• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › سلامت › مطالب مترقه v
« قبلی 1 2 3 4 بعدی »
› پرینتر سه بعدی sls

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پرینتر سه بعدی sls
الناز آفلاین
عضو انجمن
موضوع‌ها: 53
اعتبار: 0
محل زندگی: تهران
Given 90 thank(s) in 62 post(s)
2022/07/09، 09:04 AM
معرفی و راهنمای خرید انواع پرینترهای سه بعدی صنعتی sl با بهترین کیفیت و قیمت مناسب ارزانترین فروشندگان محصولات چاپگر سه بعدی در مراکز خرید و فروشگاه های اینترنتی بهترین و جدیدترین مدل ها و مزایا و معایب هر کدام. وب سایت کافه که توضیح می دهد. اگر نیاز به خرید بهترین مدل های چاپگر سه بعدی دارید؟ قبل از خرید، لطفاً دستورالعمل های زیر را برای چاپگرها یا چاپگرهای سه بعدی مطالعه کنید.

شما باید به پرینترهای سه بعدی نگاه کنید و ببینید با آنها چه کاری می توانید انجام دهید، می خواهید چه کاری انجام دهند؟ برای چاپگر سه بعدی چقدر می پردازید؟ آیا نیازهای شما را برآورده خواهد کرد؟

آیا باید پرینتر سه بعدی بخرید؟

قبل از شروع خرید به این فکر کنید که چه زمانی و چند وقت یکبار می خواهید پرینت سه بعدی کنید. معرفی مختصر در اینجا:

اگر مشتاق هستید این فناوری را امتحان کنید، قطعاً بهتر است در نزدیکی محل زندگی خود بازدید و آن را امتحان کنید. از آنجایی که پرینترهای سه بعدی گران هستند و منحنی یادگیری دارند، می توانید مستقیماً از افرادی که می شناسید و کار می کنید بپرسید.
پرینت سه بعدی چگونه کار می کند؟

همه چیز با یک مدل سه بعدی شروع می شود. خودتان یکی بسازید یا آن را از مخزن سه بعدی دانلود کنید. می توانید با اسکنرهای سه بعدی، برنامه ها، دستگاه های لمسی، کد یا نرم افزار مدل سازی سه بعدی ایجاد کنید.

نرم افزار مدل سازی سه بعدی

نرم افزارهای مختلف مدل سازی سه بعدی در دسترس هستند. نرم افزارهای درجه صنعتی می توانند به راحتی هزاران دلار برای هر مجوز هزینه داشته باشند، اما شما همچنین می توانید نرم افزار منبع باز را به صورت رایگان دریافت کنید.ما اغلب به مبتدیان توصیه می کنیم که با Tinkercad شروع کنند. Tinkercad برای اجرا بر روی کامپیوتر شما رایگان است، شما نیازی به نصب آن بر روی کامپیوتر خود ندارید. Tinkercad آموزش هایی را برای مبتدیان ارائه می دهد و دارای قابلیت های داخلی برای چاپ مدل های سه بعدی از طریق خدمات چاپ سه بعدی است.
نقاط قوت:

استحکام بالا
سیستم تغذیه سیم عالی
دقیق و مقرون به صرفه
کمی ساکت
آموزش و پشتیبانی خوب
قطعات خوب
سرعت مناسب
دقت بالا
کیفیت ساخت خوب
ضعف:

اثر انگشت روی بدنه فولادی باقی می ماند.
ویژگی :

فناوری چاپ: FDM
تعداد نازل: 1 عدد
مواد مصرفی: نایلون
فایل ورودی: obj
اتصال: کارت SD

آنچه خریداران در مورد این محصول می گویند:

من تا به حال از چندین مدل پرینتر استفاده کرده ام، از جمله پرینترهای بلند با بدنه پلکسی و چاپگرهای سیزان 3. بهترین ویژگی این دستگاه سنسور کالیبراسیون میز کار است که اگر بتوانید از آن استفاده کنید دقت و سرعت کمیک های شما را افزایش می دهد. از نظر فیزیکی عالیه و خدمات پس از فروش و پشتیبانی 24 ساعته پاسخگو می باشد
تنها مشکلی که وجود دارد این است که دستگاه هنگام کار سر و صدای زیادی ایجاد می کند مخصوصا حرکت میز که کمی آزار دهنده است.

این اولین تجربه من با استفاده از پرینتر سه بعدی است، به نظر من خروجی چاپگر خوب است، فقط هنگام بسته بندی از چسب زدن روی بدنه خودداری کنید، زیرا چسب باقی می ماند و باید زمان زیادی را صرف تمیز کردن کنیم.

اول از همه می خواهم بگویم پشتیبانی 24 ساعته که واقعاً عالی است، نیازی به گفتن نیست که آنها شما را تا زمانی که یک کاربر پرینتر کاملاً ماهر نباشید، رها نمی کنند تا بتوانید از خدمات پس از فروش آنها مطمئن باشید.

در مورد خود پرینتر هم با مقایسه ای که روی خود دیجی کالا انجام دادم این پرینتر از هر نظر بهتره و جالبتر اینکه قابلیت ارتقا داره.
پس در خرید آن شک نکنید.من قبلا یک پرینتر keytek k.1 از این شرکت خریدم. این یک چاپگر خوب است، به خصوص خدمات پس از فروش و پشتیبانی آنها بسیار خوب است.
ایرانی بودن تجهیزات و موجود بودن شرکت ها و قطعات یدکی مزیت بسیار خوبی است

با توجه به کیفیت ساخت و قیمت بسیار مناسب این دستگاه را پیشنهاد می کنم. در مقایسه با سایر تجهیزات گران قیمتی که سایر دوستان و همکاران استفاده می کنند، باید بگویم که کیفیت بسیار خوبی دارد و انتظارات من را برآورده می کند.

تجهیزات واقعا ارزش پول را دارند، من تعداد زیادی از آنها را دیده ام و هیچ کدام به اندازه این یکی قوی نیستند. بدنه آن مستحکم است و حتی در حداکثر سرعت نیز کیفیت خوبی دارد. قیمت واقعا مقرون به صرفه است. خریدش رو بهتون توصیه میکنم

2. خرید چاپگر سه بعدی XYZ Printitag مدل da Vinci 1.0A
نقاط قوت:

قیمت عادلانه
وضوح خوب
ضعف:

بدون اتصال وای فای
ویژگی :

مواد مصرفی: PLA
فایل ورودی: STL
اتصال: USB
نظرات خریداران در مورد چاپگر سه بعدی XYZ Printitag:
چرا چاپگرهای ایرانی موجود در بازار را در این قسمت معرفی نکنید! با توجه به اینکه برخی از پرینترهای سه بعدی موجود در ایران هم از نظر دقت چاپ و هم از نظر قیمت قابل رقابت با پرینترهای ارائه شده در اینجا هستند و با توجه به تاکید بر استفاده از مرغوب ایرانی در بسیاری از موارد از نمونه های ساخت چین برتری دارند. معرفی نمونه پرینترهای سه بعدی ایرانی را در اینجا حتما توصیه می کنم.

کیفیت تجهیزات بسیار خوب است، فقط محور z سرب اسکرو است، از بال اسکرو استفاده نشده است

بدنه کاملا حرفه ای است، اکثر قطعات قالب بندی شده اند و ظاهر دستگاه نشان از تولید سیکل بالایی دارد که نشان می دهد نباید مشکل خاصی داشته باشد، زیرا در تولید با این اندازه باید اول همه را در نظر گرفت. فروش دستگاه در اروپا. ایالات متحده باید از خدمات و گارانتی رضایت داشته باشد، که می توان آن را در نحوه بسته بندی و محافظت از قطعات در داخل و اطراف دستگاه مشاهده کرد، زیرا باید سلامت دستگاه و شرایط حمل و نقل ارسال شده توسط شرکت های مختلف را در هزاران مایل دورتر تضمین کند. 

، از یک شروع با.با این حال، دستگاه خوبی در این رنج قیمت است، فقط مسئله کارتریج های اختصاصی را نباید جدی گرفت، زیرا هر کاربر حرفه ای پس از دو روز استفاده از دستگاه راهی برای رفع آن پیدا می کند، نه برای این منطقه. اما برای ارسال دیجی کالا باید بگم که دستگاه با یک هفته تاخیر به دستم رسید و من از این موضوع راضی نیستم.

دستگاهی که از آخرین استوک دیجی کالا خریدیم کیفیت بسیار خوبی دارد، پس از 2 ساعت آموزش استفاده از آن بسیار راحت است و قیمت آن نسبت به کیفیتش در این آشفته بازار واقعا مقرون به صرفه است. از شرکت حسینی تشکر می کنند، خدمات پس از فروش خوبی دارند و برای مشتریان ارزش و احترام قائل هستند

پس از صحبت با کارشناسان فروش شرکت، اعلام شد که این چاپگر با قابلیت اکسترودر پیشرفته و فیلامنت باز (با آپدیت نرم افزاری) در دیجی کالا عرضه شده است.

3. قیمت پرینتر سه بعدی Gitech مدل WIFI-E180
نقاط قوت:

اتصال: Wi-Fi
ضعف:

گران
ویژگی :

مواد مصرفی: PLA
فایل ورودی: G-Code.
پاسخ
پاسخ