ملی دعوت می شوند. من خیلی ناراحتم از اینکه دو تمرین او را نداشتم و شرایط مناسبی برای تمرین وجود نداشت. البته این پیش دعوت است و چند روز مانده به اردو آن موقع نامه اصلی را ارسال می کنند همانطور که برای بشار رسن از طرف کشورش نامه به باشگاه ارسال شد و اطلاع می دهند که اردو تا چه زمانی طول می کشد. بازیکن موظف است 24 ساعت بعد از اتمام اردوی ملی خودش را به باشگاه معرفی کند. اگر از یک قاره دیگر بیاید آن وقت 48 ساعت وقت دارد. این قانون فیفا است.
چه کسی بازیکنان تیم ملی را دعوت کرده؟
من نمی دانم چه کسی بازیکنان تیم ملی را دعوت کرده است چون اصلا خبر ندارم و نمی توانم نظر بدهم. من وقتی با بازیکنانم هستم  خیلی خوشحالم و نمی توانم در این مورد نظر بدهم، نمی دانم بازیکنان از فدراسیون کجا دعوت شده اند. اصلا آیا بازیکنان را دعوت کرده اند یا نه؟! به نظرم اصلا منطقی نیست که با پیامک بخواهند بازیکنان را دعوت کنند.
نمی توانم در مورد محرمی نظر بدهم
نمی دانم صادق محرمی دعوت شده یا نه و اصلا نمی توانم در این خصوص نظر بدهم چون لیست تیم ملی را ندیده ام. البته شکی در این نیست که صادق محرمی بازیکن بسیار خوبی است و کیفیت خوب خودش را نشان داده است.
هر 11 بازیکن پرسپولیس با لیاقت هستند
به نظرم هر 11 بازیکن تیم من لیاقت حضور در تیم ملی را دارند. باز هم می گویم که من لیست تیم ملی را ندیده ام و از من درباره آن سوال نکنید چون من هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم و نمی توانم نظر هم بدهم.
از کی روش بپرسید اختلاف بر سر چیست؟
من اختلافی با کسی ندارم و تا به حالا از من شنیده اید که درباره کسی نظر بدهم یا صحبتی داشته باشم. اگر کسی با من مشکلی دارد من اصلا از آن خبر ندارم. تا به حال شنیده اید که من از کسی بد بگویم؟ یا آنکه بخواهم نظری روی لیست بازیکنان بدهم؟ طبیعی است که همه بازیکنان بزرگترین آرزویشان این است که در تیم ملی بازی کنند و این مساله عادی است. دائما از من درباره کی روش و اختلافم با او سوال می پرسید ولی این را باید از ایشان سوال کنید، واقعا آقای کی روش در ایران چه سمت و پستی دارند که این همه از من درباره اش سوال می کنید؟ شما بروید از او بپرسید نه از من که اختلاف بر سر چیست؟ اینکه من بازیکنانم را با پیامک برای بازی نساجی دعوت خواهم کرد یا نه این بستگی به سبک کاری من دارد،  هر مربی به سبک خودش کار می کند و من روش خاص خودم را دارم.

شریفی قرضی به سپیدرود می‌رود
وی در خصوص انتقال مهدی شریفی به سپیدرود گفت: ما قرار است این بازیکن را به صورت قرضی به سپیدرود بدهیم.

از مسئولان نساجی تشکر می‌کنم
بازی ما و نساجی به خاطر اینکه در لیگ قهرمانان به میدان می‌رویم و یک روز هم مسابقه ما به خاطر تاسوعا عقب افتاده، بنابراین سازمان لیگ هم بازی ما را یک روز زودتر برگزار می‌کند.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/09/16، 07:13 AM
واتفورد 1 - 2 یونایتد؛ فعلا منتظر باش زیدان!

منچستریونایتد موفق شد در خانه واتفورد شگفتی ساز و 12 امتیازی با نتیجه 1-2 به پیروزی برسد.

به گزارش "ورزش سه"، بعد از شروعی نه چندان خوب، یونایتد حالا موفق شد واتفورد را مغلوب کند و به دومین پیروزی متوالی خود دست یاید تا شرایط برای مورینیو البته بازیکنان بهبود یافته و انتقادات از آنها کاهش یابد. یونایتد در 3 هفته اول 2 شکست را تجربه کرده بود اما حالا حداقل برای مدتی جایگاه مورینیو مستحکم خواهد بود و زین الدین زیدان که به نظر می رسد علاقه دارد یونایتد را هدایت کند، فعلا باید منتظر بماند.

اولین فرصت بازی در دقیقه 5 برای واتفورد ایجاد شد اما ضربه والی دوکوره با اختلاف کمی از بالای دروازه دخیا به بیرون رفت. 10 دقیقه بعد واتفورد یک بار دیگر روی دروازه یونایتد خطرساز شد اما این بار ضربه دیدنی با عکس العمل مناسب دروازه بان منچستر همراه بود.

در ادامه یونایتد بر جریان بازی مسلط شد و می توانست در دقیقه 30 و روی همکاری سانچز و لوکاکو به گل برسد اما ضربه ستاره شیلیایی توسط فوستر مهار شد.

[تصویر:  01336552.jpg]

[تصویر:  01336554.jpg]

اما در دقیقه 35 یونایتد به گل اول دست یافت. ارسال مواج اشلی یانگ در دهانه دروازه بعد از برخورد به بدن لوکاکو وارد دروازه شد و یونایتد از حریف پیش افتاد.

اما دقایقی بعد یونایتد به گل دوم هم رسید. ارسال اشلی یانگ با ضربه سر فلینی همراه بود و اسمالینگ در محوطه صاحب فرصت شد که او نیز با یک مهار دیدنی و ضربه ای دقیق گل دوم را نیز به ثمر رساند تا یونایتد با برتری 0-2 راهی رختکن شود.

[تصویر:  01336553.jpg]

اولین فرصت نیمه دوم برای یونایتد ایجاد شد اما ضربه پل پوگبا به قدری باکیفیت نبود که دروازه واتفورد را به شکل جدی تهدید کند.

اما در ادامه واتفورد تلاش زیادی برای زدن گل مساوی داشت و در نهایت در دقیقه 64 این اتفاق رخ داد. پاس به بیرون دوکوره با ضربه دیدنی گری به گوشه دروازه دخیا همراه بود تا اختلاف به حداقل برسد.

در ادامه جریان بازی آرام شد و علیرغم اینکه واتفورد تلاش بسیاری زیادی برای زدن گل تساوی داشت، اما با توجه به دفاع مستحکم یونایتد قادر به خلق موقعیت نبود. 

در اواخر بازی دوکوره با یک ضربه محکم دروازه یونایتد را تهدید کرد اما دخیا عکس العمل خوبی نشان داد. در دقیقه 94 ماتیچ با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد و در نهایت یونایتد با همان نتیجه 1-2 موفق شد واتفورد را مغلوب کند.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 … 9 بعدی »
پرش به صفحه 

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