• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › انجمن ورزشی › ورزش های توپی › فوتبال › اخبار حواشی باشگاه منچستریونایتد

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 … 8 بعدی »
پرش به صفحه 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخبار حواشی باشگاه منچستریونایتد
omidrock آفلاین
مدیرکل
موضوع‌ها: 2,686
اعتبار: 16
محل زندگی: گرگان
Given 217 thank(s) in 212 post(s)
2018/08/19، 06:05 AM
الکسیس، غایب بزرگ دیدار یونایتد مقابل برایتون
الکسیس سانچس، ستاره منچستریونایتد برای بازی امروز تیمش مقابل برایتون غایب خواهد بود.
به گزارش "ورزش سه"، شیاطین سرخ سفر 259 مایلی خود را با یک جت شخصی انجام دادند تا هیچ زمانی را برای آماده سازی دیدار مقابل برایتون از دست ندهند. اما نام بزرگی که در فهرست تیم برای این بازی غایب بود، الکسیس سانچس، فوق ستاره شیلیایی بود. مهاجم یونایتد در دیدار اول مقابل لستر که با پیروزی 2-1 یونایتد همراه بود، 90 دقیقه بازی کرد ولی به علتی نامشخص در این پرواز حضور نداشت.

[تصویر:  01328492.jpg]

مورینیو در کنفرانس خبری پیش از شروع بازی نامی از سانچس مطرح نکرد ولی تیم او با بازگشت آندر هررا و جسی لینگارد، برای این بازی تقویت خواهد شد. لینگارد پس از پایان استراحت طولانی اش به اردوی تیم بازگشته و هررا نیز در دیدار مقابل روباه‌ها از روی نیمکت کار را دنبال کرد.

پل پوگبا که مربی بدنساز شخصی در اختیار دارد، به همراه تیم سفر کرد و امیدوار است که بتواند دومین پیروزی را نیز کسب کند. ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری به تمجید از پوگبا پرداخت و مدعی شد که هیچگاه به این اندازه از او راضی نبوده است. این در حالیست که اختلافاتی بین این دو وجود داشت و شایعاتی در مورد جدایی پوگبا نیز مطرح شده بود.
سایت گیمنت سورنا 
آیدی کانال تلگرام @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
فروشگاه گیمنت سورنا در ایسام

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/20، 06:12 AM
عصبانیت شدید آقای خاص از باخت مقابل برایتون
درگیری لفظی مورینیو با خبرنگار زن
ژوزه مورینیو روز یکشنبه بعد از شکست منچستریونایتد در مقابل برایتون با یک گزارشگر تلویزیونی زن درگیری لفظی پیدا کرد.
به گزارش "ورزش سه"، یونایتد دیروز یکشنبه در استادیوم امکس، ورزشگاه خانگی برایتون با نتیجه‌ی 3-2 مقابل این تیم شکست خورد تا فشارها بر سرمربی پرتغالی یونایتد اوج بگیرد.
بعد از بازی در جریان مصاحبه‌‌ای که مربیان تیم‌ها معمولاً بعد از پایان هر بازی با خبرنگاران شبکه‌ی beIN Sport انجام می‌دهند، این فشارها مورینیو را آنچنان تحت تاثیر قرار داده بود که او در گفتگو با کری براون، خبرنگار این شبکه، با او یک درگیری کوتاه لفظی پیدا کرد.  
براون در سوال اول خود از مورینیو پرسید که بازی از دید او چطور پیش رفته و مورینیو با لحنی خشک و عصبی پاسخ داد:" ما اشتباهاتی کردیم و به خاطر همین اشتباهات‌مان مجازات شدیم".
براون برای پرسش درباره‌ی میزان همبستگی بازیکنان یونایتد از آقای خاص پرسید آیا منصفانه است اگر بگوییم بازیکنان تیم شما برای ارتباط برقرار کردن با هم دچار مشکل بودند و در زمین همدلی بین‌ آنها به چشم نمی‌خورد ؟

[تصویر:  01328862.jpg]
سرمربی یونایتد از این سوال ناراحت شد و با حالتی تمسخر‌آمیز پاسخ داد:" شما حتماً در کارتان خیلی خبره هستید که می‌توانید راجع به همدلی بین بازیکنها اظهارنظر کنید".

براون که در تصاویر تلویزیونی کاملاً مشخص بود از این پاسخ مورینیو جا خورده، خود را جمع و جور کرد تا آخرین سوال خود را بپرسد. این بار هم مورینیو همان پاسخ کوتاهی که به سوال اول او داده بود را عیناً تکرار کرد.
براون بعد از مصاحبه برای واکنش نشان دادن به گفتگوی عجیب و غریبش با مورینیو از توییتر استفاده کرد. خانم خبرنگار، کلیپ کوتاهی از مصاحبه را بازنشر کرده و در زیر آن از یک اموجی ناراحت و تعجب‌زده استفاده کرد.
مورینیو تابستان امسال در منچستریونایتد دوران سختی را سپری کرده و به وضوح مشخص است که در حال حاضر با بازیکنان یونایتد و هیات مدیره و مدیریت این تیم رابطه‌ی پرتنشی دارد.

[تصویر:  01328861.jpg]

مورینیو هفته‌ی پیش بعد از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه رابطه‌ی او با پل پوگبا به شدت رو به وخامت گذاشته مجبور شد در مقابل رسانه‌ها قرار گرفته و این شایعات را قویاً تکذیب کند.
مورینیو در عین حال از به انتقاد گرفتن سیاست‌های یونایتد در فصل نقل و انتقالات اخیر هیچ ابایی نداشته است. انتقادهایی که مسئولین رده‌بالای باشگاه و رده‌بالاترین آنها، مدیرعامل یونایتد، اد وودوارد را ناراحت کرده است.

وودوارد دیروز یکشنبه در ورزشگاه امکس برایتون روی سکوها حضور داشت و درحالیکه اولین شکست تیمش در فصل جدید لیگ برتر را تماشا می‌کرد چهره‌اش با صورتی خشک و عصبانی در تصاویر تلویزیونی مخابره شد.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/20، 06:16 AM
عصبانیت مورینیو از دست خبرنگاران
ژوزه مورینیو، سرمربی منچستریونایتد اشتباهات فردی را عامل شکست تیمش برابر برایتون می داند.
یه گزارش "ورزش سه"، امروز منچستریونایتد در دیداری عجیب با نتیجه 2-3 مغلوب برایتون شدند تا اولین شکست آنها در فصل جدید رقم بخورد و مورینیو معتقد است بازیکنانش در لحظات سرنوشت ساز اشتباهاتی ابتدایی انجام می دهند.

[تصویر:  01328751.jpg]

مورینیو در پاسخ به سوال یک خبرنگار که عدم وجود ارتباط مناسب در تیم را عامل شکست یونایتد خواند با عصبانیت گفت: "شما باید در حرفه خود فوق العاده باشید که بتوانید از روی سکوها در مورد شیمی بین بازیکنان نظر بدهید. ما مرتکب اشتباه شده و به همین دلیل مجازات شدیم و من نمی توانم بیشتر از این حرف بزنم.

ما در لحظات مهم و حیاتی بازی اشتباه مهلکی را مرتکب شدیم و به همین دلیل از سوی حریف تنبیه شدیم و از نظر من داستان و اتفاقاتی که در این بازی رخ داد همین بوده است. اشتباه بزرگ ما خصوصا روی گل سوم بود زیرا بعد از اینکه بازی 1-2 شد ما روحیه گرفتیم اما گل سوم ما را دیگر کشت و گل دوم ما نیز در دقیقه 93 و خیلی دیر به ثمر رسید.

شرایط ما در هفته ای که گذشت خوب بود و من انتظار داشتم از نظر تیمی عملکرد بهتری ارائه دهیم اما اشتباهات ساده باعث می شود ما نیاز به ماموریتی غیرممکن برای پیروز شدن در یک بازی داشته باشیم."
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/20، 06:16 AM
فاجعه؛ خط دفاعی یونایتد مقابل برایتون (عکس)

برایتون موفق شد در 45 دقیقه ابتدایی دیدار برابر منچستریونایتد 3 بار دروازه این تیم را باز کند.
به گزارش "ورزش سه"، برایتون بعد از شکست در هفته اول مقابل واتفورد در دومین بازی در خانه میزبان منچستریونایتد بوده و در کمال شگفتی در 45 دقیقه اول با 2 گل از حریف نامدار خود پیش افتاده است. در دقیقه 25 و روی ضعف اشلی یانگ و جایگیری ضعیف لیندلوف، مورای در دهانه دروازه صاحب فرصت شده و موفق شد با یک ضربه فنی دروازه دخیا را باز کند.

دقایقی بعد و روی توپ برگشتی یک کرنر، این بار شین دافی مقابل دروازه یونایتد صاحب فرصت شده و با یک ضربه دقیق گل دوم را نیز به ثمر رساند.

مورینیو در بازار تابستانی تلاش زیادی برای ترمیم اوضاع نامساعد خط دفاعی خود کرده و نام های زیادی نیز برای تقویت این منطقه مطرح شد اما در نهایت بازیکنی به ترکیب شیاطین سرخ اضافه نشد تا پاشنه آشیل فصول قبلی به قوت خود باقی بماند.

روملو لوکاکو در دقیقه 35 یکی از گل ها را جبران کرد تا یونایتد امیدوار به ادامه جریان بازی باشد  اما در اواخر نیمه اول برایتون صاحب یک ضربه پنالتی شد تا نیمه اول را با برتری 1-3 به پایان برساند.

[تصویر:  01328727.jpg]

[تصویر:  01328730.jpg]

[تصویر:  01328728.jpg]

[تصویر:  01328729.jpg]
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/26، 07:37 AM
جدیدترین یادداشت حمیدرضا صدر
وودوارد - مورینیو: هر کسی آن دِرَوَد آخر کار که کِشت
حمیدرضا صدر به جنگ های داخلی منچستریونایتد پرداخته، به رویارویی مورینیو و وودوارد..
به گزارش "ورزش سه" تیتر دیلی میل "جنگ در تئاتر رویاها" و سپس نوشته "درگیری های داخلی در حال چند پاره کردن یونایتد هستند".  با این وصف از خواندن شان حیرت نکردیم، حیرت کردیم؟...

اجتناب ناپذیر بود، غیر قابل مهار. امواج سیاه جلو می آمدند و جلو. روی آوردن مورینیو به همان بازی بی برنده قابل پیش بینی بود. وودوارد معاون باشگاه یکی از آن تاجر مسلک های باهوش است و وقتی مورینیو را به عنوان مربی یونایتد برگزید باید می دانست پا در چه وادی پرخطری گذاشته. باید می دانست مورینیو، امپراطوری فروپاشیده فرگوسن در دستان مویس و ونگال را سامان نخواهد بخشید. باید می دانست ژوزه همیشه و همه جا یکی از آن "مربیان کوتاه مدت" بوده، حداکثر چهار سال در خوش بینانه ترین پیش بینی.

مورینیو چنان جاذبه و سابقه ای داشته تا باشگاه های بزرگ را محسور کند، خواب شان کند، سکان را به چنگ آورد و سپس حتی برغم پیروزی هایش، مثلا در چلسی و اینتر، همه را به تنگ آورد. او همان مربی هم بوده که هر جا پا گذاشته، از چلسی تا اینتر و از رئال تا منچستر، لشگری از دشمنان قسم خورده دوره اش کرده اند. بنیتس، رانیری، ونگر، همه رسانه های ایتالیایی، کریستیانو رونالدو، سرجیو راموس، حتی اوا کارنیرو پزشک تیم چلسی، ادن هازارد، آنتونیو کونته، پل پوگبا، مارسیال...

[تصویر:  01330767.jpg]

او پیش از این ها بیقراری اش را از حوالی کریسمس به رخ می کشید، ولی حالا تابستان تمام نشده طوفان منفی گرایی اش اولدترافورد را در خود غرق کرده. وقتی مورینیو برای بار دوم از چلسی جدا شد، غول های بریج در رتبه شانزدهم قرار داشتند، ولی اکنون با فقط برگزاری دو دیدار لیگ به نقطه جوش رسیده: بیقرار، نق زن، عبوس. بی حوصله برابر خبرنگارها و اخمو مقابل طرفداران. تماشایش یادآور فیلم های تکراری شده، همان صحنه ها با همان پرداخت های در دوری باطل. حالا برابر دوربین ها و میکروفون ها ایستاده و گفته بیش از آن که "Manager" باشد، یک "Head Coach " است، و سپس اضافه کرده "هیچ کس این جا خوشحال نیست، هیچ کس". مصاحبه رسانه های مورینیو با خبرنگارها در سالن کنفرانس کرینگتن پیش از دیدار با تاتنهام به دلیل دیرآمدنش نیم ساعت دیر شروع شد و فقط 259 ثانیه طول کشید، فقط 259 ثانیه.

نه گفتن وودوارد به مورینیو در دوران انتقالات - خبری از یک مدافع دیگر نخواهد آمد - نشان می داد بزرگان باشگاه به نقطه جوش رسیده اند. به این که اعتمادی به مورینیو ندارند. آن چه که با آمار منفی بازیکنان تیم ترکیب نومید کننده ای را شکل داده. ترکیب قلب دفاع شکننده باقی مانده: جونز - بیلی (88 درصد برد)، لیندلف - اسمالینگ (86 درصد برد)، بیلی - اسمالینگ (55 درصد برد)، لیندلف - بیلی (50 درصد برد)، اسمالینگ - جونز (46 درصد برد) و لیندلف - جونز ( دو بازی و بدون برد).... تعداد شوت های یونایتد در این فصل تاکنون 17 شوت بوده اند. در حالی که سیتی 49 شوت، تاتنهام 40 شوت، چلسی 37 شوت، لیورپول 34 شوت و آرسنال 24 شوت روانه دروازه ها کرده اند. بازیکنان یونایتد طی دیدار با برایتون جمعا 5/99 کیلومتر دویدند و برایتونی ها 5/198 کیلومتر. چنان که بازیکنان لستر در دیدار اول لیگ برابر یونایتد هم 2 کیلومتر بیشتر از ستاره های سرخپوش دویده بودند.

[تصویر:  01330766.jpg]

به نظر می رسد قالیچه پرنده مورینیو این بار برای پرواز آماده نشده. هر چه باشد مورینیو، مورینیو است. وودوارد باید می دانست مورینیو، مورینیو است. نمی توان ژوزه را با ترکیب دیگری تصور کرد و مربی دیگری در ذهن ساخت. یا باید در کنارش باشید، یا کنارش بگذارید. نه کمتر، نه بیشتر.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/26، 07:38 AM
اصلاحات مورد نیاز مورینیو برای پیروزی بر تاتنهام
چهار تغییری که یونایتد به آنها نیاز دارد
شاگردان ژوزه مورینیو بعد از یک شکست تلخ در لیگ برتر برای روبرو شدن با تاتنهام آماده می‌شوند. وبسایت منچستریونایتد در مطلبی به چهار مطلبی پرداخته که به عقیده‌ی هواداران یونایتد باید پیش از بازی با تاتنهام در تیم اصلاح شود. 
به گزارش "ورزش سه"، پیروزی بر شاگردان پوچتینو می‌تواند انگیزه‌ی فوق‌العاده‌ای برای منچستریونایتد باشد. ژوزه مورینیو اعلام کرده این هفته برای او و تیمش هفته‌ی دشواری خواهد بود. اما مورینیو و یونایتد برای اینکه دوشنبه شب در اولدترافورد در مقابل تاتنهام موفق شوند باید در چهار مورد اصلاحاتی انجام دهند.

1 – ذهنیت
پل پوگبا بعد از شکست یونایتد در مقابل برایتون اولین بازیکن یونایتد بود که اعلام کرد پیش از بازی، ذهنیت یونایتدی‌ها ذهنیت درستی نبوده. مورینیو در مصاحبه‌ی مطبوعاتی پیش از بازی با تاتنهام از اظهارنظر درباره‌ی ادعای پوگبا خودداری کرد و گفت این موضوعی است که باید در جلسات خصوصی به آن پرداخته شود. ولی واقعیت این است که در بازی با برایتون به نظر می‌رسید روحیه‌ی  جنگندگی در بازیکنان یونایتد وجود ندارد، به خصوص بعد از دریافت گل آخر از روی نقطه‌ی پنالتی و عقب افتادن از برایتون با نتیجه‌ی 3-1.

2- زوج‌ مرکز خط دفاعی
ویکتور لیندلوف و اریک بیلی در مقابل برایتون متزلزل ظاهر شدند ولی مورینیو چاره‌ای ندارد جز اینکه به دو دفاع وسطی که خود به باشگاه آورده قناعت کند. این دو هر چند در مقابل برایتون بد بودند اما در مقابل لستر، نمایش خوبی داشتند. درحالیکه مورینیو به دنبال یک زوج مستحکم و بی فراز و نشیب در قلب خط دفاعی‌اش می‌گردد، بیرون گذاشتن آنها از ترکیب از سوی او اشتباه خواهد بود. به خصوص با توجه به اینکه مورینیو در فصل تابستان به شدت خواهان جذب دفاع وسط بود ولی مدیران باشگاه به خواسته‌ی او جواب مثبت ندادند. او چاره‌ای ندارد جز آنکه با اعتماد به نفس دادن به لیندلوف و بیلی تا پایان فصل از آنها در عمق خط دفاعی تیمش استفاده کند. 

3 – ارتقای عملکرد در حمله
آمار حملات یونایتد در دو بازی اول این تیم در لیگ برتر، اصلاً جالب توجه نبوده. مورینیو باید همچون مشکلات خط دفاعی، به این مشکل تیمش هم هر چه سریعتر رسیدگی کند. هافبک‌های تهاجمی یونایتد در دو بازی با لستر و یونایتد در جریان بازی نتوانستد حتی یک سانتر موفق به درون محوطه‌ی جریمه ارسال کنند و درصد ضرباتی که مهاجمین یونایتد در درون محوطه‌ی جریمه به توپ زده‌اند در حد تیم‌های پایین جدولی است. 
تغییر در هافبک‌های کناری برای بازی با تاتنهام برای یونایتد لازم به نظر می‌رسد. از این گذشته با توجه به دو بازی قبلی مشخص است که بازیکنان یونایتد در جریان تمرین‌ها به مرور تاکتیکهای حمله نیاز دارند. 

4 – ارنج تیم

با توجه به وجود چندین بازیکن مصدوم در اردوی یونایتد و شکست هفته‌ی قبل، مورینیو باید تصمیم بگیرد که تا چه اندازه می‌خواهد ترکیب تیم خود را تغییر دهد. استفاده‌ از نمانیا ماتیچ می‌تواند تصمیم درستی باشد چرا که او می‌تواند به خط هافبک یونایتد ثبات و استحکام ببخشد. ماتیچ می‌تواند به جای پریرا یا فرد به بازی فرستاده شود. 
در ضمن آنتونیو والنسیا به احتمال زیاد به عنوان دفاع راست به ترکیب تیم بازخواهد گشت و بازوبند کاپیتانی را به بازو خواهد بست. مورینیو باید بین کنار گذاشتن بازیکنانی که در مقابل برایتون عملکرد ضعیفی داشتند و ارنج مناسبی که بتواند تاتنهام را شکست دهد، به تعادلی مناسب دست یابد.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/31، 07:26 AM
فان در سار: یونایتد فصل سختی پیش رو دارد 
[تصویر:  01332526.jpg]
ادوین فان در سار، دروازه بان سابق یونایتد معتقد است که این تیم کار سختی را در این فصل پیش رو خواهد داشت.
به گزارش "ورزش سه"، شیاطین سرخ در شروع لیگ و در سه بازی اول، متحمل دو شکست شده اند و شرایط خوبی را تجربه نمی‌کنند. آنها مقابل برایتون و تاتنهام شکست خورده اند و حالا 6 امتیاز با صدر جدول فاصله دارند. در حالی که اسکای اسپورتس معتقد است که جایگاه مورینیو به هیچ وجه در خطر نیست، فان در سار مدعی شد که سرمربی پرتغالی کار سختی پیش رو خواهد داشت.

[تصویر:  01332527.jpg]

او گفت:" سال گذشته، اختلاف بسیاری بین سیتی و یونایتد بود و امسال، یونایتد شروع خوبی نداشته و دو بازی از سه بازی اولش را باخته. به نظرم روزهای سختی پیش روی آنها خواهد بود. تیم‌های بسیار قدرتمندی در لیگ برتر حضور دارند. سال سختی خواهد بود."

دیوید بکام عنوان ریاست یوفا را به خاطر تلاش‌های در زمین فوتبال و اقدامات خیرخواهانه اش در خارج از زمین ، شب گذشته دریافت کرد و فان در سار در این رابطه گفت:" من او را خیلی خوب می‌شناسم، هیچ گاه با هم بازی نکرده ایم ولی بارها ملاقات داشته ایم. او انسان خیلی خوبی است. از نمایش‌هایش در داخل زمین همه اطلاع دارند ولی او کارهای خیلی خوبی در خیریه ها انجام داده است. چند سال پیش در یک بازی خیرخواهانه هم بازی شدیم. او انسان خیلی خوبی است و دستاوردهای بزرگی کسب کرده است."
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/08/31، 07:26 AM
مورینیو، تماشاگر ویژه بازی حریف بعدی (عکس)
ژوزه مورینیو، سرمربی منچستریونایتد که روزهای سختی را در این تیم سپری می‌کند، حریف بعدی را با دقت کامل زیر نظر دارد.
به گزارش "ورزش سه"، شیاطین سرخ با هدایت مورینیو از سه دیدار خود در این لیگ، 2 شکست و 1 پیروزی به دست آورده اند که به خاطر این دو شکست، به شدت تحت فشار قرار دارند. تیم مورینیو در بازی بعدی خود به مصاف برنلی خواهد رفت و بسیاری معتقدند در صورت شکست در این دیدار، مورینیو اخراج خواهد شد.

از همین رو، مورینیو جانب احتیاط را رعایت کرد و شب گذشته به تماشای دیدار برنلی و المپیاکوس در مقدماتی لیگ اروپا رفت و شاهد حذف برنلی مسابقات بود. به نظر می‌رسد این دیدار به حدی برای او حیاتی است که حاضر شده از نزدیک تماشاگر آن باشد و باید دید که تیمش در میدان چه عملکردی مقابل برنلی خواهد داشت.

[تصویر:  01332504.jpg]

[تصویر:  01332503.jpg]

[تصویر:  01332501.jpg]

[تصویر:  01332500.jpg]

[تصویر:  01332502.jpg]
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
gnsorena آفلاین
مدیر ارشد
موضوع‌ها: 525
اعتبار: 2
محل زندگی: gorgan
Given 98 thank(s) in 84 post(s)
2018/09/01، 06:31 AM
گرد و خاک دوباره آقای خاص؛
مورینیو: کلوپ ؟ کلوپ که جامی نبرده!
[تصویر:  01332680.jpg]
ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی منچستریونایتد یک کنفرانس مطبوعاتی پرحاشیه دیگر را برگزار کرد.

به گزارش "ورزش سه"، مورینیو که در هفته های اخیر بارها و در مصاحبه های خود رفتارهایی پرحاشیه بروز داده، این بار به یورگن کلوپ حمله کرده و البته بعد از شمردن افتخاراتش، خودش را یکی از بهترین سرمربیان دنیا داشت.

