• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتمان سورنا › انجمن عمومی › کسب و کار تجارت › بازار کار v
« قبلی 1 2 3 4
› برای ساخت ماشین آلات صنعتی از کجا میتونم وسایل کار رو بخرم ؟

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
برای ساخت ماشین آلات صنعتی از کجا میتونم وسایل کار رو بخرم ؟
ali_maleki آفلاین
کاربر جدید
**
موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
محل زندگی: iran
Given 1 thank(s) in 1 post(s)
2020/11/23، 09:24 PM
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه بنده کارم ساخت ماشین آلات صنعتی هستش ولی الان با توجه به اینکه تحریم هستیم و این وضعیت بد رو داره کشورمون
دنبال یک راهی هستم که بتونم به صورتی وسایل لازم رو تهیه کنم میخواستم بدونم شما چیزی به ذهنتون میرسه چون با این وضعیت باید به بیکاری ادامه بدیم و چاره ای هم نیست ممنون میشم نظرتون رو بهم بگید
پاسخ
پاسخ
Thanks given by: gnsorena
mobina آفلاین
کاربر جدید
**
موضوع‌ها: 0
محل زندگی: ایران
2020/11/25، 06:21 PM
(2020/11/23، 09:24 PM)ali_maleki نوشته است: سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه بنده کارم ساخت ماشین آلات صنعتی هستش ولی الان با توجه به اینکه تحریم هستیم و این وضعیت بد رو داره کشورمون
دنبال یک راهی هستم که بتونم به صورتی وسایل لازم رو تهیه کنم میخواستم بدونم شما چیزی به ذهنتون میرسه چون با این وضعیت باید به بیکاری ادامه بدیم و چاره ای هم نیست ممنون میشم نظرتون رو بهم بگید

سلام 
در این دوران بسیاری از کارگاه ها حتی کاراگاه های ماشین الات صنعتی به صورت انلاین تبلیغات دارند در نت سرچ کنید نتایج خوبی میبینید
پاسخ
پاسخ
behrang2021 آفلاین
کاربر جدید
**
محل زندگی: تهران
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
2020/11/27، 09:02 PM
(2020/11/23، 09:24 PM)ali_maleki نوشته است: سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه بنده کارم ساخت ماشین آلات صنعتی هستش ولی الان با توجه به اینکه تحریم هستیم و این وضعیت بد رو داره کشورمون

سلام ما نیاز به تبلیغ شرکت خودمون روی دستگاه هامون داشتیم که با شرکت پارسیان لیزر آشنا شدیم. این شرکت با توجه به نیاز شما ماشین آلات صنعتی مورد نظر رو برای شما میسازن و بعدش هم خدمات میدن
پاسخ
پاسخ
Thanks given by:
پریسا آفلاین
کاربر جدید
**
محل زندگی: ایران
2020/11/27، 09:46 PM
(2020/11/27، 09:02 PM)behrang2021 نوشته است:

سلام ما نیاز به تبلیغ شرکت خودمون روی دستگاه هامون داشتیم که با شرکت پارسیان لیزر آشنا شدیم. این شرکت با توجه به نیاز شما ماشین آلات صنعتی مورد نظر رو برای شما میسازن و بعدش هم خدمات میدن

سلام اتفاقا با این اوضاع همه کارا اکثرا داره اینترنتی و آنلاین میشه و تبلیغات در اینترنت خیلی در  پیشرفت مشاغل تاثیر داره
پاسخ
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
ما را دنبال کنید:
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com