• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › انحمن فیلم سریال مستند › بیوگرافی و اخبار ستاره ها › بیوگرافی علیرضا قربانی خواننده

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بیوگرافی علیرضا قربانی خواننده
الناز آفلاین
عضو انجمن
موضوع‌ها: 53
اعتبار: 0
محل زندگی: تهران
Given 90 thank(s) in 62 post(s)
Smile  2021/12/13، 12:18 PM
علیرضا قربانی خواننده ای با اخلاق، حرفه ای و متواضع است که پشتکار و وسواس کار او در کنار همه این ویژگی ها مثال زدنی است. او با همه آهنگسازان برجسته نسل خود همکاری کرد و آثاری در خور آنها خواند و منتشر کرد. روحیه یادگیری مداوم او به او این امکان را می داد که با اطمینان و قاطعیت فراتر از هر شتابی در مسیر موسیقی ایران قدم بگذارد.

از سوی دیگر، تجربه‌گرایی و انعطاف‌پذیری او، او را به آزمایش‌ها واداشت. از بداهه نوازی و اجرا گرفته تا خواندن آثاری که کمتر کسی شنیده یا به خاطر آورده است. همه اینها همراه با رویدادهای ارکسترال، کنسرت های خارجی و انتشار آلبوم، او را به بت علیرضا گوربانی خواننده موسیقی سنتی و ملی ایرانی تبدیل کرد. با افرادی که او در صحبت کردن با آنها مشکل داشت، در چند روز آخر ماه نوامبر، درست چند روز پس از کنسرت او در Womax، بزرگترین نمایشگاه موسیقی جهان، گفتگویی داشتیم.
می خواهم بدانم آیا خواننده ای در سطح شما هنوز در حال تمرین است؟

البته هرکسی سطح آموزش خوانندگی خودش را دارد و من هم آموزش های جدی شخصی دارم؛ مثل همه نوازندگان حرفه ای و نوازندگان شاغل، این تمرین ها باید به طور منظم و مداوم انجام شود. علاوه بر این تمرینات شنیداری مخصوص گوش و تمرینات مربوط به گلو و تارهای صوتی از دیگر تمرینات شخصی و ضروری برای سلامت حنجره و تارهای صوتی است. عامل اصلی آواز. علاوه بر این، سلامت شنوایی نیز بسیار مهم است، مثلاً شنیدن مراحل مختلف، به طوری که حنجره بتواند مراحل و فواصل پیچیده مختلف را تکرار کند و همیشه بتوان آن را کوک کرد.

آیا هر روز تمرین می کنید؟

اگر یک روز فرصت نداشته باشم، روز بعد جبران می کنم. یا گاهی که در سفر بودم، مثلاً وقتی اخیراً به نمایش Womax رفتم، پس از رسیدن به هتل از طریق Googlemp، یک مکان جنگل مانند در همان حوالی پیدا کردم و بلافاصله لباس پوشیدم و آنجا راه افتادم. حدود 45 دقیقه تمرین کردم، اما نتوانستم، چون هوا سرد بود و نگران سرماخوردگی بودم.
 آیا در طول کنسرت بیشتر کار می کنید؟

من هر روز تمرین شخصی دارم. اما برای تمرین یا استودیو به قول ورزشکاران به کمپ یا دوره می رویم؛ یعنی تمرینات بیشتر و گسترده تر می شود و بیشتر به خود فشار می آوریم. چون ممکن است مجبور شویم چندین شب روی صحنه اجرا کنیم.

به همین دلیل از خواننده ها و نوازندگانی که می شناسم پرسیدم که به جز زمان ساندویچ اصلا تمرین نمی کنند.

آنها باید جزو صفات و نوابغ باشند. چنین چیزی غیر ممکن است. حتی با استعدادترین و بهترین نوازندگان و خوانندگان جهان نیز برای خود تمرین خواهند کرد. به یک معنا تمرینات عمومی دارند و می دانند تارهای صوتیشان کجاست یا در نواختن سازهای زهی یا پاس دادن و ... مشکل دارند. بنابراین آنها تمرینات خاصی برای خود دارند. در بالاترین سطح هم همینطور است.

چه کسی متوجه مشکلات خوانندگان در سطح شما شده است؟

مهمترین کسی که می تواند عیوب دیگران را ببیند خودش است. البته این اتفاق زمانی می افتد که او از عناصر مختلف خواندن و خوانندگی به اشراف قابل قبولی برسد.جنسیت و سلامتی را بشناسید. گوش ها باید دقیق تر باشند. به عبارت دیگر می تواند بین تعدیل و عدالت تمایز قائل شود. از سلامت و تشخیص ناحیه صحیح گلو که در آن صدا تولید می شود بدانید؛ بدانید که این NetJust است اما سلامت واقعی وجود ندارد. علاوه بر تنظیم محتوا و مفاهیم بحث و خواندن، می توانید نوشتار را نیز شناسایی کنید و تفاوت های ظریف و پویایی را درک کنید. البته در بسیاری از موارد، دوستانی که توانایی‌های حرفه‌ای خوبی دارند و با هم صریح رفتار می‌کنند و به یکدیگر اعتماد دارند نیز می‌توانند کمک کنند.

به عنوان مثال، خواننده ممکن است احساس کند دوستش که احساس صمیمیت و صمیمیت می کند مدتی است با مشکلی روبرو شده است و با او صحبت می کند، مثلاً به نظر می رسد مدتی است که از این موضوع خسته شده است. من اغلب دوستانی را ملاقات می‌کنم که احساس می‌کنم با آنها صادق‌تر صحبت کنم، به آنها می‌گویم که فکر می‌کنم صدای شما بعد از کنسرت یا اجراهای مختلف خسته شده است، بهتر است به صدایتان استراحت بدهید.
پاسخ
پاسخ
Thanks given by: omidrock
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
ما را دنبال کنید:
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com