آیا یونایتد می توانید قهرمان این فصل لیگ برتر باشد؟

بله. من سرمربی یکی از بزرگ ترین باشگاه های جهان و البته خودم یکی از بهترین مربی های دنیای فوتبال هستم. آیا تا به حال عقاید فیلسوفان را مطالعه کرده اید یا فرصتی برای خواندن عقاید هگل داشته اید؟ فیلسوفی به نام هگل می گوید امر حقیقی، کل است و شما در کلیت است که حقیقت را پیدا خواهید کرد.

[تصویر:  01331963.jpg]

اما آیا شما این سوال را از افرادی که تیمشان در رتبه، چهارم یا پنجم لیگ برتر قرار گرفت نیز می پرسید؟ فصل قبل من موفقیت های زیادی کسب کردم و این حقیقتی هست که شما احتمالا علاقه ندارید بپذیرید. همه معتقدند فصل قبل اتلتیکومادرید عملکرد فوق العاده ای داشت زیرا بعد از حذف از لیگ قهرمانان موفق شد لیگ اروپا را فتح کند.

ما آخرین تیمی از انگلیس هستیم که موفق شده ایم یک عنوان برون مرزی را فتح کنیم و من تنها مربی دنیا هستم که در ایتالیا، انگلیس و اسپانیا موفق به فتح 8 عنوان، نه عناوین کوچک یا در کشورهای سطح پایین، شده ام اما رتبه دوم من با یونایتد در فصل قبل بزرگ ترین دستاورد دوران مربیگری من بود.

کلوپ هیچگاه ادعا نمی کند بهترین مربی دنیا است اما شما اینگونه فکر می کنید. او نیز 2 بار فاتح بوندسلیگا شده اما از خودش تعریف نمی کند.

طبیعی است زیرا کلوپ هیچگاه در عرصه بین المللی موفق به فتح عنوانی نشده است و من به شما می گویم که او چه حسی دارد و این موضوع ساده است. فصل قبل تیم من عملکرد موفقی داشت و این چیزی است که شما احتمالا نمی خواهید اعتراف کنید. من عملکرد خودم را تحلیل می کنم و برای من مهم تر از آن چیزی که شما به آن فکر می کنید، موضوعی است که خودم به آن فکر می کنم.

[تصویر:  01332621.jpg]

بعد از باخت برابر تاتنهام، هواداران این تیم شعار می دادند " شما دیگر آقای خاص نیستی".

درست است اما چند ماه پیش که تاتنهام را در ومبلی مغلوب کردیم آنها شعاری نمی دادند و این در حالیست که آنها رویای یک جام را در سر داشتند؛ چیزی که خیلی تا به حال به آن دست نیافته اند اما در آن شب هواداران یونایتد بودند که فریاد "آقای خاص" سر می دادند.

هواداران علیرغم شکست به تاتنهام شما را تشویق کردند.

من فکر می کنم بازیکنانم برابر تاتنهام همه کار به جز گلزنی انجام دادند و واکنش هواداران نیز به خاطر عملکرد آنها بود نه من. هواداران یونایتد همیشه از تیم خود حمایت می کنند و ما برابر تاتنهام اگرچه مغلوب شدیم، اما هواداران ما را تشویق کردند و دلیل آن نیز عملکرد تیم بود.

من همیشه اولین نفری هستم که به رختکن می روم اما با توجه به این شکست خانگی باید می ماندم تا واکنش ها را ببینیم و هواداران بسیار فروتنانه رفتار کردند. همه معتقد بودند ما باید نتیجه بهتری می گرفتیم و در طول هفته از عملکرد یونایتد تمجید شد.
سایت سورنا 
ما را درشبکه ها اجتماعی دنبایل کنید 
آیدی کانال سورنا @gnsorena
آدرس اینستاگرام سورنا
آیدی اینستاگرام @gnsorena
پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
omidrock آفلاین
مدیرکل
2018/09/03، 07:30 AM
اخراج ستاره یونایتد؛ شورش بی دلیل! (عکس)
مارکوس راشفورد، ستاره جوان و انگلیسی منچستریونایتد در دقیقه 70 دیدار تیمش مقابل برنلی اخراج شد.

