• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن موبایل تبلت › آموزش v
1 2 بعدی »
› چند شب پیش مادربزرگم دوباره زمین خورد.

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چند شب پیش مادربزرگم دوباره زمین خورد.
hajix آفلاین
کاربر جدید
**
موضوع‌ها: 3
اعتبار: 0
محل زندگی: مشهد
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
2026/02/14، 07:27 AM
همین یه جمله کوتاه، کلی استرس رو یکجا میاره توی دلت. مامان بزرگم آلزایمر داره، چند سالی میشه. شب‌ها پاش میشه، راه می‌افته، یادش میره کجاست. بابام شب‌ها تا دیروقت کار می‌کنه، منم که خودم کلی کار دارم، نمی‌تونیم شب‌ها بیدار بمونیم. چند وقته داشتیم فکر می‌کردیم یه کسی شب‌ها بیاد خونه، حداقل حواسش بهش باشه.
یعنی باورتون نمیشه چقدر دنبال یه آدم قابل اعتماد گشتم. اینستاگرام رو که زیر و رو کردم، از این پیج به اون پیج می‌رفتم، یارو عکس پروفایلش یه پیرزن خوشحال بود، می‌گفت ۲۴ ساعته. اما وقتی تماس می‌گرفتی، یا جواب نمی‌دادن یا می‌گفتن باید ماهی ۳۰ میلیون بدن! بابا ما که پول نداریم این همه بدیم. آدم می‌خواد یه ذره خیالش راحت باشه، نه اینکه ورشکست شه.
تا اینکه یکی از آشناها گفت برو یه سری به یه سایت بزن، اسمش یادم نیست ولی گوگل کن ببین. رفتم تو گوگل زدم "پرستار سالمند مشهد"، کلی سایت ریخت جلوم. یکی یکی می‌رفتم تو، بیزینس‌ها رو نگاه می‌کردم. اکثرشون یه سری متن تکراری بودن، آدرس و تلفن گذاشته بودن. اما یه سایت بود به اسم "خدمات پرستاری نگین". نه اونقدرها شیک و مجلسی بود، نه چیز عجیبی. ولی وقتی توضیحاتش رو خوندم، دیدم برخلاف بقیه، دقیق نوشته که پرستاراش پرونده سلامت دارن، آموزش دیدن، و تاییدیه گرفتن. حرفش این بود که "ما قبل از معرفی پرستار، میایم خونه شما رو می‌بینیم، شرایط رو بررسی می‌کنیم بعد نیرو می‌فرستیم." این برام جالب بود. یعنی یه جورایی فیلترشون واقعیه.
با شماره تلفنشون تماس گرفتم. پسر جوونی جواب داد، خیلی خودمونی و بی‌ادعا حرف می‌زد. پرس و جو کرد، شرایط مامان بزرگمو پرسید، گفت "ما یه مشاوره رایگان حضوری داریم، می‌ایم خونتون، با خودتون و مادربزرگتون صحبت می‌کنیم، بعد اگه خواستید هماهنگ می‌کنیم." خلاصه قرار گذاشت، اومد. پرستاری که معرفی کردن رو آورده بود نشونمون، آدم با حوصله‌ای بود، کلی با مامان بزرگ حرف زد.
الان حدود دوماه می‌شه که شب‌ها یه پرستار میاد پیش مامان بزرگ. من دیگه استرس ندارم که نیمه شب پاشه و بره تو کوچه. تا حالا چندبار شده که پرستارش به موقع متوجه شده مامان بزرگ می‌خواد بلند شه، آرومش کرده خوابونده. خودم که دیگه راحت می‌خوابم. اینا هم فقط شب‌ها می‌مونن، صبح می‌رن. واسه ما که این شکلی خیلی خوب شده.
من اینجا رو پیدا کردم، شاید به کار کس دیگه‌ای هم بیاد:
[https://negincare.com/]
پاسخ
پاسخ
Thanks given by:
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی