• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › انجمن خانواده › آرایش زیبایی مد › لوازم آرایشی › تست زیبایی ، راهنمای خرید لوازم آرایشی

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تست زیبایی ، راهنمای خرید لوازم آرایشی
samane55 آفلاین
کاربر جدید
**
موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
محل زندگی: تهران
Given 3 thank(s) in 3 post(s)
2021/10/16، 07:09 AM
راهنمای بهترین لوازم آرایشی برای انتخاب خوب بدون اشتباه!

تبدیل شدن به یک مصرف کننده آگاه در جنگل محصولات ارائه شده در بازار زیبایی و سلامتی همیشه آسان نیست. اگر به ماده L.5131-1 قانون بهداشت عمومی مراجعه کنیم ، منظور از محصولات آرایشی عبارت است از:

»هرگونه ماده یا آماده سازی که برای تماس با قسمت های مختلف سطحی بدن انسان ، به ویژه اپیدرم ، سیستم مو ، ناخن ، لب و اندام تناسلی خارجی یا دندان ها و غشاهای مخاط دهان در نظر گرفته شده است. مشاهده ، منحصراً یا عمدتا ، برای تمیز کردن آنها ، خوشبو کردن آنها ، تغییر ظاهر آنها ، محافظت از آنها ، حفظ آنها در شرایط خوب یا اصلاح بوی بد بدن. "

اصطلاح لوازم آرایشی شامل یک خانواده بزرگ است که شامل محصولات زیبایی (آرایش و مراقبت از صورت) ، اما محصولات بهداشتی ، محصولات مو و عطر به معنای دقیق است ، اما بین وعده های فریبنده ای که از طریق تبلیغات به ما اعلام شده است و واقعیت فاصله ای وجود دارد. کاوش کنید تا مورد سوء استفاده قرار نگیرید! خوشبختانه لوازم آرایشی اصل طبیعی تلاش می کنند تا انتظارات ما را برآورده کنند ، اما این راه طولانی است و هنوز راه درازی در پیش است. بنابراین بسیاری از مارک ها در تلاش هستند تا مواد طبیعی را در فرمولاسیون محصولات خود ادغام کرده و مواد شیمیایی خطرناک را با نفوذ در بخش ارگانیک حذف کنند ، که برچسب آنها ردیابی محصول را بهتر تضمین می کند.

همچنین برای انتخاب بهتر محصولات آرایشی که از نظر ایمنی ، بهداشت و محیط زیست انتظارات شما را برآورده می کنند ، پیشنهاد می کنم یک راهنمای بسیار کاربردی پیدا کنید که به شما امکان می دهد یک مصرف کننده آگاه شوید:

من می خواهم از ایزابل لوراند ، مسئول مطبوعات Éditions Médicis ، که این راهنما را به من داد ، تشکر کنم ، که با کمال میل پیدا کردم و می خواستم در این وبلاگ از شما تعریف کنم.

این راهنما توسط تیم رصدخانه لوازم آرایشی تولید شده است که وظیفه تصمیم گیری بین محصولات را با بیش از حد اعتبار برند و وعده های نمایش داده شده توسط تبلیغات ، با بررسی دقیق و ارزیابی فرمول محصولات رقیب ، بر عهده دارد. در این نسخه ، 7297 محصول از 440 مارک بی طرفانه و بدون پیش داوری مورد بررسی قرار گرفته اند. پرافتخارترین محصولات ، محترم ترین پوست و سیاره ما انتخاب شده اند و اگرچه همه محصولاتی که روزانه به بازار می آیند قابل آزمایش نیستند ، اما این لیست کامل نیست ، اما با این وجود همچنان نماینده بازار لوازم آرایشی فرانسه است. 