به گزارش "ورزش سه"، امشب شیاطین سرخ موفق شدند با دبل روملو لوکاکو برنلی را مغلوب کرده و بحران های اخیر را موقتا به دست فراموشی بسپارد اما این دیدار یک اتفاق حاشیه ای عجیب داشت.

مارکوس راشفورد مهاجم جوان منچستریونایتد در گوشه زمین تعادل خود را از دست داده و زمین خورد که در رخ دادن این اتفاق باردسلی بازیکن برنلی بی تقصیر نبود و همین اتفاق باعث درگیری طرفین شد.

در نهایت راشفورد ضربه ای به صورت بازیکن برنلی زد و به همین دلیل با کارت قرمز جریمه شد تا این اتفاق تلخ نقطه تاریک برتری روحیه بخش یونایتد باشد.

[تصویر:  01333279.jpg]

[تصویر:  01333280.jpg]

[تصویر:  01333281.jpg]

برنلی 0 – 2 منچستریونایتد؛ آتش بس موقت!
منچستریونایتد موفق شد با یک نمایش بسیار خوب برنلی را با 2 گل مغلوب کند.
به گزارش "ورزش سه"، منچستریونایتد در دیداری که یک پنالتی و موقعیت های خوبی را از دست داد، در نهایت با دبل لوکاکو موفق شد 0-2 برنلی را شکست داده و ناکامی های اخیر را به دست فراموشی بسپارد.

اولین فرصت بازی در دقیقه 3 برای لوکاکو و در دهانه دروازه برنلی ایجاد شد اما ضربه روملو لوکاکو با اختلاف کمی به بیرون رفت. دقایقی بعد این لینگارد بود که می توانست زننده گل اول لقب گیرد اما ضربه او روی پاس سانچس از بالای دروازه راهی خارج شد.

[تصویر:  01333261.jpg]

در ادامه برنلی توپ و میدان را در اختیار داشت اما در دقیقه 27 یونایتد به گل رسید. روی ارسال مواج سانچس، لوکاکو با یک ضربه سر محکم موفق شد دروازه جو هارت را باز کند.

در دقیقه 36 و روی پاس پوگبا، لوکاکو با درواره برنلی تک به تک شد اما ضربه چیپ او با عکس العمل دیدنی جو هارت دفع شد.

اما فشار یونایتد در لحظات پایانی نیمه اول جواب داده و روملو لوکاکو با استفاده از اشتباه مدافعان برنلی و یک ضربه زمینی از دهانه دروازه گل دوم را به ثمر رساند و نیمه اول با برتری 0-2 یونایتد به پایان رسید.

[تصویر:  01333264.jpg]

[تصویر:  01333263.jpg]

با شروع نیمه دوم و در دقایق ابتدایی جریان بازی آرام دنبال شد و دو تیم قادر به خلق موقعیت خصی روی دروازه یکدیگر نبودند. در دقیقه 66 لوک شاو از گوشه محوطه صاحب فرصت شد اما ضربه او توسط جو هارت دفع شد.

در دقیقه 70 منچستریونایتد با متوقف شدن راشفورد صاحب یک ضربه پنالتی و بهترین بخت برای زدن گل سوم شد اما جو هارت موفق شد ضربه پل پوگبا را دفع کند.

[تصویر:  01333271.jpg]

در دقیقه 78 یونایتد باز هم فرصت خوبی برای زدن گل سوم داشت اما لوکاکو در موقعیت تک به تک اگرچه جو هارت را دریبل کرد اما تحت فشار مدافع برنلی توپ را به بیرون زد.

در دقیقه 83 پوگبا یک فرصت مناسب دیگر برای گلزنی شد اما ضربه او بعد از چرخش در محوطه از کنار دروازه برنلی به بیرون رفت. در ادامه جریان بازی آرام شد و موقعیت خاصی روی دروازه ها ایجاد نشد تا یونایتد با همان 2 گل برنلی را مغلوب کند.
سایت گیمنت سورنا 
آدرس اینستاگرام سورنا

پاسخ
وب سایت
پاسخ
Thanks given by:
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 … 8 بعدی »
پرش به صفحه 

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