اصول انتخاب لازم برای تهیه این راهنما بسیار دقیق است:

برابری بین مارک های منتخب رعایت می شود: برای مشارکت عادلانه و کوچک به مشارکت مالی نیاز نیست و بین این مارک ها فرقی نمی کند که معمولی ، طبیعی ، ارگانیک ... یا هر چیز دیگر یا شبکه توزیع آنها (سوپر مارکت ها ، عطاری ، داروخانه ، داروخانه ، فروشگاه ارگانیک ، فروش خانه به خانه ، اینترنت و غیره). محصولات توسط هیئت منصفه ای از متخصصان حرفه ای بر اساس معیارهای عینی و مستدل ارزیابی می شوند و نه تحت تأثیر احساسات یا تجربیات شخصی. قضاوت ها بر اساس محصول انجام می شود و نه بر اساس نام تجاری و یا بر اساس محدوده محصول و سپس به صورت فایل فهرست شده و سپس پرونده ها بین متخصصان توزیع می شود.

لارنس ویتنر ، روزنامه نگار آزاد متخصص در زمینه زیبایی  ، فارغ التحصیل از سیکل سوم دانشگاه علوم انسانی و روزنامه نگار مستقل ، سایت رصدخانه لوازم آرایشی و بهداشتی را ایجاد کردند که پیوند آن به شرح زیر است:

طبقه بندی و معیارهای ارزیابی محصولات مربوطه:

بهداشت

حمام و دوش.

مو

بدن

دست و پا.

مراقبت از نوع پوست.

چشم و لب.

آرایش.

مرد.

خورشیدی

نتیجه نهایی با توجه به میانگین ارزیابی های انجام شده بر اساس معیارهای ارزیابی مشخص در نظر گرفته می شود:

- فرمول (اثربخشی و ترکیب).

- تحمل (تحمل پوست و خطر آلرژی)

- ایمنی در حفظ مواد اولیه ، ایمنی سمی محصول و احترام به محیط زیست.

- لذت: احساس راحتی هنگام استفاده ، بافت ، بو ، رنگ ، نرمی.

- برچسب زدن: نشانه هایی در مورد آنچه محصول وعده می دهد انجام دهد ، مواد فعال موجود در آنها ، قابلیت اطمینان اعلان های برچسب (اعلام مواد ، تاریخ انقضا ، شماره دسته ، احتیاط برای استفاده و غیره) به منظور اطمینان مصرف کننده در انتخاب او

- قیمت: در این زمان بحران و کاهش بودجه ، نسبت کیفیت / قیمت برای مصرف کننده بسیار مهمتر از بسته بندی لوکس است که باعث افزایش قیمت محصول در فروش می شود و لزوماً ضمانت کیفیت نیست. یک مارک کوچک اغلب محصولی را ارائه می دهد که از مواد طبیعی با کیفیت تهیه کرده و در یک بسته بندی ساده و سازگار با طبیعت و نسبت کیفیت و قیمت بسیار خوب ارائه شده است.

در نتیجه….

من این راهنمای بهترین لوازم آرایشی 2013/2014 را بسیار خوب لیست کردم ، با برگه های محصول بسیار شفاف که براساس معیارهای ارزیابی مورد نیاز آزمایشگاه مشاهده لوازم آرایشی طبقه بندی شده است. این محصول ابتدا بدون در نظر گرفتن معیار قیمت بهترین محصول را ارائه می دهد و سپس نتیجه دوم را در نظر می گیرد که قیمت را در نظر می گیرد. در پایان کتاب قدردانی کردم:

- فهرست توصیفی از 26 ماده حساسیت زا که می توانند برای محافظت از افراد حساس به این مولکول های حساسیت زا ، منشا طبیعی یا مصنوعی ، برچسب گذاری شوند (این لیست در حال حاضر در سطح اروپا در حال بازبینی است).

- واژه نامه ای از مواد قابل مشاهده در برچسب محصولات که به ما اجازه می دهد آنها را بهتر بفهمیم تا بهتر رمزگشایی کنیم.

- یک یادآوری و اطلاعات مفید در مورد لوگوها و برچسب های موجود برای اطلاع رسانی بهتر به ما.
پاسخ
پاسخ
Thanks given by: omidrock
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
ما را دنبال کنید:
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com